Leiligheter Ičići | Topp overnatting i Ičići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ičići

Ičići er en liten turistby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger ved foten av fjellet Učka, og det er en del av den berømte Opatija rivieraen. Ičići ligger bare 5 kilometer fra Opatija og 15 kilometer fra byen Rijeka. Ičići har rundt 800 innbyggere, som driver med fiske, turisme og gjestfrihetsnæringer. Takket være det milde klimaet og det vakre naturmiljøet, strendene og det klare havet; turisme er hovednæringen. Bortsett...

Sorter etter:

First minute tilbud

Leilighet Bistrović

Ičići

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

fra 60 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Toni

Ičići

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 2 personer

fra 65 €

Leiligheter Luxury Apartments

Ičići

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

fra 150 €

Leiligheter Peterko

Ičići

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 18 personer

fra 35 €

Leiligheter Kestenovi dvori

Ičići

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 27 personer

ved forespørsel

Leilighet Ivano

Ičići

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Leilighet Studio Laura

Ičići

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 3 personer

fra 45 €

Leiligheter Ika

Ičići

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 29 €

Leilighet Bistrović ( Ičići)

APARTMENTS BISTROVIĆ, ligger i Ičići, nær Opatija, eller en litt større by Rijeka (15 km). De er bare 150 m fra sjøen eller mindre enn 5 minutter til fots. De ligger i vår vakre sjarmerende familievilla, i første etasje i villaen er det totalt 5 boenheter, rangert i kategorien high 4 *, de er utstyrt og innredet luksuriøst og moderne. Kapasiteten er 2, 3 eller 4 personer. Det er ideelt for par eller familier med barn. Kjæledyr er også velkomne! Apartments Bistrović ligger i en familievilla i en rolig del av byen, 150 m fra stranden. Kategorisering med 4 * betyr at det tilbyr nye og moderne møbler, luksuriøs innkvartering og en hyggelig hage. Suite Opatija Prestige 5 * er en ny og luksuriøs innkvartering på 70 m2 med en vakker terrasse og havutsikt. Det tilbys fire studioleiligheter: 1. Leilighet nr. 1, for 2 + 1 person, 30 m2, første etasje 2. Leilighetsnr. 2, for 2 + 2 personer, 35 m2, første etasje 3. Leilighetsnr. 3, for 2 + 1 person, 30 m2, 1. etasje 4. Leilighetsnr. 4, for 2 personer, 30 m2, 1. etasje, pluss en luksusleilighet for 4 personer i første etasje, Suite Opatija Prestige med privat balkong og havutsikt. Utstyr: dobbeltseng, ekstra senger, kjøkken, kjøleskap og fryser, komfyr, satellitt-TV, DVD, gratis wi-fi internett, air condition, servise, bad med badekar eller dusj, parkering rundt huset, og kjæledyr tillatt Prisen er fra kl. 40-80 euro for to personer i leilighet nr. 1-4. eller pris på forespørsel for Suite Opatija Prestige, hver ekstra person er 5 euro per dag. Kontakt: Gordana Tržić Bistrović Tlf. 091/518-6274 / viber / watsap

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Bistrović

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 60 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Toni ( Ičići)

Leilighet Toni - ligger i Icici nær Opatija, ligger i 1. etasje, 50 meter fra sjøen. Den består av et kjøkken, stue, soverom, bad og balkong med havutsikt. Leiligheten er innredet i blåtoner og bidrar til fred og avslapning. Fra leiligheten til sjøen kan nås på 5 minutter ved å krysse over broen, vi kommer til strandpromenaden. 200 meter unna ligger stranden med blått flagg. 15 minutters gange tar deg til Opatija. Parkering er tilgjengelig foran bygningen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Toni

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Luxury Apartments ( Ičići)

