Leiligheter Murter - Jezera | Topp overnatting i Murter - Jezera, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Murter - Jezera

Jezera er et lite turiststed i den sørøstlige delen av øya Murter i Sibenik-Knin County, i Kroatia. Administrativt hører det til kommunen Tisno og med nesten 1000 innbyggere, etter Tisno, er den nest største bosetningen i kommunen. Jezera ligger 28 km nordvest for Šibenik, og ankomst er veldig lett fordi øya Murter er koblet til fastlandet med en laftebro. Navnet Jezera kommer fra store dammer eller innsjøer som er opprettet i løpet av den...

Sorter etter:

Leiligheter Snjezana Carev

Murter - Jezera

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Feriehus Mobile Homes Murter

Murter - Jezera

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Stela

Murter - Jezera

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 45 €

Leiligheter Boris

Murter - Jezera

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 13 personer

fra 30 €

Leiligheter Renata

Murter - Jezera

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Feriehus Kamenčine

Murter - Jezera

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 80 €

Leiligheter Lidija Klarin

Murter - Jezera

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 7 personer

fra 30 €

Feriehus MH Adriatic Blue Coast

Murter - Jezera

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 24 personer

fra 30 €

Leilighet Marija

Murter - Jezera

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Snjezana Carev ( Murter - Jezera)

Hvis du ønsker å tilbringe ferien på den vakre, grønne øya Murter i fiskeværet Jezera-Dalmatia, er du på rett sted. Vi tilbyr leiligheter for en rolig og avslappende ferie omgitt av olivenlunder. Og likevel ca 350-450 meter til bystranden og de omkringliggende inngangene, som nyter ensomhet og utsikt over de vakre øyene i Kornati. Her kan du finne ut om sted og beliggenhet. Jezera er et fiskevær på øya Murter, som ligger bare 30 m fra fastlandet, som er forbundet med en bro i Tisno.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Snjezana Carev

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Mobile Homes Murter ( Murter - Jezera)

De klimatiserte mobilhyttene ligger i turiststedet langs stranden og inkluderer en privat terrasse med tilstøtende hagemøbler og havutsikt. De ligger på private tomter, omgitt av furutrær og oliventrær, i innsjøer, 5 km fra Kornati nasjonalpark. Innenfor bygningen tilbys gjestene en restaurant, bar og klimatiserte rom med terrasse. I nærheten er en lekeplass for barn og stranden er tilpasset familier med barn i alle aldre. Alle mobile hjem er helt nye og har to soverom, to bad, en stue med kjøkken og spisestue, satellitt-TV og en stor overbygd og inngjerdet terrasse. Middag, tennisbane, biljard, dart og bordtennis er også tilgjengelig. I nærheten er det mulig å sykle og dykke. Gjestene kan også benytte seg av den private parkeringsplassen på stedet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Mobile Homes Murter

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Stela ( Murter - Jezera)

Leilighet Stela ligger i Jezera på øya Murter Øya Murter er koblet til fastlandet med en bro. Leilighetene ligger 5-6 min gange fra stranden. I umiddelbar nærhet av 50 meter er det en sports temapark med fotball, basketball, tennisbaner og treningsutstyr, en park for barn. Hagen på 1000 meter har en privat parkeringsgrill med et bord for sosialt samvær, plener, en fontene med fisk og en liten gård med skilpadder, parkering for sykler fordi øya har omtrent 30 km sykkelstier slik at du kan gå fra bukt til bukt ved sykkel. Lungohoppe som strekker seg gjennom hele Jezera-bukten helt til Tisno, byr på en vakker spasertur eller jogging selv om natten, alt er tent. Restauranter og kaffebarer som er mange ligger 100 meter fra leiligheten, samt postkontor, minibanker, konditori, suvenirbutikker. Innsjøene er et mindre sted som er komfortabelt å bo og trygge for turister og deres barn. Vi har tilpasset oss Covid19-situasjonen, og alle leilighetene har blitt desinfisert før oppføringen. Huset består av 4 leiligheter. 1. Leilighet A1 for 2 personer 2. Leilighet A2 for 2-3 personer 3. Leilighet A3 for 2-4 personer 4. Leilighet A4 for 4 personer (to soverom) Velkommen! Kontaktnummer Mob. +385992124064

