Leiligheter Bilice - Šibenik | Topp overnatting i Bilice - Šibenik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Bilice - Šibenik

Bilice er en liten landsby og sentrum av kommunen bare 5 km nord for byen Šibenik. Det ligger på bredden av Prokljan-sjøen (flom Krka-elven) nær den velkjente nasjonalparken Krka. Bilice har mer enn 2000 innbyggere og tilhører mindre kommuner i Kroatia. Turisme har utviklet seg i det siste, spesielt siden hele Bilice-området har blitt bevart for tung industri og overbygging. Det er også planlagt å bygge en marina for seilere. Det er et rolig...

Sorter etter:

Leilighet Baza

Bilice - Šibenik

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leilighet Baza ( Bilice - Šibenik)

Denne leiligheten med aircondition (35 kvm + 18 kvm terrasse) kommer med ett soverom for to personer med to senger som kan slås sammen for å danne en komfortabel dobbeltseng, et velutstyrt kjøkken med spisebord, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap, stue med TV (satellitt, smart TV), bad med vaskemaskin og terrasse med utsikt over hagen og grill. Leiligheten er privat og har alt du trenger for å gjøre oppholdet komfortabelt, WIFI, AIR CONDITIONING FOR SOMMER OG VINTER, VASMASKIN, VASKER, TV, SMART TV ,. Du vil også bli utstyrt med rene håndklær, seng tilberedt med rent sengetøy, toalettpapir, dusjgel, sjampo, hårføner, fullt utstyrt kjøkken, strykebrett og strykejern.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Baza

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Bilice - Šibenik

Bilice - Šibenik  - Våpenskjold Bilice er en liten landsby og sentrum av kommunen bare 5 km nord for byen Šibenik. Det ligger på bredden av Prokljan-sjøen (flom Krka-elven) nær den velkjente nasjonalparken Krka. Bilice har mer enn 2000 innbyggere og tilhører mindre kommuner i Kroatia. Turisme har utviklet seg i det siste, spesielt siden hele Bilice-området har blitt bevart for tung industri og overbygging. Det er også planlagt å bygge en marina for seilere. Det er et rolig og fredelig område som er ideelt for alle naturelskere. I nærheten ligger byen Šibenik, hvor du finner mange kulturelle attraksjoner og spennende natteliv. Skradin og inngangen til nasjonalparken Krka ligger bare noen få kilometer unna, slik at du kan utforske alle de naturlige skjønnhetene i denne rene karstelven. Innkvartering i Bilice tilbys utelukkende i private familiehus i leiligheter, rom og feriehus. Besøk Bilice og nyt en rolig familieferie i klar sjø og frisk luft. Velkommen til Bilice!

Bilice - Šibenik Værmelding