Leiligheter Pirovac | Topp overnatting i Pirovac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pirovac

Pirovac er et livlig turiststed og kommune helt nord i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger 26 kilometer nord for byen Šibenik og i den bor nesten 2000 innbyggere. Det ligger i en dyp naturlig bukt, som er 12 km skåret dypt inn i fastlandet. Det gir en virkelig middelhavsatmosfære der de berusende duftene av lavendel, rosmarin og oliventrær blandes med ren sjøluft. Den sørlige delen av Pirovac-bukten er den naturlige stranden i Makirina...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pirovac

Sorter etter:

Leiligheter Smoljic

Pirovac

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Punta Royal

Pirovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 21 personer

fra 45 €

Leiligheter Memories

Pirovac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 30 €

Leiligheter AB Pirovac

Pirovac

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Mejic

Pirovac

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Irena

Pirovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 80 €

Leiligheter Lord

Pirovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 33 personer

fra 50 €

Leilighet Authentic Camping Dalmatia

Pirovac

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 6 personer

fra 75 €

Leiligheter Pirovac

Pirovac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leilighet Spartan Emma

Pirovac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leilighet Sanja

Pirovac

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Čubrić

Pirovac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 17 personer

fra 32 €

Leiligheter Klarić Pirovac

Pirovac

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leilighet Sara

Pirovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Tina

Pirovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

Leiligheter Jelić

Pirovac

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leilighet Nevena

Pirovac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Jandrok

Pirovac

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 24 personer

fra 40 €

Leilighet Barbara

Pirovac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Vila Leona

Pirovac

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

fra 50 €

Feriehus Relax with jacuzzi

Pirovac

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 12 personer

fra 250 €

Feriehus Marija

Pirovac

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 55 €

Leiligheter Smoljic ( Pirovac)

Apartments Smoljić i Pirovac tilbyr overnatting i helt nye to leiligheter i et rolig område av Pirovac. Gratis WiFi, flatskjerm-TV, eget bad og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin er tilgjengelig. Begge leilighetene er omgitt av store terrasser og sittegruppe. Hos oss kan du bruke gratis sykler og ta dem hver dag til Pirovac sentrum. Vi vil absolutt anbefale deg å gå på sykkel eller til fots til Vransko Lake Nature Park, bare 4 kilometer fra leiligheten vår. Det er en sykkeltur, makadamsti rundt Vrana-sjøen. Hos oss har du til din disposisjon Smoljić Grill hvor du kan lage forskjellige gourmet-delikatesser selv. Og hvis du trenger profesjonell service på grillen, kan du også gjøre det. Familien Smoljić produserer Extra Virgin Olive Oil, premium dalmatisk rødvin, hjemmelagde vinstokker og urter, og fra hagen vår kan vi tilby deg hjemmelagde poteter og løk. Det er ikke alt, vi er også fiskere, og vi eier en liten fiskebåt. Vi kan tilby deg fersk fisk, men vi kan også arrangere en båttur for en svømmetur, og du kan dra med oss ​​for å fiske og prøve lykken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Smoljic

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Punta Royal ( Pirovac)

Villa Punta Royal ligger ved havet i en rolig bukt og har sin egen steinstrand. Havet er grunt og blir dypere når det går bort fra kysten, som er perfekt for små barn. Foran Villa er en middelhavshage hvor du kan nyte sjarmen til Dalmatia og Adriaterhavet. Alt er på ett sted, du trenger ikke å bekymre deg med å lagre dine eiendeler for å gå til stranden fordi leiligheten din ligger kun 15 meter fra stranden som ligger foran Villa. Trådløst internett er gratis og tilgjengelig i hele villaen og hele stranden. Parkering er ved siden av Villaen og er gratis for alle våre gjester. Solsenger og parasoller i Middelhavshagen og på stranden tilbys for alle våre gjester og er gratis. Leilighetene er moderne og fullt utstyrt for familierom. Vi befinner oss midt i Adriaterhavskysten, slik at alle de lokale attraksjonene i Dalmatia ligger nær oss. Nyt ferien, mens du er i Villa Punta Royal, alltid noen tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Punta Royal

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 21 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Memories ( Pirovac)

Velkommen til de sjarmerende leilighetene Memories i Pirovac!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Memories

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter AB Pirovac ( Pirovac)

