Leiligheter Štinjan | Topp overnatting i Štinjan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Štinjan

Štinjan er en liten turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sørvest for den istriske halvøya, bare 5 kilometer fra Pula. Štinjan har rundt 1.300 innbyggere og hører administrativt til byen Pula. Senteret ligger på en liten høyde 50 meter over havet, hvorfra er en vakker utsikt over Brijuni øyene. Det ble først nevnt i romertiden under navnet Astinianum da det var et jordbruksområde i nærheten av Pula. Fra 1200-tallet er under regjering...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Cukon

Štinjan

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 20 personer

fra 30 €

Leiligheter Villa Tanja

Štinjan

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Kascuni

Štinjan

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter Tina

Štinjan

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kiridžić

Štinjan

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

fra 20 €

Rom Adria

Štinjan

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 6 personer

fra 38 €

Leiligheter Mirjana

Štinjan

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Adri1

Štinjan

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Štinjan

Štinjan

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter Stinjan

Štinjan

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Cukon ( Štinjan)

Villa ligger i en rolig landsby i utkanten av Štinjan i nærheten av Pula. Vi ligger bare 5 km fra sentrum av Pula og 10 km fra Pula flyplass. Villaen består av 5 leiligheter med utsikt over olivenlunder og nydelig furuskog, som er ideell for familieferie. Leilighetene er kategorisert som tre stjerner *** 40 m2 (2 +2) og 55 m2 (4 +2). Kjøkkenet er fullt utstyrt, bad, satellitt-TV, air condition, terrasse. Hver leilighet har en parkeringsplass. Verftet er dekorert med middelhavs-teft til gjester som likte krajoliku. Stranden med utsikt over Brijuni nasjonalpark ligger kun 800 meter unna. Vår fordel er i en rolig beliggenhet nær en storby, uberørt natur og nærhet til strender, små intime bukter og attraktivt Punta Cristo fort fra 1800-tallet som ligger mellom Puntižela og Bi Village tilbyr et bredt spekter av morsom og aktiv ferie. Stranden vår har utsikt over Brijuni nasjonalpark, og to små øyer i nærheten av San Jeronimo.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Cukon

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Villa Tanja ( Štinjan)

Villa har 4 leiligheter, 2 studioer og 2 store for 4-5 personer. luftkondisjonering, sat-tv, wi- fi, terase, balkong, utsikt til sjøen, parkering, stor hage, marked 15 m form villa, beacj 20 m fra villa.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Tanja

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Kascuni ( Štinjan)

Vi tilbyr deg førsteklasses leiligheter med tre stjerner, fullt utstyrt med kjøkken, bad, TV, i en nydelig rolig landsby i utkanten av byen Pula. Alle leilighetene er utstyrt med trådløs internettilgang. Leilighetene har en terrasse med havutsikt og parkering for kjøretøyene dine. Stranden ligger overfor Brijuni nasjonalpark ligger bare 700 meter, et sentrum av Pula 5 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Kascuni

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Tina ( Štinjan)

Tina Apartments ligger i Štinjan, 5 km fra Pula. Moderne leiligheter (4 + 2) med 2 soverom, fullt utstyrt kjøkken, spisestue, bad og stor terrasse. En leilighet har utsikt over havet og den vakre Brijuni nasjonalparken og den andre med utsikt over hagen. Gjestene kan også bruke den felles hagen med grill og benker, og for barna, en lekeplass med lekehus, gynger og lysbilder. Parkering er tilgjengelig, og havet er bare 10 minutter unna til fots. Besøk oss, vi gleder oss til å se deg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tina

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kiridžić ( Štinjan)

Leilighetene ligger i et familiehus i Stinjan, en liten landsby nær Pula og Brijuni National Park. Den består av to enheter: 3-roms leilighet (4 + 2) med bad, kjøkken, spisestue og to terrasser, og et studio (2 + 1) med kjøkken og bad. Begge kjøkkenene er utstyrt med alle fasiliteter som er nødvendige for matlaging (komfyr med stekeovn, kjøleskap med liten fryser, bestikk og matlaging). Etter avtale kan gjestene bruke en grill som ligger i bakgården til bygningen, og som kan nås fra en av terrassene. Badene er også vaskemaskinen. Håndklær og sengetøy er inkludert, samt rengjøring ved avreise. Ekstra kostnad er mulig å ordne og ukentlig rengjøring. Parkeringsplasser leveres direkte av selve objektet. Mulighet for kjæledyr med ekstra kostnad på 5 euro per dag.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kiridžić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 20 €

Rom Adria ( Štinjan)

