Leiligheter Zlarin | Topp overnatting i Zlarin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Zlarin

Zlarin er en liten øy i øygruppen Šibenik, som ligger 2 km fra inngangen til Sv. Ante kanal, ved inngangen til byen Šibenik. Administrativt hører det til byen Šibenik. Dette er en av de få øyene i Adriaterhavet som ikke tillater biltrafikk, og absolutt, det gir en spesiell sjarm. Vanlig ferjetrafikk til øya Zlarin kjører fra Šibenik havn, og turen er kort og hyggelig, og du kan nyte utsikten over den fantastiske festningen St. Nicholas....

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Zlarin

Sorter etter:

First minute tilbud
1 anmeldelser - 5/5

Feriehus Pelagia House

Zlarin

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 4 personer

fra 80 €

Leiligheter STRIKA-LESA

Zlarin

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Feriehus Oh La La!

Zlarin

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 160 €

First minute tilbud
1 anmeldelser - 5/5
Feriehus Pelagia House ( Zlarin)

Ved det fantastiske Adriaterhavet, i det magiske landet Kroatia, dynamiske Dalmatia, i nærheten av den fantastiske byen Šibenik, finner du øya Zlarin, kjent for sin 500 år lange tradisjon i korallproduksjonen. Det er en øy uten biler eller engangsplast, men et rykte for et sted for en flott og avslappende ferie, ideell for seilere, kunstnere og eventyrere, med rundt 2700 timer med sollys i året. I innlandet på øya, omtrent 2,5 km fra turistene og folkemengdene, finner du en fredelig grønn landsby Borovica, hvor du kan møte en nysgjerrig påfugl som løper rundt. Vi må innrømme at bare et år siden dette virket sprøtt, men resultatet gjorde oss virkelig stolte. Et av de originale steinhusene har blitt vår egen fred i himmelen, brakt til det 21. århundre. Sitter på terrassen med den vakreste utsikten over solnedgangen vi venter på våre gjester! Under oppholdet får du en golfbil til disposisjon for en behagelig tur til sentrum (å kjøre i sentrum er forbudt) samt 4 terrengsykler. Strender - 15 minutters hyggelig fottur til den vakre og fredelige bukten Veleš - 2,5 km til hovedstranden (mulighet for å sykle til stranden eller med golfbil til strandpromenaden langs sjøen). I Zlarin er det flere typer strender - svaberg på den sørvestlige Kapp, rullestein og betongstrand med barer og gatekjøkken i den nordvestlige bukta.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Pelagia House

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter STRIKA-LESA ( Zlarin)

Leilighet "A" Leiligheten ligger i hele andre etasje i et familiehus (den har egen inngang) og den måler 72m². Leiligheten består av: 1. To soverom - det større med king size-seng - det mindre med to separate senger 2. Romslig stue 3. Kjøkken med spisestue - kjøleskap, komfyr med stekeovn, kjøkkenutstyr og servise 4. Bad - dusjkabinett, toalett, vask, bidet, hårføner. 5. To terrasser med sitteplasser og liggende stoler - terrasse foran (30m2), se utsikt - terrasse på baksiden (55m2, se og skogutsikt. 6. Annet: - air condition (2 stk), - Wi-Fi, - TV, - sengetøy, - håndklær (unntatt badehåndklær) Leilighet "B" Leiligheten ligger i hele underetasjen i et familiehus (den har en egen inngang) og den måler 72m². Leiligheten består av: -1. To soverom - den større med king size-seng - den mindre med to separate senger 2. Romslig stue 3. Kjøkken med spisestue - kjøleskap, komfyr med stekeovn, kjøkkenutstyr og servise, oppvaskmaskin. 4. Bad - dusjkabinett, WC, vask , hårføner. 5. Frontterrasse (30m2) med havutsikt, - terrassen med sittegruppe og liggende stoler Annet: - air condition (2 stk), - Wi-Fi, - TV, - sengetøy, - håndklær (unntatt strand håndklær)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter STRIKA-LESA

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Feriehus Oh La La! ( Zlarin)

