Leiligheter Funtana | Topp overnatting i Funtana, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Funtana

Funtana er en liten turistby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av vestkysten av Istrien, bare 6 kilometer sør for Poreč. Det ble først nevnt på 1200-tallet som en føydal eiendom av Poreč-biskoper. Imidlertid ble dette området avgjort av romerne, vitnet om restene av en romersk villa med akvedukt i området med grønn lagune som kan sees i dag. Fram til femtiårene av forrige århundre var innbyggerne i Funtana...

Sorter etter:

Leiligheter Sahic

Funtana

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

fra 35 €

Leiligheter Palme

Funtana

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sahic ( Funtana)

Sahic Apartments ligger i Funtana, en rolig by i Istria, som ligger bare 8 km fra sentrum. Vårt anlegg inneholder tre leiligheter på 45 m2. Hver suite består av et soverom, bad, kjøkken, stue og terrasse. Kapasiteten til våre leiligheter er A4 fire personer. Alle leilighetene er utstyrt med air condition, LCD satellitt-TV, WFI internett. Hver suite har parkeringsplass, og bygningen inneholder en felles grill.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sahic

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Palme ( Funtana)

Leilighet med 2 soverom, 2 bad, stue med kjøkken og terrasse med palmer. Den ligger i første etasje. Grill. Den moderne og fullt utstyrte.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Palme

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Funtana

Funtana  - Våpenskjold Funtana er en liten turistby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av vestkysten av Istrien, bare 6 kilometer sør for Poreč. Det ble først nevnt på 1200-tallet som en føydal eiendom av Poreč-biskoper. Imidlertid ble dette området avgjort av romerne, vitnet om restene av en romersk villa med akvedukt i området med grønn lagune som kan sees i dag. Fram til femtiårene av forrige århundre var innbyggerne i Funtana hovedsakelig engasjert i jordbruk og fiske. På sekstitallet fra forrige århundre ble de første hotellene og leirene i området Grønn lagune bygget. Turismen utvikler seg sakte, og innbyggerne i Funtana begynner å tilby overnattingstjenester i leiligheter, rom og fritidsboliger i deres private familiehus. I dag strekker de fleste turistfasiliteter i Funtana seg fra Grønn lagune i nord til Valkanela i sør. Dette flere kilometer lange området har mange små bukter og strender med utsikt over et dusin mindre øyer spredt foran Funtana. Et av spesifikasjonene til Funtana er et stort antall restauranter, tavernaer og vinkjellere hvor du kan smake på de ystriiske spesialiteter og berømte istriske viner. Bortsett fra det rike gastronomiske tilbudet, tilbyr Funtana mange sykkelstier langs kysten og i det indre, vannsport, tennis, fotball, minigolf, bowling, ridning ... Fra ekstremsport tilbys fjellklatring i den nærliggende Lim-kanalen , fallskjermskole og hoppe fra et fly i flyparken Vrsar. Besøk Funtana, denne skjulte perlen av vestkysten av Istrien, og nyt den uberørte naturen, milde middelhavsklima og krystallklart sjøvann. Søk etter privat innkvartering i Funtana. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Funtana, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Funtana!

Funtana Værmelding