Leiligheter Šibenik | Topp overnatting i Šibenik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Šibenik

Šibenik er en historisk by sentralt i Dalmatia, Kroatia. Det er den eldste opprinnelige kroatiske byen ved Adriaterhavskysten, og han var i motsetning til andre større byer på kysten grunnlagt av kroater da de kom til dette området på 800-tallet. I begynnelsen ble den opprettet som en gammel kroatisk by - fort i nærheten av festningen St. Michael, som fremdeles dominerer gamlebyen. Den ligger i en beskyttet naturhavn, der Krka-elven renner ut...

Sorter etter:

Last minute tilbud

Leilighet Blue House

Šibenik

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Bluesun Šibenik

Šibenik

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 9 personer

fra 95 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Gverić Podsolarsko

Šibenik

Fra sjøen 850 m
Kapasitet 12 personer

fra 60 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet ROKOKO

Šibenik

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

fra 130 €

Leilighet Marinero

Šibenik

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

fra 110 €

Feriehus Baco

Šibenik

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leilighet Megi-city center Šibenik

Šibenik

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

fra 60 €

Leiligheter Lucija

Šibenik

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

fra 50 €

Leilighet Grubišić - Šibenik

Šibenik

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Rider

Šibenik

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

fra 220 €

4 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Tin & Tin

Šibenik

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 17 personer

fra 45 €

Leiligheter Top Of The City

Šibenik

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 10 personer

fra 30 €

Leiligheter Šibenik Stars

Šibenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 26 personer

fra 70 €

Leilighet Lavanda Mala

Šibenik

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet LuMi

Šibenik

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 44 €

5 anmeldelser - 5/5

Leilighet Romana

Šibenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leilighet Heli

Šibenik

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Tonka

Šibenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ivan

Šibenik

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

Leilighet Jelić

Šibenik

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

fra 120 €

Leilighet Pearl of Šibenik

Šibenik

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 2 personer

fra 40 €

Leiligheter San Lorenzo

Šibenik

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 39 €

Leilighet Blue House ( Šibenik)

Hvis du leter etter et sted hvor du kan tilbringe en rolig ferie, vekk fra de støyende feriestedene, hotellene og folkemengdene, og samtidig er du borte fra de fleste strendene 5-10 minutter (med bil), anbefaler vi en ferie i Leilighet Blue House. Leiligheten ligger i den vestlige delen av Sibenik, bare 3-4 minutter fra avkjørselen til motorveien som tar deg til strendene i Solaris, Brodarice, strandrezaliste, Nasjonalpark Krka, Nasjonalpark Kornati, og unngå folkemengdene.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Blue House

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Bluesun Šibenik ( Šibenik)

Leilighet på 30 m2 ligger i det økologiske miljøet egnet for fullstendig hvile i fred og ro. Stranden er 10 m unna. Sikker parkering. Grebastica er en liten, pittoresk turistlandsby, som ligger i den samme dype bukten, med krystallklart blått hav, 14 km sør for Sibenik. Stedet er omgitt av middelhavsvegetasjon og grusstrender. I bukta og åsene sørøst for babord kan en stor yacht legge til kai, en liten i de mange små buktene langs nordkysten. Tallrike restauranter langs hovedveien og tilbyr dalmatiske spesialiteter og a la carte-retter, og lokalbefolkningen kan alltid kjøpe lokale grønnsaker og fisk. Større forsyninger og tjenester er tilgjengelig i nærliggende Primosten, Sibenik, som er knyttet til Grebaštica vanlige busslinje. Ikke langt fra Grebastica ligger nasjonalparkene Krka og Kornati, som kan organiseres utflukter. Grebaštica er ideell for familieferier. På grunn av det klare havet og furuskogen egnet for (Preseason) helse og (sesongmessig) sportsturisme. En spesiell attraksjon for en aktiv ferie gjør en rekke sykkelstier der du kan nyte å kjøre det vakre landskapet langs bukten og bassenget i den indre delen. Vi ser fram til å se deg

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bluesun Šibenik

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 95 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Gverić Podsolarsko ( Šibenik)

Leilighetene Gverić ligger i en bosetting Podsolarsko, stille og rolig sted for en ferie. Huset har 2 studioleiligheter og 2 store leiligheter. Hver leilighet har et fullt utstyrt kjøkken, bad, air condition, en terrasse med utsikt over havet og øyene. Parkering er tilgjengelig, gratis internett (WiFi). Luftkondisjonering belastes separat, 5 EUR / dag. Podsolarsko-feriestedet ligger i nærheten av et meget attraktivt hotellkompleks "Solaris", hvor du kan nyte de vakre strendene rike på vannaktiviteter for både barn og voksne. For all informasjon om priser og frie vilkår, kan du kontakte oss via telefonnummer på e-post.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gverić Podsolarsko