Luksus, splitter nye leiligheter i en ny bygning, fullt møblert med utsøkte designmøbler og utstyrt med kvalitetsutstyr fra kjente internasjonale merkevarer. I første etasje er leilighet A2 (5 *) for 2 personer, i 1. etasje er leilighetene A3-1 og A4-1 (4 *) for 3 eller 4 personer, mens i 2. etasje er leiligheter A3-2 og A4-2 (4 *), for 3 eller 4 personer. Hver leilighet har sittegruppe, flatskjerm-TV, satellitt-TV og en balkong med fantastisk utsikt over havet. Alle badene har massasjedusj eller boblebad, bidet, servant, hårføner, toalettartikler og håndklær. Alle kjøkken har komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, vannkoker, kjøleskap og vaskemidler. Alle enheter har oppvarming, air condition, gulv, teppe, safe, førstehjelpsutstyr og brannslukningsapparat. Første etasje har fellesrom med vaskemaskin og tørketrommel, og strykejern med strykebrett. Parkering er tilgjengelig foran bygningen, det er mulighet for å bruke garasjen mot et gebyr. Leietakere har til disposisjon er en felles badstue i første etasje og et utendørs svømmebasseng med solterrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Luxury Apartments

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 150 €

Leiligheter Peterko ( Ičići)

Leilighetene ligger i familiens hus i sentrum av Icici. Fordelen ved huset er også beliggenheten med tanke på tilgjengeligheten og nærheten til alle viktige steder som du trenger under ferien. Bare en minutters spasertur tar deg til sentrum av Icici, hvor du finner restaurant, kafé-barer, supermarked, og det er et godt sted å ta en tur (12 km lang promenade langs sjøen), handle og sightseeing. Huset vårt består av 4 fullt utstyrte leiligheter, kapasitet fra to til fem personer. Leilighetene er moderne og gir deg komfort og isolasjon fra hovedveien sikrer fred og ro. Hans gjester vil være like gode verter, for å være til tjeneste for å gjøre ferien stressfri og uforglemmelig. Vårt grunnmål er å gjøre vårt miljø føles som hjemme.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Peterko

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Kestenovi dvori ( Ičići)

"Apartments Kestenovi dvori ***" er moderne innkvartering med aircondition fullt utstyrte leiligheter sikret med parkeringsplasser og gratis Wi-Fi. Vårt feriehus er et medlem av Kvarner Family Quality-merket - som betyr verifisert ferieboliger med gjestfrihet og kvalitet. Dette feriehuset med fantastisk utsikt over havet ligger i en rolig del av Lovran 2 km til kysten og 6 km til Opatija. Omgitt av massevis av grøntområder og ligger i en blindgate unna støyen, vil dette feriehuset sørge for at du har fullstendig hvile og avslapning. Leiligheter med terrasse er 40 m2 og 20 og passer for 2-5 personer. Hver leilighet har egen inngang, terrasse, soverom, eget bad og en utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, kaffemaskin og alle nødvendige redskaper. Satellitt-TV, klimaanlegg, gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hver ferieleilighet. Sengelinjer, tepper og håndklær er gitt i leiligheten. For full glede av ferien og den vennlige atmosfæren er det også en romslig felles hage og grillterrasse med fantastisk utsikt over alle Kvarnerbukten. For barna er det en lekeplass. I huset er mer enn en leilighet, så kontakt oss med dine spesifikke ønsker, eller hvis du trenger flere suiter for stor gruppe. * Kontanter, Pay Pal og Kredittkort aksepteres. * Online betaling via kredittkort på vår nettside er aktivert www.kestenovi-dvori.com Dyrevennlig Parkering sikret Gratis - WI-FI-internettilgang Gratis - Luftkondisjonering Gratis - Parkeringsplass direkte på stedet Gratis - Vaskemaskinheks du kan bruke på forespørsel Gratis - Strykejern og strykebrett tilgjengelig på forespørsel Gratis - Kart og Flyger Ekstra avgifter: Husdyr tillatt - 10 EUR / natt Ekstra enkeltseng - 10 EUR / natt Turist skatt - 1 EUR / person / natt Barneseng 10 EUR / natt Hvis du som grønt, friskhet, fred og våkne opp med fuglene som kvirrer, er dette huset i Opric riktig sted for deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kestenovi dvori

