Leiligheter Samobor | Topp overnatting i Samobor, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Samobor

Byen Samobor ligger i nord-vest for Kroatia, på grensen til Slovenia, i nærheten av Zagreb (20 km) og ved foten av Zumberak og Samobor. Hans posisjon tillot ham å oppnå økonomisk og turist utvikling. Det er preget av ekstremt gunstige levekår, som er omgitt av svært ren luft, det milde klimaet og uberørt natur. Vakre promenaden i byen, frodige skoger og mange alpinanlegg rundt om i byen og gastronomiske spesialiteter som Zumberak lam, ørret,...

Sorter etter:

Leilighet Gradna

Samobor

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

fra 60 €

Feriehus Nature

Samobor

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

fra 300 €

Leilighet Gradna ( Samobor)

Apartmani Gradna er en god feriemulighet for reisende som reiser til sjøen, fordi den ligger nær grenseovergangen til Bregana og i nærheten av Zagreb. Samt de som ønsker å tilbringe ferien i fredelige Samobor eller i de omkringliggende destinasjonene, inkludert i nærheten av byen Zagreb. I tillegg tilbyr vi en fredelig, avslappende atmosfære av et objekt som står til din disposisjon. Vi ser frem til din ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Gradna

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 60 €

Feriehus Nature ( Samobor)

Nature House ligger i Cerje Samoborsko og tilbyr en delt salong, en hage og en terrasse. Villaen har utsikt over byen og ligger 8 km fra Samobor. Villaen har 4 soverom, 2 bad, flatskjerm-TV med satellittkanaler, spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og en uteplass med utsikt over hagen. Zagreb ligger 33 km fra villaen, mens Čatež ob Savi ligger 24 km unna. Den nærmeste flyplassen er Zagreb Franjo Tuđman, 42 km fra Kuća za odmor Nature, og eiendommen tilbyr en betalt flyplasstransport.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Nature

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 300 €

Turist guide - Samobor

Samobor  - Våpenskjold Byen Samobor ligger i nord-vest for Kroatia, på grensen til Slovenia, i nærheten av Zagreb (20 km) og ved foten av Zumberak og Samobor. Hans posisjon tillot ham å oppnå økonomisk og turist utvikling. Det er preget av ekstremt gunstige levekår, som er omgitt av svært ren luft, det milde klimaet og uberørt natur. Vakre promenaden i byen, frodige skoger og mange alpinanlegg rundt om i byen og gastronomiske spesialiteter som Zumberak lam, ørret, vilt og kremsnite er nok agn for alle besøkende og gjester. Samobor har rike kulturelle og historiske arv, en rekke tradisjonelle arrangementer, berømt Samobor karneval ... Hver uke og hver tid av året, spesielt i helgene, er Samobor målet for tusenvis av besøkende. Hvis du besøker Samobor for første gang eller for korte eller lange besøk, anbefaler vi at du bo i rimelig privat innkvartering. Leie et rom eller leilighet og møte vennlige lokalbefolkningen som får tilbud om alle attraksjoner og aktiviteter i Samobor. Velkommen!

Samobor Værmelding