Leiligheter Peroj | Topp overnatting i Peroj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Peroj

Peroj er en liten fiske- og landbrukslandsby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Istrien, bare en kilometer unna kysten og vakre strender. Administrativt hører det til Vodnjan kommune som bare ligger 6 kilometer unna. Peroj var et kjent feriested tilbake i romertiden da det ble kalt Praetoriolum (Casale Petriolo). Etter pesten på 1500-tallet ble bosetningen øde til den ble bosatt på nytt på 1600-tallet, da 13 familier av...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Peroj

Sorter etter:

Leiligheter Berat

Peroj

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 20 personer

fra 70 €

First minute tilbud

Feriehus Vila Nikolas 2

Peroj

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 9 personer

fra 280 €

Feriehus Beach House Peroj

Peroj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 146 €

Leilighet Branka

Peroj

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

First minute tilbud
1 anmeldelser - 5/5

Feriehus Vila Nikolas 1

Peroj

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 3 personer

fra 100 €

Leiligheter Anka

Peroj

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Nešić

Peroj

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 20 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Oliva Peroj

Peroj

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 18 personer

fra 75 €

Leiligheter Berat ( Peroj)

**** Leiligheter I / II / III: To dobbeltsenger (4 + 2), Stue, kjøkken, grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi, balkong med havutsikt. *** Rom 2: Dobbeltseng (2 + 0), Felles kjøkken, Grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi. *** Rom 3: Tremannsrom (2 + 1), Felles kjøkken, Grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi, Balkong med direkte sjøutsikt. *** Studio 4: Dobbeltseng (2 + 0), Lite kjøkken, Grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi, Balkong med direkte sjøutsikt. *** Studio 5: To dobbeltsenger (2 + 2), Lite kjøkken, Grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi, Balkong med direkte havutsikt. *** Rom 6: Tremannsrom (2 + 1), Felles kjøkken, Grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi, Balkong med delvis havutsikt. *** Rom 7: Dobbeltseng (2 + 0), Felles kjøkken, Grunt SAT / TV, Bad - dusj, Klimaanlegg, WiFi, Balkong med delvis havutsikt. Turist skatt er ca 1 EUR per person / dag, registrering er ca 2 EUR per person (inkludert). Tilbud i og rundt Peroj: Restauranter, kafeer, frisørsalonger, butikker, kjøpesentre, tennis, volleyball, dykking, seiling. Pula Pula er en av de eldste byene på den østlige Adriaterhavskysten, en by som har eksistert i 3 årtusener. Ligger på åtte åser og rusler gjennom de intrikate gatene og ser på fasadene til fargerike hus er det virkelig glede. Etter størrelsen på bygd kyster og utstyret. Pula kalles en by for kultur, konserter og film. De store begivenhetene på Pula Arena markerer hver sommer og garanterer en god ferie full av interessante arrangementer. Ulike konserter, operaer og den uunngåelige filmfestivalen gjenopplivet Pula Arena hvert år. Brijuni Brijuni er en øygruppe utenfor den vestlige kysten av Istrien, hvis vakreste del ble erklært som nasjonalpark i 1983. De ligger omtrent 6 km fra Pula, adskilt av Fažana-kanalen, gjennom hvilken en ferge fra Brijuni til Fažana-havnen daglig. Brijuni Zoo er friluft, så dyr streifer fritt over øya, og det er en safaripark. Idrettene i Brijuni tilbyr virkelig alt: ridning, golf, tennis, seiling, vindsurfing, leie sykler og båter, dykking og en rekke idrettsbaner, lekeplasser og treningssentre er til disposisjon for gjestene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Berat

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Vila Nikolas 2 ( Peroj)

Villa Nikolas 2 ligger i den lille landsbyen Peroj, 2 km fra Fažana og Vodnjan og 7 km fra byen Pula. Landsbyen Peroj er ideell for en rolig ferie og har naturlige strender som er småstein og steinete. Om sommeren er det ulike festivaler med lokale spesialiteter og et teater for barn. Hus Nikolas 2 er ny vila med havutsikt og 1 000 m² stor hage med svømmebasseng og jacuzzi. Dette huset har 4 soverom, 1 stue med kjøkken, 4 bad, 1 WC, 4 terrasser, grill, gratis parkering, TV og wi-fi, Air-con. Avstand fra havet og rullesteinstranden til fots er 350 m. Hvis du leter etter et nydelig, rolig sted i hjertet av naturen nær sjøen, kom og besøk stedet vårt. Du vil nyte det!! Refunderbart depositum i tilfelle skade - 500 EUR 1 hund er velkommen - på forespørsel

