Leiligheter Prvić | Topp overnatting i Prvić, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Prvić

Prvić er en liten øy i Šibenik-skjærgården, som ligger omtrent 1 kilometer fra fastlandet, nær byen Vodice. Det totale overflatearealet er 2,5 km2 og bor her 400 fastboende på to steder på øya: Prvić Luka og Šepurine. Šepurine ligger på vestsiden av øya overfor byen Vodice, og Prvić Luka ligger i en stor bukt på sørøstsiden av øya, som er godt beskyttet mot nordlige og vestlige vinder. I tillegg til flere små traktorer og brannbiler,...

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Luca

Prvić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Datalovi dvori

Prvić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Ante & Fedora

Prvić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 13 personer

ved forespørsel

Leiligheter Marčić

Prvić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Piazza Clara

Prvić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leilighet Vlahov

Prvić

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Faust

Prvić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leilighet Ivana

Prvić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Luca ( Prvić)

Leilighet Luca (50 m2) i første etasje, med egen inngang, stor terrasse med havutsikt (30 m2) utstyrt med oppvaskmaskin og vaskerom, air condition, DVD, TVsat, mikrobølgeovn, WiFi.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet  Luca

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Datalovi dvori ( Prvić)

Leilighetene Datalovi dvori ligger i et gammelt steinhus i mer enn 200 år. Huset ligger ved kysten med utsikt over byen Vodice, hvor du bare er 10 minutter unna med båt. Dette er det rette stedet å hvile uten bil og urbane jungler

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Datalovi dvori

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Ante & Fedora ( Prvić)

Feriehus har tre leiligheter. To leiligheter har 4 + 1 senger og en leilighet med 2 + 1 seng. Leilighetene ligger i første etasje. Huset ligger 45 meter fra stranden, på stranden er stein å komme inn i sjøen, men har også små småsteinsklier egnet for barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ante & Fedora

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 13 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Marčić ( Prvić)

Leiligheter på øya Prvić, i Prvić Šepurina. Øya har ingen trafikk, slik at øya er ideell for en familieferie. Leilighetene ligger i 1. etasje av huset. Rolig beliggenhet 20 meter fra havet er to leiligheter. Den større leiligheten har 2 soverom (opptil maks 5 personer + sovesofa), en liten leilighet har ett soverom (overnatting for 3 personer). Du kan leie begge leilighetene samtidig, vilkårene på forespørsel. Den store terrassen har utsikt over havet, med utsikt til Srima og Vodice. Terrassen er utstyrt med fluktstoler, en markise, bord og stoler. I tillegg til å leie en båt (pasara 5 meter) å bruke, men bare med tillatelse fra skipper. Vi organiserer og transporterer gjester. Parkering din bil er i Srima (på parkeringsplassen eller privat gårdsplass til ekstra kostnad 20 kuna per dag-private leietakere parkering) eller i lange perioder uten kostnad i Sibenik (på gårdsplassen). Ved siden av huset er en grill, utendørs dusj, hage ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marčić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Piazza Clara ( Prvić)

Autentisk steinhus med 4 leiligheter. Studioleilighet 42 m2 med terrasse og havutsikt (2 + 2). Ett roms leilighet på 65 m2, med stue, kjøkken og gårdsplass hvor grill og ekstra bad (2 + 2). To dvoetžna leiligheter 2 x 40 m2, hvor stuer med kjøkken og terrasse under, et soverom i første etasje, hvor er en fin utsikt over de mange øyene i Sibenik skjærgården (2x2 + 2).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Piazza Clara

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Vlahov ( Prvić)

