Leiligheter Viškovo | Topp overnatting i Viškovo, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Viškovo

Viškovo kommune ligger noen kilometer nordvest for byen Rijeka i Primorje-Gorski Kotar County. Viškovo ble bygget på 1700-tallet på en høyde der det var en vei som forbinder Rijeka og Ljubljana. I dag bor rundt 15 000 innbyggere i hele kommunen, inkludert flere store bosetninger: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki og Kosi. Viškovo er økonomisk utviklet, hvor mange gründer sentre opererer. I tillegg til entreprenørskap,...

Sorter etter:

Leilighet KARMEL Viškovo

Viškovo

Fra sjøen 9 km
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leilighet Lovre

Viškovo

Fra sjøen 6 km
Kapasitet 3 personer

fra 35 €

Leilighet Biondi

Viškovo

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leilighet KARMEL Viškovo ( Viškovo)

Leilighet Karmel 4 * i Brtuni, nær sentrum av Viškovo, er omgitt av private hus og grønt, som gir komforten til ditt eget hjem. Det er enkelt møblert og har en vakkert anlagt hage, som er inngjerdet. Det er en romslig terrasse og grillfasiliteter. Barna dine vil nyte badminton sett, sandstein eller romobil, mens du lager dine egne spesialiteter på grillen. Med sin beliggenhet er den ideell for alle som ønsker å besøke Rijeka, Opatija, våre berømte strender og andre interessante steder, da det er bare 20 minutters kjøring til dem, og kun 15 minutter fra den nye Rijeka Ruevica fuzzball stadion. I nærheten av leiligheten er det større kjøpesentre ("Lidl" og "Plodine") for alle dine behov. Kun 400 meter unna er restauranten "Ronjgi". I sentrum av Viškovo, 1 km unna ligger restauranten "Mladenka", "Nono Frane" og en fiskerestaurant "Maretina konoba". I leiligheten er mulig å romme 6 personer (soverom 1-dobbeltseng, soverom 2-to enkeltsenger, stue - to ekstra senger for to personer). Vi legger en barneseng etter behov. Hvert rom har eget bad. Leiligheten er veldig romslig og lys - 90 m2, i to etasjer, og gir en veldig hyggelig følelse mens du bor i den. Du vil finne en ideell ferie i Karmel-leiligheten, som har terrasser eller balkonger for hvert rom og stue, gratis wifi, air condition, oppvarming, TV med hjemme- og satellittprogrammer, alle husholdningsapparater. Gratis parkering tilbys.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet KARMEL Viškovo

Fra sjøen 9 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Lovre ( Viškovo)

Leilighet Lovre ligger i Viškovo, nær byen Rijeka, og tilbyr en terrasse og utsikt over hagen. Leiligheten har 1 soverom, stue med flatskjerm-TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Leiligheten ligger 12 km fra Opatija og 7 km fra Rijeka. Rijeka lufthavn ligger 23 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lovre

Fra sjøen 6 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Biondi ( Viškovo)

Apartment Villa Biondi ligger i Viskovo og tilbyr hage, grillutstyr og terrasse. Overnattingsstedet ligger 33 km fra Crikvenica, og har klimaanlegg, gratis Wi-Fi og privat parkering på stedet. Leiligheten har 1 soverom, 1 bad, sengetøy, håndklær, flatskjerm-TV, spiseplass, fullt utstyrt kjøkken og uteplass med hageutsikt. Opatija ligger 8 km fra leiligheten, mens Rijeka ligger 7 km unna. Nærmeste flyplass er Rijeka lufthavn, 23 km fra Apartment Villa Biondi.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Biondi

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Viškovo

Viškovo  - Våpenskjold Viškovo kommune ligger noen kilometer nordvest for byen Rijeka i Primorje-Gorski Kotar County. Viškovo ble bygget på 1700-tallet på en høyde der det var en vei som forbinder Rijeka og Ljubljana. I dag bor rundt 15 000 innbyggere i hele kommunen, inkludert flere store bosetninger: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki og Kosi. Viškovo er økonomisk utviklet, hvor mange gründer sentre opererer. I tillegg til entreprenørskap, utvikles turisme på grunn av sin nærhet til Rijeka, Opatija og grenseovergangen til Slovenia. En vakker utsikt over hele Kvarner-bukten, den eksepsjonelle skjønnheten i naturen og bekvemmeligheten av å bo i en liten bygd, gjør dette området til et attraktivt og favorittmål for alle turister. Innkvartering tilbys i kvalitets- og velmøblerte leiligheter, rom og fritidsboliger i familiens private innkvartering. Kontakt eierne av privat innkvartering i Viškovo direkte og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Viškovo!

Viškovo Værmelding