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vila Nikolas 2

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 280 €

Feriehus Beach House Peroj ( Peroj)

Beach House Peroj er et nydelig hus som ligger kun 100 meter fra sjøen. Huset består av 2 soverom, 1 bad og sammenhengende stue, kjøkken og spiseplass. Den har en stor dobbeltseng, to enkeltsenger og en enkel sofa, så det er mulig å få plass til 5 personer. Gjestene har tilgang til terrassen med en utendørs spiseplass hvor de kan nyte et måltid. BBQ er tilgjengelig på forespørsel. Dette er et Økohus med solcellepaneler og det er mulig å få ferskvann fra en brønn. Barneseng og barnestol er tilgjengelig på forespørsel. Gratis Wi-Fi, klimaanlegg og parkering (2 plasser) er tilgjengelig på stedet. Kajakk og barnehuske er gratis å bruke.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Beach House Peroj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 146 €

Leilighet Branka ( Peroj)

Leiligheten ligger i landsbyen Peroj Leiligheten ligger i sentrum av landsbyen, i et rolig område, 20 m fra butikken og 100 m fra restauranten. Sea ligger 800 m unna. Leiligheten ligger i 2. etasje, det er komfortabelt med 2 store soverom, bad og stor stue med uttrekkbar sofa. Leilighet har to balkonger, en dekket med bord og stoler, den andre er med grill. Tilgjengelig er TV 107cm, DVD, Hi-Fi og gratis Wi-Fi internett. Havutsikt. Parkering i gården i nærheten av huset. Peroj er Villlage i Vest-Istria, som ligger i nærheten av sjøen. Det er stille sted med flere restauranter og butikker. Velkommen med buss til Pula og Fažana. Strendene er ikke så overfylte, med krystallklart vann, ideelt for avslappende ferie.3 km fra Peroj er Fažana, liten by med mange restauranter og en vakker strandpromenade langs sjøen. 10 km unna ligger Pula. med gamle romerske monumenter (colosseum, triumfbuen, etc ..) Leiligheten har utsikt til Brioni, nasjonalpark som har en vakker natur. Det er dagsturer med båt til Brioni fra Fažana. Busstasjonen ligger mindre enn 100 meter fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Branka

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

First minute tilbud
1 anmeldelser - 5/5
Feriehus Vila Nikolas 1 ( Peroj)

Et hyggelig lite romantisk feriehus, Nikolas 1, ligger 250 m fra sjøen, omgitt av grøntområder i en rolig del av Peroj. Ideell for elskere av fredelige og rolige ferier. Kapasiteten til huset er 2 personer. 1 barn etter avtale. Huset består av ett rom med dobbeltseng, stue med kjøkken med sovesofa, bad med toalett, terrasse. I stuen er det klimaanlegg, TV, kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin. Overbygd terrasse med bord og stoler. Tunet har en gård foran hvor det er grill, bord med stoler, fluktstoler. Totalrenovering: 2023 Rullesteinstranden ligger kun 250 m fra huset i luftlinje, ca 350 m til fots, også egnet for små barn. Depositum i tilfelle skade - 200 Euro / betales ved ankomst Huset er fullstendig inngjerdet. Vi forbereder nye bilder. Tunet ordnes fortsatt, nytt gress legges. Vi foretrekker et opphold som ikke er lørdag-lørdag. Huset er fullstendig inngjerdet. Jacuzzi 01.05.-30.9.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vila Nikolas 1

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Anka ( Peroj)

Velkommen til vårt leilighetshus * Anka * Nyoppusset hus på den istriske halvøya i Kroatia med havutsikt og utsikt over Brijuni nasjonalpark. Vi leier 4 leiligheter for 4-6 personer hver. Alle leilighetene er utstyrt med nye møbler og ligger i første og andre etasje. Landsbyen vår Peroj tilhører den historiske og tradisjonelle byen Vodnjan (5 km), men ligger rett ved siden av den idylliske fiskeværet Fazana (2 km). Den neste største byen, Pula, ligger bare 10 km unna, og tilbyr, i tillegg til historiske monumenter og severdigheter, alt å bo og glede seg over. Bruk av hage og grill er mulig, med velholdt terrasse og tilstrekkelig sitteplasser. For en hyggelig ferie tilbyr Peroj flere restauranter, kafeer, pizzeriaer, bakerier og to butikker. De ca. 800 km unna rullesteinsstranden tilbyr flere strandkafeer og strandbarer i høysesongen. Langs strandpromenaden kan du gå eller sykle milevis og nå mange flere restauranter og strender med tilbud som pedalbåter, jet ski og bananbåt. Gjester med egne kjæledyr er også velkomne. Ideell for familier og sykkelturister. Parkering på eiendommen. Vi venter på deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anka

