Leiligheter Murter - Jezera | Topp overnatting i Murter - Jezera, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Murter - Jezera

Jezera er et lite turiststed i den sørøstlige delen av øya Murter i Sibenik-Knin County, i Kroatia. Administrativt hører det til kommunen Tisno og med nesten 1000 innbyggere, etter Tisno, er den nest største bosetningen i kommunen. Jezera ligger 28 km nordvest for Šibenik, og ankomst er veldig lett fordi øya Murter er koblet til fastlandet med en laftebro. Navnet Jezera kommer fra store dammer eller innsjøer som er opprettet i løpet av den...

Sorter etter:

Leiligheter Renata

Murter - Jezera

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Feriehus Kamenčine

Murter - Jezera

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 80 €

Leiligheter Lidija

Murter - Jezera

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Snjezana Carev

Murter - Jezera

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Leiligheter Mobile Homes Murter

Murter - Jezera

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Stela

Murter - Jezera

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leiligheter Boris

Murter - Jezera

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 18 personer

fra 33 €

Leiligheter Renata ( Murter - Jezera)

Leilighet 2 + 1 Studioleilighet med ett rom og en ekstra seng. I leiligheten er aircondition, TV-SAT og kjøkken. Leilighet 4 Leilighet med to rom. I begge rom er WC og klimaanlegg. På ett rom er en ekstra seng. Og også TV-SAT og kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Renata

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Kamenčine ( Murter - Jezera)

Opplev de magiske øyeblikkene i et originalt middelhavs steinhus som ligger i en skjult bukt i Jezera, Island Murter. Den har plass til 3 personer og har et kjøkken, seng, komfortabel sofa, grill, hage, stor terrasse med bord, strand foran et hus. Huset ligger i en skjult bukt kalt Kamencine. Bay er ca 500 m unna byen og 1 km fra sentrum, et sted hvor du kan nyte ditt privatliv og alle fordelene som denne skjønnheten vil coddle deg med. Selv om huset ligger litt lenger fra byen, er det ferskvann, elektrisitet og oppvarming (solpanel). Inne i huset er det ett stort rom med en sofa som strekker seg og en seng for en person, et kjøkken, en håndlaget bar (laget av stein) og et bad. Det er også mange ekte suvenirer og detaljer som gjør dette huset unikt. Utenfor huset er det stor terrasse med bord og stoler (veldig egnet for arrangementer), grill, egen båt, gratis parkeringsplass og en vakker strand hvor du kan nyte og slappe av hele dagen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kamenčine

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Lidija ( Murter - Jezera)

Leiligheter Lidija ligger i et rolig sted, ca 100 m fra sjøen. Leilighetene har fantastisk havutsikt. Alle gjestene har sikret parkering i gården.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lidija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Snjezana Carev ( Murter - Jezera)

Leilighetene ligger i et rolig område omgitt av grøntområder og innsjøer og oliventrær. Ideell for en fredelig og avslappende ferie. klikk (Kopier) og se her! http://apartmani-snjezana-carev.jimdo.com/

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Snjezana Carev

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Mobile Homes Murter ( Murter - Jezera)

De klimatiserte mobilhyttene ligger i turiststedet langs stranden og inkluderer en privat terrasse med tilstøtende hagemøbler og havutsikt. De ligger på private tomter, omgitt av furutrær og oliventrær, i innsjøer, 5 km fra Kornati nasjonalpark. Innenfor bygningen tilbys gjestene en restaurant, bar og klimatiserte rom med terrasse. I nærheten er en lekeplass for barn og stranden er tilpasset familier med barn i alle aldre. Alle mobile hjem er helt nye og har to soverom, to bad, en stue med kjøkken og spisestue, satellitt-TV og en stor overbygd og inngjerdet terrasse. Middag, tennisbane, biljard, dart og bordtennis er også tilgjengelig. I nærheten er det mulig å sykle og dykke. Gjestene kan også benytte seg av den private parkeringsplassen på stedet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mobile Homes Murter

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Stela ( Murter - Jezera)