Pirovac var en middelaldersk bosetning og befestering av gamle kroatiske adelsmenn. Det ble nevnt for første gang i 1298 som en eiendom av en kroatisk familie av Šubić (11.-14. Århundre), som var relatert til kroatiske konger Dmitar Zvonimir og Petar Krešimir IV. Ifølge tilgjengelig informasjon var dette området fotfeste av riddere templars fra Lake Vrana. Det er en liten, rolig by med 2000 innbyggere, kjent for vinproduksjon, med stor marina, populær for familieferier og sykkelturisme, og utmerket beliggenhet for utflukter til nasjonalparker Kornati og Krka, naturpark Vrana Lake (utmerket ferskvannsfiske) og Šibenik (berømte katedral og middelalder arkitektur). Ligger ved kysten, mellom sjøen og nærliggende Lake Vrana, langs en bukt preget av et uvanlig faktum at sjøtemperaturen i det er 4 grader høyere enn i resten av Adriaterhavet, er det et perfekt reisemål for mye svømming og andre sommerferier . Enden av bukta er kjent for sin helbredende peloids, rikeste i Kroatia. Mildt klima dominerer over dette området og gir hyggelige varme somre og milde vintre. Kysten er preget av sin innrykk og mange bukter, klare strender med småstein eller steiner, og øyer tilstøtende skjærgården til nasjonalparken Kornati. Huset ligger i toveis gate med lett tilgang til intercity road, og ingen parkeringsproblemer. Alt i byen er tilgjengelig til fots innen flere minutter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter AB Pirovac

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Mejic ( Pirovac)

To leiligheter, 1. loft leilighet, 2 soverom, kjøkken, stue, bad og terrasse. 2. leilighet i første etasje, tre soverom, kjøkken, stue, bad og tre terrasser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mejic

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Irena ( Pirovac)

Irena House tilbyr tre luksussuiter med alle fasiliteter for et komfortabelt opphold. Det er på hovedstranden i Pirovac Lolic hvor havet i gjennomsnitt er 4 grader varmere enn andre steder. Leilighetene har en stor balkong med havutsikt og romantiske solnedganger. Å ha stor stue med en hjørnesofa, som kan være i en dobbeltseng vendt, air condition, satellitt-TV, et spisebord med 6 stoler, kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, 3 +1 gass, kjøleskap med fryser og alle nødvendige redskaper for 6 personer. I hallen er et stort skap med safe. Badet har gulvvarme. Soverom er tre kvalitetssenger med ergonomiske madrasser (90x200 og 160x200) og tilgang til en liten balkong som vender mot øst. Leilighetene ligger på 1., 2. og 3. lager og tar hver en etasje (52 m2). Hver leilighet har brukt lagringsplass for kofferter. Det er: grill, parkering, strandstoler. Leilighetene har sertifikat som hjemme.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Irena

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Lord ( Pirovac)

Leiligheten Lord 1 inntar hele tredje etasje (95 m2 sammen med terrasse), inneholder en terrasse, et kjøkken, en stue, en to soverom, et bad og en liten gang med oppbevaringsrom. Terrassen strekker seg gjennom hele lengden av kjøkken og stue, med utsikt over havet, noe som gir deg mulighet til å nyte i uforglemmelige solnedganger. Balkongen er innredet med bord og stoler, slik at du kan spise og bo der. Kjøkkenet er utstyrt med ovn og komfyr på 3 + 1 gass, stort kjøleskap med fryseboks, A-C, spisebord og kjøkkenutstyr til 6 personer og kaffetrakter. Den romslige stuen har en sofa som kan settes ned til en dobbeltseng, om nødvendig. Det er (e-post skjult) + SAT som gir 1000 programmer på alle språk. Gangen har kommode med speil og bak inngangsdøren er det lite lagringsplass for bagasje og ting. Ett av soverommene har par seng for 2 personer. Det er koblet til en liten balkong som også har utsikt over havet. Den har en dobbeltseng 160x200 og det andre soverommet har 2 separate senger 90x200 de begge er utstyrt med kroppsformede madrasser og anatomiske puter. Badet har dusj, toalett, vaskeskap og et speil. På gårdsplassen har du strandstoler og dusj med varmt vann sammen med grill og "peka". Parkering er i nærheten av et hus. Har du en båt, har vi en fortøyning for deg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lord

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 33 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Authentic Camping Dalmatia ( Pirovac)

