Leiligheter Kaštelir-Labinci | Topp overnatting i Kaštelir-Labinci, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kaštelir-Labinci

Kaštelir-Labinci er en liten landsby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Istrien, omtrent ti kilometer fra byen Poreč. Tidligere to separate steder Kaštelir og Labinci (Castelier - S. Domenica), spredte og utviklet seg gjennom århundrer og fusjonerte i dag på et unikt sted og kommunen Kaštelir-Labinci. I dag bor i Kaštelir-Labinci rundt 1500 innbyggere, som stort sett er involvert i småbedrifter, landbruk, vin...

Sorter etter:

Leiligheter Zugan

Kaštelir-Labinci

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 24 personer

ved forespørsel

Leiligheter Zugan ( Kaštelir-Labinci)

Hus med svømmebasseng som tilbyr 5 leiligheter for 4-5 personer. Rolig beliggenhet, alle leiligheter med havutsikt og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zugan

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 24 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Kaštelir-Labinci

Kaštelir-Labinci  - Våpenskjold Kaštelir-Labinci er en liten landsby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Istrien, omtrent ti kilometer fra byen Poreč. Tidligere to separate steder Kaštelir og Labinci (Castelier - S. Domenica), spredte og utviklet seg gjennom århundrer og fusjonerte i dag på et unikt sted og kommunen Kaštelir-Labinci. I dag bor i Kaštelir-Labinci rundt 1500 innbyggere, som stort sett er involvert i småbedrifter, landbruk, vin og olivenoljeproduksjon. I mange private hus kan gjestene finne overnatting i leiligheter eller rom, og nyte lokal mat og istriske spesialiteter. Her kan du også finne rustikke luksuriøse hus med svømmebasseng og vakkert anlagte hager. Syklister, turgåere og naturelskere kan følge sykkelstiene i innlandet Poreč og Kaštelir, som utvilsomt vil ta dem med til mange utkikksplasser, rasteplasser og interessante gårder. Vi anbefaler å besøke folkemuseet som bevarer en verdifull samling av gamle verktøy og gjenstander som vil føre deg tilbake til fortiden i denne regionen. Poreč-strendene er bare ti minutters lett kjøreavstand, og de gir mange muligheter for moro og glede i det klare sjøvann. Besøk Kaštelir og Labinci, to typiske istriske landsbyer omgitt av frodig middelhavsvegetasjon hvor du kan nyte duftene av naturen, ren luft og gjestfriheten til innbyggerne. Søk etter privat innkvartering i Kaštelir og Labinci. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Kaštelir og Labinci billigere opptil 40% uten dyre byråavgifter. Velkommen til Kaštelir og Labinci!

Kaštelir-Labinci Værmelding