Fra sjøen 850 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 60 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet ROKOKO ( Šibenik)

Apartment Rokoko ligger i en avstand på 5 km fra sentrum av Šibenik. Det er samme avstand til sjøen (5 km). Leiligheten er fullt utstyrt, den har en stor terrasse samt en vakker hage og et stort svømmebasseng. Bassenget er kun for deg og du er alene i hele hagen. Adkomst til motorveien er svært nær. Avstanden til Zadar er 75 km, Split 80 km, Trogir 45 km. Nærmeste butikk ligger 100 m unna. Det er også to nasjonalparker i nærheten: Krka nasjonalpark (9 km) og Kornati nasjonalpark. Foran leiligheten er det en gratis .

Kategorisering Kategorisering - Leilighet ROKOKO

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 130 €

Leilighet Marinero ( Šibenik)

Apartment Marinero 2+2*** ligger i Sibenik i landsbyen Crnica og har plass til 4 personer. Leiligheten har to rom med klimaanlegg og utsikt over havet, kjøkken og bad. Leiligheten er utstyrt med oppvaskmaskiner og hvitevarer, to klimaanlegg, kjøleskap, flatskjerm-TV, mikrobølgeovn, brødrister, stekeovn, vannkoker, hårføner, hette, elektrisk komfyr, grill, wifi og parkering. Fra 15.07-15.08 leies leiligheten utelukkende samlet og prisen for 1 eller 4 personer er den samme. Leiligheten ligger 500 meter fra stranden/havet, 300 meter fra butikker og 1500 meter fra sentrum.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marinero

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 110 €

Feriehus Baco ( Šibenik)

Leiligheten ligger i en rolig beliggenhet i byen Sibenik, svært nær monumentet og hjemmet til Drazen Petrovic (kjent som basketball Mozzart) og er på leiemarkedet fra i år. Nylig bygget og moderne utstyrt med helt nye møbler. Kombinasjonen av en rustikk og moderne blanding inne i leiligheten vil gjøre oppholdet ditt enda mer avslappende. Leiligheten ligger like ved hovedveien hvor du lett kan nå offentlig transport og ta deg dit du vil hvis du trenger det. På den annen side har du 10-15 min flat gange til den gamle delen av byen, i nærheten av som er bystranden. 9 min kjøring til stranden Solaris (stor sandstrand, badeland og annet innhold), Brodarica-stranden med mer enn 100 parkeringsplasser og andre. Dagligvarebutikk ligger 2 minutters gange unna, samt et apotek. Parkering er ikke fast, men er gratis og ligger på gaten. Festningen St. Michael er 2 km, Barone-festningen 1,9 km, Walking Trail i St. Anthony's Channel som er under Unesco-beskyttelse er 7 km. 15 min med kjøring til hovedinngangen til nasjonalparken Krka.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Baco

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Megi-city center Šibenik ( Šibenik)

Leilighet MEGI - sentrum ŠIBENIK ligger i Šibenik, 1,3 km fra Banj-stranden og 700 meter fra sentrum. Gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Til katedralen St. Jakov er 700 meter unna, og festningen Sv. Mihovila 1,1 km. Denne leiligheten har et soverom, flatskjerm-TV, et utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, vaskemaskin og bad med dusj. Leiligheten ligger i nærheten av populære attraksjoner som Barone festning, kirken St. Barbara og museet for byen Šibenik. Split lufthavn ligger 60 km fra Apartment MEGI - sentrum. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Megi-city center Šibenik

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Lucija ( Šibenik)

Leilighetene ligger i 2. etasje i huset, med en stor terrasse, klimaanlegg, TV, Wi-Fi-nettverk, sengetøy, håndklær og havutsikt 500 m unna. Leilighetene, som har plass til 4 personer, har kjøkken og stue, ett soverom, bad og toalett. Foran huset er det grill og 3 parkeringsplasser, men parkering i nærheten er også tilgjengelig. Hvis du vil smake "Dalmatia", er en del av tilbudet hjemmelaget olivenolje og vin, som kan kjøpes. Podsolarsko er et lite samfunn, perfekt for turister og omgitt av mange butikker, kjøpesenteret "Dalmare", det berømte hotellkomplekset "Amadria Park", kun 3 km fra sentrum av Sibenik.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lucija

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Grubišić - Šibenik ( Šibenik)