Autentisk Camping Dalmatia er en leir som ligger i hjertet av Dalmatia i Pirovac. Leiren er ideell for folk som ønsker en fredelig ferie uten stress, og et hyggelig middelhavsklima er noe som sikkert vil matche deg med lukten av middelhavsplanter og furutrær i nærheten. I leiren er det et mobilhjem, tre campere campingplasser, et svømmebasseng og et utendørs sanitæranlegg. Mobilhuset er omgitt av oliventrær og vil sikkert gjøre ferien vakker og komfortabel. Mobilhuset har to soverom (ett med dobbeltseng, den andre med to enkeltsenger), og to bad, stue og kjøkken. Huset har aircondition. SAT-TV og internett er tilgjengelig for gjester. Huset har også en overbygd treterrasse. Oppdater på de varme sommerdagen i bassenget som ligger i sentrum av leiren. Den yngste kan spille morsomt og bekymringsløst på lekeplassen. Hvis du vil ha adrenalin, moro og sport, kan du spille volleyball på vannet. Vi gleder oss til din ankomst

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Authentic Camping Dalmatia

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 75 €

Leiligheter Pirovac ( Pirovac)

RING TIL ALLE INFOER. NYTT * - Fisketurer · Merry Fisher 585 Marlin • Evinrude E-TEC 90 HO • Minnkota Ulterra 80 lb 72 "• Garmin Echomap pluss 92sv + GT51M-TM • Stenger • Ruller • Fiskeutstyr • Beste posisjoner;) • Pris etter avtale (med eller uten skipper) Vi leier to leiligheter på 85 m2 + terrasse 12m2 for inntil 8 personer. Leilighetene består av tre soverom, to med dobbeltseng og ett rom med to enkeltsenger (som kan kobles sammen). Til din disposisjon PIROVAC - VODICE - 8km - ŠIBENIK 13km PIROVAC - BIOGRAD NA MORU (fornøyelsespark Mirnovec) - 17km - ZADAR 35km

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pirovac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Spartan Emma ( Pirovac)

Leilighet i Pirovac helt ny med en stor terrasse og havutsikt. Strand 2 minutters gange. Sikker parkering og utendørs grill

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Spartan Emma

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Sanja ( Pirovac)

Søkeresultater Oversettelsesresultat Kroatisk Engelsk Leiligheter Sanja ligger i en rolig del av Pirovac, i landsbyen Starine, på nordøstsiden. (1. etasje) Vi tilbyr alle fasiliteter, smart TV, Wi-fi, air condition, kjøkken med gasskomfyr, servise, beštek. I settet med leiligheter er det en gratis parkeringsplass bak huset. Mulighet for å bruke utendørs dusj, grill. Leiligheten består av: soverom med dobbeltseng og baderomskap med dusj og bidet gang med kjøkkenbord med stue, spisebord, 2 sovesofaer terrasse Til nærmeste strand er mindre enn 2 minutter, 80 m avstand. Til sentrum bare 350 m, ca 5 minutters gange. Leilighetene Sanja ligger i en rolig del av Pirovac, i landsbyen Starine, på nordøstsiden. (1. etasje) Vi tilbyr alle de medfølgende fasilitetene, smart-TV, Wi-fi, air condition, kjøkken med gasskomfyr, servise, beštek. I settet med leiligheter er det en gratis parkeringsplass bak huset. Mulighet for å bruke utendørs dusj, grill. Leiligheten består av: soverom med dobbeltseng og skap bad med dusj og bidé gang med salongbord kjøkken med stue, spisebord, 2 sovesofaer terrasse Den nærmeste stranden ligger mindre enn 2 minutter unna, 80 m unna. Til sentrum bare 350 m, ca 5 minutters gange. I sentrum: underholdningsfasiliteter for barn, park, lekerom, tog, bil for barnebakerier, butikker, flere slaktere Bak Studenac-markedet er det en tomt og en bowlinghall. Vi tilbyr restauranter og konditorier.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sanja

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Čubrić ( Pirovac)

Leilighetene på Čubrić ligger i Pirovac, nær stranden og sentrum. Leilighetene er nye og fullt utstyrt med alt du trenger for et behagelig opphold og sommerferie. Gjestene kan bruke utedusjen foran huset, en stor grill, lekeplass i hagen og parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Čubrić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 32 €

Leiligheter Klarić Pirovac ( Pirovac)