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stela

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Boris ( Murter - Jezera)

"Apartments Boris" ligger i et nybygd hus der det er 5 leiligheter og en leilighet for oss (3 leiligheter er 2 + 1 og 2 studioleiligheter). Alle leilighetene har 3 stjerner, parkering, air condition, TV (lør), Wi-Fi, balkong og / eller terrasse. I første etasje er det en grill samt en gassgrill. Vi bor i første etasje, vi er nesten alltid tilgjengelige, og vi prøver å få deg til å føle deg komfortabel. Huset ligger i en rolig del av Jezera, på øya Murter (bro) i Dalmatia. Det er bare 300-500 meter fra stranden, havet, butikker, idrettsanlegg, kafeer, restauranter, postkontor, sentrum, ACI marina, skoler for dykking og seiling. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og et hyggelig opphold i Apartments "Boris", Murter, Jezera.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Boris

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Renata ( Murter - Jezera)

Leilighet 2 + 1 Studioleilighet med ett rom og en ekstra seng. I leiligheten er aircondition, TV-SAT og kjøkken. Leilighet 4 Leilighet med to rom. I begge rom er WC og klimaanlegg. På ett rom er en ekstra seng. Og også TV-SAT og kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Renata

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Kamenčine ( Murter - Jezera)

Opplev de magiske øyeblikkene i et originalt middelhavs steinhus som ligger i en skjult bukt i Jezera, Island Murter. Den har plass til 3 personer og har et kjøkken, seng, komfortabel sofa, grill, hage, stor terrasse med bord, strand foran et hus. Huset ligger i en skjult bukt kalt Kamencine. Bay er ca 500 m unna byen og 1 km fra sentrum, et sted hvor du kan nyte ditt privatliv og alle fordelene som denne skjønnheten vil coddle deg med. Selv om huset ligger litt lenger fra byen, er det ferskvann, elektrisitet og oppvarming (solpanel). Inne i huset er det ett stort rom med en sofa som strekker seg og en seng for en person, et kjøkken, en håndlaget bar (laget av stein) og et bad. Det er også mange ekte suvenirer og detaljer som gjør dette huset unikt. Utenfor huset er det stor terrasse med bord og stoler (veldig egnet for arrangementer), grill, egen båt, gratis parkeringsplass og en vakker strand hvor du kan nyte og slappe av hele dagen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kamenčine

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Lidija Klarin ( Murter - Jezera)

Leiligheter Lidija ligger i et rolig sted, ca 100 m fra sjøen. Leilighetene har fantastisk havutsikt. Alle gjestene har sikret parkering i gården.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lidija Klarin

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 30 €

Feriehus MH Adriatic Blue Coast ( Murter - Jezera)

Mobile homes Adriatic Blue Coast ligger på øya Murter i leiren Jezera Village, i en furuskog ved siden av en rullesteinstrand. Hyttene gir komforten til et hotellrom og en velutstyrt leilighet i full kontakt med natur og grøntområder. Underholdning, catering, sport, rekreasjons- og animasjonsfasiliteter fra leiren, beriker ferien og gjør den uforglemmelig ... Mobile hjem inkluderer to soverom (ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger) fullt utstyrt kjøkken med spisestue der det er er også en ekstra seng for en eller to personer, komfortabelt bad, klimaanlegg, satellitt-TV, safe ... Stor terrasse er utstyrt med komfortable møbler for å spise og slappe av og elektrisk grill. Parkering for ett kjøretøy ligger ved siden av bygningen. Håndklær og sengetøy er inkludert i prisen. WI-FI er gratis og tilgjengelig på stedet. For større selskaper anbefaler vi hus 226 og 227, som ligger ved siden av hverandre. Arranger noen av turene til de spektakulære nærliggende nasjonalparkene og naturparkene i leirresepsjonen: Kornati, Krka fossefall, Plitvice Lakes, Vrana Lake, Paklenica ... Fun Park Mirnovec i Biograd, for en ideell ettermiddags- og kveldsfamilie, er 31 km unna. Leiren tilbyr også et rikt sportstilbud, kurs og utleie av utstyr: tennis, bordtennis, minigolf, seiling, surfing, dykking, SUP, .. Hvis du vil ta båten din opp til 7 m lang, har leiren en bevoktet marina. Båtplass må bestilles på forhånd. En daglig tilførsel av ferske dagligvarer er tilgjengelig i en velfylt butikk, bakeri, minimarked, og du kan ta med deg noen suvenirer eller urfolksprodukter. Hvis du ikke vil lage mat hver dag, unner du deg en restaurant eller pub. Leiren kjører programmer og workshops for barn. Miniklubben er ment for barn i alderen 4-12, og tenåringsklubben for de i alderen 13-19. Skjønnhetssalongen tar vare på skjønnheten, og massasje-studioet tar seg av avslapningen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus MH Adriatic Blue Coast

