Leiligheter Premantura | Topp overnatting i Premantura, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Premantura

Premantura er en liten by som ligger på den sørligste delen av den istriske halvøya. Det ligger i Medulin kommune og ligger omtrent 10 km sør for Pula. Selv om dette området har vært bebodd siden eldgamle tider, dannes Premantura i sin nåværende form på slutten av 1500-tallet da familier fra omgivelser i Zadar bosatte seg her og rømte fra tyrkerne. På 1700-tallet begynte utviklingen av Premantura som ble utviklet takket være den raske...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Premantura

Sorter etter:

Leiligheter Mamut

Premantura

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

fra 42 €

Leiligheter Vila Milla

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

fra 25 €

Leiligheter Natalia

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 9 personer

fra 65 €

Leiligheter Kim

Premantura

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 20 personer

fra 35 €

Leilighet House Kim

Premantura

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Fiora

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 55 €

Leiligheter Dragana

Premantura

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Feriehus Premantura

Premantura

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 7 personer

fra 80 €

Leiligheter Turk

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Grujin

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Rakić

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leilighet Rustic

Premantura

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 3 personer

fra 58 €

Leilighet Nena

Premantura

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Mamut ( Premantura)

Ettromsleiligheten ligger sør i den pittoreske landsbyen Premantura, en kilometer fra inngangen til Kamenjak. Du kan nyte 30 forskjellige strender og bukter. Leiligheten ligger i tredje etasje i huset fra hvis balkong Du kan nyte utsikten over øyene og havet. I første etasje er det en restaurant med terrasse. Det er mulighet for å bestille bed & breakfast, halvpensjon eller helpensjon, vi tilbyr også vegetarretter. I nærheten er det sykkelutleie, dykkerklubb og dagsturer med båt. Den nærmeste større byen / Pula / 10 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mamut

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 42 €

Leiligheter Vila Milla ( Premantura)

Vårt familiehus ligger i et rolig sted nær sentrum av Premantura. Huset vårt ligger 100 m fra matbutikk, fra sentrum av landsbyen er ca 300 m og havet er ca 400 m fra huset vårt. I nærheten er punkt Kamenjak, naturpark, med over 20 km med kystlinje og vakre strender. Eiendommen er 7 år gammel og har 5 enheter, 4 studioer og en leilighet. Hvert studio og leilighet er utstyrt med air condition og SAT / TV, tallerkener og sengetøy. Hvert studio og leilighet har egen terrasse med bord og stoler. Huset har egen hage, parkering er tilgjengelig på gården, og det er mulig å bruke grillen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Milla

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Natalia ( Premantura)

Kos deg med familien i leiligheten med en vakker utsikt over landsbyen Premantura og havet, 800 meter fra sentrum av landsbyen, og gir fullstendig stillhet for hvile. Leiligheten har en kapasitet på maks. 6 personer og tilbyr et sted for en familiegrill i den vanlige hagen, med utsikt over havet i det private terrassen og stranden i avstand 250m. Leiligheten ligger i første etasje i et familiehus med ytterligere to leiligheter. Leiligheten har sikret overbygget parkering i en privat gate. Alle gjester har gratis bordtennis, treningsutstyr i det utendørs treningsstudioet, samt en lekeplass for de minste, reservasjon på forhånd bare på grunn av at alle kan bruke den.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Natalia

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Kim ( Premantura)

Fullt utstyrt leiligheter fotspor fra havet og naturparken Kamenjak, Ny 48 kvm leilighet i Premantura, bare 12 km fra Pula og ca 0,5 km fra strendene i Park Kamenjak hvor du har 32 km fine strender og hvor du alltid kan finn et sted for deg selv. I Premantura har du muligheten til å leie båt og jetski, surfe, spille basketball og gjøre ulike turer til vakre byer og øyer i nærheten. Disse fine leilighetene ligger bare noen skritt fra stranden i en rolig sone nær sentrum av Premantura. Huset ligger også noen få minutters gange fra det lokale markedet, restauranter, kafé og offentlig transport. Den har et stort soverom med en dobbeltseng for to, den har en spisestue med en sofa som kan brukes til å sove også. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken, bad, det har en TV, en air condition, gratis WiFi og en stor terrasse hvor du kan nyte det gode været. Parkering foran huset. Lin og håndklær er inkludert. Vi kan hente deg opp på flyplassen hvis nødvendig. I tilfelle du vil gå ut og nyte nattelivet har du gode barer og klubber i Pula Ha det gøy!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kim

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 35 €

Leilighet House Kim ( Premantura)

