Leiligheter Lovran | Topp overnatting i Lovran, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Lovran

Lovran er en liten turistby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Kvarner-bukten, ved foten av de sørlige skråningene av fjellet Učka. Det ligger bare 6 km fra Opatija og 20 km fra byen Rijeka. Den ble oppkalt etter de aromatiske laurbærtrærne som vokser utmerket i vill i det omkringliggende området. Lovran ble først nevnt på 800-tallet under det eldgamle navnet Lauriana, og det anses å være grunnlagt...

Sorter etter:

Leiligheter House Basan

Lovran

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leiligheter Rudolf

Lovran

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa San Giuseppe

Lovran

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Leilighet Villa Irma

Lovran

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Feriehus Villa Nino

Lovran

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 15 personer

fra 243 €

Leilighet Ana

Lovran

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leilighet Centar Gega

Lovran

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Rom Gržević

Lovran

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 11 personer

fra 40 €

Feriehus Villa Sirotnjak

Lovran

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 6 personer

fra 180 €

Leilighet Villa Elbe

Lovran

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 76 €

Leiligheter Molly

Lovran

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Leilighet Villa Adelina

Lovran

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Maria

Lovran

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 7 personer

fra 35 €

Leiligheter Majić

Lovran

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

Leilighet Karla

Lovran

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leilighet Blanka

Lovran

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter House Basan ( Lovran)

House Basan er familiehus med 2 nylig dekorerte leiligheter. Det ligger over Lovran, i den fredelige grenda Opric, 2,5 km fra sentrum av Lovran, i en skråning, rett ved skogkanten, på landsbygda. For delt bruk: hage med blomster og trær, frukthage. Grill, GRATIS parkering ved huset. House Basan er kjæledyrvennlig bolig, kjæledyrene dine er velkomne! GRATIS Wi-Fi-tilgang

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter House Basan

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Rudolf ( Lovran)

Det er et familiehus. Apartaments er i første etasje. Huset har hage med grill og stor parkering. Det ligger i en fredelig forstad til Lovran, og den har vakker utsikt over Kvarnerbukten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rudolf

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa San Giuseppe ( Lovran)

Villa San Giuseppe med 2 leiligheter for 2 til 6 personer ligger i Lovran, lille turiststedet Riviera Opatija, ved bakken av Nasjonalparken Ucka. Denne villaen omgitt av stor hage ligger i rolige omgivelser, kun 50 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa San Giuseppe

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Villa Irma ( Lovran)

Leiligheten ligger i gården av et privat hus med egen inngang og parkeringsplass. Den består av ett stort rom og soverom med separat kjøkken og bad med dusj. Leiligheten er velutstyrt, air-condition og muligheten for å bruke Internett. Ved siden av huset er det en hyggelig terrasse med grill. Jeg tilbyr også leie mountainbikes og tur guiding i en nærliggende park Nature Park.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Irma

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Villa Nino ( Lovran)

Dette komfortable feriehuset ligger i den pittoreske landsbyen Liganj ovenfor Lovran, i bakken av Ucka. Den består av to enheter, en stor, som går gjennom første etasje, første og andre etasje, som er forbundet med en intern trapp og en studioleilighet i første etasje med egen inngang. Finn en forfriskning i bassenget, ved siden av er det en overbygd terrasse med sommerkjøkken. Mange terrasser garanterer komfort og intimitet, og alle vil finne et hjørne for seg selv. Bak huset, i nærheten av skogen og det skyggefulle området, er det en vakker vintreetkledd terrasse hvor du kan slappe av med en god bok og et glass vin. Hyggelig atmosfære i hjemmet vil gi deg mange klimaanlegg også under den største sommervarmen. Kombinasjonen av middelhavsklimaet og den friske fjelluften garanterer en avslappende og hyggelig ferie. Hvis du følger kystveien fra Lovran til Opatija, finner du perlene på Opatija Riviera, nyt jogging, fotturer, innom og smake urfolks kystspesialiteter, nyt eksepsjonelt klart vann. Besøk Ucka naturpark og Kvarnerøyene Krk og Cres, kjent for sin enestående naturlige skjønnhet. Verdt å nevne at Venezia er bare 2 timers kjøretur langt, berømte grotter Postojna i nærliggende Slovenia er en times kjøretur og Plitvice Lakes er 4 timers kjøretur.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Nino

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 15 personer

Pris fra 243 €

Leilighet Ana ( Lovran)

Leilighet Ana ligger i sentrum av Lovran med parkering og stor terrasse. Leilighet har to rom, kjøkken og bad. På kjøkkenet er komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og kjøkkenutstyr. Klimaanlegg er tilgjengelig, TV med over 900 programmer og gratis wi-fi.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ana

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Centar Gega ( Lovran)

