Leiligheter Banjole | Topp overnatting i Banjole, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Banjole

Banjole er en liten fiske- og turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sør på den istriske halvøya mellom to vakre bukter i Soline og Paltana. Administrativt hører det til byen Medulin. Banjole ligger bare rundt 8 kilometer fra byen Pula. Bosetningen har en befolkning på 1000 innbyggere som tradisjonelt driver med landbruk, fiskeri og mer nylig innen turisme. De fleste av beboerne tilbyr overnatting av høy kvalitet i leiligheter, rom...

Sorter etter:

Leiligheter Oliva d4

Banjole

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Fornasar

Banjole

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 26 €

Leiligheter Maya

Banjole

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Mia

Banjole

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Dejo

Banjole

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Leiligheter Roža

Banjole

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 5 personer

fra 55 €

Leiligheter Villa Biba

Banjole

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 13 personer

fra 70 €

Leiligheter Greta

Banjole

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 90 €

Feriehus Artemida

Banjole

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Miskovic

Banjole

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 2 personer

fra 40 €

Leiligheter Oliva d4 ( Banjole)

Leilighet Oliva ligger i en ny ferieby Volme, som en del av en liten landsby Banjole, i nærheten av Pula. Det tilhører Medulin kommune. Leiligheten er velutstyrt, med en stor balkong, kjøkken, satellitt-TV og delt basseng. Den består av første etasje hvor det er stue med kjøkken, soverom og toillete. I første etasje er to soverom. Parkering tilbys ved siden av leiligheten og er gratis. Rett ved siden av bassenget er to griller for bruk av våre gjester. I nærheten er det mange sykkelstier og gangveier, skjulte viker og svaberg. Det er mulighet for forskjellige fritidsaktiviteter, for eksempel dykking, ridning, hopping fra fallskjerm, tennis, golf, fotball, terrengsykling og seiling. Elskere av sunn og deilig mat kan finne gode restauranter med fiskespesialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oliva d4

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Fornasar ( Banjole)

Leilighetene Fornasar ligger i huset med 4 leiligheter. To leiligheter ligger i første etasje med en kapasitet på 2 + 1 personer på 36 m2, bestående av en stue med kjøkken med en ekstra seng og et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj og vask maskin. Leilighetene har egen inngang og en liten hage med overbygd terrasse og grill. En leilighet i første etasje har en kapasitet på 4 +2 personer på 70 m2 og består av stue og kjøkken med to ekstra senger, et soverom med dobbeltseng, et rom med to enkeltsenger, en gang, bad med toalett , dusj og vaskemaskin og et separat toalett. Leiligheten har to små terrasser og en grill i gården. En leilighet er på to etasjer med en kapasitet på 4 personer på 68 m2, i første etasje er en stue med kjøkken og bad med toalett og dusj og vaskemaskin, på gulvet er to rom en dobbel og en med dobbeltseng, har en liten terrasse på gulvet gårdsplass med en overbygd terrasse og grill. Alle leilighetene har egen inngang og parkeringsplass med overbygd pergola. Huset ble bygget i 2008. fra murstein med alu. låsesmed. Hver leilighet har klimaanlegg som gjør det mulig å varme og kjøle seg. Huset ligger i en rolig del av Banjol, 50 meter fra hovedveien og 150 meter fra stranden, som er ideell for barn og voksne, en del av pebble-stranden og den andre klippekysten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fornasar

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 26 €

Leiligheter Maya ( Banjole)

Maya-huset med 2 leiligheter for 6/2 personer (maks 8 personer). LEILIGHET for 2 personer Informasjon: - Kategori: 3 stjerner, første etasje, 27 m2 overflate, felles hage 150 m2, 800 m avstand fra stranden, borte fra tung trafikkvei 200 m, parkering Informasjon om rom: 1 dobbeltseng, overflate av rommet 14 m2, tv satellitt. Kjøkken: 7 m2 overflate, servise, bestikk, bestikk og servise i henhold til antall personer i boliger, kjøleskap, fryser 5 l, kaffetrakter. Baderomsutstyr: bidet, antall bad med dusj: 1 LEILIGHET - for 6 personer. Informasjon: Kategori: 3 stjerner, forgrunnsareal, overflate 100 m2, felles hage 150 m2, 800 m avstand fra stranden, bort fra tung trafikkvei 200 m, parkering. Rominformasjon: 1.bedroom: Totalt antall senger i rom 2, antall dobbeltsenger 1, romstørrelse og 14 m2 2. soverom: Totalt antall senger i rom 2, antall dobbeltsenger 1, 1 ekstra seng, romstørrelse og 18 m 2 3. soverom: Totalt antall senger i rom 2, antall enkeltsenger 2, romstørrelse og 12 m 2, terrasse / balkong. Enheter i leiligheten: tv satellitt. Kjøkkenutstyr: servise, bestikkutstyr og servise i henhold til antall personer, stekeovn, kjøleskap, fryser 10 l, kaffetrakter. Utstyr av bad (2): bidet, antall bad med badekar: 1, antall bad med dusj: 1

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maya

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Mia ( Banjole)

