Leiligheter Kostrena | Topp overnatting i Kostrena, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kostrena

Kostrena er en liten kystby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en halvøy med en lengde på 10 kilometer og i nærheten av byen Rijeka, omgitt av Rijeka og Bakar-bukten. Det ble først nevnt på begynnelsen av 1400-tallet, og Kostrenas historie var kjent for sine utmerkede seilere, kapteiner og skipseiere. Her er det i dag kjent Viktor Lenac reparasjonsverft. I dag har hele kommunen rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig...

Sorter etter:

Feriehus Vesna House

Kostrena

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 4 personer

fra 120 €

Feriehus Oak

Kostrena

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 56 €

Feriehus Vesna House ( Kostrena)

Huset. Dette sjarmerende og atmosfæriske huset ligger i et meget fredelig område av Kostrena, kun 10 min kjøring fra Rijeka sentrum, og har blitt nydelig restaurert i 2006 og smakfullt innredet av sine italiensk-kroatiske eiere. Det store kjøkkenet er godt utstyrt for kresne kokker, og de 2 badene gir god komfort for en fest på opptil 8 personer. Under første etasje er det en koselig kjeller med peis. Dette er en avtale plassering for BBQ eller sitter i kjølig luft om sommeren. En kroatisk kokk kan ansettes for å forberede og servere måltider på huset hvis ønskelig. Plasseringen er interessant fordi det er på rett sted for ulike aktiviteter. Strendene er 2 km nedoverbakke, og hvis det ikke er sommer, er det noen kilometer lang tursti langs sjøkanten. I 30 min kjøring kan du være i fjellet på 1200 m høy som er perfekt for å hvile fra sommervarmen. I 30 min kan du også være på øya Krk med sine mange landsbyer og feriesteder. 30 min kjøring er også Opatija og Istriens halvøy med sine mange landsbyer, tavernaer og vingårder. Plass til: Opptil 4. Oppsett: (1. etasje) - kjøkken, spisestue, separat bad, tomannsrom, vaskerom, terrasse. (Ovenpå) - 1 dobbelt soverom med eget bad vedlagt. Husutstyr: vaskemaskin, oppvaskmaskin, telefon, kassett / CD / DVD-spiller, satellitt-TV, sentralvarme, kjeller med peis. Butikker: 2 km, nærmeste restaurant 2 km Tilgang: avkjøring på Maracici på øvre Kostrena veien. Avstander: Rijeka 5 km, Opatija 20 km, Krk Island 20 km, Strand 2 km, Fjellsteder 40 km (1200 m høyde)

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vesna House

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 120 €

Feriehus Oak ( Kostrena)

Varmt feriehus i liten rolig landsby Kostrena. Kostrena er kjent for sin historie av capitans og sjømenn. Derfor var huset vårt hjem for mange generasjoner sjømann gjennom 300 år av sin eksistens, men er fullstendig renovert. Ingen andre bor i huset, slik at alle gjester vil ha sitt eget privatliv. Om nødvendig kan du kontakte oss. Foran huset er det en overbygd terrasse med bord og benker omgitt av grønne og middelhavsplanter. Det er også en grill nær den overbygde terrassen. Parkering er gratis og ligger i inngjerdet bakgård av huset. Vi har også gratis WiFi og air condition. Huset har 2 etasjer. På stor etasje er 1 halv bad med vaskemaskin, stue med sofa som kan omgjøres til sengs, fullt operativt kjøkken (oppvaskmaskin ...) og spisestue. I 2. etasje er det 1 komplett bad og 2 soverom, en seng for 1 person og andre for 2 personer. Huset ligger 5 km fra Rijeka (3. største by i Kroatia). Rijeka har mange historiske monumenter og museer, og en av de største attraksjonene er Trsat-slottet, som ligger få minutter fra vårt vakre sted. Og det er mange andre naturlige og kulturelle skjønnheter verdt å besøke.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Oak

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 56 €

Turist guide - Kostrena

Kostrena  - Våpenskjold Kostrena er en liten kystby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en halvøy med en lengde på 10 kilometer og i nærheten av byen Rijeka, omgitt av Rijeka og Bakar-bukten. Det ble først nevnt på begynnelsen av 1400-tallet, og Kostrenas historie var kjent for sine utmerkede seilere, kapteiner og skipseiere. Her er det i dag kjent Viktor Lenac reparasjonsverft. I dag har hele kommunen rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig driver med skipsbygging, frakt og turisme takket være de vakre strendene og det klare vannet. Innkvartering tilbys på et vandrerhjem og mange rom og leiligheter i en privat familie innkvartering. Vennlige verter vil gjøre alt for å gjøre ferien så bekymringsløs som mulig. På hele kysten i Kostrena er mange vakre strender, de mest kjente og mest besøkte er de i bukten Žurkovo, Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova Voda og Perilo. I Kostrena er et dykkesenter Kostrena, så du kan kikke inn i den omliggende undervannsverdenen, men hvis du foretrekker å være over havet, anbefaler vi å seile med seilklubben Galeb. Kostrena har flere restauranter og tavernaer, hvor du kan prøve lokale delikatesser. Elskere av natteliv og god underholdning kan besøke og nyte det rike nattelivet i Rijeka. Besøk denne lille kystbyen med vakre strender og klart hav og tilbring en hyggelig familieferie. Rimelig privat innkvartering i Kostrena. Leiligheter, rom og fritidsboliger, billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Kostrena!

Kostrena Værmelding