Leiligheten ligger i første etasje i en jugendvilla, i sentrum av Lovran. Den består av 2 soverom med dobbeltsenger, bad med dusj og vaskemaskin, stor stue med smart-TV og velutstyrt kjøkken. På den overbygde balkongen kan du nyte et måltid og drikke morgenkaffen med morgensolen. Alle fasiliteter er innen 100 meter. Sjøen, den berømte promenaden "Lungomare", som strekker seg fra Volosko til Lovran, barnestranden "Cipera", strandbaren med et stort utvalg av cocktailer og en lekeplass for barn er bare 50 meter unna. Bystranden "Kvarner" og stranden "Peharovo" ligger 400 meter unna. Parkering er gratis på gaten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Centar Gega

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Rom Gržević ( Lovran)

Apartments & Rooms Gržević ligger i en rolig del av Lovran, 300 meter fra sentrum og 200 meter fra stranden. Vi har fire rom og to leiligheter. Alle rommene har air conditioning, bad, kjøleskap, wi-fi, TV, balkong med utsikt. Leilighetene er utstyrt med kjøkken, bad, air condition, satellitt-TV, wi-fi og balkong. . Mulighet for frokost 5 euro per person. Vi har 3 parkeringsplasser tilgjengelig. Rijeka lufthavn ligger 50 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Rom Gržević

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Villa Sirotnjak ( Lovran)

Velkommen. Velkommen til Villa Sirotnjak, oase av grønt, sangfugler og fred, bort fra bytrafikken. Villa Sirotnjak ligger i en naturpark Ucka, under fjellet Ucka og nær stranden Medveja. Omkranset av skog og marker og med utsikt over havet gir ferien en ekte glede, ikke langt fra stedet Lovran med promenaden du kan nå sentrum av Opatija, en perle av Adriaterhavet. Huset ligger i en liten landsby Lovranska Draga. I Lovranska Draga er det en gangvei gjennom skogen som fører deg til den naturlige mirakel kalt Slap. Det er en foss som er en virkelig vakker ting å se, og besøks bi mange turister som kommer fra hele. Også er det mange gangveier som fører til toppen av fjellet Ucka, hvor det er en vakker rook som er en forbløffende utsikt.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Sirotnjak

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 180 €

Leilighet Villa Elbe ( Lovran)

Villa Elbe, art nouveau villa fra tidlig 19, fordeles på en litt forhøyet del av Lovran med utsikt over den historiske delen av gamlebyen, havet og bukten med øyene og Gorski Kotar i bakgrunnen. Omgitt av en stor hage med et lite basseng, grener, blomsterbed, fikentrær, palmer, blommer, fersken, datura, oleander, laurbær, boxwood og kaki tree er det ideelle stedet for familier med barn. På gårdsplassen er det privat parkering for to biler. 80 m2 leilighet ligger i første etasje. Den består av to soverom, hver med balkong og havutsikt, stue med TV / SAT, kjøkken, spisestue, bad med dusj og gang. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og kjøleskap. Om nødvendig kan vi tilby to childernbeds. Leiligheten ligger kun 200 m fra sjøen, barna strand Ciper og 400 meter fra byen stranden. På en avstand på 70 meter som butikker, restauranter, markeder, supermarkeder, busstasjon, postkontor, isbutikk og det historiske sentrum. For de som liker lange turer tilbys utallige muligheter - fra vandre ved sjøen (30 km) for å vandre inne i parken U? Ka som ligger bare 1 km unna. Lovers av aktive ferier kan velge mellom en dagstur til øya, fiske (fiskekort kreves), dykking, surfing i kjøp Preluk, paragliding fra toppen av Ucka (1400 m), fotturer, ridning, svømming, tennis .. . Og etter all innsats for å nyte det rike gastronomiske tilbudet på mange restauranter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Elbe

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 76 €

Leiligheter Molly ( Lovran)

Leilighetene Molly ligger i nærheten av den lille byen Lovran Kvarner Bay, et sted med en liten befolkning, men med et stort ønske om å glede sine besøkende. Fantastisk havutsikt, en vennlig atmosfære og hyggelig atmosfære, suiter Molly det ideelle stedet å hvile sjelekroppen og flykte fra hverdagen og alle de andre daglige problemene. Leilighet 1 har ett soverom med to enkeltsenger og basic har en ekstra seng, størrelsen på boligen er 35 m2, internettilgang. Leiligheten har egen terrasse med utsikt over havet. Kjøkkenet er fullt utstyrt med nødvendige apparater (kjøleskap, fryser, komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn og komfyr) og kan som sådan brukes til matlaging, som du er i ditt eget hus. Leiligheten har klimaanlegg, TV og satellittprogrammer. Badet er adskilt av et eget rom.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Molly

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Villa Adelina ( Lovran)