Huset ligger på Zlarin, en øy av Adriaterhavet korall kjent som et fredelig tilfluktssted for de som ønsker å unnslippe fra støyen i byen. Zlarin kalles den gyldne øya eller den grønne øya, og tilbyr et ideelt reisemål hvis du er ute etter fred, krystallblått hav, ren luft, vakre furuskog og fargerik moro for alle. Det er to nasjonalparker i nærheten! Ferger går fra Sibenik og Vodice til Zlarin flere ganger om dagen (25 minutter). Sentrum av stedet, strender, barer, restauranter, kafeer etc. ligger innen gangavstand fra huset. Huset sikrer fred og fullstendig privatliv, fordi tomten er stor og derfor isolert fra severdighetene eller lydene i nabolaget, men det er nær nok til å la deg komme deg hvor som helst i løpet av minutter til fots. Ligger litt oppoverbakke, har eiendommen en spektakulær havutsikt, spesielt ved solnedgang. Huset ligger på en tomt på 1200 kvm, omgitt av en stor middelhavshage med forskjellige typer urter og trær, og sikrer full fred og personvern. Den består av flere separate strukturer og terrasser, bygget hovedsakelig av stein. Huset er spesielt stolt av sine store terrasser, som gir en spektakulær utsikt over havet og de omkringliggende øyene. Boligområdet består av 3 soverom (to med dobbeltseng og den andre med dobbeltseng og to enkeltsenger), stue / spisestue med enkeltseng og futon, lite kjøkken og bad. Ved siden av et lite kjøkken inne i huset er det sommerkjøkkenheks i en egen bygning ved siden av huset og har et stort vindu med utsikt over hovedterrassen og havet. Det er også et stort grillområde og en steinvask utenfor.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Oh La La!

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 160 €

Turist guide - Zlarin

Zlarin  - Våpenskjold Zlarin er en liten øy i øygruppen Šibenik, som ligger 2 km fra inngangen til Sv. Ante kanal, ved inngangen til byen Šibenik. Administrativt hører det til byen Šibenik. Dette er en av de få øyene i Adriaterhavet som ikke tillater biltrafikk, og absolutt, det gir en spesiell sjarm. Vanlig ferjetrafikk til øya Zlarin kjører fra Šibenik havn, og turen er kort og hyggelig, og du kan nyte utsikten over den fantastiske festningen St. Nicholas. Zlarin er også den eneste bosettingen på øya og er et typisk eksempel på en liten dalmatisk by med smale og gamle steinhus, trange gater og karakteristiske klokketårn i kirken. Hele øya har et område som bare er litt større enn 8 km2, og det meste av øya er dekket med skoger av sypress, furu, rosmarin, fiken, oliven og andre middelhavsplanter. De indre delene av øya er ubebodd, dekket med tykk skog og busk og kalles med rette den grønne øya. Zlarin har det sanne middelhavsklimaet med rundt 2700 solskinntimer per år, noe som gjør den til en av de mest solrike øyene i Adriaterhavet. Om vinteren har øya bare 300 innbyggere, men fra mai til oktober vokser befolkningen betydelig på grunn av mange gjester og turister. Lokale mennesker i Zlarin har historisk sett hovedsakelig vært engasjert, som de fleste øyboere, innen landbruk, fiske og seiling. Her er fremdeles dyrket oliven, fiken og andre middelhavskulturer som fremdeles kan sees i alle deler av øya. Nylig er turisme utviklet og lokalbefolkningen tilbyr leiligheter og rom i deres private hjem. Zlarin er kjent for bearbeiding og jakt på rød korall som er til stede på øya siden 1400-tallet. Evnen til å behandle koraller på tradisjonell måte blir verdsatt til i dag, og her kan du kjøpe originale produkter fra koraller i flere suvenirbutikker. Zlarin har vakre små rullesteinsstrender og krystallklart vann. Urørt natur, frodig grøntområde og krystallklart hav vil glede alle som søker å flykte fra byens støy og mas. Vi inviterer deg til å besøke denne oasen av fred og ro. Kontakt direkte eierne av leilighetene, spar opptil 40% og tilbring en uforglemmelig ferie. Rimelig privat innkvartering på øya Zlarin. Velkommen til Zlarin!

Zlarin Værmelding