Leiligheter Matulji | Topp overnatting i Matulji, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Matulji

Matulji er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i det indre av Opatija-innlandet som ligger bare noen kilometer unna. Det ble første gang nevnt i skriftlige poster på midten av 1600-tallet. Det ble oppkalt etter slektsnavnet som opprinnelig ble rapportert som Matuglia, som ofte er tilfelle med navnet på andre mindre byer og landsbyer i området. Matulji har en befolkning på 10.000 innbyggere som hovedsakelig...

Sorter etter:

Leiligheter Sušanj

Matulji

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 12 personer

fra 60 €

Leilighet Guesthouse Tina

Matulji

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Srdoc

Matulji

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leilighet Cvijet Jadrana

Matulji

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leiligheter Mučićeva Ravan

Matulji

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 13 personer

fra 35 €

Feriehus Lucilla

Matulji

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leilighet Laura

Matulji

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Amos

Matulji

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 21 personer

ved forespørsel

Leilighet Milada Vrvilo

Matulji

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Sušanj ( Matulji)

Susanj-leiligheter **** Nær Opatija, i Matulji (10 minutter med bil), ligger Susanj-leiligheter. 2 rustikke leiligheter og 1 lite feriehus i en moderne utgave. Hvert anlegg har plass til 4 personer. Leiligheter og hytte ligger på samme adresse, på samme eiendom. (12 totalt hvis større familie kommer) Privat parkering ligger rett foran eiendommen, og gjestene kan bruke den utendørs grill med bord og benker og plen for barn og kjæledyr! Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sušanj

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Guesthouse Tina ( Matulji)

Ny og moderne leilighet, kapasitet for 4 personer, ligger i Matulji, bare 300 meter fra sentrum. Leiligheten passer for en avslappet familieferie. Gjestene har gratis privat parkering, wifi, .. Leiligheten ligger i et rolig sted, og gjestene kan nyte stillheten og slappe av på terrassen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Guesthouse Tina

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Srdoc ( Matulji)

Den nyrenoverte toværs leiligheten ligger rett over Opatija. Det er 4 senger (+ 2 ekstra senger). Det er bare 350 meter fra stranden (3-5 minutter med bil). I nærheten er stranden for funksjonshemmede. Et supermarked og en bussholdeplass 50 m, og et postkontor, restauranter, leger på en avstand på 600 meter. Leiligheten ligger i et privat hus med egen hage og ligger ved krysset av hovedveien, som tilbyr lettforbindelser med havet og fjellene (Ucka National Park, Gorski Kotar, Magical Istria, Krk, Cres .. ). I nærheten er også populære aktiviteter tilgjengelig: svømming, soling, seiling, dykking, karting, sykling, fotturer ... Et ideelt sted for ferie, med en vakker utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Srdoc

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Cvijet Jadrana ( Matulji)

Leilighet Flower of Adriatic tilbyr gjester overnatting i komfortabel møblert leilighet på 80 m2, to soverom, bad, romslig stue og kjøkken, og en terrasse omgitt av blomster og grønne. Vi godtar 3-5 gjester, ideelt for familier på ferie. Prisen inkluderer parkering og gratis Wi-Fi. Gjester tilbys bruk av en typisk kystnære taverna (vinkjeller) med grill

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Cvijet Jadrana

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Mučićeva Ravan ( Matulji)

Nye leiligheter som er laget i april 2016. Leilighetene er moderne og fullt utstyrte, inkludert satellitt-TV, aircondition, parkering, trådløs internettilgang. Beliggende i nærheten av offentlig utgang fra motorveien, slik at jeg lett kan få rask jobb i større byer, Rijeka og Opatija (10 minutter med bil), og du og ditt opphold komplett med turer i Istria, Gorski Kotar, National Park Učka, Kvarner kysten eller øyene. Hvis du vil oppleve turstier og sykkelstier, kan du bare nyte en spasertur langs skogsstier, som ligger nær offentlige leiligheter. Lokal busslinje ligger 10 meter fra leiligheten. Huset er en restaurant Mucic rett hvor du kan nyte gode, tradisjonelle retter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mučićeva Ravan

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 13 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Lucilla ( Matulji)

Feriehus i innlandet av Opatija, med hage og nydelig plen (350 m2) med frukttrær, blomster og trær. Hagemøbler, to solstoler. lekeplass for barn (trampoline, svinger, lysbilde). Soverom hus til 6 personer i et område på 100 m2 sør. Stue / spisestue, kjøkken (oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker), en dobbeltseng, ett rom med en king size-seng, uttrekkbar sofa, sammenleggbar sofa, to bad med toalett, balkong, terrasse bord. Egnet for familier med barn og kjæledyr.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lucilla

