Leiligheter Karlovac | Topp overnatting i Karlovac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Karlovac

Karlovac er hovedstaden i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger 55 km sørvest for byen Zagreb på stedet der daler og åsene i Kroatia møtes. Takket være den geografiske beliggenheten, befinner det seg i krysningspunktet mellom store vei- og jernbaneruter mellom Zagreb, Rijeka og Split. Det spesielle ved Karlovac er de fire elvene som renner gjennom byen: Kupa, Dobra, Korana og Mrežnica, hvoretter er kjent som byen med fire elver. Det ble bygget...

Sorter etter:

Rom Mona Lisa

Karlovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 20 €

Leiligheter Sa Ci

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

fra 65 €

Rom Šu Šu

Karlovac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Vandrerhjem Na putu

Karlovac

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kuc-kuc

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 16 personer

fra 20 €

Rom Veral-Ka

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 11 personer

fra 40 €

Leiligheter Mima

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Roby

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Studio Karolina

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 2 personer

fra 55 €

Feriehus Spiritus Flumine

Karlovac

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Luxury Dina

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 25 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Nova

Karlovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

fra 55 €

Rom Mona Lisa ( Karlovac)

Mona Lisa rom er der for å hjelpe i Radiceva gate i sentrum av Karlovac over Mona Lisa pizzeria. Tjenesten suppleres med hele dagen-menyen (frokost, lunsj, middag).

Kategorisering Kategorisering - Rom Mona Lisa

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 20 €

Leiligheter Sa Ci ( Karlovac)

vil gjerne introdusere leiligheten min med en balkong i Karlovac, jeg leier. Det er en koselig familie leilighet på 200 m2 overflate, dekorert og fylt med mye lidenskap og kjærlighet. Vi er motorsykkel vennlige med en veldig sikker parkeringsplass for motorsykkel. Vi elsker alle slags pat's, så de er tillatt. Det er en flott beliggenhet, som ligger 5 minutter til fots fra det gamle sentrum, samt fra en veldig attraktiv bystrand (av Korana-elven) kalt "Foginovo". Sist men ikke minst er det nylig åpne største europeiske elvakvariet Aquatika bare 5 minutters gange unna. Leiligheten min er veldig lett å finne, fordi den ligger på hovedveien til Plitvica Lakes (40 minutters kjøretur). Zagreb ligger 40 km unna. Gjestene vil ha hele leiligheten: kjøkken med spisestue, eget bad, wc, to badrom og en stue med balkong. Til disposisjon kan gjestene ha sykler gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sa Ci

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 65 €

Rom Šu Šu ( Karlovac)

Sentrum av byen, eiendom med en eksepsjonell personlighet, det originale interiøret, unik terrasse og parkeringsplasser. Eiendom beriker byen tilbud og ved sin kategorisering (****), varmen og skjønnheten av interiøret glede internasjonale gjester.

Kategorisering Kategorisering - Rom Šu Šu

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Vandrerhjem Na putu ( Karlovac)

Hostel åpnet nylig, i juli 2014. På vei er det første vandrerhjemmet i Karlovac, og ble plassert midt i sentrum av byen. Vi tilbyr overnatting til rimelige priser, og vi tilbyr sovesal med sovesofa, seng med sovesofa og sovesofa. I våre gode priser er inkludert: internett, sengetøy, håndkle, nødskap, kjøkken og bad.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Na putu

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kuc-kuc ( Karlovac)

Tilbud: Vi har fire moderne leiligheter på 45 kvadratmeter. Leilighetene ligger i en ny bygning som utelukkende er ment for utleie. I gårdsplassen er det et parkeringsområde som har plass til fire biler. Vi vektlegger blant annet: kjøleskap, kombinert komfyr, komplett tilbehør til tilberedning og inntak av mat, en dobbeltseng og ekstrasenger for to personer, balkong, sentralvarme, TV og WiFi. Betingelser: 4 personer / leilighet / dag - 45 EUR (335 KN), 3 personer / leilighet / dag - 40 EUR (300 KN), 2 personer / leilighet / dag - 30 EUR (225 KN), 1 person / leilighet / dag - 20 EUR (150 KN). Turist skatt er inkludert i prisen. Barn under 5 år på sengen med foreldrene gratis. Husdyr innkvartering på forespørsel.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kuc-kuc

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 16 personer

Pris fra 20 €

Rom Veral-Ka ( Karlovac)

Fint rom i sentrum av Karlovac, med utsikt over byen, en to soverom og en tre soverom, med bad inne i rommene, med satellitt-TV, internett, WIFI, egen inngang, ren

Kategorisering Kategorisering - Rom Veral-Ka

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 11 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Mima ( Karlovac)

Leiligheten ligger i det nye sentrum av Karlovac, i nærheten av offentlige bibliotek, marked, sykehus, kjøpesenter Konzum, postkontorer og banker. Foran bygningen er det gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mima

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Roby ( Karlovac)

