Leiligheter Kraljevica | Topp overnatting i Kraljevica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kraljevica

Kraljevica er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en liten bukt ved inngangen til Bakar-bukten, omtrent tjue kilometer sør for byen Rijeka. Dette området var som mange kystbyer som var bebodd før romernes ankomst, noe det fremgår av en rekke arkeologiske funn. De første skriftlige dokumentene om Kraljevica er fra 1300-tallet da den adelige familien Zrinski bygde den gamle byen - Kaštel og kirken St. Nicholas...

Sorter etter:

Feriehus Maria

Kraljevica

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Galle

Kraljevica

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter Mirjana

Kraljevica

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Feriehus Maria ( Kraljevica)

Lei renovert strand ved havet. Klimaanlegg og fullt utstyrt. Det er tre roms leilighet og en stor terrasse. Utendørs: privat parkering og en middelhavshage med grill. Huset er ideelt for familieferier eller ferier med venner, et koselig rom for 4 (5) personer. Mer den berømte stranden (Ostro) ligger ca 700 meter eller 5-6 minutters gange. Med en særegen fred i det frodige grønt av den ekstra kvaliteten på dette huset er det godt forbundet. I nærheten av hytta er det mange restauranter og andre fasiliteter som bestemmes av hva dette destinasjonen er ideelt - sport, svømming, nautiske aktiviteter, sport og fritids sykling, fotturer (nær fjellene Gorski Kotar og Velebit) og tiltrekker seg også og tett (rik) tilbyr omvisning mange kulturelle og historiske monumenter og museer, og underholdningsarrangementer med minnesarrangementer, sommerkvelder organisert mange steder fra umiddelbar nærhet (Kraljevica, Scott Bay, Opatija, Crikvenica, Omisalj, Krk, Punat, Malinska, Novi Vinodolski, Senj. ..). Alle disse destinasjonene ligger i området fra to til tjue kilometer ...

Kategorisering Kategorisering - Feriehus  Maria

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Galle ( Kraljevica)

Gale leiligheter ligger på liten halvøy kalt Oštro nær historiske byen Kraljivica. Gangavstand til nærmeste strand er 400 m, litt lenger kan du finne Dykkesenter Adria http://kpaadria.com/ og Camping Oštro http://www.jadran-hoteli.hr/ostro/index_en.php Leiligheter ligger på 1. etasje, har adskilt inngang og se utsikt fra stue og terrasse. De er fullt utstyrte, inkludert gratis parkering, air-condition, satellitt-TV, radio, gratis Wi-Fi ... De har moderne og fullt utstyrt kjøkken og mulighet til å bruke utegrill. Leilighet Adam 4 * Enkeltseng +3 ekstra senger / Leilighet Šimun 3 * Enkeltseng + 2 ekstra senger. Begge leilighetene inkluderer: Kjøkken: gass / elektrisk stekeovn, stekeovn, mikrobølgeovn, elektrisk storfe, kjøleskap, kjøkkenutstyr og servise, stue / spisestue med utgang på balkongen med seeside wiev, air condition, sentralvarme, Wi-Fi, TV / sat, Radio / CD-spiller, Baderom med dusjkabinett, sengetøy, håndklær. Byskatt er ikke inkludert og beløper seg til EUR 1,00 per person per natt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Galle

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Mirjana ( Kraljevica)

Dobbeltrom med ekstra seng, kjøkken, stue og bad. Utendørs terrasse og utendørs dusj, ved hjelp av grillen. Rolig, fredelig beliggenhet, 2 km fra sjøen. Den umiddelbare næringen av kaffebarer, butikker og postkontor. Plasseringen ligger ved siden av de vakre sandstrendene. 10 km fra Crikvenica med alle underholdningsarrangementer, underholdning. 2 km fra øya.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mirjana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Kraljevica

Kraljevica  - Våpenskjold Kraljevica er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en liten bukt ved inngangen til Bakar-bukten, omtrent tjue kilometer sør for byen Rijeka. Dette området var som mange kystbyer som var bebodd før romernes ankomst, noe det fremgår av en rekke arkeologiske funn. De første skriftlige dokumentene om Kraljevica er fra 1300-tallet da den adelige familien Zrinski bygde den gamle byen - Kaštel og kirken St. Nicholas i dagens sentrum. Midt på 1600-tallet bygger her adelige familier Zrinski og Frankopan et slott New Kraljevica. På midten av 1700-tallet ble her bygget en militær havn og verft etter avgjørelse fra den østerrikske keiseren Charles VI. På begynnelsen av 1900-tallet mistet Kraljevica sakte viktigheten som havn og verft og begynte å utvikle turisme. Begynnelsen på turisme er forbundet med helse- og badeturisme. I den tiden ble det bygget mange hoteller og pensjoner. I dag er turisme hovedaktiviteten, og bortsett fra hotellovernatting, er turisttilbudet rikt med leir Oštro og privat innkvartering i leiligheter og rom inne i familiens hjem. Spesielt attraktiv beliggenhet med strender og et rikt turisttilbud er turistområdet Oštro og Scott Bay. Fra historiske steder bør du besøke to middelalderslott: Gamlebyen og Castle Frankopan (New Kraljevica), der i løpet av sommeren arrangeres mange kulturelle og underholdningsarrangementer. Krk-broen som forbinder fastlandet og øya Krk ligger i nærheten av Kraljevica, og du kan besøke noen av de berømte Krk-strendene eller nyte den frodige grøntområdet på øya. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Kraljevica, spar opptil 40% og tilbring en rolig og hyggelig ferie i denne lille kystbyen. Søk etter rimelig privat innkvartering i Kraljevica. Velkommen til Kraljevica!

Kraljevica Værmelding