Leiligheter Štinjan | Topp overnatting i Štinjan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Štinjan

Štinjan er en liten turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sørvest for den istriske halvøya, bare 5 kilometer fra Pula. Štinjan har rundt 1.300 innbyggere og hører administrativt til byen Pula. Senteret ligger på en liten høyde 50 meter over havet, hvorfra er en vakker utsikt over Brijuni øyene. Det ble først nevnt i romertiden under navnet Astinianum da det var et jordbruksområde i nærheten av Pula. Fra 1200-tallet er under regjering...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Štinjan

Sorter etter:

Last minute tilbud

Leiligheter Villa Dolores

Štinjan

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 12 personer

fra 45 €

Leilighet Lana Luxe

Štinjan

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 4 personer

fra 72 €

Leilighet Villa Kascuni

Štinjan

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 15 personer

ved forespørsel

Rom Adria

Štinjan

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 5 personer

fra 75 €

Leilighet Mirjana

Štinjan

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leilighet Pinzan

Štinjan

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leilighet Stellina

Štinjan

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 3 personer

fra 66 €

Leiligheter Villa Dolores ( Štinjan)

I Villa Dolores tilbyr vi ferieinnkvartering i 3 leiligheter med klimaanlegg, nær sentrum av Štinjan og 10 minutters gange fra små rullesteiner og steinete strender. Det er 2 leiligheter for 2/2+1 og stor leilighet for 4+2 personer, i maks. plass til 12 personer. Svært nær flotte istriske turiststeder som nasjonalparken Brijuni-øyene, Fažana, Puntižela og Pula. Hver leilighet har fullt utstyrt kjøkken (ovn, komfyr, kjøleskap), bad med dusj eller badekar, klimaanlegg, SAT-TV, WiFi internett, håndklær og sengetøy, utendørs dusj og grillbruk, privat parkering. Vi kan tilby våre gjester en flott tur med motorbåt langs den robuste kysten med besøk til Brijuni-øyene, nærliggende byer Rovinj, Fažana eller Pula!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Dolores

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Lana Luxe ( Štinjan)

Lana Luxe er en ett-roms leilighet som ligger i Stinjan, et sted kjent for sine fantastiske strender. Denne smakfullt innredede og moderne leiligheten er perfekt for et par eller en familieferie. Balkong gir fin utsikt over naturen og omkringliggende grøntområder. Tennisbane er tilgjengelig (ekstra betaling) ved siden av bygningen. Wi-fi, klimaanlegg og parkering er gratis tilgjengelig. Leilighetens nummer er 4. Den passer for 2 voksne + 2 barn. Babyer kan overnatte gratis i en ledig barneseng.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lana Luxe

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 72 €

Leilighet Villa Kascuni ( Štinjan)

Vi tilbyr deg førsteklasses leiligheter med tre stjerner, fullt utstyrt med kjøkken, bad, TV, i en nydelig rolig landsby i utkanten av byen Pula. Alle leilighetene er utstyrt med trådløs internettilgang. Leilighetene har en terrasse med havutsikt og parkering for kjøretøyene dine. Stranden ligger overfor Brijuni nasjonalpark ligger bare 700 meter, et sentrum av Pula 5 km.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Kascuni

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 15 personer

Pris ved forespørsel

Rom Adria ( Štinjan)

På åsene i Pula, det historiske og økonomiske sentrum av Istria, ligger Stinjan, et turiststed hvor du kan finne steinete og sandstrender med krystallklart vann og en fredelig og vennlig natt borte fra byens støy. Beliggenhet Stinjan lar deg nyte de kulturelle og historiske severdighetene i Pula (5 km), og tilbyr en unik utsikt over Brijuni nasjonalpark. Med et hav av gang- og sykkelstilengde på flere kilometer. Området har et middelhavsklima med varme solrike somre og milde vintre, med 2500 soltimer i året. Dette området er perfekt for helårsbolig med en lang sommerperiode for bading. Lokalbefolkningen produserer vin, olivenolje, fiske, honningproduksjon, dyrking av lavendel ... ROM 2, 24 m2, terrasse, bad, das Doppelbett 180x200 , GRATIS Internett (trådløst LAN [WLAN]), GRATIS PARKERING PLASSERING: 44° 89 , 13° 81 Parkering ved huset. Marked 200 m, restauran 500 m, bakeri, kafé, lokalbuss 400 m, jernbanestasjon 5 km, rullesteinstrand, grusstrand, steinstrand 800 m, dykkesenter 900 m, Golf teren (18 rupa) 5 km, tennis 1 km , , lekeplass 100 m. I nærheten: Nasjonalpark Brijuni 4 km, Amfiteatar 5 km, Naturpark Rt. Kamenjak 15 km, vindsurfing 1 km, golfbane Brijuni. Internett (trådløst LAN [WLAN]), gratis parkeringsrom 2+1, 24 m2, første etasje i huset, rom: 1, bad: 1, terrasse (bord og 2 stoler) dobbeltrom, dobbeltseng: 180x200, ekstra seng , Ytterligere informasjon: skifte av sengetøy en gang i uken, håndklær (1 stort, 1 lite / per person, satellitt-TV, gratis trådløst internett, kjæledyr er ikke tillatt, plassering av ekstra senger koster ekstra. Prisen inkluderer ukentlig vask av sengetøy, rengjøring , strøm- og vannforbruk, Internett (trådløst LAN [WLAN], gratis parkering. Depositum (betales ved ankomst, refunderes ved avreise): 50 € Inn- og utsjekking 3 €, turistskatt 1 € per dag voksne € 0,5 barn

