Leiligheter Valbandon | Topp overnatting i Valbandon, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Valbandon

Valbandon er en liten turistby i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Sør-Istria, bare 8 kilometer nord for byen Pula. Valbandon har 1500 innbyggere, som for det meste driver turisme, og tilbyr komfortabel innkvartering i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Valbandon er oppkalt etter det middelalderske italienske uttrykket "vala abandonata" som betyr forlatt eller gjengrodd bukt. I følge arkeologiske funn har dette området...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Valbandon

Sorter etter:

Leiligheter Nataly

Valbandon

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

First minute tilbud

Leiligheter Nikolic Paradise

Valbandon

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter PETRA - Villa Klara

Valbandon

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 10 personer

fra 33 €

Leilighet Deni

Valbandon

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Feriehus Dori

Valbandon

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

fra 96 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Valbandon

Valbandon

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Anita

Valbandon

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Lily

Valbandon

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 6 personer

fra 65 €

Feriehus Kuntrada 45

Valbandon

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 6 personer

fra 250 €

Leiligheter Dragica

Valbandon

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

fra 79 €

Leiligheter Nataly ( Valbandon)

Nataly-leilighetene ligger i et familiehus nær de små fiskeplassene Fazana. Alle leilighetene er fullt utstyrt med separate terrasser gratis internett, parkering inne i huset samt gratis bruk av grønnsaker fra hagen, som er økologisk dyrket. Avstanden til sjøen er ca. 500 meter unna, og strendene er småstein og ideelle for familier med barn. Butikker og restauranter ligger 150 meter unna. I nærheten ligger også Brijuni nasjonalpark og de mange severdighetene i Pula, som ligger 5 kilometer unna. Fažana som et lite fiskested har flere restauranter med lokal mat og lokale spesialiteter i tillegg til levende musikk eller noen form for sysler for barn eller voksne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nataly

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Nikolic Paradise ( Valbandon)

Apartments Nikolic, som ligger i landsbyen Valbandon nær den lille fiskerbyen Pula. Vi tilbyr to leiligheter, en leilighet i første etasje som har plass til åtte personer, og hvis overflate er 135 m2. En 6+2 består av kjøkken, spisestue og stue, tre soverom, bad og dusjbad. Ett av soverommene har ekstra seng for én person. Ved behov tilbyr vi også barnesenger og barnestol. Leiligheten ligger i første etasje, har plass til seks personer, hvis areal er 130 m2. En 6 består av kjøkken, spisestue og stue, tre soverom, bad, dusjbad og terrasse som kommer ut fra stuen. Ved behov tilbyr vi også barnesenger og barnestol. Begge leilighetene har internettilgang (Wi-Fi), klimaanlegg, vaskemaskin, satellitt-TV. Innenfor vår sommerhage tilbyr en overbygd terrasse med grill. Hvis du vil ha det godt i hvile, slappe av og komme deg vekk fra hverdagens stress, er leilighetene våre ideelle for deg! Velkommen kjære gjester! For ytterligere informasjon er vi tilgjengelige.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikolic Paradise

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter PETRA - Villa Klara ( Valbandon)

Leilighet PETRA 2 + 2 har en perfekt beliggenhet i Fažana i nærheten av naturparken Brijuni, for familier og unge som ønsker å være komfortabel og er omgitt av de flotteste strendene, skogene, turstiene, sportsinnholdet, lekeplasser, strandbarer og flotte restourants. Det er også supermarkeder, kjøpesenter, dagligvaremarked og alt du trenger. Du kan gå til byen, den er veldig nær. Leiligheten har nydelig interiør som er utstyrt med alt nødvendig har 1 soverom, 1 bad, kjøkken, stue, spisestue og en fantastisk terrasse som har flott utsikt over hagen. Foran har vi også stor hage og lekeplass. Gjestene har tilgang til joggeløyper, strender, turstier, butikker, bakerier, apotek, kaffebarer, strandbarer, snackbarer, leie en sykkelbutikk, restauranter, stadion, skjønnhetssenter, treningssentre, busstasjon, nattklubber ... Alltid tilgjengelig. I leiligheten har vi et tavle som det er skrevet hvor du skal dra, hva du skal se og hvor du skal spise. Også har jeg alltid en dagstur og anbefale det som er best i Fažana og Istria. Hvis du trenger en kjøretur fra flyplassen, vennligst gi meg beskjed fordi vi har vår taxy driver som alltid er tilgjengelig, og han gir den beste prisen til våre kjære gjester. Det er en busslinje - busstasjon, men selvfølgelig kan du alltid ringe en taxy for å hente deg eller leie en sykkel over leiligheten. Du kan gå på Fažana - start til naturparken brijuni med skip eller til sentrum Pula (amfiteater, teater, sykehus, politi, banker, kjøpesenter ...) er bare fiu km fra leiligheten. Du kan også alltid gå til fots fordi alt er i nærheten og koblet sammen. Stranden ligger tvers over leiligheten - 500 meter, så du trenger ikke bil, det er mye bedre å gå til fots. Det er mange forskjellige strender, slik at du kan velge, avhengig av hvilken type strand du liker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter PETRA - Villa Klara

