Leiligheter Ozalj | Topp overnatting i Ozalj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ozalj

Ozalj er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger ved elven Kupa i sentrum av Kroatia, nord for Karlovac. Det er nær grensen til Slovenia, som ligger bare 15 km unna. Den middelalderske byen Ozalj er bygget på et platå over Kupa-elven, og ble først nevnt på 1200-tallet som en gratis kongelig by. Opprinnelig var det eid av den berømte aristokratiske familien Frankopan, men på 1500-tallet eies det av en annen berømt aristokratisk...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Ozalj

Sorter etter:

Agroturisme Seljačko domaćinstvo Sablić

Ozalj

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

fra 200 €

Agroturisme Seljačko domaćinstvo Sablić ( Ozalj)

Country House Sablic er et hundre år gammelt familiehus opprinnelig bygget av eik i en tradisjonell stil av Pokuplje (regionen rundt Kupa-elven, nær byen Ozalj). I 2008 har vi restaurert huset med respekt for gamle og originale elementer og utstyrt det for å passe til dagens livsstil. Vårt rustikke feriehus ligger i den nybygde kjelleren med en terrasse som heter "ganak", som denne typen hus er kjent og anerkjent som typen av den gamle kroatiske konstruksjonen. Inngangen til stuen er fra terrassen, noe som gjør med kjøkken og spisestue til et stort rom. Første etasje består av tre soverom og to bad. Dette koselige feriehuset oppfyller stor parkering og utekjøkken som er ment å henge utendørs med ytterligere to toaletter. Vi tilbyr en unik naturopplevelse: å sove i en autentisk trehytte, omgitt av beite, skog og vakker utsikt over Žumberak Highlands. spiser frukt og grønnsaker nystekt fra sin egen økologiske hage, soler seg på rullesteinstranden. Og det er en vedovn flislagt komfyr for å varme alle rommene på kalde dager. Velkommen !

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Seljačko domaćinstvo Sablić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 200 €

Turist guide - Ozalj

Ozalj  - Våpenskjold Ozalj er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger ved elven Kupa i sentrum av Kroatia, nord for Karlovac. Det er nær grensen til Slovenia, som ligger bare 15 km unna. Den middelalderske byen Ozalj er bygget på et platå over Kupa-elven, og ble først nevnt på 1200-tallet som en gratis kongelig by. Opprinnelig var det eid av den berømte aristokratiske familien Frankopan, men på 1500-tallet eies det av en annen berømt aristokratisk familie Zrinski. Deres eiendom forble til 1671 og Zrinski-Frankopan konspirasjon mot den absoluttistiske politikken til Habsburger og Østerrike. Day of Ozalj ble feiret 30. april, samme dag da ble henrettet Petar Zrinski og Fran Krsto Frankopan. Ozalj har i dag et veldig godt grunnlag for utvikling av turisme, særlig kulturell og historisk ekskursjonskarakter. Den største attraksjonen er middelalderbyen Ozalj, hvor det er Museum med verdifulle utstillinger fra Zrinski og Frankopans tid. Her er også et av de første vannkraftverkene i Kroatia fra 1908, bygget ved elven Kupa som også er et kulturminne. Om sommeren kan du glede deg over alle aktiviteter som tilbys av den klare elven Kupa, og du kan besøke en av de berømte vinveiene i området og smake på noen av de lokale vinene. Besøk dette interessante og vakre området med skogkledde åser og smaragdelva Kupa, og bli kjent med dens rike historiske og kulturelle arv. Søk etter billig privat innkvartering i Ozalj og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Ozalj og omegn. Velkommen til Ozalj!

Ozalj Værmelding