Leilighet (dvs. etasje i huset) har ett soverom med dobbeltseng, et annet rom med to enkeltsenger, og i tilfelle av større familie er i stuen en stor sofa som også kan tjene Av utstyret er det air condition, satellitt-TV, vaskemaskin, oppvaskmaskin, DVD, wi-fi internett er ubegrenset, kjøkken. Terrassen (4 kvadratmeter) har et bord og 4 stoler. Vår leilighet er tilgjengelig fra 15. mai til 1. oktober. Hvis du tidligere var i Sepurina, er vi nær en ny stor kirke, 40 meter mot havet på siden av øya som ser på kysten: Srima. Apartmant ligger nær 5 minutter hvor du vil gå og nok utenfor Sentralplassen i Sepurina, noe som gjør at du ikke hører støy fra pub, bar, unge som spiller gitarer og sang (middelhavsstil). Hvis du ankommer med bil, kan du parkere i Srima, en familie på bare et minutts gange fra den lille havnen har store olivenlundplanter, som passer til mange biler og vil bli belastet 20 kroatiske Kuna (2,7 Eur) per dag. Hvis du ankommer i Vodice eller Srima, lar vi deg komme ombord på båten vår og overføre deg på øya. Hvis du ankommer i byen Sibenik, fører vi deg til fergebåten, det tar 1 time å seile mellom elven Krka-kanalen og en annen øy, til du kommer til Prvic Sepurine. Fra Vodice til Prvic Sepurine bør være 15 minutter med båten vår og fra Srima 5 min. Prvic Sepurine er veldig godt forbundet med land.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vlahov

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Faust ( Prvić)

Leilighetene Faust ligger i en liten landsby Šepurine på en rolig øy Prvic hvor det ikke er biler. Huset er omgitt av en hage og inkluderer gratis grillutstyr. Leilighetene har balkong, spiseplass, sittegruppe med TV og kjøkken med kjøleskap. Håndklær og sengetøy tilbys for gjestene. Butikker, kafeer og restauranter bare noen få minutter fra huset. Øya er også hjem til den historiske kirken og museet til den berømte oppfinneren Faust Vrancic, som ble født her. Du kan nå Prvić med båt fra Vodice, som ligger bare 1 km unna. Velkommen til Prvic Island!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Faust

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Ivana ( Prvić)

Leilighet i et familiehus i første etasje på den vakre øya Prvić (Šepurine) nær Vodice. Separat inngangsparti og består av en gang, to soverom, bad, stue med kjøkken balkong og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ivana

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Prvić

Prvić  - Våpenskjold Prvić er en liten øy i Šibenik-skjærgården, som ligger omtrent 1 kilometer fra fastlandet, nær byen Vodice. Det totale overflatearealet er 2,5 km2 og bor her 400 fastboende på to steder på øya: Prvić Luka og Šepurine. Šepurine ligger på vestsiden av øya overfor byen Vodice, og Prvić Luka ligger i en stor bukt på sørøstsiden av øya, som er godt beskyttet mot nordlige og vestlige vinder. I tillegg til flere små traktorer og brannbiler, har øya ingen biler, og forbindelsen med fastlandet er med ferge som kjører få ganger om dagen fra Šibenik - Prvić - Vodice. Hele øya er under beskyttelse av det kroatiske departementet for kultur på grunn av sin eksepsjonelle og rike kultur- og naturarv. På 1300- og 1400-tallet tilhørte øya til adelige familier fra Šibenik. Det mest kjente medlemmet av en adelig familie som ble født på Prvić var ​​en berømt kroatisk historiker, oppfinner og diplomat Faust Vrančić. Han ble reist til museet fullt av oppfinnelser i Prvić Luka. Innbyggere i Prvić driver hovedsakelig med produksjon av oliven, druer, fiske og turisme. Turisme i dag er en viktig økonomisk sektor. De fleste overnattingsmulighetene refererer til privat innkvartering i leiligheter fordi øya bare har ett lite hotell. Øya har flere restauranter, pizzeriaer og kafeer, og i sommerhalvåret arrangeres ofte forestillinger av tradisjonell capella-sang og berømt folkefestival i august. På øya Prvić kan du slappe av og hvile på en av de mange rullesteinstrendene i Šepurine eller velholdte grusbetongstrender i Prvić Luka. Overfor øyene på åpent hav og på Kornati er havet usedvanlig klart og rent, og klimaet er mer enn behagelig. Besøk denne naturlige oasen av fred, ro og autentisk dalmatisk sjarm og bestill leiligheten din direkte med eierne av private hus. Leiligheter, rom og privat innkvartering på øya Prvić. Velkommen til Prvić!

Prvić Værmelding