Leiligheter Brodarica | Topp overnatting i Brodarica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brodarica

Brodarica er en liten turistby som ligger ved Adriaterhavsveien, 5 km sør for Šibenik. Det ligger langs fem kilometer med den vakre Adriaterhavskysten og er orientert mot vest. Foran Brodarica ligger flere øyer som til sammen danner en stor lagune. Nesten hele kystlengden er dekket av småstein og steinete strender som er egnet for familier med barn, men også for de gjester som setter pris på fred og ro. Ettersom rolige og rolige landsbyvillaer...

Sorter etter:

Leiligheter Baković

Brodarica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

fra 30 €

Leiligheter Katarina

Brodarica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Horvat

Brodarica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Jurišić

Brodarica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Zorica

Brodarica

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Brodarica

Brodarica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Andrea

Brodarica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

Leiligheter Villa Korina

Brodarica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

fra 40 €

Leiligheter Petar

Brodarica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Milka

Brodarica

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

fra 30 €

Leiligheter Danica

Brodarica

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Leiligheter Javor

Brodarica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Daniela

Brodarica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 21 personer

ved forespørsel

Leiligheter Onix

Brodarica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sara&Kike

Brodarica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 7 personer

fra 80 €

Leiligheter Baković ( Brodarica)

Leilighetene ligger i et familiehus. Det nybygde bygget ligger tredje rad fra sjøen. Leilighetene ligger på en liten ås fra der den strekker seg over vakker utsikt over stranden og øyene i nærheten. Leilighetene ligger i første etasje i huset der vertene bor og er alltid tilgjengelig for deg. Anlegget har to leiligheter for 6-10 personer. Eiendommen ligger 2 minutters gange fra sjøen og 5 minutter fra restauranter, pizzeriaer, kaffebarer som tilbyr deilig mat og drikke. Det er mange kjøpesentre innen 2-5 km; Dalmare, Lidl, Kaufland, Plodine, etc. ... I nærheten er to av de mest populære diskotekene. Byen Šibenik ligger 5 km fra gamlebyen, veldig fin sightseeing. Vi er omgitt av naturlige skjønnheter som Krka nasjonalpark og Kornati, som ligger omtrent 15 km unna. Et sted for familiens fredelige og romantiske ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Baković

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Katarina ( Brodarica)

Velkommen til leiligheter Katarina, som ligger på den vakre rivieraen Sibenik i Brodarica, 7 km fra Sibenik. Huset ligger i en rolig bydel uten stor støy og trafikk. Leilighetene ligger 100 m fra sjøen. Det er 3 vakkert dekorerte leiligheter med klimaanlegg (leilighet 8 og 2 leiligheter 2 + 2), og du vil finne en grill og parkering for din bil. Leilighet 8 ligger i første etasje og består av: 3 soverom, stue med seng for 2 personer, kjøkken og 2 bad. Alle rommene har terrasser. 2 + 2 Leiligheter ligger i toppetasjen, utstyrt med soverom, stue, kjøkken, bad med dusj og balkong. Eier eier en båt (8 m) med hvem du i henhold til dine ønsker kan ta en tur for å besøke de vakre øyene, og for å gjøre ditt opphold så komfortabelt som mulig i leilighetene Katarina.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Katarina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Horvat ( Brodarica)

Leiligheter i et rolig sted Brodarica ideelt for familier med vakker havutsikt. Avstand fra stranden - 250 m. Byen Sibenik 4 km, Vodice og Primosten 20 km, kjøpesenter Dalmare 2 km og kompleks Solaris 2 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Horvat

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Jurišić ( Brodarica)

Jurisisk leilighet ligger i en vakker Sibenik-riviera i Brodarica, kun 7 km fra byen Sibenik. Brodarica ligger overfor øya Krapanj laveste øy i Middelhavet med en lang svamp tradisjon. Brodarica har vakre sandstrender og klart vann. I nærheten ligger nasjonalparkene Krka og Kornati og vakre øyer i Sibenik-skjærgården, byens festning og gamlebyen. Leiligheten ligger i første etasje er et kjøkken, bad med dusj og vaskemaskin, og et soverom med dobbeltseng og to enkeltsenger. Rommet har en terrasse med et stort bord og stoler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jurišić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Zorica ( Brodarica)

Leiligheter Zorica Brodarica, 300 meter fra sjøen. I nærheten av hotellkomplekset Solaris. Leiligheten har en TV, air condition, eget bad, balkong med havutsikt, parkering, grill ... Prisen er veldig bra!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zorica

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Brodarica ( Brodarica)

Vi leier fullt møblert, luftkondisjonert to-roms leilighet i første etasje ligger ca 250 m fra sjøen. Leiligheten består av stue, soverom, kjøkken, bad og balkong. Parkering på gården. I nærheten av butikker, og bare 5 minutter med bil finner du deg selv i sentrum, kjøpesenteret Dalmare eller i hotellkomplekset Solaris.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Brodarica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Andrea ( Brodarica)

Leilighet Andrea med viev på sjøen og øya Zlarin tilbyr ferie for inntil 7 personer, 3 soverom, to bad, air condition, kjøkken, stue og en vakker terrasse Også gjestene har tilgang til en hage med grill og parkering for to biler .