Feriehus KIM i Premantura er et privat hus i et rolig nabolag fotspor fra sjøen. Huset har en stor grønn hage for å slappe av og fange sol. Den har 3 soverom og en ekstra plass til to ekstra senger. Den har to bad, ett med boblebad og ett med dusj. Kjøkkenet er stort og romslig og rett ved siden av det har vi et stort spisebord. Huset har en stor stue med TV og air condition. Vi har en lukket parkeringsplass for en bil og en annen foran huset. Huset ligger i Premantura, bare 12 km fra Pula og ca 0,5 km fra strendene i Park Kamenjak, hvor du har 32 km fine strender og hvor du alltid kan finne et sted for deg selv. I Premantura har du mulighet til å leie sykkel, scooter, båt og jetski, surfe, spille basketball og gjøre ulike turer til vakre byer og øyer i nærheten. Dette huset ligger bare noen skritt fra stranden i en rolig sone nær sentrum av Premantura. Huset ligger også noen få minutters gange fra det lokale markedet, restauranter, kafé og offentlig transport. Parkering foran huset. Lin og håndklær er inkludert. Vi kan hente deg opp på flyplassen hvis nødvendig. I tilfelle du vil gå ut og nyte nattelivet har du gode barer og klubber i Pula Ha det gøy!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet House Kim

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Fiora ( Premantura)

Fiora House ligger i en rolig del av Premantura, bare 300 meter fra sjøen. Huset er helt nytt og har alt du trenger for en hyggelig og hyggelig ferie. Huset har 3 soverom og 3 senger i to separate soverom, 3 bad, grill, privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fiora

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Dragana ( Premantura)

Velkommen! APARTMENTS DRAGANA - Premantura, som ligger i det miljøet, er en struktur som er behagelig for øyet og behagelig for gjestene, 300 meter fra stranden. Disse fine leilighetene ligger bare noen skritt fra stranden i en rolig sone nær sentrum av Premantura. Huset ligger også noen få minutters gange fra det lokale markedet, restauranter, kafé og offentlig transport. Leilighet ligger i Premantura, bare 12 km fra Pula og ca 0,5 km fra strendene i Park Kamenjak, hvor du har 32 km flotte strender og hvor du alltid kan finne et sted for deg selv. I Premantura har du muligheten til å leie ut en båt og jetski, surfe, spille basketball og gjøre ulike turer til vakre byer og øyer i nærheten. Vi har følgende innretninger: • KRSE House: 1. Leilighet Azzurro for 2 - 4 personer (ca 30 m2): Soverom, stue med cauch (2 personer) og kjøkken, bad, TV - SAT og hyggelig romantisk terrasse, luft -Kondisjonering 2. Leilighet Smokva for 4 personer (ca 45 m2): 2 soverom, kjøkken, bad og 15 m2 terrasse, TV - SAT 3. Leilighet Mer til 4 - 6 personer (cca 100 m2): 2 soverom, stue , spisestueTV - SAT, kjøkken, bad, aircondition, 15 m2 balkong med halvvannsutsikt på sjøen. • ANA Hus: 1. Leilighet Kamin for 2 personer (ca 25 m2): Stue med dobbeltseng, kjøkken, bad og 20 m2 terrasse, TV - SAT 2. Leilighet Terrasse for 2 - 4 personer (ca 45 m2): Soverom , stue med 2 senger og TV - SAT, kjøkken, bad og 25 m2 balkong. Air condition. Det er mulig å bruke 1 ekstra seng i alle leiligheter, og vaskemaskinen til eieren. Vi ligger i en ganske sone, med parkeringsplass i gården og hagen med dusj og grill. Husdyr er tillatt på forespørsel (5-10 EUR per dag). Hustru-fri. Lin og håndklær er inkludert. Vi kan hente deg opp på flyplassen hvis nødvendig. I tilfelle du vil gå ut og nyte nattelivet har du gode barer og klubber i Pula Ha det gøy! Vi ønsker deg et hyggelig opphold i vårt hjem.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dragana

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Premantura ( Premantura)

Enebolig på 65 m2 + 20 m2 terrasse og hage 1000 m2. Huset består av tre soverom (totalt 6 + 1 seng), et fullt utstyrt kjøkken, toalett, bad, alle nødvendige apparater, safe, klimaanlegg, wi-fi. Passer for barn. Vi tillater opphold på kjæledyr. Huset ligger 400 meter fra rampeinngangen til parken priproda RT Kamenjak på et rolig sted i skogen. Ideell for familieferier.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Premantura

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Turk ( Premantura)

