Leiligheter Kraljevica | Topp overnatting i Kraljevica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kraljevica

Kraljevica er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en liten bukt ved inngangen til Bakar-bukten, omtrent tjue kilometer sør for byen Rijeka. Dette området var som mange kystbyer som var bebodd før romernes ankomst, noe det fremgår av en rekke arkeologiske funn. De første skriftlige dokumentene om Kraljevica er fra 1300-tallet da den adelige familien Zrinski bygde den gamle byen - Kaštel og kirken St. Nicholas...

Sorter etter:

Feriehus Aqua

Kraljevica

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Feriehus Kresić

Kraljevica

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 8 personer

fra 130 €

Leiligheter Galle

Kraljevica

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leilighet Mirjana

Kraljevica

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Feriehus Aqua ( Kraljevica)

Vakre 3 soverom, 3 bad hus. Alle rommene har klimaanlegg. Stor terrasse med overbygd grillplass. Fantastisk utsikt over hele Kvarnerbukten og øyene. Stort svømmebasseng (42 kvm). Kjæledyr er velkomne mot et tillegg på 7 euro per natt. Parkering for 4 biler. Veldig privat stilling. Šmrika er en ganske landsby med 2 små dagligvarebutikker, 3 barer, gatekjøkken og en flott restaurant med hjemmelaget mat og svært rimelige priser. Store supermarkeder som ligger i nærliggende Crikvenica.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Aqua

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Feriehus Kresić ( Kraljevica)

Huset vårt ligger i det lille innlandet Križišće, ikke langt fra Kraljevica / Crikvenica. Vi er ideelle hvis du vil ha full fred og privatliv. Vi ligger i en dal, slik at du kan besøke og se flere steder. For eksempel er Krk-broen bare noen få minutter unna oss, du kan besøke byen Rijeka eller kanskje fiske på den berømte innsjøen Tribalj. Plasseringen av boligen byr på mange muligheter. Huset har 3 soverom, 2 bad, 1 toalett (sengetøy, håndklær inkludert i prisen). Spisestue og utstyrt kjøkken. WiFi i hele bygningen er tilgjengelig for gjester gratis i tillegg til overbygget parkering for 2 biler. 3 klimaanlegg, 3 tv (2 smart tv), safe .. Utstyr for trening. Huset har en taverna i huset hvor du kan grille hvis været er dårlig, og for fine og solfylte dager, foran huset er en peis. Nyt en grillfest med familien mens barna bader i bassenget og boblebadet. Velkommen. Familien Kresić

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kresić

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter Galle ( Kraljevica)

Gale leiligheter ligger på liten halvøy kalt Oštro nær historiske byen Kraljivica. Gangavstand til nærmeste strand er 400 m, litt lenger kan du finne Dykkesenter Adria http://kpaadria.com/ og Camping Oštro http://www.jadran-hoteli.hr/ostro/index_en.php Leiligheter ligger på 1. etasje, har adskilt inngang og se utsikt fra stue og terrasse. De er fullt utstyrte, inkludert gratis parkering, air-condition, satellitt-TV, radio, gratis Wi-Fi ... De har moderne og fullt utstyrt kjøkken og mulighet til å bruke utegrill. Leilighet Adam 4 * Enkeltseng +3 ekstra senger / Leilighet Šimun 3 * Enkeltseng + 2 ekstra senger. Begge leilighetene inkluderer: Kjøkken: gass / elektrisk stekeovn, stekeovn, mikrobølgeovn, elektrisk storfe, kjøleskap, kjøkkenutstyr og servise, stue / spisestue med utgang på balkongen med seeside wiev, air condition, sentralvarme, Wi-Fi, TV / sat, Radio / CD-spiller, Baderom med dusjkabinett, sengetøy, håndklær. Byskatt er ikke inkludert og beløper seg til EUR 1,00 per person per natt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Galle

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Mirjana ( Kraljevica)

Dobbeltrom med ekstra seng, kjøkken, stue og bad. Utendørs terrasse og utendørs dusj, ved hjelp av grillen. Rolig, fredelig beliggenhet, 2 km fra sjøen. Den umiddelbare næringen av kaffebarer, butikker og postkontor. Plasseringen ligger ved siden av de vakre sandstrendene. 10 km fra Crikvenica med alle underholdningsarrangementer, underholdning. 2 km fra øya.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mirjana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Kraljevica

Kraljevica  - Våpenskjold Kraljevica er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en liten bukt ved inngangen til Bakar-bukten, omtrent tjue kilometer sør for byen Rijeka. Dette området var som mange kystbyer som var bebodd før romernes ankomst, noe det fremgår av en rekke arkeologiske funn. De første skriftlige dokumentene om Kraljevica er fra 1300-tallet da den adelige familien Zrinski bygde den gamle byen - Kaštel og kirken St. Nicholas i dagens sentrum. Midt på 1600-tallet bygger her adelige familier Zrinski og Frankopan et slott New Kraljevica. På midten av 1700-tallet ble her bygget en militær havn og verft etter avgjørelse fra den østerrikske keiseren Charles VI. På begynnelsen av 1900-tallet mistet Kraljevica sakte viktigheten som havn og verft og begynte å utvikle turisme. Begynnelsen på turisme er forbundet med helse- og badeturisme. I den tiden ble det bygget mange hoteller og pensjoner. I dag er turisme hovedaktiviteten, og bortsett fra hotellovernatting, er turisttilbudet rikt med leir Oštro og privat innkvartering i leiligheter og rom inne i familiens hjem. Spesielt attraktiv beliggenhet med strender og et rikt turisttilbud er turistområdet Oštro og Scott Bay. Fra historiske steder bør du besøke to middelalderslott: Gamlebyen og Castle Frankopan (New Kraljevica), der i løpet av sommeren arrangeres mange kulturelle og underholdningsarrangementer. Krk-broen som forbinder fastlandet og øya Krk ligger i nærheten av Kraljevica, og du kan besøke noen av de berømte Krk-strendene eller nyte den frodige grøntområdet på øya. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Kraljevica, spar opptil 40% og tilbring en rolig og hyggelig ferie i denne lille kystbyen. Søk etter rimelig privat innkvartering i Kraljevica. Velkommen til Kraljevica!

Kraljevica Værmelding