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Andrea

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Villa Korina ( Brodarica)

Velkommen til den moderne og nyinnredede villaen Korina, som ligger i en liten by Brodarica, på den dalmatiske kysten, bare noen kilometer sør for Sibenik. Villa Korina tilbyr 6 romslige og komfortable leiligheter med tre stjerner, hver med et velutstyrt kjøkken, bad med dusj, komfortable og luftige rom, aircondition, parkering og grill. Hver leilighet har en romslig og møblert terrasse, og etter en lang dag med sol og sjø, er det en ideell mulighet for avslapning. Takket være den vakre stranden beliggenhet kun 100 meter unna, egnet for å leke for små barn, vil eventyrere finne tilbud av ulike vannsport og andre aktiviteter på strandpromenaden langs kysten, "Lungo mare". Elskere av historie og kultur vil være interessert i nærheten av Sibenik med sine mange monumenter og en rik historie og nasjonalparker Krka og Kornati, som i sin naturlige skjønnhet tiltrekker seg mange turister. Vi håper du vil velge våre leiligheter til leie, og ser frem til å se deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Korina

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Petar ( Brodarica)

Kapasitet: 6 personer. Andre etasje. Leilighetens størrelse: 75. m2. Hav: 130 m. Terrasse: 20 m2. Husdyr: Husdyr kun etter avtale med byrået (ekstra gebyr betales til verten). Vannforsyning: lokale vannverk. Røyking BBQ. Utsikt: Hav. Tilgang med bil: bra. Parkeringsplass. Nærmeste strand: 200 m

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Petar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Milka ( Brodarica)

Studioleilighet for 2 personer ligger ved Adriaterhavskysten, i en rolig beliggenhet 300 meter fra Brodarica-stranden. Det tilbyr rom med klimaanlegg, kostnadsfri trådløs internettilgang (Wi-Fi). Leiligheten har eget bad og et fullt utstyrt kjøkken, inkludert kjøkkenutstyr, kokeplater, kjøleskap og sittegruppe. Som en del av leiligheter på 19 m2 balkong på 5 m2. Leiligheten ligger i 2. etasje. Utstyrt med utenlandske og innenlandske programmer på TV. Gjestene kan slappe av på gårdsplassen med grill. Den historiske byen Sibenik ligger 8 km unna. Krka nasjonalpark ligger 17 km unna. Leiligheten har gratis parkering. Det er ingen grense for hvor mye kunden kan leie. 2 Leilighetstype: 3 stjerner til 4 personer (dobbeltseng med ekstra seng på sofaen), beliggende ved Adriaterhavskysten, i en rolig beliggenhet 300 meter fra Brodarica-stranden. Det tilbyr rom med klimaanlegg, kostnadsfri trådløs internettilgang (Wi-Fi). Leiligheten har eget bad med vaskemaskin og et fullt utstyrt kjøkken, inkludert kjøkkenutstyr, tallerkener, mikrobølgeovn, kjøleskap. I en del av leiligheter på 30 m2 terrasse på 25 m2. Leiligheten ligger i 2. etasje. Utstyrt med utenlandske og innenlandske programmer på moderne TV. Gjestene kan slappe av på gårdsplassen med grill. Den historiske byen Sibenik ligger 8 km unna. Krka nasjonalpark ligger 17 km unna. Mindre butikker ligger innenfor 200 m og kjøpesenteret 3 km. Leiligheten har gratis parkering. Det er ingen grense for hvor mye kunden kan leie. Leilighet 3 Type: 3-stjerners til 5 personer (dobbeltseng med ekstra seng seng og en seng for 1 person), som ligger ved Adriaterhavskysten, i en rolig beliggenhet 300 meter fra Brodarica-stranden. Det tilbyr rom med klimaanlegg, kostnadsfri trådløs internettilgang (Wi-Fi). Leiligheten har eget bad og et fullt utstyrt kjøkken, inkludert kjøkkenutstyr, tallerkener, stekeovn, kjøleskap og sittegruppe. Leiligheten på 40 m2 terrasse på 15 m2 og balkong på 6 m2. Leiligheten ligger på 2 katu. Utstyrt med utenlandske og innenlandske programmer på moderne TV. Gjestene kan slappe av på gårdsplassen med grill. Den historiske byen Sibenik ligger 8 km unna. Krka nasjonalpark ligger 17 km unna. Mindre butikker ligger innenfor 200 m og kjøpesenteret 3 km. Leiligheten har gratis parkering. Det er ingen grense for hvor mye kunden kan leie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milka

