Leiligheter Banjole | Topp overnatting i Banjole, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Banjole

Banjole er en liten fiske- og turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sør på den istriske halvøya mellom to vakre bukter i Soline og Paltana. Administrativt hører det til byen Medulin. Banjole ligger bare rundt 8 kilometer fra byen Pula. Bosetningen har en befolkning på 1000 innbyggere som tradisjonelt driver med landbruk, fiskeri og mer nylig innen turisme. De fleste av beboerne tilbyr overnatting av høy kvalitet i leiligheter, rom...

Sorter etter:

Leilighet Roža

Banjole

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

fra 130 €

Leiligheter Oliva d4

Banjole

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 69 €

Leiligheter Tony

Banjole

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 55 €

Leiligheter Maya

Banjole

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Greta

Banjole

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 90 €

Leiligheter Fornasar

Banjole

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 35 €

Leilighet Roža ( Banjole)

Nær sjøen, i en flott beliggenhet ved siden av furuskog, er det en fullt møblert leilighet rosa. Roza Apartments tilbyr en virkelig alt for en flott ferie i full fred og ro. Leilighet for fire personer. Moderne møbler, bestående av to soverom (begge med dobbeltseng), stue, spisestue, fullt utstyrt kjøkken, bad med boblebad, terrasse og 2 parkeringsmeste. Leiligheter hele overflaten er 95 m2. Luftkondisjonerte, med plasma-TV og satellitt-TV. Leiligheten er innredet med materialer av høy kvalitet for å gjøre ferien din så hyggelig. Stranden ligger mindre enn 100 meter unna, og kan nås med sti gjennom furuskogen. Fra stranden kan du gå promenaden langs sjøen Banjol Simple - denne leiligheten har alt for en avslappende og idyllisk ferie ved sjøen! Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Roža

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter Oliva d4 ( Banjole)

Leilighet Oliva ligger i en ny ferieby Volme, som en del av en liten landsby Banjole, i nærheten av Pula. Det tilhører Medulin kommune. Leiligheten er velutstyrt, med en stor balkong, kjøkken, satellitt-TV og delt basseng. Den består av første etasje hvor det er stue med kjøkken, soverom og toillete. I første etasje er to soverom. Parkering tilbys ved siden av leiligheten og er gratis. Rett ved siden av bassenget er to griller for bruk av våre gjester. I nærheten er det mange sykkelstier og gangveier, skjulte viker og svaberg. Det er mulighet for forskjellige fritidsaktiviteter, for eksempel dykking, ridning, hopping fra fallskjerm, tennis, golf, fotball, terrengsykling og seiling. Elskere av sunn og deilig mat kan finne gode restauranter med fiskespesialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oliva d4

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 69 €

Leiligheter Tony ( Banjole)

Apartments Tony har en rolig beliggenhet kun 200 meter fra sjøen, i den lille fiskerlandsbyen Banjole. Det tilbyr leiligheter med klimaanlegg, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. En felles terrasse med grillutstyr står til gjestenes disposisjon. Alle leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og et bad med dusj. Noen har balkong med havutsikt. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet. Du finner ulike restauranter 250 meter unna. Den nærmeste dagligvarebutikken ligger 800 meter fra Apartments Tony. Tennisbaner er 1 km unna, og et grøntmarked er 3 km unna. Byen Medulin kan nås innen 4 km. Kamenjak Cape, en 30 km lang naturpark, ligger 12 km unna. Byen Pula med det berømte romerske amfiteateret ligger 6 km fra Tony. Utflukter og båtturer til nasjonalparken Brijuni og Venezia kan arrangeres i sentrum av Banjole. Pula lufthavn ligger 14 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tony

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Maya ( Banjole)