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Nešić ( Peroj)

Nesic Apartments ligger i en liten, rolig by Peroj, men nær de verdensberømte byene som Pula (10 km) og Rovinj (25 km, Pula, 3 km). Leilighetene er i en bygning bygget i 2010. Dessuten er bygningen en dekket terrasse utstyrt med en grill som er bruk av våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nešić

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Oliva Peroj ( Peroj)

Velkommen til Villa Oliva, en luksuriøs innkvartering, som ligger på den sjarmerende kysten av Istria, overfor Brijuni-øyene. Villaen vår ligger nær sjøen, omgitt av middelhavstrær, busker, vår egen vingård, olivenlund, kjøkkenhage og en plen som er egnet for lekeplass for barn. Villaen ligger innen 1-2 minutters gange fra rullesteinstranden som lett nås med en landevei. Hvis du leter etter overnatting for en spesiell anledning, bryllupsreise, vinsmaking eller et rolig par dager unna byens mas og mas, vil du på Villa Oliva finne et sted som vil få frem den naturelskende ånden i deg Den praktfulle Villa består av tre leiligheter i første etasje og en i første etasje, hvorfra du kan nyte den fantastiske utsikten som når helt til en av de berømte nasjonalparkene i Europa - Brijuni. Våre gjesterom ble bygget i 2002 og er utsøkt innredet. De to mindre leilighetene består av ett soverom, stue med kjøkkenkrok og sovesofa, bad med dusjkabinett og balkong, mens de to andre, større og bedre utstyrte leilighetene hver består av to soverom, en stue, separat kjøkken med spiseplass, bad og balkong. Leiligheten i første etasje, med plass til fire personer, er den mest luksuriøse. Husk at Villa Oliva ligger 10 km fra byen Pula, hvor du kan oppfylle alle dine kresne shoppingbehov, samt besøke kulturelle og historiske attraksjoner. Du kan handle dagligvarer i Peroj eller Fažana, som ligger mindre enn 3 km fra villaen. Du kan ta dagsturer og gå på klubben hvis du liker musikk og dans, og du trenger ikke gå langt, siden all denne fornøyelsen er tilgjengelig i de nærliggende Barbariga, Perojska šuma og Fažana. Hvis du foretrekker å være der når du er ferdig med dine daglige aktiviteter, kan du bare lene deg tilbake og slappe av i den hyggelige atmosfæren til Vila Oliva

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Oliva Peroj

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 75 €

Turist guide - Peroj

Peroj  - Våpenskjold Peroj er en liten fiske- og landbrukslandsby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Istrien, bare en kilometer unna kysten og vakre strender. Administrativt hører det til Vodnjan kommune som bare ligger 6 kilometer unna. Peroj var et kjent feriested tilbake i romertiden da det ble kalt Praetoriolum (Casale Petriolo). Etter pesten på 1500-tallet ble bosetningen øde til den ble bosatt på nytt på 1600-tallet, da 13 familier av den montenegrinske ortodokse religionen kom til Peroj. Peroj har i dag 800 innbyggere, hvorav de fleste er etterkommere av 13 montenegrinske familier og som har opprettholdt sin kultur og skikker. Tradisjonelt var innbyggere i Peroj engasjert i jordbruk, olivenolje og vinproduksjon og fiske, men i dag utvikler turismen seg raskt. Lokale mennesker tilbyr overnatting i komfortable leiligheter, rom og fritidsboliger av høy kvalitet. Lange rullesteinsstrender, som strekker seg langs kysten, er egnet for barnefamilier. Havet er veldig klart og rikt på fisk. Du kan smake berømte istriske spesialiteter i lokale tavernaer og restauranter. I løpet av sommeren i Peroj arrangeres det forskjellige feiringer, spesielt Peroj-festivalen, hvor det arrangeres forskjellige utstillinger, turneringer, folkloreopptredener og kveldskonsert. Omgivelsene til Peroj er ideelle for natur- og aktive høytidselskere siden den har mange turstier og sykkelstier. Fra daglige turer anbefaler vi å besøke Fažana, Brijuni nasjonalpark og den nærliggende byen Pula. Vi inviterer deg til å besøke Peroj denne lille og fredelige landsbyen i Istrien, hvor du kan tilbringe en idyllisk ferie i et rent og uberørt miljø. Søk etter billig privat innkvartering i Peroj. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Peroj og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Peroj!

Peroj Værmelding