Leiligheter Jadrija | Topp overnatting i Jadrija, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Jadrija

Jadrija er et populært sommerdestinasjon og bydel fra byen Šibenik. Det ligger på en halvøy Srima, omtrent 14 km fra den historiske byen Šibenik. Det er kjent som et populært weekendsted fra innbyggere i Šibenik, og er en av favorittdestinasjonene og bystrendene. Med Šibenik er det tilknyttet motorveien Adriaterhavet, samt en vanlig båttrafikk i løpet av sommerhalvåret. Det ble grunnlagt i 1921 på øya St. Andrew. Kampanjen for å bygge...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Jadrija

Sorter etter:

Leiligheter Jadrija I

Jadrija

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

fra 65 €

Leiligheter Jadrija I/52

Jadrija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Daniela Trklja

Jadrija

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Niko

Jadrija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Jadrija I ( Jadrija)

Leilighet til leie i Jadrija, et sted som ligger i nærheten av Vodice og Sibenik, et ideelt reisemål for familier med barn. Jadrija ligger i nærheten av to nasjonalparker (Krka og Kornati) og er en utmerket base for utflukter. Leiligheten ligger i første etasje, i første rad til sjøen, kun 30 meter fra stranden. Leiligheten har et kjøkken, stue, 5 senger (4 + 1) og et bad med dusj. Den har egen inngang og en stor terrasse med utsikt over øyene Sibenik. Leiligheten er fullt utstyrt. I sentrum er det sportsbaner, gynger for barn, en restaurant og pizzeria. Leiligheten er leid fra juni til september, og for å bekrefte reservasjonen er nødvendig å betale 20% på forhånd. Resterende beløp betales ved ankomst. Forskuddsbetaling kan ikke refunderes ved kansellering. For opphold mindre enn 3 netter, er prisen økt med 20%. Sjekk inn 14 timer, sjekk ut 10 timer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadrija I

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Jadrija I/52 ( Jadrija)

Leilighetene ligger ved havet, i feriestedet Jadrija (mellom Vodice og Sibenik). Huset har to leiligheter på 54 m2, hver for 4 personer, en leilighet på 70 m2 for 5 personer og studioleilighet for 2 personer. Hver leilighet har en terrasse med utsikt mot havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadrija I/52

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Daniela Trklja ( Jadrija)

Trklja Apartments ligger i det velkjente turistmålet under navnet Jadrija. Anlegget ligger på Jadrija 1/34. Ligger halvveis mellom Vodice og Sibenik. Bygningen har to leiligheter. Huset ligger ved sjøen og består av kjøkken, toalett og ett soverom. Leilighet A2 er i første etasje egnet for små barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Daniela Trklja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Niko ( Jadrija)

Leilighet for 4 eller 5 personer med ett soverom, et kjøkken og en romslig stue med terrasse. Rundt huset er en vakker hage og parkeringsplass. Ikke langt unna vandre langs stranden vil du bøte fint barer og restaurant. Jadrija er et privat og rolig sted å slappe av, men tilbyr også muligheten for mange sportsaktiviteter, båtturer til Sibenik og mer. (Http://www.jadrija.net)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Niko

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Jadrija

Jadrija  - Våpenskjold Jadrija er et populært sommerdestinasjon og bydel fra byen Šibenik. Det ligger på en halvøy Srima, omtrent 14 km fra den historiske byen Šibenik. Det er kjent som et populært weekendsted fra innbyggere i Šibenik, og er en av favorittdestinasjonene og bystrendene. Med Šibenik er det tilknyttet motorveien Adriaterhavet, samt en vanlig båttrafikk i løpet av sommerhalvåret. Det ble grunnlagt i 1921 på øya St. Andrew. Kampanjen for å bygge offentlig strand lanserte den berømte beboeren i Šibenik og naturens venn Šime Grubišić - Rovio. Jadrija er ideell for familier med barn og for vannsportentusiaster på grunn av sin velholdte strand og et veldig rikt og mangfoldig tilbud, som inkluderer vannski, seilbåter, vindsurfing, dykking, svømming og fiske. I dag har Jadrija rundt 500 private familiehus og i dem kan du finne rimelige leiligheter og rom. Reise med båt til Jadrija avslører den naturlige skjønnheten i Šibenik-kanalen. Under turen kan du nyte utsikten over skjærgården Šibenik og den imponerende festningen St. Nicholas. Du kan også besøke de nærliggende øyene Zlarin og Prvić. Det populære turistmål Vodice ligger bare 10 km unna. Kontakt eierne av leilighetene og sikre overnatting av høy kvalitet på dette interessante og attraktive lille stedet hvor du virkelig kan slappe av fra byens støy. Privat innkvartering i Jadrija. Velkommen til Jadrija!

Jadrija Værmelding