Overnatting ligger i Vinkuran, som er like langt fra Pula og Medulin, stille og fredelig. Leiligheten er innredet i en moderne stil, fullt utstyrt. Ligger i første etasje av bygningen, i nærheten av familiehus, nær skogen. Den består av to soverom, stue, spisestue, kjøkken, bad og terrasse. Ti minutters gange fra sjøen. Stranden består av betong og grus del av bukten Soline bukt på Adriaterhavet. Sykkelstier og veier assosiert med en rekke turiststeder og strender.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mia

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Dejo ( Banjole)

Apartments Dejo ligger i Vinkuran 5 km fra Pula. Leilighetene har et basseng og ligger 300 meter fra sjøen og 1500 meter fra nærmeste strand. Leiligheten har et felles utendørs svømmebasseng på 28 m2, felles terrasse med grill, Wi-Fi - Dart - Bordfotball, stereo, TV og satellitt-TV, air condition. Det nærmeste markedet - 300 m.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dejo

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Roža ( Banjole)

Nær sjøen, i en flott beliggenhet ved siden av furuskog, er det en fullt møblert leilighet rosa. Roza Apartments tilbyr en virkelig alt for en flott ferie i full fred og ro. Leilighet for fire personer. Moderne møbler, bestående av to soverom (begge med dobbeltseng), stue, spisestue, fullt utstyrt kjøkken, bad med boblebad, terrasse og 2 parkeringsmeste. Leiligheter hele overflaten er 95 m2. Luftkondisjonerte, med plasma-TV og satellitt-TV. Leiligheten er innredet med materialer av høy kvalitet for å gjøre ferien din så hyggelig. Stranden ligger mindre enn 100 meter unna, og kan nås med sti gjennom furuskogen. Fra stranden kan du gå promenaden langs sjøen Banjol Simple - denne leiligheten har alt for en avslappende og idyllisk ferie ved sjøen! Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Roža

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Villa Biba ( Banjole)

Villa Biba ligger i Banjole, rolig fiskevær 6 km fra Pula. Fullstendig renovert og ideell for familier med barn og alle som ønsker en rolig og hyggelig ferie. Omgitt av en vakker hage, privat parkering, grill og lysthus for sommerdag eller kveldsmøter. Villa har to fullt utstyrte leiligheter og kan romme minst 10 og maksimalt 13 personer. Den første leiligheten (4 +2) har et areal på 90 m2 og består av to soverom, to bad, stue, kjøkken, balkong og utendørs terrasse. En annen leilighet (6 +1) har også et areal på 90 m2 og består av tre soverom, tre bad, stue, kjøkken og balkong. Begge leilighetene er utstyrt med air condition, TV, satellitt-TV, trådløst internett, oppvaskmaskin / tørketrommel, komfyr, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, fryser, servise, dusj og sengetøy og håndklær som skiftes hver 7. dag. Til slutt skal det bemerkes at Banjole har vakker natur, mange sandstrender og steinete strender, tilgjengeligheten av ulike sportsaktiviteter som tennis, vannsport, strandvolleyball, stier for sykling / løp og mer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Biba

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Greta ( Banjole)

Leilighet for 4 personer, ca 50 meter fra stranden, stille sted.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Greta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 90 €

Feriehus Artemida ( Banjole)

Objektet ligger i nærheten av familiens hjem, i et rolig sted i Banjole. I huset er det en stor gårdsplass med grill og utendørs grill. Huset ligger i nærheten av turstier og sykkelstier.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Artemida

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Miskovic ( Banjole)

Miskovic Apartments ligger i Banjole i et rolig område og nær sjøen, turstier, volleyball, fotball, tennis og lekeplass. Du har grill, stor hage, parkering og internett med alle de andre fasilitetene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Miskovic

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Banjole

Banjole  - Våpenskjold Banjole er en liten fiske- og turistby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger sør på den istriske halvøya mellom to vakre bukter i Soline og Paltana. Administrativt hører det til byen Medulin. Banjole ligger bare rundt 8 kilometer fra byen Pula. Bosetningen har en befolkning på 1000 innbyggere som tradisjonelt driver med landbruk, fiskeri og mer nylig innen turisme. De fleste av beboerne tilbyr overnatting av høy kvalitet i leiligheter, rom og fritidsboliger i deres private familiehus. Oppgjøret har små familiebiler, som ligger nær sjøen i en furuskog med mange sports- og underholdningsfasiliteter. Det er også fantastiske strender i flere små viker, som alle er omgitt av tykk skygge av århundregamle furutrær. Omgivende strender er ideelle for en familieferie på grunn av veldig klart hav. I Banjole er det en gressfotballbane og fire tennisbaner. Gastronomiske spesialiteter er basert på fersk fisk, men hvis du foretrekker å tilberede måltidet, anbefaler vi deg å besøke byens vannkanten tidlig på morgenen, vente på fiskerne og kjøpe den ferskfangede fisken. Hvis du ønsker å oppleve istrisk natteliv eller bli kjent med den rike historiske arven i denne regionen, anbefaler vi at du besøker den nærliggende byen Pula, som vil glede deg med sine mange monumenter, museer og nattklubber. Besøk Banjole, denne vakre lille byen med bukter, strender og furuskoger og tilbring bekymringsløse ferier. Søk etter billig privat innkvartering i Banjole. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Banjole og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Banjole!

Banjole Værmelding