Kategorisering Kategorisering - Rom Adria

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 75 €

Leilighet Mirjana ( Štinjan)

Ideell for familie eller firma som ønsker å tilbringe en perfekt ferie! Avstanden fra sentrum av Pula bare 7 km og fra Fažana (Brioni) kun 3 km. Havet og den vakre stranden på bare 900 m. En stor hage med mye innhold for barn og et boblebad med hydromassasje står til din disposisjon. Den har plass til 4 personer (2 + 2). Pris fra 70,00 til 150,00 eura per natt.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mirjana

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Pinzan ( Štinjan)

Fullt utstyrt leilighet i første etasje i et familiehus med egen inngang. To soverom, romslig stue, spisestue og kjøkken og bad og annet toalett. Romslig hage med en overbygd grillplass, husker og en overbygd parkeringsplass for to biler. Nær sjøen og stranden. Leiligheten ligger i nærheten av Pula (5 km fra sentrum) med utsikt over Brijuni nasjonalpark.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pinzan

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Stellina ( Štinjan)

Apartment Stellina ligger i Stinjan, et sted kjent for sine vakre strender (Puntizela, Hidrobaza, Lost Beach). Det ligger i en leilighetsbygning kun 300 m fra nærmeste dagligvarebutikk og 700 m fra restauranten. Den har tilgang til gratis Wi-Fi og klimaanlegg, så som én parkeringsplass ved siden av bygningen. Apartment Stellina er en ett-roms leilighet med en nydelig balkong. Det ligger i en ny bygning (nær tennis- og fotballbaner). Leiligheten har også kjøkken med spiseplass og stue med flatskjerm-TV. Den har en vaskemaskin, som er perfekt hvis du ønsker å ha en lengre ferie. 2 personer kan sove på soverommet, og også en voksen og et barn kan sove på en sovesofa i stuen. Kjæledyr er kun tillatt med varsel, og ekstra kostnader kan påløpe (i henhold til avtalen med eieren).

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Stellina

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 66 €

Turist guide - Štinjan

Štinjan  - Våpenskjold Štinjan er en liten turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sørvest for den istriske halvøya, bare 5 kilometer fra Pula. Štinjan har rundt 1.300 innbyggere og hører administrativt til byen Pula. Senteret ligger på en liten høyde 50 meter over havet, hvorfra er en vakker utsikt over Brijuni øyene. Det ble først nevnt i romertiden under navnet Astinianum da det var et jordbruksområde i nærheten av Pula. Fra 1200-tallet er under regjering av den venetianske republikken, og fra 1700-tallet under det østerrikske imperiet. Štinjan vokste raskt takket være byggingen av militær marinehavn i Pula. I løpet av de siste tjue årene blir Štinjan gradvis et turistmål. Mange private hus og villaer som tilbyr kvalitet innkvartering i leiligheter og rom ble bygget. I tillegg til turisme, driver lokalbefolkningen med fiske, bygging og landbruk. Fra historiske steder, ikke glem å besøke sognekirken med klokketårn fra St. Margaret, Cristo festning på halvøya Proština, og restene av eldgamle bad med mosaikkgulv og restene av store ullkvern i Žunac-bukten. Štinjan har en vakker og stor hovedstrand, mens det i de omkringliggende buktene er mindre besøkte strender hvor du kan glede deg over privatliv. Om sommeren arrangeres det i Štinjan en rekke kulturelle, underholdnings- og gastronomiske begivenheter. Denne lille og fredelige landsbyen i Istrien er ideell for familieferier, men også for å besøke de berømte og populære turistbyene Pula og Rovinj og utforske det grønne interiøret i Istrien. Søk etter leiligheter, rom og feriehus i Štinjan, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Štinjan. Velkommen til Štinjan!

Štinjan Værmelding