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 27 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Ivano ( Ičići)

Flat leilighet Ivano er 64m2 moderne utstyrt app. med veldig fin hage med grill og swing, bord med stoler ligger i veldig stille. del av Icici. Balkong på 8m2 passere gjennom hele sjøen siden av huset. Fra balkong vakker havutsikt. Veldig stille miljø.Gjør parkering inne i hagen. Strøk, restauranter, barer, markeder etc. er veldig nært

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ivano

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Studio Laura ( Ičići)

Studio Laura ligger i Ičići, 3 km fra Opatija og 12 km fra Rijeka, også 45 minutter til fjell Učka med bil hvor du kan nyte i vakker utsikt over alle Kvarner-bukten og Penisola i Istria. På stranden finner du mange kaffebarer, bacery, restoranter, barn og lekeplasser for sport. Studio Laura har terrasse med direkte se utsikt / i se visning kan du nyte direkte fra senga / parkeringsplass, air condition, wifi, tv med alle verdensprogrammer. Husdyr er velkomne og gratis. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Studio Laura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Ika ( Ičići)

Leilighet Vesna i Ika er tilpasset feriefolk som ikke vil bruke egen bil på ferie. Alt er til fots, marked, restaurant, strand, strandpromenade av Lungomare ... Leiligheten har ett soverom med to senger, en stue med et minikjøkken med tre-seter sofa og to soveplasser. Badet har dusjkabinett. Leiligheten har en strandpromenadehage på 250m2 hvor du kan grille og hvile, og se solnedgangen med havutsikt og hele Kvarner Bay.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ika

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 29 €

Turist guide - Ičići

Ičići  - Våpenskjold Ičići er en liten turistby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger ved foten av fjellet Učka, og det er en del av den berømte Opatija rivieraen. Ičići ligger bare 5 kilometer fra Opatija og 15 kilometer fra byen Rijeka. Ičići har rundt 800 innbyggere, som driver med fiske, turisme og gjestfrihetsnæringer. Takket være det milde klimaet og det vakre naturmiljøet, strendene og det klare havet; turisme er hovednæringen. Bortsett fra det rike gastronomiske tilbudet, har Ičići en vakker hovedstrand, interessant natteliv, sport og fritidssenter med en rekke sportsgrener, og mange utfluktleverandører til de nærliggende øyene Krk og Cres. Innkvartering finner du på hotell, campingplasser, samt i høy kvalitet og velutstyrt privat innkvartering. Bygdens viktigste attraksjon er hovedstranden, som er delvis betong og delvis sand. Denne stranden er den stolte bæreren av et blått flagg som bevis på ren strand og klart sjøvann. Gjennom Ičići passerer berømte strandpromenade Lungomare, som ble bygget av den østerrikske keiseren Franz Joseph I i 1885. Denne vakre promenaden er 12 km lang og strekker seg fra Volosko til Lovran, og passerer gjennom Opatija, mens Ičići er på halvveien. Med denne romantiske promenaden kan du besøke alle stedene i Opatija riviera, og du kan nyte vakre solnedganger og utsikt over øyene Krk og Cres. For elskere av aktive ferier anbefaler vi en tur til den høyeste toppen av naturparken Učka, som tilbyr en vakker panoramautsikt over hele Kvarner. Vi inviterer deg til å besøke Ičići, denne vakre lille kystbyen, og tilbringe en idyllisk familieferie ved sjøen og det frodige grønne fjellet Učka. Søk etter billig overnatting i Ičići. Leiligheter, rom og fritidsboliger billigere og opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Ičići!

Ičići Værmelding