Leiligheter Vrsar | Topp overnatting i Vrsar, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Vrsar

Vrsar er en liten fiske- og turistby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Istrien, bare 11 kilometer sør for Poreč. Kommune Vrsar inkluderer ni mindre landsbyer og har rundt 2000 innbyggere. Vrsar har vært bebodd siden forhistorisk tid da den ble bebodd av gamle histriere og liburnere. På 1000-tallet ble Vrsar erobret av romerne som utviklet den til et handelssenter for landbruksprodukter og husdyrprodukter. Siden...

Sorter etter:

Leiligheter Iva

Vrsar

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

fra 55 €

Leiligheter Iva ( Vrsar)

Med fire Vrsar synspunkter utsikt over den vakre skjærgården av 18 ubebodde øyer nedsenket i den blå Adriaterhavet. Strender i Vrsar mange strender for familier med barn opp til den stenede nudiststranden, en av de største i Europa hvor Vrsar fikk verdensomspennende berømmelse. Selvfølgelig er det også rik mat og en rekke ekstra aktiviteter for aktiv ferie med essensielle nærliggende adrenalinpark. Leilighetene har klimaanlegg og stilfullt innredet. En av de største fordelene er at våre leiligheter ligger nær sentrum av gamlebyen, stranden og alle fasiliteter, noe som gjør dem ideelle leilighet A1 (40 m2, 2 +2). Et fullt utstyrt kjøkken, stue og soverom og bad. Soverommet har en dobbeltseng og garderober, mens stuen er en kombinert seng sprer seg ut i en komfortabel dobbeltseng. Dens posisjon sikrer en behagelig temperatur og de heteste. Leiligheten har aircondition og er utstyrt med satellitt-TV, og selvfølgelig alle nødvendige kjøkkenutstyr, inkludert mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffetrakter. Prisen inkludert sengetøy og håndklær. Leilighet A2 (40 m2 2 +2) ble planlagt for maksimalt fire personer og ligger i første etasje. Den består av en stue med to enkeltsenger og en kjøkkenkrok, og ett soverom med dobbeltseng og bad. Leiligheten har aircondition og er utstyrt med satellitt-TV, og alle nødvendige kjøkkenutstyr, inkludert mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffetrakter. Prisen inkludert sengetøy og håndklær.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Iva

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Vrsar

Vrsar  - Våpenskjold Vrsar er en liten fiske- og turistby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Istrien, bare 11 kilometer sør for Poreč. Kommune Vrsar inkluderer ni mindre landsbyer og har rundt 2000 innbyggere. Vrsar har vært bebodd siden forhistorisk tid da den ble bebodd av gamle histriere og liburnere. På 1000-tallet ble Vrsar erobret av romerne som utviklet den til et handelssenter for landbruksprodukter og husdyrprodukter. Siden 900-tallet var det under ledelse av Poreč-biskoper, som bygde et slott her kalt castrum Ursariae, og fra det 15. til slutten av 1700-tallet var under venetiansk styre. Etter dette kom Vrsar under østerriksk administrasjon, og den ble til slutt annektert av Kroatia etter andre verdenskrig. Gjennom historien ble Vrsar utviklet på en 55 m høy bakke ved munningen av Limbukta, men i dag ble en ny del av Vrsar utviklet langs den vakre kysten og det klare havet. I tillegg til flere hoteller og leire, tilbys overnatting i kvalitets- og velutstyrte leiligheter, rom og fritidsboliger i en privat familieboliger. Vrsar er full av småstein og svaberg som er veldig godt utstyrt, mens fem av dem har blått flagg. Vi fremhever stranden Belvedere, Petalon, City-stranden og spesielt vakre strender på øya St. Juraj, som bare er noen minutters kjøretur med båt fra havnen i Vrsar. For elskere av aktive ferier tilbyr Vrsar mange sykkel- og turveier, dykkesenter, adrenalinpark Akros, organisert fjellklatring i Lim-kanalen, og aeropark Vrsar, hvor du kan oppleve hele området fra et fugleperspektiv, men også delta i fallskjermskole eller hoppe i tandem fra et sportsfly. Vi anbefaler å ta organiserte utflukter til Lim channel, 12 kilometer dyp fjord med blågrønt hav og overflod av fisk og skalldyr. I mange tavernaer og restauranter kan du nyte rik isstrisk mat og spesialiteter som istrisk prosciutto, trffel, asparges, kål med lam, fisk og sjømat. Om sommeren er Vrsar som en åpen scene for mange festivaler, konserter og den berømte fiskefestivalen. Besøk Vrsar, denne vakre lille turistbyen med et bredt spekter av forskjellige aktiviteter, fra fine og hyggelige turer og svømming i rent vann til adrenalinhopp fra et fly. Søk etter billig privat innkvartering i Vrsar. Leiligheter, rom og feriehus i Vrsar, billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Vrsar!

Vrsar Værmelding