Apartments Pirovac ligger i en rolig del av Pirovac, langt nok fra støy fra sentrum og hovedveier, og likevel nær nok til sentrum og hovedstranden, som er ideell for familier med små barn. Vi tilbyr store flotte leiligheter for 4 eller 6 personer. I hver leilighet er det en stor LED-TV med alle innenlandske kroatiske TV-kanaler og utenlandske satellittkanaler. Hele huset er dekket av høyhastighets WIFI-internett, og hver leilighet har klimaanlegg. Foran huset er det en stor hage og en stor parkeringsplass med baldakin for å holde bilen din trygg og i skyggen hele dagen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Klarić Pirovac

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Sara ( Pirovac)

Seafront, ved sjøen, leilighet med den beste utsikten i Pirovac. Leiligheten ligger i andre etasje på loftet. Det er to separate soverom, en stue, et separat kjøkken, bad og en terrasse hvor sitter. Leiligheten har vært aircondition, og har WIFI.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sara

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Tina ( Pirovac)

Leilighetene Petrovic består av to leiligheter som ligger i første etasje. Leilighetene er fullt utstyrte og nylig renoverte med alt du trenger for et komfortabelt og avslappende opphold. Våre gjester kan bruke grill og parkeringsplass i gården.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Jelić ( Pirovac)

Leilighetene ligger i en rolig del av Pirovac, omgitt av grøntområder og ideell for en rolig og hyggelig ferie. Å komme til hovedstranden tar omtrent ti minutters gange. Pirovac ligger i nærheten av to nasjonalparker Kornati og Krka, samt Vrana Lake med Europas største ornitologiske reserve og en sykkelsti. Nyt din sommerferie i Jelic!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jelić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Nevena ( Pirovac)

Leilighet Nevena ligger i sentrum av Pirovac. Leiligheten har to soverom, bad, stue og kjøkken. Også gjestene kan bruke terrassen. Prisen inkluderer Wi-Fi, satellitt-TV og klimaanlegg. På grunn av plasseringen og nærheten til butikker, restauranter, kafeer, strender, anbefaler vi at du kommer til leiligheten vår og nyter fordelene ved stedet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nevena

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Jandrok ( Pirovac)

Jandrok Apartments er moderne leiligheter kategorisert som høy 3 stjerner og skryte av høy kvalitet og tilbud. De er designet for å huse opptil 4 personer med mulighet for ekstra seng, og inneholder to soverom, kjøkken, bad, balkong og parkeringsplass. Alle gjesterommene er operative nå 6 leiligheter. Leilighetene Jandrok er laget i henhold til de høyeste standardene, inkluderer luftkondisjonerte rom som kan avkjøles eller oppvarmes når det er nødvendig, tv ved hjelp av terrestriske og satellittprogrammer. Utenfor bygningen er det en veldig fin grill og utendørs dusj for dusjing. Bygningen har praktisk tilgang, parkering, nær sentrum (300 m-5 min) og i nærheten av stranden (300 m-5 min). På grunn av stor interesse vennligst kontakt oss på det tidspunktet, registrer deg for et hyggelig opphold i leiligheter Jandrok. I flere dager og gruppebesøk gitt en ekstra rabatt. * Prisen inkluderer ikke skatt og bruk av klimaanlegg. Vi håper at vi vil være det beste valget for ferien eller ferien og ser frem til å se deg. Med vennlig hilsen, familie Jandrok!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jandrok

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Barbara ( Pirovac)

Leilighet Barbara ligger i en rolig del av Pirovac vekk fra bilens støy. Den består av to soverom for 4 personer og en stue med to ekstra senger, en TV, satellitt, air condition. Bygningen inneholder også et bad med dusj, et kjøkken med spisestue utstyrt med servise, kjøkkenutstyr, kjøkkenkluter, kjøleskap med fryser, komfyr, kaffetrakter, brødrister. Leiligheten er en stor balkong med bord og stoler for avslapning. Leiligheten har egen inngang fra gårdsplassen til huset og har egen parkeringsplass i skyggen. Gjestene er aktivert dusjing hagen dusj og grill. Pirovac er en lett tilgjengelig landsby som ligger i bukten og derfor det varme havet og beskyttet mot vinden. Det ligger i en god posisjon, i nærheten av andre store turiststeder som byen Murter, Biograd, Zadar, Sibenik. I nærheten ligger nasjonalparkene Krka og Kornati. Det er godt forbundet og er ideelt for familieferier. Hovedstranden har et blått flagg, sand og rik skygge. Pirovac tilbyr et rikt kultur- og underholdningsanlegg. I sommermånedene holdes det på ulike konserter, forestillinger, tradisjonelle eselkonkurranser, idrettsanlegg og diverse andre kulturelle arrangementer. Med Pirovac tilbyr en rik gastronomisk restaurant med lokale dalmatiske spesialiteter. Skatt er inkludert. Klimaanlegg er 5 euro. Prisen er 50 euro.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Barbara

