Leiligheter Valbandon | Topp overnatting i Valbandon, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Valbandon

Valbandon er en liten turistby i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Sør-Istria, bare 8 kilometer nord for byen Pula. Valbandon har 1500 innbyggere, som for det meste driver turisme, og tilbyr komfortabel innkvartering i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Valbandon er oppkalt etter det middelalderske italienske uttrykket "vala abandonata" som betyr forlatt eller gjengrodd bukt. I følge arkeologiske funn har dette området...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Valbandon

Sorter etter:

Leiligheter Deni

Valbandon

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leiligheter Nataly

Valbandon

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 3 personer

fra 45 €

Leiligheter Valbandon

Valbandon

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

fra 25 €

Leiligheter Nikolic Paradise

Valbandon

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nataša

Valbandon

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Anita

Valbandon

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Hukić

Valbandon

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Feriehus Bianca

Valbandon

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

fra 140 €

Leiligheter Rudez

Valbandon

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

fra 75 €

Leiligheter PETRA - Villa Klara

Valbandon

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

fra 33 €

Leiligheter Deni ( Valbandon)

Apartment Deni ligger i en attraktiv beliggenhet nær sjøen og hovedbyen Fazana. Leiligheten ligger i andre etasje og består av to etasjer. I første etasje er det en stue med kjøkken, soverom, toalett og terrasse. I andre etasje er det en stue med kjøkken, soverom, toalett og terrasse. Leiligheten er fullt utstyrt med alt du trenger for å bo. Eiendommen har egen privat parkering. Kjæledyr er velkomne mot en ekstra kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Deni

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Nataly ( Valbandon)

Nataly leilighetene ligger i et familiehus i nærheten av de små fiskeplassene Fazana. Alle leilighetene er fullt utstyrt med separate terrasser gratis internett, parkering i huset samt fri bruk av grønnsaker fra hagen, som er økologisk dyrket. Avstanden fra sjøen er ca 500 meter unna, og strendene er småstein og ideelle for familier med barn. Butikker og restauranter ligger 150 meter unna. I nærheten ligger også Brijuni nasjonalpark og de mange severdighetene i Pula, som ligger 5 kilometer unna. Fažana som små fiskesteder har flere restauranter med lokal mat og lokale spesialiteter, samt levende musikk eller en del av sysler for barn eller voksne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nataly

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Valbandon ( Valbandon)

Anlegget ligger i den vakre landsbyen Valbandon nær Fazana og Brijuni

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Valbandon

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Nikolic Paradise ( Valbandon)

Leiligheter Nikolic, som ligger i landsbyen Valbandon nær den lille fiskerbyen, Pula. Vi tilbyr to leiligheter, en leilighet i første etasje som har plass til åtte personer, og hvis overflate er 135 m2. En 6 +2 består av et kjøkken, spisestue og stue, tre soverom, bad og dusj bad. Ett av soverommene tilbyr ekstra seng for en person. Om nødvendig tilbyr vi også barnesenger og en høy stol. Leilighet beliggende i første etasje, kan romme seks personer, hvis område er 130 m2. En 6 består av et kjøkken, spisestue og stue, tre soverom, bad, dusj bad og terrasse som kommer fra stuen. Om nødvendig tilbyr vi også barnesenger og en høy stol. Begge leilighetene har internettilgang (Wi-Fi), klimaanlegg, vaskemaskin, satellitt-TV. Innenfor vår sommerhage tilbyr en overbygd terrasse med grill. Hvis du vil ha det godt i ro, slappe av og slippe unna stresset i hverdagen, er våre leiligheter ideelle for deg! Velkommen kjære gjester! For ytterligere informasjon, er vi tilgjengelige.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikolic Paradise

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nataša ( Valbandon)

Leiligheten ligger i første etasje. Kapasiteten er 2 +2, maks. 4 personer (ideell for to personer eller familier med en eller to barn). Den har ett soverom med dobbeltseng, kjøkken og stue med sovesofa, bad og terrasse, totalt 44 m2. Parkering er foran bygningen

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nataša

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Anita ( Valbandon)

Leiligheten ligger i et rolig nabolag, og ligger 500 meter fra stranden. Gjestene har egen inngang til leiligheten og gratis parkering foran leiligheten. Leiligheten har en utendørs terrasse med bord og stoler med mulighet for å bruke den eksisterende grillen. Leiligheten har to soverom med fire senger og, om nødvendig, med seng for barn under 4 år.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anita

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Hukić ( Valbandon)

Aparmants i Valbandon i nærheten av Pula og Fažana. Leilighet for 4 personer. AIR, hagemøbler, grill, internett, strykejern, barneseng, TV, satellitt-TV, røyking tillatt. Avstander: Restaurant 200 m, Ambulanse 5000 m, Postkontor 3000 m, Diskotek 5000 m, Hotell svømmebasseng 5000 m, Idrettshall 2000 m, Bensinstasjon 2000 m, Marked 100 m, Strand 500 m, Hav 500 m, sentrum 3000 m .

