Leiligheter Drniš | Topp overnatting i Drniš, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drniš

Drniš er en liten by i den sentrale delen av Šibenik-Knin County. Det ble bygget på 1400-tallet ved foten av fjellet Promina og over canyon av elven Čikola, som en festning for forsvaret fra det osmanske riket. Det er bare 30 km fra Šibenik, eller omtrent 25 minutters kjøretur med bil. Drniš har rundt 3300 innbyggere og tilbyr sine besøkende forskjellige turistattraksjoner. Drniš er sannsynligvis mest kjent for prosciutto, som er en deilig...

Sorter etter:

Feriehus Villa Stone Medal

Drniš

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 7 personer

fra 149 €

Leiligheter Drniš Dream House

Drniš

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Feriehus Villa Stone Medal ( Drniš)

Denne vakre bygningen gir deg 5000 m² med vakker natur, landlige idyller og rikelig med komfort. Prøv tradisjonelle og deilige fisk- og kjøttspesialiteter på utepeisen. Omgitt av det meste av grønne omgivelser og natur, er dette det rette stedet å glede deg til og slappe av. , boblebad, biljard, dart eller hvile i friluft med TV og minibar tilgjengelig i utendørsbaren.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Stone Medal

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 149 €

Leiligheter Drniš Dream House ( Drniš)

Gammelt steinhus, fullstendig renovert. Den har 3 rom, stue, kjøkken, 2 bad, 2 toaletter og stor terrasse. Det er totally utstyrt med Wi-Fi. Parkeringsplass er nær hage. Huset ligger i Drniš by, på grensen til nasjonalparken Krka, den rumenske leiren Burnum. Det er 3 km langt fra mountine Promina, og 20 minutter fra kysten (Solaris, Sibenik ...) Du kan føle sjelen på den gamle måten som bor i Dalmatia og Mediterran.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Drniš Dream House

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Drniš

Drniš  - Våpenskjold Drniš er en liten by i den sentrale delen av Šibenik-Knin County. Det ble bygget på 1400-tallet ved foten av fjellet Promina og over canyon av elven Čikola, som en festning for forsvaret fra det osmanske riket. Det er bare 30 km fra Šibenik, eller omtrent 25 minutters kjøretur med bil. Drniš har rundt 3300 innbyggere og tilbyr sine besøkende forskjellige turistattraksjoner. Drniš er sannsynligvis mest kjent for prosciutto, som er en deilig delikatesse takket være det ideelle klimaet. I byen Drniš er det rester av flere fantastiske festninger, hvorav den mest berømte er Gradina, som ligger på en høyde på 344 moh over canyon av elven Čikola. I nærheten ligger også et veldig interessant Drniš bymuseum som har en imponerende samling av verk av Ivan Meštrović, den mest berømte kroatiske billedhuggeren som ble født her. I Drniš kan du også se en arkeologisk og kulturhistorisk samling. Drniš ligger i nærheten av den verdensberømte nasjonalparken Krka og dens mange naturlige severdigheter som Roški-fossen eller Visovac-øya på Visovac-sjøen. For alle naturelskere og turgåere, anbefaler vi en lett stigning til Promina-fjellet, som tilbyr en uforglemmelig utsikt over det meste av Dalmatia. På veien til Šibenik er det en unik temapark Etnoland, hvor du kan oppleve det tradisjonelle livet til innbyggerne i Drniš-området, men også prøve alle smakfulle spesialiteter. Svært rimelig innkvartering finner du i private leiligheter, rom eller tradisjonelle steinhus for ferie. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40% på høye byråavgifter. Velkommen til Drniš!

Drniš Værmelding