Leiligheter Žirje | Topp overnatting i Žirje, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Žirje

Žirje er den fjerneste og største øya i Šibenik-skjærgården. Det ligger 22 kilometer sørvest for Šibenik, nær Kornati nasjonalpark. Området er 15 km2 og her bor bare hundre innbyggere. Øya ble mest sannsynlig oppkalt etter de en gang tette skogene i Middelhavet eik, som en gang dekket det meste av øya ("žir" på kroatisk betyr eikenøtt). I dag har øya et maquis som ble brukt til å beite mange flokker med sauer og geiter. Ved siden...

Sorter etter:

Leiligheter Žirje

Žirje

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Skroza

Žirje

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter Bilan

Žirje

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Feriehus Živković

Žirje

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter More

Žirje

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 45 €

Leiligheter Žirje

Žirje

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 35 €

Leiligheter Baba Marija

Žirje

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Baba Marija

Žirje

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Skorić Žirje

Žirje

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

fra 35 €

Leiligheter Konforta

Žirje

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

fra 35 €

Leiligheter Žirje ( Žirje)

Familien huset ligger ved sjøen i bukta Koromasna på øya Zirje. Leie en leilighet i første etasje, med to soverom, kjøkken, toalett bad og terrasse. Besøk oss med tillit!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žirje

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Skroza ( Žirje)

Familien huset ligger 70 meter fra sjøen i bukta Koromašna på øya Zirje. Vi tilbyr vakkert innredet en-roms leilighet med kjøkken, stue, toalett, bad og balkong. Besøk oss med tillit!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Skroza

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Bilan ( Žirje)

Familien huset ligger 10 meter fra havet i bukten på øya Muna Zirje. Vi tilbyr vakkert innredet en-roms leilighet med kjøkken, stue, toalett, bad og balkong. Besøk oss med tillit!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bilan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Živković ( Žirje)

Dette huset for å slappe av ligger i innlandet av øyet Zirje, i utkanten av Zirjes felt. Det er nær det lokale postkontoret og en ambulanse stasjon. Huset har et areal på 66 kvadratmeter, på tre nivåer. Det ble bygd rundt 1880. Det ble nylig renovert i gammeldags stil: men mangler moderne bekvemmeligheter: gass, elektrisitet og vann. Den er utstyrt med 4 senger (2 + 1 + 1) i to separate rom. Rommene ligger i første etasje og på loftet. Badet og kjøkkenet er i første etasje. En gårdsplass med skygger fra vin tre gir deg en ekte følelse av øya. På kalde vinterdager kan du holde deg varm ved å bruke vedovn eller elektriske radiatorer (spesielt for de som ønsker å jakte). På varme sommerdager kan du bruke klimaanlegg. Huset er tre stjerner karakterisert (***). Zirje er liten adriatisk lsland (15,5 kvadratkilometer i størrelse). Dette bidrar til skjønnhet og sjarm. Det er et utmerket sted for en avslappende ferie når som helst på året. Øya er full av vakre historiske ruiner, sjarmerende natur og flotte strender. Dette er det rette stedet hvor du kan, langt fra byens folkemengder, føle atmosfæren til et fredelig og tradisjonelt øyeliv!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Živković

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter More ( Žirje)

Ferieeiendommen ligger på en av de villeste og vakreste øyene i den sentrale dalmatiske skjærgården. Zirje ligger 22 kilometer sør for Sibenik på grensen til nasjonalparken Kornati. Med litt over 15 km område er Zirje fornøyd de siste årene har blitt stadig mer populært blant båteiere og naturelskere som søker ro og ro. Leiligheten har ikke klimaanlegg. Eiendommen ligger rett på stranden (10 meter). Stranden er lett tilgjengelig og barnevennlig. I bukta er det en restaurant som serverer sjømat og kjøttretter. Den lokale butikken kan nås til fots på 15 minutter, post og ambulanse er 20 minutter til fots. Den store ukentlige shoppingen kan gjøres i Šibenik. Flere rederier forbinder Žirje Sibenik og fastlandet. Turen tar omtrent 2 timer, parkeringsplass foran huset vårt. Det er omtrent 12 kilometer med veier, delvis grus. Bukten er Koromasna som overlever den rolige øyferien, borte fra byens stress.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter More

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Žirje ( Žirje)