Apartment Grubisic - Sibenik er lokalisert i Sibenik. Denne eiendommen ligger i kort avstand fra attraksjoner som Barone festning, Šibenik rådhus og St. Barbara Šibenik kirke. Overnattingsstedet ligger 1,6 km fra Šibenik bymuseum. Rommet i leiligheten er utstyrt med garderobe og nattbordslamper. Kjøkkenet er fullt utstyrt med en stekeovn, flat kokeplate, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Den romslige stuen har sovesofa med mulighet for sovesofa. Stuen har flatskjerm-TV med kabelkanaler. Og eget bad med dusj og hårføner. St. Jakova -katedralen ligger 1,6 km fra Apartments Grubišić Atlas - Šibenik. Split lufthavn ligger 50 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Grubišić - Šibenik

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Rider ( Šibenik)

For de som ønsker å komme seg vekk fra byens folkemengder, er dette koselige feriehuset med basseng det perfekte stedet. Det er ideelt for avslapning og fredelig hvile. Huset ligger i nærheten av byen Sibenik og Krka nasjonalpark, i den historiske landsbyen Danilo, kjent for en av de eldste kulturene i Kroatia. I bakgården er det et privat basseng hvor gjestene kan forfriske seg på varme sommerdager, sole seg og slappe av. Bassenget er omgitt av en vakker steinterrasse utstyrt med solsenger, parasoller, hagemøbler og en drømmende pergola hvor du kan nyte måltidene dine. I nærheten av bassenget kan du finne fasiliteter for barn slik at selv de yngste kan tilbringe ferien i moroa. Huset består av 2 soverom, 1 bad med toalett, fullt utstyrt kjøkken, møblert stue med flatskjerm-TV og spiseplass.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Rider

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 220 €

4 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Tin & Tin ( Šibenik)

Apartments Tin&Tin ligger i Zablaće (5 kilometer fra sentrum av Šibenik) kun 30 meter fra havet og stranden. En nøye tilrettelagt hage med fontene og grill vil gi gjestene en hyggelig dag- og kveldsstemning. Nærheten til det luksuriøse hotellferiestedet "Solaris", den nybygde promenaden og sykkelstien gjennom St Anthony's Channel og St. Nicholas-festningen er en mulighet for hvile og rekreasjon. Innenfor en radius på 300 meter fra leiligheten finner du en butikk, bakeri, kafeer, restauranter, pizzeria, lekeplass...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tin & Tin

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Top Of The City ( Šibenik)

Velkommen kjære gjester! Vakre leiligheter med utsikt over sjøkanalen og øyene ligger i utkanten av byen Sibenik, og også nær sentrum, kun 15 minutters gange unna. Hver gjest ved ankomst tilbyr en velkomstdrink, og for gjester som bor mer enn 5 dager i pre-season / etter sesong en gratis natt. Byen Sibenik ligger i nærheten av to nasjonalparker Krka og katedralen i St. James, International Childrens Festival ... byens strand ligger kun 5 minutter unna, og for elskere av velvære- og underholdningskomplekset Solaris ligger 10 km unna. Mange restauranter og barer i byen Sibenik er en del av tilbudet. Det er tre suiter til leie og leiligheten der vertene. Leilighet 1 ligger i første etasje og har en vakker utsikt over havet. Det er kjøkken og spisestue, bad, soverom med dobbeltseng og sovesofa, og stor terrasse og hage. Leiligheten har en parkeringsplass. I hagen er en grill som er tilgjengelig for alle gjester. Leiligheten er fullt møblert og utstyrt og har aircondition, trådløst internett, TV, kaffetrakter, hårføner, .. Leiligheten ligger i første etasje og overflaten er 17 m2. Det er orientert til nordsiden og består av et kjøkken med spisestue som også brukes som soverom med dobbeltseng og bad. Leiligheten har en parkeringsplass. Den er utstyrt med internett, TV, vifte, kaffemaskin ... I første etasje med vakker havutsikt ligger leiligheten består av to soverom, bad, kjøkken, spisestue hvor det er en sovesofa for en person, balkong. Leiligheten er utstyrt poptupno / kjøleskap med fryser, komfyr, stekeovn, air condition, TV, mikrobølgeovn, kaffetrakter, oppvaskmaskin, håndklær, parkeringsplass ... /. I et eget rom er det en vaskemaskin som er tilgjengelig for alle gjester, samt en grill i hagen til bygningen. På forespørsel og ekstra kostnad tilbyr vi å tilberede frokost, strykejern, transportgjester fra flyplassen. Prisen på tjenesten inkluderer parkering, tilgang til Internett, turistskatt, bruk av hagegrill, bruk av klimaanlegg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Top Of The City

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Šibenik Stars ( Šibenik)