Apartments Stella ligger i et rolig område omgitt av grøntområder og en stor hage med grill, parkering, gratis wifi, air condition, satellitt-TV, bruk av sykler. Leilighetene er godt utstyrt med alt du trenger for å bo i leiligheten: sengetøy, håndklær, kaffetrakter, mikrobølgeovn, kjøleskap + fryser. Leilighetene har 4 boligenheter: A4 leilighet for 4 med to soverom, kjøkken, stue, bad og terrasse. A2 leilighet for to personer med hall, soverom, kjøkken, bad, terrasse. A2 + 2 (55 m) for 2-4 personer med hall, soverom, kjøkken, levende gjerning, bad og stor terrasse. A2 + 2 (50 m etasje) for 2-4 personer med hall, soverom, kjøkken, levende gjerning, bad og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stela

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Boris ( Murter - Jezera)

"Apartments Boris" ligger i et nybygd hus der det er 5 leiligheter og en leilighet for oss (3 leiligheter er 2 + 2 og 2 studioleiligheter 2 + 1). Alle leilighetene har 3 stjerner, parkering, air condition, TV (lør), Wi-Fi, balkong og / eller terrasse. I første etasje er det en grill samt en gassgrill. Vi bor i første etasje, vi er nesten alltid tilgjengelige, og vi prøver å få deg til å føle deg komfortabel. Huset ligger i en rolig del av Jezera, på øya Murter (bro) i Dalmatia. Det er bare 300-500 meter fra stranden, havet, butikker, idrettsanlegg, kafeer, restauranter, postkontor, sentrum, ACI marina, skoler for dykking og seiling. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og et hyggelig opphold i Apartments "Boris", Murter, Jezera.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Boris

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 33 €

Turist guide - Murter - Jezera

Murter - Jezera  - Våpenskjold Jezera er et lite turiststed i den sørøstlige delen av øya Murter i Sibenik-Knin County, i Kroatia. Administrativt hører det til kommunen Tisno og med nesten 1000 innbyggere, etter Tisno, er den nest største bosetningen i kommunen. Jezera ligger 28 km nordvest for Šibenik, og ankomst er veldig lett fordi øya Murter er koblet til fastlandet med en laftebro. Navnet Jezera kommer fra store dammer eller innsjøer som er opprettet i løpet av den regnfulle delen av året. Mud eller lake, som ble dannet i gamle tider i våtmarker sørvest for byen, for det meste, er drenert på grunn av malaria på begynnelsen av 1900-tallet. Ligger i den sørøstlige delen av øya Murter i bukta naturlig beskyttet mot sterk vind, er Jezera avgjort helt til bukten Lovišća, som huser et turistmål Jezera-Lovišća. Murter er etter befolkning den største og tettest befolkede øya i Šibenik-skjærgården. Beboere i Jezera er tradisjonelt engasjert i vindyrking, olivendyrking, fruktdyrking, fiske, seiling og utvinning av sand og steiner. På grunn av lite dyrkbart land, siden eldgamle tider, vendte lokalbefolkningen seg mot havet, seiling og fiske. Om sommeren ved byens vannkanten tidlig på morgenen kan du alltid finne og kjøpe fersk fisk. Beboere i Jezera er eiere av en rekke øyer øst og sør for øya Murter, inkludert en del av øya Kaprije og Žirje og nedre del av eiendommen på Kornati. I dag, som de fleste av øylandsbyene, blir Jezera henvendt til turisme, og flertallet av lokalbefolkningen sørger for billig og rimelig innkvartering i leiligheter og rom i deres private hjem. Jezera har mottatt en rekke priser og har fem år på rad vunnet den mest prestisjetunge prisen for miljøets skjønnhet og ryddighet: Blue Flower fra Croatian National Tourist Board. Det er et hotell nær stranden og marina Jezera, som er et av de beste nautiske sentrene i Nord-Dalmatia og vinneren av det blå flagget. I den andre enden av byen er bukten Lovišća et turiststed og en leir er et reisemål for mange europeiske bobiler. Fra Jezera arrangeres daglige utflukter til de nærliggende Kornati øyene og Krka fossefall, så vi anbefaler at du går til minst på en av de tilbudte utfluktene. I Jezera kan du glede deg og ha det gøy under dagene på sjøen, et arrangement som går fra midten av juli til begynnelsen av september, og tilbyr en rekke kulturelle begivenheter, underholdning og idrettsanlegg. Vi inviterer deg til å besøke Jezera på øya Murter, bestille rimelig privat innkvartering og nyte alle bekvemmeligheter som tilbys av de vennlige innbyggerne. Leiligheter, rom og feriehus i Jezera på øya Murter. Velkommen til Jezera!

Murter - Jezera Værmelding