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Marija ( Murter - Jezera)

Apartment Marija ligger i Jezera og har en terrasse. Leilighetene med klimaanlegg ligger 200 meter fra Zaratić-stranden, og du kan glede deg over gratis Wi-Fi og privat parkering på stedet. Leiligheten har 1 soverom, 1 bad, sengetøy, håndklær, flatskjerm-TV med satellittkanaler, spiseplass, fullt utstyrt kjøkkenkrok og balkong med sjøutsikt. Nærmeste flyplass er Zadar lufthavn, 42 km fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marija

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Murter - Jezera

Murter - Jezera  - Våpenskjold Jezera er et lite turiststed i den sørøstlige delen av øya Murter i Sibenik-Knin County, i Kroatia. Administrativt hører det til kommunen Tisno og med nesten 1000 innbyggere, etter Tisno, er den nest største bosetningen i kommunen. Jezera ligger 28 km nordvest for Šibenik, og ankomst er veldig lett fordi øya Murter er koblet til fastlandet med en laftebro. Navnet Jezera kommer fra store dammer eller innsjøer som er opprettet i løpet av den regnfulle delen av året. Mud eller lake, som ble dannet i gamle tider i våtmarker sørvest for byen, for det meste, er drenert på grunn av malaria på begynnelsen av 1900-tallet. Ligger i den sørøstlige delen av øya Murter i bukta naturlig beskyttet mot sterk vind, er Jezera avgjort helt til bukten Lovišća, som huser et turistmål Jezera-Lovišća. Murter er etter befolkning den største og tettest befolkede øya i Šibenik-skjærgården. Beboere i Jezera er tradisjonelt engasjert i vindyrking, olivendyrking, fruktdyrking, fiske, seiling og utvinning av sand og steiner. På grunn av lite dyrkbart land, siden eldgamle tider, vendte lokalbefolkningen seg mot havet, seiling og fiske. Om sommeren ved byens vannkanten tidlig på morgenen kan du alltid finne og kjøpe fersk fisk. Beboere i Jezera er eiere av en rekke øyer øst og sør for øya Murter, inkludert en del av øya Kaprije og Žirje og nedre del av eiendommen på Kornati. I dag, som de fleste av øylandsbyene, blir Jezera henvendt til turisme, og flertallet av lokalbefolkningen sørger for billig og rimelig innkvartering i leiligheter og rom i deres private hjem. Jezera har mottatt en rekke priser og har fem år på rad vunnet den mest prestisjetunge prisen for miljøets skjønnhet og ryddighet: Blue Flower fra Croatian National Tourist Board. Det er et hotell nær stranden og marina Jezera, som er et av de beste nautiske sentrene i Nord-Dalmatia og vinneren av det blå flagget. I den andre enden av byen er bukten Lovišća et turiststed og en leir er et reisemål for mange europeiske bobiler. Fra Jezera arrangeres daglige utflukter til de nærliggende Kornati øyene og Krka fossefall, så vi anbefaler at du går til minst på en av de tilbudte utfluktene. I Jezera kan du glede deg og ha det gøy under dagene på sjøen, et arrangement som går fra midten av juli til begynnelsen av september, og tilbyr en rekke kulturelle begivenheter, underholdning og idrettsanlegg. Vi inviterer deg til å besøke Jezera på øya Murter, bestille rimelig privat innkvartering og nyte alle bekvemmeligheter som tilbys av de vennlige innbyggerne. Leiligheter, rom og feriehus i Jezera på øya Murter. Velkommen til Jezera!

Murter - Jezera Værmelding