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Danica ( Brodarica)

En leilighet i familiens hjem, nybygg og moderne utstyrt rom, med direkte tilgang til bil og parkeringsplass i skyggen, i nærheten av byen, kjøpesentre, restauranter og stranden

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Danica

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Javor ( Brodarica)

Leilighetene ligger i en rolig del av Brodarica. De ligger i andre etasje av huset og har egen inngang. Plasseringen av leiligheten, havutsikt og alle fasiliteter gir en perfekt sommerferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Javor

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Daniela ( Brodarica)

Guest House Villa Daniela tilbyr innkvartering i Brodarica, med gratis Wi-Fi, en grill og en terrasse. Gjestene kan nyte hotellets restaurant. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet. Hvert rom på dette pensjonatet har klimaanlegg og er utstyrt med en TV med satellittkanaler. Enkelte enheter har et sittegruppe hvor du kan slappe av. Noen av rommene har terrasse eller balkong. En flatskjerm-TV er omtalt. Det er en gavebutikk på eiendommen. Gjestene kan nyte ulike aktiviteter i omgivelsene, inkludert ridning, snorkling og windsurfing. Split ligger 46 km fra gjestgiveriet Villa Daniela, mens Trogir ligger 32 km unna. Den nærmeste flyplassen er Split Airport, 34 km fra Guest House Villa Daniela.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Daniela

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 21 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Onix ( Brodarica)

Leiligheten har to soverom, kjøkken, bad og terrasse. Leiligheten ligger 30 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Onix

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sara&Kike ( Brodarica)

• Soverom 1: 1 stor dobbeltseng • Soverom 2: 1 stor dobbeltseng, 1 enkeltseng og babyfrakk • Stue: 1 sovesofa • Bad: 2 Apartments Sara & Kike ligger i Brodarica, bare 150 meter fra stranden og 6 km fra Sibeniks historiske sentrum med katedralen St. Jakova, som er under beskyttelse av UNESCO. Eiendommen inkluderer en moderne innredet leilighet med møblert balkong og gratis Wi-Fi. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, sovesofa og satellitt-TV, terrasse, sittegruppe, egen inngang, flislagt gulv, garderobe, klærstol, sovesofa, hårføner, bad, kjøleskap, kjøkken, spisestue, vannkoker, kjøkkenutstyr , kjøkkenplater, grill, utemøbler, uteservering, håndklær / sengetøy, hele enheten ligger i første etasje. Grillutstyr er tilgjengelig gratis, men på forespørsel. Gratis parkering er tilgjengelig på stedet. Det nærmeste bakeri ligger bare 200 meter fra leiligheten, mens nærmeste matbutikk ligger 200 meter unna. Restaurant-pizzeria ligger 500 meter unna, og fiskerestauranten ligger 800 meter fra eiendommen. Den lokale busstasjonen ligger 100 meter fra Sara & Kike Apartment. Hovedbussstasjonen og fergehavnen ligger i Sibenik. Krka nasjonalpark ligger 15 km unna, og Split lufthavn ligger 51 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sara&Kike

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Brodarica

Brodarica  - Våpenskjold Brodarica er en liten turistby som ligger ved Adriaterhavsveien, 5 km sør for Šibenik. Det ligger langs fem kilometer med den vakre Adriaterhavskysten og er orientert mot vest. Foran Brodarica ligger flere øyer som til sammen danner en stor lagune. Nesten hele kystlengden er dekket av småstein og steinete strender som er egnet for familier med barn, men også for de gjester som setter pris på fred og ro. Ettersom rolige og rolige landsbyvillaer og hus i Brodarica stadig tiltrekker seg nye besøkende og turister med sitt varierte turisttilbud som inkluderer restauranter, kaffebarer, tavernaer, nattklubb, idrettsanlegg (tennis, minigolf, bordtennis), vannsport og dykking skole. Her er en av de mest populære fiskerestaurantene i Dalmatia, og det er verdt å besøke den og smake på noen av de ferske fiskene og dalmatiske spesialitetene. Lokale innbyggere er bønder og fiskere som hovedsakelig driver med turisme. Hele området tilbyr nesten 2000 senger i leiligheter og rom i privat familieboliger. Øya Krapanj er en av attraksjonene som må sees, ikke bare i Brodarica, men også i hele skjærgården i Šibenik. Det ligger bare 300 meter fra bredden av Brodarica. Krapanj er den minste og laveste bebodde øya i Adriaterhavet og dekker bare 0,36 km2 og en gjennomsnittlig høyde på 1,5 meter. Det er kjent for sin tradisjon for høsting og prosessering av svamper. Vi inviterer deg til å besøke Brodarica og kontakte direkte eiere av leiligheter og spare opptil 40% på dyre byråavgift. Leiligheter, rom og privat innkvartering i Brodarica. Velkommen til Brodarica!

Brodarica Værmelding