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 33 €

Leilighet Deni ( Valbandon)

Apartment Deni ligger i en attraktiv beliggenhet nær sjøen og hovedbyen Fazana. Leiligheten ligger i andre etasje og består av to etasjer. I første etasje er det en stue med kjøkken, soverom, toalett og terrasse. I andre etasje er det en stue med kjøkken, soverom, toalett og terrasse. Leiligheten er fullt utstyrt med alt du trenger for å bo. Eiendommen har egen privat parkering. Kjæledyr er velkomne mot en ekstra kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Deni

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Dori ( Valbandon)

Holiday Home Dori ligger i Valbandon, et lite fantastisk sted nær Pula. Eiendommen har fasiliteter for både barn og voksne for å slappe av og ha det hyggelig. Uteområdet har et privat svømmebasseng, grillutstyr, hagemøbler, fotballmål og en lekeplass. Første etasje består av kombinert stue, kjøkken og spiseplass og bad. Øvre etasje har to soverom, bad og balkong for å nyte den friske luften og utsikten over naturen. Aircondition, gratis Wi-Fi og parkering for to biler tilbys. Eiere bor på eiendommen, men gjestene vil ha fullt privatliv og hage for seg selv.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Dori

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 96 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Valbandon ( Valbandon)

Anlegget ligger i den vakre landsbyen Valbandon nær Fazana og Brijuni

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Valbandon

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Anita ( Valbandon)

Leiligheten ligger i et rolig nabolag, og ligger 500 meter fra stranden. Gjestene har egen inngang til leiligheten og gratis parkering foran leiligheten. Leiligheten har en utendørs terrasse med bord og stoler med mulighet for å bruke den eksisterende grillen. Leiligheten har to soverom med fire senger og, om nødvendig, med seng for barn under 4 år.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anita

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Lily ( Valbandon)

Apartments Lily ligger i Valbandon. Vi tilbyr overnatting med 3 stjerner og private balkonger. Leiligheten tilbyr en hage, rom med klimaanlegg og eget bad, gratis dekket parkering og wi-fi. Hidrobaza-stranden ligger 2 km fra leiligheten, Arena amfiteater 6 km, nærmeste flyplass 7 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lily

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 65 €

Feriehus Kuntrada 45 ( Valbandon)

