Leiligheter Kostrena | Topp overnatting i Kostrena, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kostrena

Kostrena er en liten kystby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en halvøy med en lengde på 10 kilometer og i nærheten av byen Rijeka, omgitt av Rijeka og Bakar-bukten. Det ble først nevnt på begynnelsen av 1400-tallet, og Kostrenas historie var kjent for sine utmerkede seilere, kapteiner og skipseiere. Her er det i dag kjent Viktor Lenac reparasjonsverft. I dag har hele kommunen rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kostrena

Sorter etter:

Feriehus Villa Oasis Kostrena

Kostrena

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

fra 450 €

Leilighet Lucija

Kostrena

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 5 personer

fra 100 €

Feriehus Oak

Kostrena

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 56 €

Leiligheter Sanja

Kostrena

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Feriehus Villa Oasis Kostrena ( Kostrena)

Villa Oasis Kostrena ligger i Kostrena, i nærheten av Rijeka. Villaen har 186 m2 fordelt på to etasjer. Første etasje har et moderne kjøkken med alle hvitevarer og spisestue, en stor stue (TV, HiFi, Nintendo Wii, Play Station) med tilgang til terrasse innredet med hagemøbler, treningsstudio, toalett, vaskerom og et hovedsoverom med bad (separat badekar og dusj). Første etasje har to soverom med bad. Alle soverommene er utstyrt med AC-enheter, TV med Netflix-tilgang, et skjønnhetshjørne og king size-senger. Bredbånd Wi-Fi er gratis. Bassengområdet - 8x4 m dekket basseng med saltet vann og motstrøm oppvarmes. Sundeck er utstyrt med salonger, hengekøyer og solnedgang. Grillen og et stort håndlaget bord for uteservering er også tilgjengelig. Parkeringsplasser er tilgjengelige på eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Oasis Kostrena

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 450 €

Leilighet Lucija ( Kostrena)

Hvis du planlegger å tilbringe ferien i en rolig og koselig del av Kostrena, er dette leiligheten for deg. I denne leiligheten føler folk seg som hjemme. Det er en fin utsikt til sjøen fra terrassen og en grill i hagen. Strendene er vakre og aldri for overfylte. Hvis du trenger noe, er vi alltid her for deg. Velkommen kjære fremtidige gjester!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lucija

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 100 €

Feriehus Oak ( Kostrena)

Varmt feriehus i liten rolig landsby Kostrena. Kostrena er kjent for sin historie av capitans og sjømenn. Derfor var huset vårt hjem for mange generasjoner sjømann gjennom 300 år av sin eksistens, men er fullstendig renovert. Ingen andre bor i huset, slik at alle gjester vil ha sitt eget privatliv. Om nødvendig kan du kontakte oss. Foran huset er det en overbygd terrasse med bord og benker omgitt av grønne og middelhavsplanter. Det er også en grill nær den overbygde terrassen. Parkering er gratis og ligger i inngjerdet bakgård av huset. Vi har også gratis WiFi og air condition. Huset har 2 etasjer. På stor etasje er 1 halv bad med vaskemaskin, stue med sofa som kan omgjøres til sengs, fullt operativt kjøkken (oppvaskmaskin ...) og spisestue. I 2. etasje er det 1 komplett bad og 2 soverom, en seng for 1 person og andre for 2 personer. Huset ligger 5 km fra Rijeka (3. største by i Kroatia). Rijeka har mange historiske monumenter og museer, og en av de største attraksjonene er Trsat-slottet, som ligger få minutter fra vårt vakre sted. Og det er mange andre naturlige og kulturelle skjønnheter verdt å besøke.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Oak

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 56 €

Leiligheter Sanja ( Kostrena)

To nyrenoverte studioleiligheter på 28m2 og 30m2 i et familiehus. Leilighetene ligger i 2. etasje og har egen inngang. De er ideelle for to familier som ønsker å tilbringe en ferie sammen og samtidig være i hver sin boenhet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sanja

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Kostrena

Kostrena  - Våpenskjold Kostrena er en liten kystby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en halvøy med en lengde på 10 kilometer og i nærheten av byen Rijeka, omgitt av Rijeka og Bakar-bukten. Det ble først nevnt på begynnelsen av 1400-tallet, og Kostrenas historie var kjent for sine utmerkede seilere, kapteiner og skipseiere. Her er det i dag kjent Viktor Lenac reparasjonsverft. I dag har hele kommunen rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig driver med skipsbygging, frakt og turisme takket være de vakre strendene og det klare vannet. Innkvartering tilbys på et vandrerhjem og mange rom og leiligheter i en privat familie innkvartering. Vennlige verter vil gjøre alt for å gjøre ferien så bekymringsløs som mulig. På hele kysten i Kostrena er mange vakre strender, de mest kjente og mest besøkte er de i bukten Žurkovo, Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova Voda og Perilo. I Kostrena er et dykkesenter Kostrena, så du kan kikke inn i den omliggende undervannsverdenen, men hvis du foretrekker å være over havet, anbefaler vi å seile med seilklubben Galeb. Kostrena har flere restauranter og tavernaer, hvor du kan prøve lokale delikatesser. Elskere av natteliv og god underholdning kan besøke og nyte det rike nattelivet i Rijeka. Besøk denne lille kystbyen med vakre strender og klart hav og tilbring en hyggelig familieferie. Rimelig privat innkvartering i Kostrena. Leiligheter, rom og fritidsboliger, billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Kostrena!

Kostrena Værmelding