Leiligheter Tuheljske Toplice | Topp overnatting i Tuheljske Toplice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Tuheljske Toplice

Tuhelj er en liten by og kommune i Krapina-Zagorje fylke i Kroatia. Det ligger ved foten av Cesargrad-bakken, mellom skogkledde åser omtrent 50 kilometer nordvest for Zagreb. Tuhelj ble først nevnt på slutten av 1300-tallet, og på 1600-tallet ble her bygget den fantastiske barokkkirken Assumption of the Blessed Virgin Mary, monumentet for den første kategorien. Tuhelj er sannsynligvis mest kjent av Terme Tuhelj, termisk vann og helbredende gjørme...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Tuheljske Toplice

Sorter etter:

Feriehus Zeleni raj

Tuheljske Toplice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Leilighet MiaMea

Tuheljske Toplice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leilighet Vila Stipica

Tuheljske Toplice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Feriehus Lucia

Tuheljske Toplice

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

Leilighet Huško

Tuheljske Toplice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Zeleni raj ( Tuheljske Toplice)

Vårt grønne paradis ligger i en by som heter Gorkovec nær byen Klanjec, som ligger i den vestlige delen av Krapina-Zagorje fylke, bare førti kilometer fra Zagreb. Hytta ligger i et rolig sted, og passer for alle som trenger hvile, avslapning og lading av batteriene for den kommende uken. Vi tilbyr deg ro, avslapning eller forskjellige fasiliteter du velger, levert av den gjestfrie atmosfæren i Zagorje-kjelleren. Vi er omgitt av mange kapeller, landsbyer og skoger som du kan besøke når som helst på året, og er vitne til rapsodien om farger, lukter og lyder som naturen gir oss. Hele komplekset består av tre deler. To deler går tilbake til 1917, og den tredje delen ble oppgradert i 2010 og dekorert i en rustikk tone for ikke å avvike fra hele den idylliske stemningen i Zagorje-kjelleren. Huset har to soverom (2 +2, dobbeltseng og 2 enkeltsenger), kjøkken, stue med spiseplass og bad med dusj og badstue. Hele huset er innredet i en antikk stil, original design, med minimale justeringer for fortsatt å komme nærmere tiden vi bor. Et pust fra antikken, men også nåtiden, strekker seg gjennom detaljene og massive møbler. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken og spisestue og stue (med 2 ekstra senger). Interiøret er gjennomsyret av et snev av moderne og retrostil, og leilighetens atmosfære vil tilfredsstille selv den mest krevende. Vi vil være stolte av å presentere familiens vinbutikk og kjeller, slik at du kan glede deg over å smake på forskjellige varianter og hjemmelagde likører. Det vil være en eksepsjonell ære for oss å introdusere deg for en ekte Zagorje-dråpe og hele spekteret av smaker det gir. Inne i huset er det en stor grill, brødovn, grill, stekeovn og vannkoker for lagring av forskjellige delikatesser i Zagorje-regionen. På eiendommen har vi gitt parkering for 3-6 biler, to terrasser for avslapning og et felles utendørsbasseng hvor du kan avkjøle deg i de varme sommermånedene. Green Paradise er ideelt for helligdager vinter og sommer, og gleder gjestene med nærhet til flere attraksjoner og velværeplasser (Veliki Tabor, Staro selo Kumrovec, Trakošćan, Terme tuhelj, Hušnjakovo, Terme Olimia og Thermal Park Aqualuna). Det er omgitt av uberørt natur og stillhet og tiltrekker seg sukk med utsikt over bakkene med vingårder.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Zeleni raj

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Leilighet MiaMea ( Tuheljske Toplice)

Romslige leiligheter strekker seg til 115 kvadratmeter. Den har 2 soverom, stue, kjøkken, stort bad og en terrasse på 30 kvadratmeter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet MiaMea

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Vila Stipica ( Tuheljske Toplice)

Villa Stipica ligger i Tuheljske spa, bare 500 meter fra en vannplan Tuheljske spa, og inkluderer en terrasse med panoramautsikt over omgivelsene og solsengene. Det er gratis Wi-Fi og parkering. Dette huset har 3 soverom og 1 bad. Inkluderer et fullt utstyrt kjøkken og spisestue og stue. Terrassen er utstyrt med bord og stoler.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vila Stipica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Lucia ( Tuheljske Toplice)

På de milde åsene i Zagorje, over det velkjente Tuhelj Spa, bare 3 minutters gange fra slottet Mihanovic, i en rekke furu, cypress og bjørk ligger huset for ferie Lucia med den utsikten fra den ene siden går tilbake til Zagreb og på den andre siden til Cesargrad! Lucia har 3 soverom - på gulvet i hovedsoverommet som har en dobbeltseng, andre soverommet har en enkeltseng og den tredje som ligger i første etasje har betydning i de to etasjene. Første etasje er fortsatt et kjøkken og spisestue, stue med tradisjonell peis, et lite bad og en badstue.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lucia