Leilighetene ligger i sentrum av gamlebyen Sibenik i stille gate ikke langt fra katedralen, teatret ligger få meter unna, eller de har det bra på de mange kafeene, de er raske til å gå på stranden eller ta en tur i byen Riva og nyt dagen. Åpning: 365 dager fra 07.00 til 11.00. Innsjekking 14:00 til 11:00 / utsjekking 07:00 - 11:00. Den familieeide virksomheten tilbyr et hus med stilfullt innredede leiligheter egnet for 1 til 6 personer, plassert i sentrum av byen. I våre komfortable leiligheter finner du moderne og nøye utvalgte møbler. Alle leilighetene er utstyrt med kjøkken med selvhusholdning. Kaffe og te er tilgjengelig for førstehjelp. Vår internettforbindelse (WIFI) og parkering er gratis. Vi tilbyr fullt utstyrte leiligheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Šibenik Stars

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 26 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Lavanda Mala ( Šibenik)

Vi bor i en rolig landsby i forstaden Sibenik. Leilighet som er tilgjengelig for våre gjester har to store soverom, bad. Stue med kjøkken og spisestue har en terrasse for et hyggelig opphold i det åpne. I sommerkjøkkenet (i hagen) er det en grillfest hvor gjester i den autentiske atmosfæren kan tilberede mat. Jeg liker å lage mat på grillen, og jeg er til tjeneste etter avtale. Hvis du besøker oss under olivenhøsten, kan du bli med familien ved å plukke, og sammen sammen nyter vi maten og den unge olivenoljen. I samsvar med våre muligheter vil vi være til tjeneste og gi gjestfrihet. Huset vårt ligger på nordvestsiden av byen Sibenik i et rolig og trygt sted Bilice, som ligger ved bredden av innsjøen Prokljan. Vi er 6 miles fra sentrum og kun 50 minutters kjøring fra flyplassen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lavanda Mala

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet LuMi ( Šibenik)

LEILIGHET I CENTRUM MED PARKERING Leilighet Lumia er en ny leilighet for to til fire personer. Det ligger ca 350 meter fra torget og gamlebyen. I gamlebyen er katedralen i St. James, som i 2000 ble inkludert i UNESCOs liste over verdens kulturarv. Fort St. Ivana og Barone er 7-8 minutters gange unna, og de samme behovene og markedet med 4 brønner, rådhus, Dukes palass og festning St. Michael. Stranden Banj er nødvendig for å gå ca 20 minutter, til skipet til en annen bystrand Jadrija ligger bare noen få minutters gange fra leiligheten. Reise med båt til Jadrije avslører skjønnheten i Sibenik-kanalen, og du kan også nyte utsikten over Sibenik-skjærgården og den imponerende festningen St. Nicholas. Leilighet Lumia består av et kjøkken, stue med sovesofa for seng, bad, soverom og en stor hage. Parkering er privat og ligger ved siden av leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet LuMi

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 44 €

5 anmeldelser - 5/5
Leilighet Romana ( Šibenik)

Den nyrenoverte leiligheten Romana ligger i hjertet av den vakre dalmatiske byen Sibenik. Den består av kjøkken, stue med sovesofa, bad og enkeltrom og dobbeltrom. Parkering er privat og ligger ved siden av leiligheten. Fra gamlebyen og de mest kjente severdighetene - St. James katedral er 100 m og 300 m fra bystranden. Leiligheten ligger i nærheten av de historiske og kulturelle severdighetene (festningen St. Michael, fort st. Ivana og Barone, torget med 4 brønner, rådhuset, hertugpalasset ...), busstasjonen og fergehavnen. I nærheten er det et større utvalg av restauranter, barer og butikker.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Romana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Heli ( Šibenik)

Heli Leiligheten ligger i nærheten av Gamlebyen med vakker utsikt til sjøen og øyene: 5 minutter unna med gåtur fra stranden Banj og den eldste delen av byen Doc og 10 minutter unna med gåtur fra katedralen og Saint Michael-festningen (Sv. Mihovil). Leiligheten Heli er åpen hele året: kapasitet 2 + 2 senger: 3 stjerners kategori. spesialtilbud: 7 dager, som inkluderer en dagstur med båt, besøker katedralen og gamlebyen, besøker festningen i byen - alt for 400 euro

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Heli

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Tonka ( Šibenik)

Studioleilighet i sentrum av byen, 5 min gange til den attraktive byen stranden. Fullt møblert, med mulighet for å bruke Internett. Parkering for liten personbil. Separat kjøkken og bad fra sovesofa.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tonka

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ivan ( Šibenik)