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hukić

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Bianca ( Valbandon)

Feriehus Bianca ligger i en rolig landsby Valbandon. Rommet har aircondition i stua, kjøkkenet er fullt utstyrt, to bad og tre soverom gir komforten som trengs for 6 personer. De to rommene har en dobbeltseng på 180x200 cm, mens ett rom har to enkeltsenger på 90x200 cm. I soverommene er det fans. Gratis Wi-Fi, privat parkering. Føl sommeren på den store overbygde terrassen og nyt kveldsfesten. Verftet er fullstendig inngjerdet og trygt for barn og kjæledyr. På gårdsplassen er det hagemøbler og grill. Besøk vakre strender med krystallklart hav og dra nytte av båtturen til Brijuni National Park, som vil glede deg med sin flora og fauna. Tiltrengelighet av boligen er absolutt plasseringen av objektet, nærheten til de vakre og godt dekorerte strendene, byen Pula og Fažana. I nærheten av huset er det restauranter hvor du kan nyte tradisjonell istrisk mat.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Bianca

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 140 €

Leiligheter Rudez ( Valbandon)

Romslig hus med to leiligheter og et svømmebasseng. Begge leilighetene har aircondition med to soverom og en seng i stuen. A5 + 1 leiligheter består av to soverom, stue, kjøkken, spisestue, bad med vaskemaskin, terrasse, air condition. Parkering for gjester er sikret. Leilighetene er fullt møblert og utstyrt. Leilighetene har internettilgang gratis Stranden ligger noen få minutters gange - 300 m, det er en kafé, restaurant, butikk, flott for barn - lett tilgang til vann (shoal), skygge og dusjer. For fullstendig avslapning! Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rudez

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 75 €

Leiligheter PETRA - Villa Klara ( Valbandon)

Leilighet PETRA 2 + 2 har en perfekt beliggenhet i Fažana nær naturparken Brijuni, for familier og unge som ønsker å være komfortabel og omringet med de mest fantastiske strendene, skogene, turstiene, sportsinnholdet, lekeplasser, strandbarer og flotte restourants. Også er det supermarkeder, shoping centar, groocery markedet og alt du trenger. Du kan gå til byen, det er veldig nært. Leiligheten har nydelig interiør som er utstyrt med alt nødvendig har 1 soverom, 1 bad, kjøkken, stue, spisestue og en fantastisk terrasse som har flott utsikt over hagen. Foran har vi også stor hage og lekeplass. Gjestene har tilgang til joggeløp, strender, turstier, butikker, bakerier, apotek, kaffebarer, strandbarer, snackbarer, leie sykkelbutikk, restauranter, stadion, skjønnhetscentre, treningsstudio, busstasjon, nattklubber ... Alltid tilgjengelig. I leiligheten har vi et brett som er skrevet hvor du skal dra, hva du skal se og hvor du skal spise. Også jeg arange alltid en dagstur og anbefale hva som er best i Fažana og Istria. Hvis du trenger en kjøretur fra flyplassen, vennligst gi beskjed om at vi har vår taxisjåfør som alltid er tilgjengelig, og han gir den beste prisen til våre kjære gjester. Det er en busslinje-busstasjon, men selvfølgelig kan du alltid ringe en taxier for å hente deg eller leie en sykkel over leiligheten. Du kan gå på Fažana - begynn å Nature park brijuni med skip eller til centar Pula (Amfiteater, teater, sykehus, politi, banker, shopping centar ...) er bare fiu km unna leiligheten. Også du kan alltid gå til fots fordi alt er nær og tilkoblet. Stranden ligger over leiligheten - 500m, slik at du ikke trenger bil, det er mye bedre å gå til fots. Det er mange forskjellige strender, slik at du kan velge, avhenger av hvilken type od strand du liker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter PETRA - Villa Klara

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 33 €

Turist guide - Valbandon

Valbandon  - Våpenskjold Valbandon er en liten turistby i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Sør-Istria, bare 8 kilometer nord for byen Pula. Valbandon har 1500 innbyggere, som for det meste driver turisme, og tilbyr komfortabel innkvartering i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Valbandon er oppkalt etter det middelalderske italienske uttrykket "vala abandonata" som betyr forlatt eller gjengrodd bukt. I følge arkeologiske funn har dette området vært bebodd siden forhistorisk tid, men etter et stort pestutbrudd ble byen forlatt. Re-bosetting begynte på midten av 1800-tallet og begynnelsen av det 20. århundre da den økonomiske bommen startet. I 1912 dekorerte Valbandon strand med 45 hytter og hotell Valbandon. Dette var begynnelsen på turisme i Valbandon, som nå er veldig utviklet, og turisttilbudet er veldig mangfoldig og rikt. Den lange rullesteinstranden i Valbandon er ideell for småbarnsfamilier, mens tykke furuskoger gir skygge i løpet av de varme sommerdagene. Brijuni nasjonalpark ligger rett over Valbandon. Den består av 13 mindre og 2 større øyer hvor du kan føle den praktfulle harmonien mellom menneske-, dyre- og planteliv. Tradisjonelle retter i Valbandonu kan smakes på restauranter og tavernaer, og noen av spesialitetene er lam, sopp, blekksprut, stråle, trøfler, forskjellige typer fisk ... Hvis du ønsker å oppleve natteliv eller vil oppdage det rike kulturelle og Regionens historiske kulturarv, så husk å besøke Pula. Alle elskere av aktive ferier vil glede seg over å sykle på mange sykkelstier i det indre av Istrien. Vi inviterer deg til å tilbringe ferien i Valbandon, denne lille og rolige byen i Istrien, som vil glede deg med sin naturlige skjønnhet og et rikt turisttilbud. Søk etter privat innkvartering i Valbandon. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Valbandon!

Valbandon Værmelding