På åsene i Pula, historiske og økonomiske sentrum av Istria er det Stinjan, et turiststed hvor du kan finne steinete og sandstrender med krystallklart vann og en fredelig og vennlig kveld borte fra byens støy. Plassering Stinjan lar deg nyte de kulturelle og historiske severdighetene i Pula (5 km), og tilbyr en unik utsikt over Brijuni nasjonalpark. Med et hav med gå- og sykkelsti lengde på flere kilometer. Området har et middelhavsklima med varme solrige somre og milde vintre, med 2500 solstimer om året. Dette området er perfekt for året rundt med en lang sommerperiode for bading. Lokale mennesker produserer vin, olivenolje, fiske, honningproduksjon, lavendelkult ... Rom 2, 24 m2, terrasse, bad, das Doppelbett 180x200 , Gratis internett (trådløst LAN [WLAN]), GRATIS PARKERINGSLOKASJON: 44 ° 89, 13 ° 81 Parkering ved huset. Marked 200 m, restoran 500 m, bakeri, kafé, lokal buss 400 m, jernbanestasjon 5 km, grusstrand, steinstrand, steinstrand 800 m, dykkesenter 900 m, golfbane (18 rupa) 5 km, tenis 1 km , lekeplass 100 m. I vincinity: Nationalpark Brijuni 4 km, Amfiteatar 5 km, Naturpark Rt. Kamenjak 15 km, vindsurfing 1 km, golfbane Brijuni. Internett (trådløst LAN [WLAN]), gratis parkeringsplass 2 +1, 24 m2, første etasje av huset, rom: 1, bad: 1, terrasse (bord og 2 stoler) dobbeltrom, dobbeltseng: 180x200, ekstra seng , Tilleggsinformasjon: Bytte av sengetøy en gang i uken, håndklær (1 stor, 1 liten / per person, satellitt-TV, gratis trådløst internett, kjæledyr er ikke tillatt, plassering av ekstra senger er ekstra kostnad. Prisen inkluderer ukentlig vask av sengetøy, rengjøring , strøm og vannforbruk, internett (trådløst LAN [WLAN]), gratis parkering. Depositum (betales ved ankomst, refunderes ved avreise): 50 € Innsjekking og utsjekking 3 €, turistskatt 1 € per dag voksne € 0,5 barn

Kategorisering Kategorisering - Rom Adria

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 38 €

Leiligheter Mirjana ( Štinjan)

Ideell for familie eller selskap som ønsker å tilbringe en perfekt ferie! Avstanden fra sentrum av Pula bare 7 km og fra Fažana (Brioni) bare 3 km. Havet og den vakre stranden på bare 900 m. Det kan romme 4 personer (2 + 2). Pris fra 40,00 til 100,00 euro per natt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mirjana

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Adri1 ( Štinjan)

Leilighet 2 + 1 i første etasje, 1 soverom, kjøkken og stue, bad (dusj, toalett): TV: air condition, wi-fi, terrasse, hage, parkering. Nærhet til sjøen, strender, furutrær skygge, sykkelruter, dykking, tennis.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Adri1

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Štinjan ( Štinjan)

Vi tilbyr attraktiv leilighet i nærheten av Brijuni-øyene, i det rolige stedet i et familiært hus, bygget i 2004. i Štinjan kun noen få kilometer fra sentrum. Leilighet Alexandra ligger i første etasje på sørvestsiden og består av fire rom: soverommet (13 m2), stue / kjøkken (16 m2), bad (4 m2) og hall (2,5 m2). Leiligheten har en balkong på 10 m2 på sørvestsiden. Det totale arealet av leiligheten er 35 m2 uten balkong. Leiligheten er nylig renovert og utstyrt med alle nødvendigheter. Den store balkongen på 10 m2 gir muligheten til hyggelige sommerkvelder ved sjøbrisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Štinjan

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Stinjan ( Štinjan)

Leilighet med havutsikt. Leilighet Stinjan ligger 700 meter fra havet og strendene. Det totale arealet av leiligheten er 100 kvadratmeter. Standard belegg er fem personer. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og to enkle soverom, stor spisestue, kjøkken (med alt nødvendig kjøkkenutstyr og hvitevarer), stue hvor det er air condition, bad med badekar og toalett. Ekstra seng kan plasseres i alle rom. Alle rommene har balkong med utsikt over havet. Alle vinduer er med myggnett. Leiligheten har vaskemaskin, strykejern, mikrobølgeovn og stekeovn. Det er grill, i hagen, som gjestene alltid kan bruke. Selvfølgelig er det gratis parkering på gården. Leiligheten ble renovert i 2013.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stinjan

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Štinjan

Štinjan  - Våpenskjold Štinjan er en liten turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sørvest for den istriske halvøya, bare 5 kilometer fra Pula. Štinjan har rundt 1.300 innbyggere og hører administrativt til byen Pula. Senteret ligger på en liten høyde 50 meter over havet, hvorfra er en vakker utsikt over Brijuni øyene. Det ble først nevnt i romertiden under navnet Astinianum da det var et jordbruksområde i nærheten av Pula. Fra 1200-tallet er under regjering av den venetianske republikken, og fra 1700-tallet under det østerrikske imperiet. Štinjan vokste raskt takket være byggingen av militær marinehavn i Pula. I løpet av de siste tjue årene blir Štinjan gradvis et turistmål. Mange private hus og villaer som tilbyr kvalitet innkvartering i leiligheter og rom ble bygget. I tillegg til turisme, driver lokalbefolkningen med fiske, bygging og landbruk. Fra historiske steder, ikke glem å besøke sognekirken med klokketårn fra St. Margaret, Cristo festning på halvøya Proština, og restene av eldgamle bad med mosaikkgulv og restene av store ullkvern i Žunac-bukten. Štinjan har en vakker og stor hovedstrand, mens det i de omkringliggende buktene er mindre besøkte strender hvor du kan glede deg over privatliv. Om sommeren arrangeres det i Štinjan en rekke kulturelle, underholdnings- og gastronomiske begivenheter. Denne lille og fredelige landsbyen i Istrien er ideell for familieferier, men også for å besøke de berømte og populære turistbyene Pula og Rovinj og utforske det grønne interiøret i Istrien. Søk etter leiligheter, rom og feriehus i Štinjan, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Štinjan. Velkommen til Štinjan!

Štinjan Værmelding