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Huško ( Tuheljske Toplice)

OVERNATTING idyll KROATISK ZAGORJA Bruk av termisk spa TUHELJ LEILIGHETER husk **** er det rette stedet for avslapning av sinn og kropp, avstanden fra Zagreb bare 50 km. I nærheten av Water Planet Tuheljske spa, sjarmer og attraksjoner i Zagorje slottene (Veliki Tabor, Oršić Castle, et monument til Our Beautiful, Galleri Anthony Augustinčić, Old Village Kumrovec, Museum of the Peasants Revolt, slottet Trakošćan, Krapina Neanderthal Museum. ..), spa Krapinske spas tilbyr deg mulighet til å velge utflukter og avslapning. Smak det gastronomiske tilbudet i nærheten av restauranter (Mihanović Castle, Dag og natt, Disturbed, Villa Zelenjak, Ribic, Oro-Mount, Old school ...). Hvis du er mer tiltrukket av en aktiv ferie, kan du prøve bicilkiranju Zagorje-stiene, male ballen i et nærliggende felt og gå til Zagorjes åser. Slapp av i den nye luksuriøse møblert leiligheten for 2-4 personer, og nyt utsikten fra terrassen på våre vakre åser i Zagorje. Funksjoner: inngangsparti, kjøkken med spiseplass (med alt utstyr til matlaging) og terrasse, stue med sovesofa, LCD-TV, Heres TV, Wi-Fi, soverom med dobbeltseng, bad med dusj, terrasser: 1 mer, 2 mindre Babycoat, Mobilt kjøleaggregat, parkering. Avstand til store attraksjoner: Butikk 1100 m, Restaurant 1300 m, Water Planet spa Tuhelj og hage (restaurant, pizzeria, kaffebar, minibank ...) 1200 m (3 min med bil, 10-15 min gange). De gamle bassengene med helbredende slam 1100 m. Ønsket dato for å bestille minst 7 dager i forveien. Tilgjengeligheten av ønsket dato, sjekk via telefon på 092 / 220-1223. Hvis du ikke avbestiller avtalen din, vil minst 4 dager i forveien vurdere at den utnyttes. Fire dager før bruk av begrepet skal være obligatorisk å betale 50% på grunn av PBZ og ZABA som avtalt. Betaling av hele oppholdet ved ankomst. Skatt er inkludert. Sjekk inn 12:00, sjekk ut 10:00. PRIS LISTE OVER TJENESTER: - seng for to personer 200 kn - seng for 3 personer 250 kn - seng for 4 personer? 300 - en daglig hvile i løpet av 5 timer 150 kn - barn opp til 5 g gratis - avgifter inkludert - 30% rabatt på billetter til svømming i badeland Terme tuhelj spesiell fordel: perioden av leilighetene alle registrerte gjester tilbys ... deres eiendom fra tyveri og personer fra ulykker. RELAX, du fortjener

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Huško

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Tuheljske Toplice

Tuheljske Toplice  - Våpenskjold Tuhelj er en liten by og kommune i Krapina-Zagorje fylke i Kroatia. Det ligger ved foten av Cesargrad-bakken, mellom skogkledde åser omtrent 50 kilometer nordvest for Zagreb. Tuhelj ble først nevnt på slutten av 1300-tallet, og på 1600-tallet ble her bygget den fantastiske barokkkirken Assumption of the Blessed Virgin Mary, monumentet for den første kategorien. Tuhelj er sannsynligvis mest kjent av Terme Tuhelj, termisk vann og helbredende gjørme som har vært kjent siden det gamle Roma. I dag er Tuhelj Terme et av de mest komplette turist- og rekreasjonssentrene for kontinental turisme i Kroatia. Senteret tilbyr de 4 utendørs svømmebassenger og 4 innendørsbassenger og en lat elv med mange vannattraksjoner, vannmassasjer og vannsklier for avslapning og moro for hele familien. Vannet ved kilden har en temperatur på 33 grader og har vist seg å være terapeutisk for revmatisme, isjias, leddgikt, gikt, gynekologiske sykdommer og luftveissykdommer. Med det helbredende vannet er spaene kjent for den berømte kornete, mineralhellende gjørma. Overnatting i Tuhelj kan du finne på hotellene Terme, men også i gunstige leiligheter, rom og hus i en privat familieovernatting. I nærheten av Terme Tuhelj ligger et barokkslott Mihanović som er unikt for sin barokke arkitektur og fascinerende historie. Slottet er oppkalt etter poeten Antun Mihanović, forfatter av Kroatias nasjonalsang, og i dag er det et unikt sted for forretningsmøter, konferanser, bryllup og spesielle anledninger. Besøk Tuhelj og Tuhelj Terme og slapp av og ha det gøy i en god familieatmosfære. Søk etter privat innkvartering i Tuhelj. Leiligheter, rom og feriehus i Tuhelj og omegn. Velkommen til Tuhelj!

Tuheljske Toplice Værmelding