Leiligheter Žaborić | Topp overnatting i Žaborić, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Žaborić

Žaborić er en liten turistby i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger bare 10 kilometer sør for den historiske byen Šibenik. Befolkningen er i overkant av 300 fastboende. Det har mer enn 800 hus og villaer som tilbyr kvalitet og komfortabel privat innkvartering. Žaborić er kjent for de vakre og veldig velholdte sand- og rullesteinsstrendene og det krystallklare Adriaterhavet. Hver sommer er strendene en ekte attraksjon og tiltrekker seg...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Žaborić

Sorter etter:

Leilighet Lavanda

Žaborić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leilighet Relax

Žaborić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

Leilighet Manuela - Vila Doni

Žaborić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Braco

Žaborić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

fra 30 €

Leiligheter Petković

Žaborić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

Last minute tilbud

Leiligheter Lesić

Žaborić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

fra 60 €

Leiligheter Monika

Žaborić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 30 €

Leiligheter Grgas

Žaborić

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 20 €

Leilighet Madas

Žaborić

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 42 personer

ved forespørsel

Leilighet Lavanda ( Žaborić)

Denne vakre leiligheten ligger i en av de vakreste buktene i Adriaterhavet. Hyggelig og rolig sted, beliggende i Jasenovo-bukten, preget av en fantastisk beliggenhet, krystallklart hav og uberørt natur og alt dette mellom den attraktive Adriatiske turistveien og det azurblå havet, nær den vakre leiren Jasenovo. Vakre naturlige strender, sand og grus, klart hav, skjærgården med mange skjulte bukter og gode transportforbindelser med Sibenik gjør det fra år til år mer og mer favoritt turistmål. Leiligheten kan lett imøtekomme 4 personer som leter etter komfortabel og hyggelig ferie. Mens du bor i denne leiligheten, kan du enkelt nå de viktigste byens historiske landemerker, attraksjoner og andre interessante turistfasiliteter. Luksusleilighet er designet som et perfekt sted for en familie hvor alle gjester vil ha sin komfort og privatliv, som er garantien for at du bare skal tilbringe en rolig og avslappende ferie. Vi er på et sted som er isolert fra støy og vekk fra byens støy og likevel nær alle kultur- og underholdningsaktiviteter som tilbys av turistmål, i nær avstand fra den vakre sandstranden, som skyldes sin fine sand og naturlige skyggen av furutrær , ideell for barn.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lavanda

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Relax ( Žaborić)

Leiligheten består av: ett rom med en seng 180 * 200 og en balkong, det andre soverommet med køyeseng for en person og 180 * 200 seng og en stue med sovesofa for 1-2 personer og LCD-TV med satellitt . Stue og kjøkken vender ut mot en balkong med utsikt over havet. Leiligheten har kjøkken (4 kokeplater, 3 gass + 1 elektrisk komfyr og stekeovn), kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin. Leiligheten har bad med toalett og badekar uten ekstra toalett.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Relax

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Manuela - Vila Doni ( Žaborić)

Leiligheten ligger ved sjøen. Nydelig utsikt over havet og øyene. Egnet for familier med barn som vil ha fred og ro uten bilens støy. Klart vann med en vakker solnedgang.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Manuela - Vila Doni

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Braco ( Žaborić)

Apartments Braco, ligger i Zaboric, Jasenovo bay, som også er en veldig rolig del av Zaboric, bare 50 meter fra det klare vannet. Leilighetene er leid som en helhet og grupper opp til 20 personer. Ideelt for par, grupper av venner eller familie. Den består av 4 leiligheter, og hver leilighet ligger i sin egen etasje med 3 terrasser. I første etasje er tilgjengelig for funksjonshemmede. Det som gjør at våre leiligheter er forskjellige er de romslige og åpne terrassene med havutsikt, egnet for sosialisering. Ideell geografisk sammenheng gjør det mulig å besøke mange steder naturlig og kulturelt rik. Sibenik er en by med mange historiske steder av stor betydning for kroatisk historie som er absolutt verdt å besøke. Vi er også nær to nasjonalparker, Krka-fossefall og Kornati-øyene (skjærgården på 150 øyer). Primosten, omgitt av syv små øyer, er en gave av naturen. Trogir under UNESCO beskyttelse. Berømte øyer, Zirje, Krapanj Prvic, Kaprije, Zlarin og mange andre ligger i nærheten av våre leiligheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Braco

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Petković ( Žaborić)