Leiligheten ligger i første etasje i villaen i jugendstil i Lovran. Leilighet på 100 m2 består av to soverom, stue med TV/SAT, balkong, kjøkken, bad, wc. Villaen er omgitt av en hage som består av gressletter for lek og mye skygge med hagemøbler. Det er mulighet for grilling. Den ene siden av hagen er en privat parkeringsplass. Leiligheten ligger 100 m fra stranden, 50 m fra markeder og butikker, 60 m fra nærmeste restaurant, 70 m fra busstasjonen, banker og postkontorer, 60 m fra den historiske gamlebyen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Adelina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Maria ( Lovran)

Ser du frem til å tilbringe ferien på et sted langt borte fra rushtiden og støy, uforstyrret, midt i den fantastiske vegetasjonen og pusten utsikt? Bare 3 km fra sentrum er våre leiligheter tilgjengelige, utstyrt med trådløs internettilgang, internett tilgjengelig gjennom hele objektet, satellitt-TV, parkeringsplass inkludert. Du kan spise frokost på en terrasse sammen med nyter den vakre panoramautsikten. I den store private tomten er du invitert til å gå en tur, sole deg, hvile osv ... Liker du å grille? På vår kullgrill blir kjøtt og grønnsaker perfekt. På vårt sted nei dette kan bli funnet fordi vi blir overvåket av Rex, slik at du kan være ubemannet i ferien din hos oss. Ser frem til å se deg snart! Familie Sitin

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Maria

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Majić ( Lovran)

Majic Apartments ligger i et privat hus, en 5-minutters spasertur fra stranden. Leilighetene er omgitt av grøntområder (bambus og laurbær). Ligger i en rolig bydel, nær sentrum. Alle leilighetene har inngang fra utsiden av huset, og alle har balkong eller terrasse mot havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Majić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Karla ( Lovran)

Leiligheten ligger i et familiehus med utsikt over havet, i et rolig sted perfekt for en fredelig ferie. Den har en hage med grill og et felles basseng. Leiligheten er utstyrt med to soverom, bad, toalett, kjøkken og stue.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Karla

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leilighet Blanka ( Lovran)

I denne komfortabelt innredede ferieleiligheten vil du sikkert tilbringe en hyggelig ferie. Det ligger i 2. etasje i en boligbygning. Den overbygde balkongen har en vakker panoramautsikt over havet. Offside, men likevel innen lett gangavstand til sentrum av Lovran, som tilbyr en uforglemmelig atmosfære av en typisk middelhavsby med variert innhold, hvor du vil helt sikkert nyte sommeren folkemengdene. Lovran er en del av Opatija-rivieraen, hvor du kan velge mellom steinete og småsteinskove. Ikke gå glipp av de autochtone gastronomiske spesialitetene i denne regionen, så vel som lokale viner i et rikt gastronomisk tilbud.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Blanka

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Lovran

Lovran  - Våpenskjold Lovran er en liten turistby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på vestkysten av Kvarner-bukten, ved foten av de sørlige skråningene av fjellet Učka. Det ligger bare 6 km fra Opatija og 20 km fra byen Rijeka. Den ble oppkalt etter de aromatiske laurbærtrærne som vokser utmerket i vill i det omkringliggende området. Lovran ble først nevnt på 800-tallet under det eldgamle navnet Lauriana, og det anses å være grunnlagt av de gamle romerne. I løpet av middelalderen var Lovran et viktig handels- og maritimt sentrum i det nordlige Adriaterhavet, samt et viktig sentrum for skipsbygging. På slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, som i nabolandet Opatija, begynte turismen å utvikle seg i Lovran. På den tiden startet også bygging av mange villaer, sommerhus og hoteller, og Opatija ble raskt et av favorittstedene i hele Sentral-Europa. Samtidig ble den vakre promenaden bygget - Lungomare, 12 kilometer lang romantisk promenade som forbinder Lovran med Opatija. I dag tiltrekker Lovran som et idyllisk feriested turister hele året, og det tilbyr overnatting i mange hoteller, vertshus og private leiligheter av høy kvalitet. Du kan slappe av i mange kaféterrasser i de gamle jugendvillaene eller svømme i to veldig velholdte bystrender eller på flere små strender i nærheten som ligger i mange bukter. Natur- og aktive høytidselskere vil helt sikkert glede seg over turstiene som fører til en 1.400 meter høy topp på Učka. Området er veldig interessant i alle årstider. Om sommeren arrangeres det i Lovran mange utstillinger, konserter og fiskekvelder. Høsten bringer Lovran's Marunada eller plukker kastanjer fra skråningene til Učka, og om våren blir det holdt aspargesdager, når denne meget velsmakende planten tilberedes og serveres på utallige måter. Besøk denne pittoreske kystbyen med rik historisk kulturarv, bevart natur og en hundre år gammel tradisjon, og tilbring uforglemmelige ferier. Søk etter rimelig privat innkvartering i Lovran. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Lovran. Velkommen til Lovran!

Lovran Værmelding