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Vila Leona ( Pirovac)

Leiligheter i en rolig del av Pirovac, nær stranden. Ideell for familieferier og for de som ikke liker folkemengdene på stranden. Mulighet for å bruke grill og dusj utendørs. Kos deg med rullesteinstranden! Det er mulig å ordne transport av passasjerer til / fra Zadar eller Split. Det er også mulig å arrangere båtturer på Kornati på forespørsel.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Leona

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Relax with jacuzzi ( Pirovac)

Holiday Home Relax ligger i Pirovac, og tilbyr grillutstyr, boblebad, hage og terrasse. Dette overnattingsstedet har gratis Wi-Fi. Feriehuset har 4 soverom, 2 kjøkken med oppvaskmaskin og 2 bad med vaskemaskiner og gratis badeprodukter. Flatskjerm-TV er oppe og nede. Holiday Home Relax har en lekeplass for barn utenfor. Med to separate leiligheter oppe og nede, så det er perfekt for to familier med barn. Stranden ligger bare 300 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Relax with jacuzzi

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 250 €

Feriehus Marija ( Pirovac)

Huset ligger like utenfor sentrum av Pirovac. Nok til å ha alt innen fingertuppene, men rolig og stille. Du har en etasje, "høy første etasje" på nesten 90m2 bruttoareal, som huser to soverom og bad, stue, kjøkken og spisestue som helhet. Inngangsdøren, som kan nås via terrassen, er orientert mot sørvest. Hvert rom har en dobbeltseng og en assistent for en person. Badet har standard badekar, bidet, vask og toalettbolle. Kjøkkenet har elektrisk komfyr med stekeovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn. Kjøkkenet er utstyrt med vanlige redskaper og for mer enn seks personer, hva er den optimale innkvarteringskapasiteten. I spisestuen er det et bord for seks personer, i stuen er det en sofa og en TV. Foran huset er det en hage med relativt store plasser med to parkeringsplasser.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Marija

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Pirovac

Pirovac  - Våpenskjold Pirovac er et livlig turiststed og kommune helt nord i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger 26 kilometer nord for byen Šibenik og i den bor nesten 2000 innbyggere. Det ligger i en dyp naturlig bukt, som er 12 km skåret dypt inn i fastlandet. Det gir en virkelig middelhavsatmosfære der de berusende duftene av lavendel, rosmarin og oliventrær blandes med ren sjøluft. Den sørlige delen av Pirovac-bukten er den naturlige stranden i Makirina med helbredende gjørme og silt. Kvalitet og mengde av dette nettstedet med helbredende gjørme er en av de rikeste i Kroatia. Den første historiske omtale av Pirovac var i 1298, med tittelen Zlosela. På den tiden tilhørte stedet den gamle kroatiske aristokratiske familien Šubić, og ble senere eiendommen til Šibenik bispedømme og noen adelsmenn fra Šibenik. Dette området var bebodd i Romerrikets tid, avslørt i historiske monumenter som restene av en romersk villa i Ivinje fra det 1. århundre. Pirovac er stolt av mange attraksjoner. Den gamle delen av byen på kysten med middelalderens murer og porten til landsbyen er et av de mest attraktive symbolene på Pirovac. Bli kjent med gamlebyen, kikk inn i de skjulte steingatene som bevarer og skjuler mange spor fra det forrige århundret. Dette området er dominert av det milde middelhavsklimaet med lange, varme somre og korte og milde vintre, som favoriserer utviklingen av turisme gjennom hele året. Den innrykkede kysten rundt Pirovac er preget av mange bukter som ligger i vakre små stein- og rullesteinsstrender med veldig varmt og rent vann. Utsikt over det åpne havet er skjult med mange øyer som Murter og Kornati-øyene, til hvilke daglige turer er organisert. Det er mange muligheter for en hyggelig ferie og nyt som å vandre i vakker natur, sykle, drive med sport og fritidsaktiviteter, seile, dykke, utforske de historiske og kulturelle attraksjonene og smake på dalmatiske spesialiteter. Kontakt direkte eiere av leiligheter og privat innkvartering, spar opptil 40% og bli kjent med vertene dine som vil overraske deg med dens gjestfrihet. Privat innkvartering i Pirovac. Velkommen til Pirovac!

Pirovac Værmelding