Etter byens kjas og mas - ønsker deg fred, forstyrrer bare cikader, hvile i huset vårt omgitt av grønne omgivelser, nær stranden vasket av bølgene av klart blått hav. Vertene dine vil sørge for at ditt opphold er fullført! Vi vil introdusere deg til den naturlige skjønnheten og kulturarven. Vi ligger i den sjarmerende landsbyen Røde Kviksølv, feriestedet Žaborić, 10 km fra Sibenik. Det har 6 leiligheter hver med egen inngang, bad, kjøkken og terrasse. Siden det er forskjellig størrelse og antall rom / senger for å møte behovene til par og familier. For større grupper er det mulighet for å koble leilighetene. Det har 6 leiligheter med eget bad, kjøkken og terrasse. Siden det er forskjellig størrelse og antall rom / senger for å møte behovene til par og familier. For større grupper er det mulighet for å koble leilighetene. Kjæledyrsavgift og bruk vaskemaskinen (i fellesrom) ble forhandlet. Alle leilighetene er utstyrt med klimaanlegg som belastes ekstra.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Petković

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Lesić ( Žaborić)

Hvis du vil tilbringe en fredelig ferie nær sjøen, er Apartments Lesić et perfekt valg for deg. Vi tilbyr deg to fullt utstyrte leiligheter med utsikt over havet. Den ene i første etasje er for fem personer og den på fistegulvet er for fire personer. Hver har en stor terrasse. Når du er ferdig med å svømme og dykke, kan du bruke vår utendørs dusj med varmt og kaldt vann. Etter det kan du vie til soling. For litt mer glede tilbyr vi deg stor steingrilling. Hyggelige turer langs sjøen vil berike deg hver kveld og sørge for en god natts søvn, bare 20 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lesić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Monika ( Žaborić)

Leilighetene er strandpromenaden og hver balkong har utsikt over havet. I hagen er en stor terrasse med grill. Ligger i rolige omgivelser for en familieferie. Leilighetene som tilbys er: 2 +1, A 2 +2, A 4 +1. Kom og nyt de hyggelige omgivelsene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Monika

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Grgas ( Žaborić)

Til leie nyrenoverte leiligheter *** med ett eller to soverom for 2-4 personer, bad, kjøkken-stue, terrasse, utendørs dusj og grill, parkering. Fri fortøyning for båten din. Leiligheten ligger i Zaboric nær Sibenik i et rolig sted, ikke engang en spasertur til stranden (grusbetong). Husdyr ikke tillatt. Skatter er inkludert i prisen. Pris fra 20 til 30 euro per natt, det avhenger av antall personer og sikt opphold. Koble e-post: emil.grgas@optinet.hr

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Grgas

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 20 €

Leilighet Madas ( Žaborić)

Vår leilighet har et kjøkken med stue, balkong, toalett og to separate dusjer. Ett rom har en dobbeltseng og i de to andre separate senger

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Madas

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 42 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Žaborić

Žaborić  - Våpenskjold Žaborić er en liten turistby i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger bare 10 kilometer sør for den historiske byen Šibenik. Befolkningen er i overkant av 300 fastboende. Det har mer enn 800 hus og villaer som tilbyr kvalitet og komfortabel privat innkvartering. Žaborić er kjent for de vakre og veldig velholdte sand- og rullesteinsstrendene og det krystallklare Adriaterhavet. Hver sommer er strendene en ekte attraksjon og tiltrekker seg mange innenlandske og utenlandske gjester som liker roen og roen på et lite dalmatisk sted og det hyggelige middelhavsklimaet. Langs kysten, på noen kilometer lengde, er det en stor promenade der du kan nyte solnedgangene og nattvandringene. Olivenlunder og vingårder ligger i innlandet Žaborić. Beboere i Žaborić jobber i tillegg til turisme i jordbruk og fiskeri. I sommermånedene, som i mange andre byer i Dalmatia, arrangerer Žaborić mange festivaler, og en av de mest kjente er Žaborić-festivalen som ble holdt i juli. Sportselskere kan glede seg over jetski, sykling, beachvolleyball, tennis, bordtennis, bowling, beachvolleyball, seiling og mange andre aktiviteter. Du kan også besøke de naturlige juvelene i nasjonalparkene Dalka, Krka og de Kornati øyene, som ligger bare 30 kilometer fra Žaborić. Leiligheter, rom og privat innkvartering i Žaborić. Søk etter rimelig privat innkvartering. Velkommen til Žaborić!

Žaborić Værmelding