Leiligheter Kastav | Topp overnatting i Kastav, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kastav

Kastav er en pittoresk liten by på toppen av en 365 fot høy høyde hvor du kan nyte en vakker utsikt over hele Kvarnerbukten. Det ligger på et veldig attraktivt sted mellom byen Rijeka og den berømte Opatija-rivieraen, en av de mest populære og berømte destinasjonene i Kroatia. Kastav har en lang og interessant historie. Restene av den illyriske stammen Japoda dateres tilbake til 1000-tallet f.Kr. ble funnet i området i dagens by. I Kastav...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kastav

Sorter etter:

Leilighet TIJAN

Kastav

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter Kastav Residence

Kastav

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leilighet Tatjana

Kastav

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leilighet Tatjana

Kastav

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

fra 65 €

Leilighet Vincent

Kastav

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

Leilighet TIJAN ( Kastav)

I den vakre byen Kastav, 365m over havet, har denne romslige leiligheten i første etasje i familiens hus en spektakulær utsikt over Kvarner-bukten og Opatija-rivieraen. På terrassen kan du nyte den første morgenkaffen eller et glass vin til hyggelige sommerkvelder. Leiligheten har to soverom, totalt 3 senger og en stue med en sovesofa for to personer. I tillegg er det også et kjøkken fullt utstyrt med bestikk, tallerkener, briller, gryter, kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, spisebord. Badet består av toalett bolle, dusj bad, bidet og håndvask. På terrassen er det spennende fra rommet og fra stuen og i forlengelsen, på trappene, vi ned på en stor terrasse med hagemøbler, grill, solstoler, parasoller, jacuzzi for 4 personer. Byen Kastav har en rik historie og er vert for et lite lokalt museum hvor du kan bli kjent med den tidligere livsstilen til bostedspopulasjonen i dette området. I umiddelbar nærhet er det markeder, restauranter, gallerier og skogspromenader. Om sommeren er det mange kulturelle manifestasjoner forenet under navnet Kastafsko kulturno ljeto i Kastav.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet TIJAN

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Kastav Residence ( Kastav)

Disse moderne og luxurius leilighetene på 63 og 57 m2 er en del av Kastav Residence og ligger bare 5 minutter fra sentrum av Kastav. Omgitt av en overflod av middelhavsplanter og hager, gir det ro og flukt fra det daglige maset. Bare 10 minutter fra den vakre byen Opatija tilbyr den alt du trenger for en hyggelig ferie, bading og soling på dagen og avslapning på en rolig kveld. Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr og stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, filterkaffe og vannkoker, og inkluderer alle andre fasiliteter som satellitt-tv, klimaanlegg, vaskemaskin, hårføner, strykejern og strykebrett. Safe er også tilgjengelig. Leilighetene har ett hovedsoverom med dobbeltseng og en ekstra seng for to personer i stuen. Vi tilbyr også ekstra seng eller barneseng om nødvendig. Gratis Wi-Fi tilbys i leilighetene og på hagen. Inne i hagen er det et barneområde utstyrt med en trampoline, en trehytte for barn, husker og sandkasse. Parkering er inkludert i prisen, og kjæledyr tillates mot et pristillegg. Vi vil være veldig glade for å være vertskap for deg i vårt lille paradis!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kastav Residence

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Tatjana ( Kastav)

Leilighet Tatjana ligger i sentrum av Kastva by. Leiligheten har en fantastisk utsikt over Kvarner Bay, havet og øyene. Bortsett fra utsikten er det kjøkken, stue, to rom for 6 personer, bad, to balkonger og plass på gården for grilling. Rom og stue er utstyrt med air condition, tv og wi-fi. På kjøkkenet med spisestue kan gjestene bruke oppvaskmaskin, brødrister, kaffetrakter ... ikke langt fra sentrum, i nærheten av leilighetene er det kafeer, restauranter, pizzeriaer, butikker, postkontor, apotek og skogs gangvei. Kastav ligger 5 km fra Opatija og 10 km fra Rijeka. Vi ønsker at våre gjester skal føle seg komfortable og vi er alltid til rådighet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tatjana

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Tatjana ( Kastav)

Byen Kastav, 365m over havet, ligger ikke langt fra Opatija og Rijeka. Kastav har en rik historie, og vertene driver et lite lokalt museum hvor du kan bli kjent med livsstilen til bostedspopulasjonen i dette området. I umiddelbar nærhet er det markeder, restauranter, gallerier og skogspromenader. Om sommeren holdes mange kulturelle manifestasjoner kombinert under navnet Kastafsko kulturno ljeto i Kastav. Den romslige leiligheten med spektakulær utsikt over Kvarner-bukten og Opatija-rivieraen ligger i et familiehus som har en tradisjon for å leie i over 20 år. På terrassen kan du nyte den første morgenkaffen eller et glass vin til hyggelige sommerkvelder. Leiligheten har to soverom, totalt 4 senger og en stue med en sovesofa for to personer. Dessuten er det også et kjøkken

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tatjana

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 65 €

Leilighet Vincent ( Kastav)

Vincent Apartments ligger i sentrum av Kastva, og er forbundet med en av de resterende 6 tårnene som en gang var en del av byens rampart. Studioleilighet Vincent **** på 36 m2 er en leilighet i første etasje i byhuset, ordnet etter familiearv, tradisjon og uunngåelig teknologisk utstyr (luftkondisjonering, ovn, keramisk kokeplate, safe, LED-TV, mini-linje, gratis Wi-Fi, trådløs telefon og lignende). Gjestene har også en terrasse med bord, stoler og parasoll. Vi er klare til å møte våre gjester på alle problemer og gi dem en uforglemmelig opplevelse med våre råd og instruksjoner. Studioleilighet Vincent åpner dørene i juni 2018, og i nær fremtid planlegger vi å arrangere leilighet for 2 + 1 person på samme adresse.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vincent

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Kastav

Kastav  - Våpenskjold Kastav er en pittoresk liten by på toppen av en 365 fot høy høyde hvor du kan nyte en vakker utsikt over hele Kvarnerbukten. Det ligger på et veldig attraktivt sted mellom byen Rijeka og den berømte Opatija-rivieraen, en av de mest populære og berømte destinasjonene i Kroatia. Kastav har en lang og interessant historie. Restene av den illyriske stammen Japoda dateres tilbake til 1000-tallet f.Kr. ble funnet i området i dagens by. I Kastav bor i alt litt under 10.000 innbyggere, som i stor grad driver med turisme, og tilbyr mange attraktive leiligheter, rom og fritidsboliger i privat innkvartering. I tillegg til sin rike kulturarv, nær sjøen og de vakre strendene i Opatija, tilbyr Kastav sine besøkende mange promenader, sykkelstier og underholdningsarrangementer som Kastav-festivalen og International Guitar Festival. Vi anbefaler absolutt å besøke sognekirken St. Jelena Križarica, som ligger på det høyeste punktet i Kastav, i en gammel by omgitt av en middelaldersk byutfoldelse med ni forsvarstårn. Privat innkvartering i Kastav er veldig mangfoldig og er preget av kvalitet og vakker utsikt over Kvarner. Vi inviterer deg til å besøke dette lille, rolige og interessante stedet, og tilbringe en ferie omgitt av natur, grøntområder og uforglemmelig utsikt over Kvarner. Søk etter leiligheter og privat innkvartering i Kastav, kontakt direkte boligeierne og spar opptil 40% på de dyre byråavgiftene. Velkommen til Kastav!

Kastav Værmelding