Fullt møblert og utstyrt leiligheter i et familiehus. Fint og rolig område Premanture full av grønne omgivelser, nær den vakreste og mest sørlige delen av Istria, kapp. Darter med mange forskjellige strand i henhold til din smak. Stor parkeringsplass, grill, hage. Nær sentrum av byen med alle fasiliteter. En oase for kvalitet og stille familieferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Turk

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Grujin ( Premantura)

Leiligheten ligger i en rolig del av landsbyen Premantura. Stranden er 300 m fra leiligheten og i nærheten er den berømte naturparken Rt Kamenjak.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Grujin

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Rakić ( Premantura)

Apartment Rakić ligger 5 minutters gange til sentrum av Premantura, 10 minutters gange til stranden i leiren og 100 meter fra rampen for å komme inn i naturparken KAMENJAK. Leiligheten har stue, kjøkken, to soverom, det ene rommet har en seng på 140 cm, det andre soverommet har en seng på 160 cm. Den har ett bad. I hagen er det peis for grill, benker og bord. Parkering i inngjerdet hage. Leiligheten ligger 100 meter fra inngangen til naturparken Kamenjak, som har vakre bukter, sykkelstier og surfing. 50 meter fra leiligheten kan du leie sykler. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Rakić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Rustic ( Premantura)

Rustikk leilighet ligger i første etasje med to leiligheter til. Huset ligger 250 m fra inngangen til Premantura. Det ligger på veien til venstre. Den har en parkeringsplass og en terrasse på 35m2 som er en del av den rustikke leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Rustic

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 58 €

Leilighet Nena ( Premantura)

Leiligheten ligger i en rolig del av Premantura (Runjacica). Omgitt av trær og planter, er det det perfekte stedet for en ferie borte fra bystøy og trafikk. Den nærmeste stranden ligger 300 meter fra leiligheten og er tilgjengelig til fots, slik at bilen din kan stå parkert i skyggen. Ligger bare 1,5 kilometer fra leiligheten ligger naturparken Kamenjak. Autocamp Stupice ligger også i nærheten der du kan delta i alle slags vannaktiviteter og sport. Alle restaurantene i Premantura er tilgjengelige til fots. I nærheten av leiligheten er det også dagligvarebutikker, åpent marked og bakeri. På hovedveien som forbinder Pula og Premantura ligger et større supermarked samt en bensinstasjon. Premantura har mye å tilby. For sportselskere er det aktiviteter som brettseiling, kajakkpadling, dykking, sykling ... Og for naturelskere er det naturparken Kamenjak å utforske. Hver morgen mens du spiser frokost, kan du glede deg over lydene av fuglesang og sirisser fra sirisser.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nena

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Premantura

Premantura  - Våpenskjold Premantura er en liten by som ligger på den sørligste delen av den istriske halvøya. Det ligger i Medulin kommune og ligger omtrent 10 km sør for Pula. Selv om dette området har vært bebodd siden eldgamle tider, dannes Premantura i sin nåværende form på slutten av 1500-tallet da familier fra omgivelser i Zadar bosatte seg her og rømte fra tyrkerne. På 1700-tallet begynte utviklingen av Premantura som ble utviklet takket være den raske industrielle utviklingen av byen Pula. Gjennom historien var innbyggerne i Premantura engasjert i tradisjonelle aktiviteter: jordbruk, storfe, og fiske. I dag har Premantura rundt 850 innbyggere som sammen med fiske og jordbruk hovedsakelig driver med turisme og tilbyr en service av kvalitetsovernatting i leiligheter, rom og fritidsboliger i deres private familiehus. I nærheten av Premantura ligger Kamenjak, en liten halvøy som skyldtes sin eksepsjonelle skjønnhet og mangfold av plante- og dyrearter som er erklært som et beskyttet område. Kamenjak er en unik naturlig oase, som inkluderer nesten 30 km kystlinje, vakre bukter og strender, og mange beskyttede og endemiske plante- og dyrearter som orkideer, sommerfugler, middelhavs-munkesæl og krabber. Det er ideelt for elskere av aktive ferier, og tilbyr mange sykkelstier og turstier, brettseiling og kajakkpadling. Hvis du er modig nok, kan du prøve å hoppe i det krystallklare havet fra høye klipper. Det gastronomiske tilbudet er også rikt og variert, og i lokale restauranter og tavernaer anbefaler vi å smake på krabber fra Premantura, vill asparges og velsmakende ost. Besøk Premantura, og tilbring en aktiv ferie i et vakkert naturlandskap og hyggelig middelhavsklima. Søk etter billig privat innkvartering i Premantura. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Premantura. Velkommen til Premantura!

Premantura Værmelding