Leiligheter Tar-Vabriga | Topp overnatting i Tar-Vabriga, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Tar-Vabriga

Tar og Vabriga er to små landsbyer som danner en enkelt kommune i fylket Istrien i Kroatia. De ligger på vestkysten av Istrien, 3 kilometer øst for havet og turistkomplekset Lanterna og 7 kilometer nord for byen Poreč. En gang dette var to separate landsbyer, men ved å spre seg i løpet av århundrer, har de blitt en landsby. De er bare delt av veien Pula - Trieste. Som det meste av den istriske halvøya, har dette området vært bebodd siden...

Sorter etter:

Leiligheter Folo

Tar-Vabriga

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 19 personer

fra 30 €

Leiligheter Eva

Tar-Vabriga

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leilighet Dalmatini

Tar-Vabriga

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Folo ( Tar-Vabriga)

Leiligheter Folo - Tar-Vabriga 2 leiligheter med to soverom (4-6 personer) 3 leiligheter med ett soverom (2-6 persnons) Leiligheter ligger 2,5 km fra turistområdet Lanterna hvor overlappende strender og andre turistfasiliteter og aktiviteter. .

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Folo

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 19 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Eva ( Tar-Vabriga)

Vi leier helt ny leilighet med to soverom, kategorisert med *** i familiens hjem i Vabriga på Tara, mellom Pore? og Novigrad. Leiligheten består av 2 enkle senger i eget soverom og 2 ekstra senger i stuen. Ligger i første etasje med privat takterrasse, egen inngang og uhindret tilgang til hagen. Parkering på gården. Det ligger i feriestedet, 2 km fra sjøen og veien ca 1 km fra turistbyen Lanterna. 5 km fra Porec og Novigrad. En butikk og minibank 20 meter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Eva

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Dalmatini ( Tar-Vabriga)

Leiligheten ligger i et rolig turiststed ikke langt fra sjøen. Boligen er nylig renovert og har 3 soverom for 6 personer og et felles bad. En balkong og en hage hvor du kan bo i grønt av ulike frukter. Foran huset er det en grill tilgjengelig til gjestenes disposisjon og en romslig og gratis parkeringsplass. Bortsett fra det, har leiligheten aircondition, Wi-Fi, kjøkken og stue med alle nødvendige apparater, TV, bad med dusj og en overbygd balkong. Innen 10 km er det mange interessante severdigheter å besøke som Euphrasian Basilica, Baredine Pit, Novigrad Marina og 2 Aquaparks.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Dalmatini

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Tar-Vabriga

Tar-Vabriga  - Våpenskjold Tar og Vabriga er to små landsbyer som danner en enkelt kommune i fylket Istrien i Kroatia. De ligger på vestkysten av Istrien, 3 kilometer øst for havet og turistkomplekset Lanterna og 7 kilometer nord for byen Poreč. En gang dette var to separate landsbyer, men ved å spre seg i løpet av århundrer, har de blitt en landsby. De er bare delt av veien Pula - Trieste. Som det meste av den istriske halvøya, har dette området vært bebodd siden eldgamle tider, takket være det fruktbare landet og nærheten til sjøen. I vikene ved foten av Tar og Vabriga ble det oppdaget rester av en romersk villa, oljeraffinerier, landsvillaer og en nedsenket havn, som forteller oss at dette pleide å være havn for handel med jordbruksprodukter under Romerriket. I dag har hele kommunen rundt 2000 innbyggere, og ryggraden i økonomien er turisme - leie av privat innkvartering, og det berømte turiststedet Lanterna. I tillegg til turisme, er innbyggere i Tar og Vabriga involvert i jordbruk olivenolje og vinproduksjon, og i mindre grad fisking. Området er fullt av interessante attraksjoner, hvorav noen er huleeventyr i grotten Baredine, ridning, sykling, langrenn og fotturer. Det gastronomiske tilbudet er utmerket og inkluderer mange restauranter, tavernaer og husholdninger på landsbygda, hvor du kan smake på istriske spesialiteter og lokale lokale viner. Hvis du vil oppdatere, er det nok å dra til de vakre strendene på halvøya Lanterna, kystlinjelengden på over 6 kilometer, som ligger bare noen få minutter unna med bil. Her kan du slappe av med mange sports- og fritidsfasiliteter og krystallklart havvann. Besøk Tar og Vabriga, disse to unike stedene som tilbyr den beste kombinasjonen av ferie i et grønt indre av Istrien, i nærheten av de vakre strendene og det krystallklare vannet i Adriaterhavet. Søk etter billig privat overnatting i Tar Vabriga. Leiligheter, rom og feriehus i Tar Vabriga billigere opptil 40% uten dyre byråavgifter. Velkommen til Tar og Vabriga!

Tar-Vabriga Værmelding