Dette moderne feriehuset ligger i et rolig nabolag som hovedsakelig består av private hus og leiligheter, og har et privat, oppvarmet og opplyst basseng, komplett med et grunt plaskebasseng for barn. Huset har en praktisk beliggenhet, med byen Fazana kun en 5-minutters kjøretur unna og Pula kun 15 minutter unna. Stranden kan nås til fots i løpet av 15 minutter eller på under 5 minutter med bil. Arkitektonisk utformet for romslighet, spenner dette to-etasjes huset over 150 m2. Første etasje med åpen planløsning er sentrert rundt en stor stue. En trapp fører opp til en balkong i første etasje, som gir tilgang til alle tre soverommene og et stort familiebad med både dusj og badekar. I første etasje finner du kjøkken, stue, spisestue og et mindre bad med dusj. Selv om kjøkkenet er kompakt, fungerer det best som et serveringskjøkken for grillingene ute på terrassen. Uteplassen har et lite utekjøkken utstyrt med en stor gassgrill, komfyr og kjøleskap. Oppvarming og klimaanlegg er tilgjengelig i hele huset. Boligen sover komfortabelt opptil seks personer, med soveplasser som består av ett soverom med dobbeltseng (1,80 m bred) og to soverom med to enkeltsenger hver (som kan settes sammen til king-size dobbeltsenger). Huset tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et kjøkken med stekeovn, komfyr, oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker og kaffemaskin. Det er ingen mikrobølgeovn. Badet har dusj, badekar og vaskemaskin. I stuen finner du en smart-TV, stereoanlegg og Bluetooth-høyttaler. Uteområdet dreier seg om to oppvarmede bassenger: ett designet for barn (1,5 x 2 m, 40 cm dypt) og et annet for voksne (8 x 4 m, 140 cm dypt). Flislagt trinn gir enkel tilgang til begge bassengene. Om ønskelig kan bassengene varmes opp mot en ekstra kostnad, noe som sikrer hyggelig svømming selv i regnvær. Soldekket vender mot sør, og gir sol hele dagen. Fem solsenger er tilgjengelige for soling, eller alternativt kan skyggelegges om nødvendig. Som allerede nevnt har terrassen et åpent kjøkken utstyrt med grill, kjøleskap og komfyr, perfekt for kveldsgrill og sosialt samvær. Privat parkering er tilgjengelig for en bil, med mulighet for plass til to biler hvis de parkeres bak hverandre. Et velassortert supermarked ligger bare to minutters gange fra huset. Stranden ligger en hyggelig 15-minutters spasertur unna, eller kan nås på under 5 minutter med bil. Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på stranden. Å utforske Pula og de nærliggende byene er mest praktisk med privat bil, siden lokale transporttjenester for øyeblikket er begrenset i tilgjengelighet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kuntrada 45

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 250 €

Leiligheter Dragica ( Valbandon)

Slapp av med hele familien på dette fredelige stedet å bo. Leiligheten har soverom, bad med dusj, kjøkken-stue og terrasse. Bassenget deles med tre andre leiligheter i huset. Familievennlig og nær stranden. Internett, parkering, samt sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dragica

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 79 €

Turist guide - Valbandon

Valbandon  - Våpenskjold Valbandon er en liten turistby i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Sør-Istria, bare 8 kilometer nord for byen Pula. Valbandon har 1500 innbyggere, som for det meste driver turisme, og tilbyr komfortabel innkvartering i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Valbandon er oppkalt etter det middelalderske italienske uttrykket "vala abandonata" som betyr forlatt eller gjengrodd bukt. I følge arkeologiske funn har dette området vært bebodd siden forhistorisk tid, men etter et stort pestutbrudd ble byen forlatt. Re-bosetting begynte på midten av 1800-tallet og begynnelsen av det 20. århundre da den økonomiske bommen startet. I 1912 dekorerte Valbandon strand med 45 hytter og hotell Valbandon. Dette var begynnelsen på turisme i Valbandon, som nå er veldig utviklet, og turisttilbudet er veldig mangfoldig og rikt. Den lange rullesteinstranden i Valbandon er ideell for småbarnsfamilier, mens tykke furuskoger gir skygge i løpet av de varme sommerdagene. Brijuni nasjonalpark ligger rett over Valbandon. Den består av 13 mindre og 2 større øyer hvor du kan føle den praktfulle harmonien mellom menneske-, dyre- og planteliv. Tradisjonelle retter i Valbandonu kan smakes på restauranter og tavernaer, og noen av spesialitetene er lam, sopp, blekksprut, stråle, trøfler, forskjellige typer fisk ... Hvis du ønsker å oppleve natteliv eller vil oppdage det rike kulturelle og Regionens historiske kulturarv, så husk å besøke Pula. Alle elskere av aktive ferier vil glede seg over å sykle på mange sykkelstier i det indre av Istrien. Vi inviterer deg til å tilbringe ferien i Valbandon, denne lille og rolige byen i Istrien, som vil glede deg med sin naturlige skjønnhet og et rikt turisttilbud. Søk etter privat innkvartering i Valbandon. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Valbandon!

Valbandon Værmelding