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Laura ( Matulji)

Dette er perfekt for avslappet familieferie. Det ligger i enden av ikke-trafikkgaten og omgitt av en stor hage med middelhavsplanter. Leiligheten ligger i første etasje, så den er egnet for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Laura

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Amos ( Matulji)

AMOS leiligheter er en oase av ro gjennom hele året. AMOS leiligheter har 4 boligenheter AP1 2 + 2 + 1 + 1 ekstra seng, AP2 2 + 1 ekstra lå, AP3 2 + 1 + 1 + 1 ekstra seng, AP4 2 + 1 ekstra seng. Nærliggende leiligheter 200-600 m er: bakeri, barer, restauranter, kirke, apotek, byttekontorer, supermarkeder, bensinstasjon, postkontor, busstasjon, taxi, turgåing. Sikret gratis parkering på stedet, grill. Hver leilighet er utstyrt med alle nødvendige apparater, kjøkkenutstyr, håndklær, hårføner, sengetøy, wi-fi, satellitt-TV.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Amos

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 21 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Milada Vrvilo ( Matulji)

Fullt utstyrt leilighet for 6 personer ligger i Matulji kun 3 km fra stranden Crnikovica på Volosko, 5 km fra Opatija, 12 km fra Rijeka, 70 km fra Trieste. Ca 250 m fra leiligheten er sentrum av Matulji med supermarked, apotek, bar, bakeri, restaurant, kirke, lekeplass for barna. Leilighet (overflate ca 80 m 2) tilbyr selvbetjent innkvartering med gratis Wi-Fi og parkering. Maksimalt antall gjester som bor på eiendommen, inkludert barn, kan ikke overstige 6 personer.  Leiligheten har 1 kjøkken, 3 soverom, 1 bad. Kjøkkenet: TV, Kaffemaskin, Stovetop Oppvaskmaskin, Mikrobølgeovn, Kjøleskap, Klimaanlegg, plater, håndklær, gafler, kniver, gryter, glass .... På badet: vaskemaskin, air condition, hårføner, towells, dusj / bad, vask Sovesal 1: 1 dobbeltseng, strykejern med bordet for stryking, sengetøy Soverom 2: 2 enkeltsenger (enkeltsenger), sengetøy Soverom 3: 2 enkeltsenger (enkeltsenger), sengetøy  Sengetøy og håndklær er inkludert i romprisen. Wi-Fi og parkering er gratis utendørs grill Balkong

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Milada Vrvilo

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Matulji

Matulji  - Våpenskjold Matulji er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i det indre av Opatija-innlandet som ligger bare noen kilometer unna. Det ble første gang nevnt i skriftlige poster på midten av 1600-tallet. Det ble oppkalt etter slektsnavnet som opprinnelig ble rapportert som Matuglia, som ofte er tilfelle med navnet på andre mindre byer og landsbyer i området. Matulji har en befolkning på 10.000 innbyggere som hovedsakelig driver med håndverksindustrien og små bedrifter. Takket være den umiddelbare nærheten til havet og det populære turiststedet Opatija, vender det sakte til turisme. Overnatting tilbys i komfortable leiligheter, rom og fritidsboliger i private familiehus. En av attraksjonene i dette området er klokkesignaler under karnevalet som besøker nabobyder kledd i saueskinnmasker og med høy ringing påkaller de fruktbarhet på senvinteren. Denne gamle folketradisjonen er på UNESCOs liste over immaterielle kulturarv. Omgivelsene til Matulji er veldig interessante, for i nærheten ligger to fjell Učka og Ćićarija, hvor du kan gå eller sykle i velholdte stier. Du kan oppdatere deg på de mange strendene i Opatija, som ligger bare noen kilometer fra Matulji. Det gastronomiske tilbudet er veldig rikt og variert, og i restauranter og tavernaer kan du prøve noen av de lokale delikatessene som rødbeter, ombolo, surkål, hjemmelaget brød, pølser, stekt pølse, skinke og mange andre. Besøk Matulji, denne svært organiserte og vakre landsbyen med en vakker utsikt over hele Kvarnerbukten. Søk etter privat innkvartering i Matulji. Leiligheter, rom og feriehus i Matulji, billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Matulji!

Matulji Værmelding