Maya-huset med 2 leiligheter for 6/2 personer (maks 8 personer). LEILIGHET for 2 personer Informasjon: - Kategori: 3 stjerner, første etasje, 27 m2 overflate, felles hage 150 m2, 800 m avstand fra stranden, borte fra tung trafikkvei 200 m, parkering Informasjon om rom: 1 dobbeltseng, overflate av rommet 14 m2, tv satellitt. Kjøkken: 7 m2 overflate, servise, bestikk, bestikk og servise i henhold til antall personer i boliger, kjøleskap, fryser 5 l, kaffetrakter. Baderomsutstyr: bidet, antall bad med dusj: 1 LEILIGHET - for 6 personer. Informasjon: Kategori: 3 stjerner, forgrunnsareal, overflate 100 m2, felles hage 150 m2, 800 m avstand fra stranden, bort fra tung trafikkvei 200 m, parkering. Rominformasjon: 1.bedroom: Totalt antall senger i rom 2, antall dobbeltsenger 1, romstørrelse og 14 m2 2. soverom: Totalt antall senger i rom 2, antall dobbeltsenger 1, 1 ekstra seng, romstørrelse og 18 m 2 3. soverom: Totalt antall senger i rom 2, antall enkeltsenger 2, romstørrelse og 12 m 2, terrasse / balkong. Enheter i leiligheten: tv satellitt. Kjøkkenutstyr: servise, bestikkutstyr og servise i henhold til antall personer, stekeovn, kjøleskap, fryser 10 l, kaffetrakter. Utstyr av bad (2): bidet, antall bad med badekar: 1, antall bad med dusj: 1

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maya

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Greta ( Banjole)

Leilighet for 4 personer, ca 50 meter fra stranden, stille sted.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Greta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Fornasar ( Banjole)

Leilighetene Fornasar ligger i huset med 4 leiligheter. To leiligheter ligger i første etasje med en kapasitet på 2 + 1 personer på 36 m2, bestående av en stue med kjøkken med en ekstra seng og et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj og vask maskin. Leilighetene har egen inngang og en liten hage med overbygd terrasse og grill. En leilighet i første etasje har en kapasitet på 4 +2 personer på 70 m2 og består av stue og kjøkken med to ekstra senger, et soverom med dobbeltseng, et rom med to enkeltsenger, en gang, bad med toalett , dusj og vaskemaskin og et separat toalett. Leiligheten har to små terrasser og en grill i gården. En leilighet er på to etasjer med en kapasitet på 4 personer på 68 m2, i første etasje er en stue med kjøkken og bad med toalett og dusj og vaskemaskin, på gulvet er to rom en dobbel og en med dobbeltseng, har en liten terrasse på gulvet gårdsplass med en overbygd terrasse og grill. Alle leilighetene har egen inngang og parkeringsplass med overbygd pergola. Huset ble bygget i 2008. fra murstein med alu. låsesmed. Hver leilighet har klimaanlegg som gjør det mulig å varme og kjøle seg. Huset ligger i en rolig del av Banjol, 50 meter fra hovedveien og 150 meter fra stranden, som er ideell for barn og voksne, en del av pebble-stranden og den andre klippekysten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fornasar

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Banjole

Banjole  - Våpenskjold Banjole er en liten fiske- og turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sør på den istriske halvøya mellom to vakre bukter i Soline og Paltana. Administrativt hører det til byen Medulin. Banjole ligger bare rundt 8 kilometer fra byen Pula. Bosetningen har en befolkning på 1000 innbyggere som tradisjonelt driver med landbruk, fiskeri og mer nylig innen turisme. De fleste av beboerne tilbyr overnatting av høy kvalitet i leiligheter, rom og fritidsboliger i deres private familiehus. Oppgjøret har små familiebiler, som ligger nær sjøen i en furuskog med mange sports- og underholdningsfasiliteter. Det er også fantastiske strender i flere små viker, som alle er omgitt av tykk skygge av århundregamle furutrær. Omgivende strender er ideelle for en familieferie på grunn av veldig klart hav. I Banjole er det en gressfotballbane og fire tennisbaner. Gastronomiske spesialiteter er basert på fersk fisk, men hvis du foretrekker å tilberede måltidet, anbefaler vi deg å besøke byens vannkanten tidlig på morgenen, vente på fiskerne og kjøpe den ferskfangede fisken. Hvis du ønsker å oppleve istrisk natteliv eller bli kjent med den rike historiske arven i denne regionen, anbefaler vi at du besøker den nærliggende byen Pula, som vil glede deg med sine mange monumenter, museer og nattklubber. Besøk Banjole, denne vakre lille byen med bukter, strender og furuskoger og tilbring bekymringsløse ferier. Søk etter billig privat innkvartering i Banjole. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Banjole og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Banjole!

Banjole Værmelding