Leiligheten ligger i andre etasje på den angitte plasseringen i sentrum av Karlovac. Nærliggende er et supermarked og kafé. Med leiligheten er et legekontor og en frisørsalong. Parkering er tilgjengelig hele døgnet hele året. Ved idrettshall ca. 10 min. gå. Til bystranden ca. 10 min. gå. Svømmebasseng med spa og badstue ca. 20 min gange. Leiligheten har sentralvarme og er også tilgjengelig om vinteren. Sluttrengjøring: 5 euro per person inkludert i prisen. Betalingsmåter: Kontanter ved ankomst på leiligheten / bankkontoen på forhånd. Innkvarteringen er tilgjengelig fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl 12.00 på avreisedagen. Tilleggstjenester: Mulighet for å organisere en tur i Karlovac fylke og jakt i jaktsesongen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Roby

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Studio Karolina ( Karlovac)

Leiligheten ligger i sentrum av Karlovac. Den ligger i en bygning under beskyttelse av Kulturdepartementet. Fullstendig tilpasset 2018. Den har utsikt over det største torget og hovedgaten Radićeva. Fullt utstyrt i henhold til 4 stjerner.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Studio Karolina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 55 €

Feriehus Spiritus Flumine ( Karlovac)

Feriehus Spiritus Flumine er et tre, tradisjonelt hus som ligger ved elven Kupa. Den ligger utenfor landsbyen og er omgitt av enger og skoger i en ren, uberørt natur. Den er ideell for familier med barn, for folk som ønsker en ekte ferie uten folkemengder og stress. Huset har plass til 10 personer i 3 soverom og en stor stue. Det er en privat strand, stor terrasse, grill, kajakk, boblebad ........ alt du trenger for et hyggelig opphold. Alle som elsker kanopadling, sykling, fotturer og lignende vil finne noe for seg selv. I nærheten er det mange naturlige skjønnheter og historiske severdigheter som Kupa Canyon Canyon, Ribnik Castle, Novigrad Castle, gamle tradisjonelle landsbyen, Lipnik Forest .......

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Spiritus Flumine

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Luxury Dina ( Karlovac)

Leilighet Dina ligger i Karlovac. Gjester som bor på denne leiligheten har tilgang til et fullt utstyrt kjøkken. Denne leiligheten vil gi gjestene 2 soverom, flatskjerm-TV og klimaanlegg. Leiligheten har også et bad med dusj og vaskemaskin. Når du snakker engelsk og kroatisk i døgnåpen resepsjon, er personalet villig til å hjelpe når som helst på dagen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Luxury Dina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 25 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Nova ( Karlovac)

Leilighetene ligger i en rolig og fredelig beliggenhet i et familiehus. De ligger bare 200 meter fra den vakre elven Korana med fin badeby og det mest moderne ferskvannsakvariet Aquatika. Overnatting er egnet for en familieferie i Karlovac, så vel som for elskere av fritidsferie og rafting. Gjestene har gratis privat parkering på gårdsplassen. Wi-Fi er gratis, samt klimaanlegg. Vi ønsker at du skal føle deg som hjemme, fordi bare fornøyd kunde inspirerer oss til ytterligere alt tilpasset dine behov for å igjen ønske å tilbringe ferien med oss.   Vi ønsker deg et godt opphold i Apartments Nova!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nova

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Karlovac

Karlovac  - Våpenskjold Karlovac er hovedstaden i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger 55 km sørvest for byen Zagreb på stedet der daler og åsene i Kroatia møtes. Takket være den geografiske beliggenheten, befinner det seg i krysningspunktet mellom store vei- og jernbaneruter mellom Zagreb, Rijeka og Split. Det spesielle ved Karlovac er de fire elvene som renner gjennom byen: Kupa, Dobra, Korana og Mrežnica, hvoretter er kjent som byen med fire elver. Det ble bygget på 1500-tallet som en festning for å forsvare seg mot tyrkiske inntrengerne i form av en sekspekket stjerne. Navnet Karlovac eller Karlstadt ble gitt til ære for sin grunnlegger, den østerrikske erkehertugen Charles. I sentrum av byen skiller Renaissance sentrum med den vanlige geometriske utformingen av gater og byblokker, og det sentrale torget. Den ideelle beliggenheten ved veikrysset til Karlovac er ideell for en kort gjennomgang, men også et attraktivt reisemål for ferier i de grønne dalene i fire Karlovac-elver. Du kan finne overnatting på flere hoteller eller billigere privat innkvartering i leiligheter, rom og små private leirer. Vi anbefaler å besøke gamlebyen Dubovac fra 1200-tallet med utsikt over hele byen og dens omgivelser og de historiske severdighetene til Town Museum, Church of the Holy Trinity og Franciscan kloster med et galleri. Om sommeren kan du oppdatere deg i den klare elven Korana på Foginovo-stranden i sentrum, og du kan besøke den verdensberømte nasjonalparken Plitvice Lakes, som ligger omtrent 80 km unna. Hvis du reiser gjennom Karlovac, må du huske å komme innom minst en dag, og denne vakre byen vil helt sikkert glede deg med sine naturlige omgivelser og den romantiske gamlebyen. Søk etter rimelig privat innkvartering i Karlovac og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Karlovac, billigere opptil 40% uten høye byråavgifter. Velkommen til Karlovac!

Karlovac Værmelding