Leiligheter Kaprije | Topp overnatting i Kaprije, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kaprije

Kaprije er en liten øy i skjærgården Šibenik, omtrent en time med ferge fra Šibenik. Området er 7 km2 og har en befolkning på 150 fastboende i den enestående landsbyen på øya, som også bærer navnet Kaprije. Øya ble oppkalt etter en middelhavsplanterkap som brukes som et kjent middelhavskrydder, som en gang dekket hele øya. På 1300- og 1400-tallet tilhørte øya adelsmennene fra Šibenik, som de fleste andre øyer i nærheten. Øya ble...

Sorter etter:

Leiligheter Monika - Kaprije

Kaprije

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Kaprije

Kaprije

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Gulin

Kaprije

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 12 €

Leiligheter Vanka vale

Kaprije

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Monika - Kaprije ( Kaprije)

Vårt hus ligger i sentrum av landsbyen, 30 meter fra havet. Huset er omgitt av terrassen og balkongen. Balkongen har utsikt over havnen inngangen og se. Huset er omgitt av hage med grill og middelhavs urter. Leilighet inkluderer: to bad, toalett (dusj, speil, håndklær og hårføner), kjøkken (Kjøkkenet inneholder alle nødvendige gjenstander for matlaging), TV, radio, air condition. Vi har også en liten båt for fiske eller utforsking av jomfruelige strendene i Kaprije og de nærliggende ubebodde øyene, du kan leie vår 6,30 m lange båt for å fiske noe til middag eller finne en øde øy bare for deg selv!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Monika - Kaprije

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Kaprije ( Kaprije)

På øya Kaprije, som ellers ikke har noen kjøretøy, kan du leie to leiligheter med fire senger og en leilighet for seks personer. Leilighetene er utstyrt med klimaanlegg og satellitt. Overnattingsenhetene ligger noen få meter fra havet. Hvis du ankommer med båt, har vi en køye. Leiligheten har en stor hage med et svart kjøkken og grillen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kaprije

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Gulin ( Kaprije)

På øya Kaprije nær byen Sibenik Vi tilbyr overnatting for ferien. Her er ideell for familier og grupper, Du kan leie en hel etasje eller hele huset. Vi har vår egen strand nær 50 m fra huset, gratis fortøyning for båten din. Priser på tjenester for en person / dag: * 12 eur kun seng. *5 euro frokost. Kaprije er en vakker øy med mange vakre strender og bukter, her er mange gode restauranter og kafeer Kaprije ligger i nærheten av to nasjonalparker Kornati og Krka. Vi arrangerer utflukter til nasjonalparker og andre øyer. Kaprije har god forbindelse til byen Sibenik med båtlinje 8 ganger om dagen i begge retninger. Alle våre gjester har mulighet til parkering i Sibenik, parkering i sentrum eller privat parkering, Priser Parkin 5 eur per dag / dag. Vi hjelper våre gjester med parkering, bagasje og transport til øya.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Gulin

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 12 €

Leiligheter Vanka vale ( Kaprije)

Leilighetene Vanka Vale ligger ved kysten. Vi kan tilby overnatting enheter 2 + 1 eller 2 + 2. Leilighetene ligger utenfor landsbyen i et ideelt miljø for en fredelig ferie. For å nå sentrum av landsbyen er det en strandpromenade langs sjøen. Gjestene har tilgang til sykler, strandstoler, utendørs dusj og grill. Øya kunne ikke nås med bil, og vi kunne organisere parkering og overføre til skipet. Øya er koblet til Sibenik med fire rederier om dagen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vanka vale

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Kaprije

Kaprije  - Våpenskjold Kaprije er en liten øy i skjærgården Šibenik, omtrent en time med ferge fra Šibenik. Området er 7 km2 og har en befolkning på 150 fastboende i den enestående landsbyen på øya, som også bærer navnet Kaprije. Øya ble oppkalt etter en middelhavsplanterkap som brukes som et kjent middelhavskrydder, som en gang dekket hele øya. På 1300- og 1400-tallet tilhørte øya adelsmennene fra Šibenik, som de fleste andre øyer i nærheten. Øya ble først bosatt av innbyggere i området rundt Šibenik og flyktende flyktninger fra den tyrkiske invasjonen på 1500- og 1600-tallet. Da ble det bygget St. Peters kirke. Etter slutten av den tyrkiske trusselen og invasjonene, vender flyktninger tilbake til Šibenik, men noen av dem fortsetter å bo på øya og utvikle dette fantastiske lille stedet. Kaprije har et postkontor, matbutikk, flere koselige barer og et par restauranter med fersk fisk og utmerkede retter som er verdsatt spesielt av yachtsmen. De fleste av landsbyboerne driver fortsatt med tradisjonelle yrker som landbruk, fiske og seiling, spesielt vin- og olivenoljeproduksjon. Nylig på øya utvikler turismen, og dens vennlige verter vil gi deg service av høy kvalitet på privat innkvartering i leiligheter og rom, og de vil gjøre alt for at du skal føle deg som hjemme. Biler er ikke tillatt på øya, så det er virkelig garantert et avbrekk fra støyen, smog og store folkemengder. Kaprije-bukten som ligger i den sørvestlige delen av øya er naturlig beskyttet mot nesten all vind og er et populært reisemål for mange seilere som etter en hel dag med cruise gjennom den nærliggende øya Kornati, anker her for sikker søvn. Kontakt eierne av leilighetene på Kaprije og spar opptil 40%. Leiligheter, rom og privat innkvartering på øya Kaprije. Velkommen til Kaprije!

Kaprije Værmelding