Nye moderne møblerte leiligheter i Sibenik, nær katedralen St. James. Består av et kjøkken, stue, soverom og bad. Leilighetene ligger i nærheten av butikker, restauranter, banker, postkontor. Banj Beach ligger 500 meter unna. Offentlig parkering er tilgjengelig i nærheten, og trenger ikke å bestille

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivan

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Jelić ( Šibenik)

Apartment Jelić ligger 5 km fra sjøen, 10 km fra Šibenik og 35 km fra Split flyplass, i fredelige omgivelser. Det er et perfekt valg for alle naturelskere. Eiendommen på 2500m2 garanterer gjestene privatliv, fantastisk utsikt over skogen, og gjestene er mer enn velkomne til å bruke naturlig dyrkede dagligvarer i hagen og grille. Stedet ligger nær buss- og togstasjonen, og tilbyr også parkeringsplass for de med bil. Fullt utstyrt leilighet består av en stue (sofa, flatskjerm, AC), et kjøkken (oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap, vannkoker), to soverom, toalett, luftkondisjonering, wi-fi og en terrasse med grill. Området er ekstremt populært for fotturer, sykling og motocrossentusiaster. Byer i nærheten: Vodice (25 km), Primošten (25 km), Trogir (30 km) Nasjonalparker: Krka fossefall (25 km) og Islands of Kornati.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jelić

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 120 €

Leilighet Pearl of Šibenik ( Šibenik)

Jeg leier en leilighet for to personer (rom med dobbeltseng og LED-TV, kjøkken med alt nødvendig utstyr og air condition, toalett og bad med vaskemaskin, hårføner, gang og balkong). Avstand fra sentrum 0,5 km i et veldig rolig og trivelig område å bo. Banj-stranden ligger 1,2 km unna, i nærheten av Šibenik-katedralen, Barone-festningen og Solaris Hotel. 3-stjerners leiligheten drives av en fysisk person som alltid står til din disposisjon. God pris.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pearl of Šibenik

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter San Lorenzo ( Šibenik)

Sjarmerende nyoppusset leilighet i en rolig gate i gamlebyen i Sibenik, mellom festningen St. Michael og klosterhagen til St. Lawrence. Gamlebyens fasiliteter (severdigheter, restauranter, butikker) er en 5-minutters spasertur unna. Byens parkeringsplass ligger en 3-minutters spasertur unna (250 m). Banj-stranden ligger en 13-minutters spasertur unna (1 km). Busstasjonen ligger en 8-minutters spasertur unna (700 m).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter San Lorenzo

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 39 €

Turist guide - Šibenik

Šibenik  - Våpenskjold Šibenik er en historisk by sentralt i Dalmatia, Kroatia. Det er den eldste opprinnelige kroatiske byen ved Adriaterhavskysten, og han var i motsetning til andre større byer på kysten grunnlagt av kroater da de kom til dette området på 800-tallet. I begynnelsen ble den opprettet som en gammel kroatisk by - fort i nærheten av festningen St. Michael, som fremdeles dominerer gamlebyen. Den ligger i en beskyttet naturhavn, der Krka-elven renner ut i Adriaterhavet. I dag er Šibenik med 48 000 innbyggere hovedstad- og kultur-, administrasjons- og turistsenter i Sibenik-Knin-fylket. Šibenik, takket være sin lange og rike historie bugner av kulturelle og historiske monumenter, som tiltrekker mange turister og besøkende. Den største attraksjonen er absolutt katedralen St. James, bygget over hundre år og ble fullført på midten av 1500-tallet. På grunn av sin unike karakter og det faktum at det er bygget helt av stein, ble det plassert på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Panoramaet er dominert av fire festninger i Šibenik (St. Michaels, St. John, Sv. Nicholas og Šubicevac), som hver har en spektakulær utsikt over byen, havet og øyene i nærheten. Befestningene fungerer nå som turistattraksjoner som kan besøkes, og hver og en har et unikt tilbud for turister. Etter en lang tur i byen og dens gamle steingater, kan du slappe av på den nyåpnede bystranden Banj som tilbyr en unik utsikt over gamlebyen og som tilbyr mange fasiliteter som er ideelle for barn og elskere av forskjellige sportsaktiviteter. Til naturelskere anbefaler vi et besøk i nasjonalparkene Krka og Kornati som det daglig arrangeres turer fra byhavnen. Hvis du bestemmer deg for å besøke denne gamle kroatiske byen, anbefaler vi overnatting i private leiligheter i de gamle steinhusene i gamlebyen, for å hjelpe deg med å oppleve den virkelige atmosfæren. Søk etter rimelige private leiligheter og rom i Šibenik. Velkommen til Šibenik!

Šibenik Værmelding