Kom til de nyoppussede leilighetene Zirje plassering i Muna-bukten på øya Zirje og ta en svømmetur i det krystallklare vannet. Tilbring ferien uten overdreven sommer folkemengder og støy med lukten av sjø og furutrær, og lyden av crickets. Leiligheten og studioleiligheten er omgitt av middelhavshage med furutrær som gir nyanse på varme sommerdager, og en unik utsikt mot havet. Leilighet 2 + 2 består av et soverom, stue, kjøkken, spisestue og bad. Leiligheten har direkte tilgang til terrassen. Leiligheten har TV, klimaanlegg og vaskemaskin. Studioleilighet består av et felles soverom med kjøkken og spisestue og bad. Studioleilighet har en TV. Det er mulighet for å leie hele huset i frie perioder med rabatt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žirje

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Baba Marija ( Žirje)

Leiligheten har 80 kvadratmeter. Den ligger i tredje etasje i et hus. Kjøkkenet er liming med stue og utgang til terrassen. 3 soverom - to med dobbeltseng, og en enkeltseng. Leiligheten har air-condition, TV, gratis WiFi og parkeringsplass. Kjøkkenet er innredet med komfyr og kjøkkenhette, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Håndblanderen, vannkoker, kaffemaskin og alle nødvendige retter. WC har dusjkabinett. Avstand fra båtterminalen til en leilighet er mindre enn 10 minutters gange, eller et par minutters kjøring.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Baba Marija

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Baba Marija ( Žirje)

Leiligheten har 80 m2, inkludert balkong. Kjøkken og stue er tilkoblet, og må gå ut på balkongen. To soverom med dobbeltsenger. WC med dusj. Leiligheten ligger i første etasje av et hus.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Baba Marija

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Skorić Žirje ( Žirje)

Leilighetene Skorić ligger på øya Žirje i bukta Muna, en 1:40 h fergetur fra Šibenik. En felles dekket grill med bord og benker og en utendørs dusj er tilgjengelig for gjester i begge leilighetene. Bak huset er det to parkeringsplasser. Boot fortøyning er også tilgjengelig. Røyking er ikke tillatt i leilighetene, og de er ikke tilgjengelige for funksjonshemmede. Stranden er steinete, bare 30 meter fra leilighetene. Butikken og restauranten ligger 150 meter fra leilighetene, og postkontoret og ambulansen ligger 1500 meter fra leilighetene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Skorić Žirje

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Konforta ( Žirje)

Huset til Konforta-familien ligger på øya Žirje. Det er ment for gjester som ønsker å gå vekk fra byens folkemengder og nyte fred, stil og uvanlig fargerik blå av Koromašna bukten. Det er også beregnet for fiske og dykkere fordi Žirje maritime sone er rik på fisk. I første etasje av huset er det en roms leilighet med en terrasse i skyggen og en vingård gjerdet. "Det er en køye for gjestene som har egen båt. Det er også verdt å nevne at Koromašna-bukten er beskyttet mot de fleste vindene, noe som dessuten er attraktivt," sier Konforta.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Konforta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Žirje

Žirje  - Våpenskjold Žirje er den fjerneste og største øya i Šibenik-skjærgården. Det ligger 22 kilometer sørvest for Šibenik, nær Kornati nasjonalpark. Området er 15 km2 og her bor bare hundre innbyggere. Øya ble mest sannsynlig oppkalt etter de en gang tette skogene i Middelhavet eik, som en gang dekket det meste av øya ("žir" på kroatisk betyr eikenøtt). I dag har øya et maquis som ble brukt til å beite mange flokker med sauer og geiter. Ved siden av maquis her er viktige furuskog og små ville dyr. De viktigste landbruksavlingene er oliven, druer, fiken, svisker og mandler, hovedsakelig i det flate fruktbare feltet som ligger i det indre av øya. Med fastlandet og byen Šibenik er forbundet med ferge og ekspresslinjer, som går flere ganger om dagen. På øya er det veier og stier som utgjør det omfattende nettverket på over tretti kilometer. Žirje er kjent som et fiskevær og et rikt fiskeområde. Det skiller seg ut med sin naturlige skjønnhet, ville og uberørte natur, klare og blå sjø, ville, steinete strender som de i buktene Velika, Mala Stupica og Koromačna, som er et hyppig mål for båtfolk. Fra sportsaktiviteter kan du glede deg over sykling og trekking, men hvis du vil tilbringe en rolig ferie og nyte fordelene av en varm sommer, anbefaler vi en hel dag å slappe av i personvernet til de mange skjulte buktene og strendene. Som alle andre bebodde dalmatiske øyer, har Žirje sin fiskerfestival, og foruten den er det et sports- og underholdningsarrangementspillere, og landlige festligheter for høytidens antagelse. Besøk den fjerneste øya Šibenik skjærgård, finn den ideelle leiligheten eller rommet ditt og flykta kort fra den hektiske hverdagen. Privat innkvartering på øya Žirje. Velkommen til Žirje!

Žirje Værmelding