Leiligheter Duga Resa | Topp overnatting i Duga Resa, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Duga Resa

Duga Resa er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i nærheten av Karlovac, ved bredden av elven Mrežnica, i krysset til Rijeka og Senj. Den er oppkalt etter en plante som vokser rikelig i dette området på land og i vann. Stedets historie stammer fra middelalderen, og bare utseendet til bomullsforedlingsfabrikk på slutten av 1800-tallet og byggingen av jernbanen Karlovac - Rijeka, fra den lille landsbyen, ble et industriområde,...

Sorter etter:

First minute tilbud

Feriehus House for rent Mrežnica

Duga Resa

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leiligheter Jurica

Duga Resa

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Indiana

Duga Resa

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Biličić

Duga Resa

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Feriehus House for rent Mrežnica ( Duga Resa)

Kos deg i det vakre, komfortable huset på 125 m2 som ligger i Galović Selo, 55 km på sørsiden av Zagreb, Kroatias hovedstad, på venstre elvebredde til en av de vakreste kroatiske elvene - elven Mrežnica. Få minutter fra huset er det en fantastisk foss, som blir besøkt i løpet av sesongen av en rekke badegjester. Den sjarmerende muntre baren i nærheten av fossen byr på mange forskjellige aktiviteter, for eksempel beachvolleyball, kajakkpadling ... Takket være den imponerende dybden av elven i visse deler, er dykking og fiske veldig populært; rafting etterlater et uforglemmelig minne, takket være mange imponerende fossefall og en intensiv grønn natur. Området tilbyr også andre alternativer, for eksempel tennis, båtliv, ridning, etc. I landsbyen Galović og andre villaer i nærheten, er det et par restauranter som ligger i den vakre naturen, nær fossen, og tilbyr hjemmekos.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus House for rent Mrežnica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Jurica ( Duga Resa)

Leilighet "Jurica" ​​ligger i et rustikt trehus omgitt av frukttrær, blomster og en hage med sesongens grønnsaker. Terrassen har utsikt over en av de vakreste kroatiske elvene - Mreznica. Denne blågrønne skjønnheten med mange innsjøer og fosser stammer fra to elver (Primisljanska Mreznica og Zagorska Mreznica) som er forbundet i Sastavci. Den 64 km lange vannbanen tilbyr mange strender, fosser og gamle møller. De mest populære er de i Sastavci, Generalski Stol, Zvecaj, Mihalic Selo, Galovic Selo, Brig og Duga Resa. Elven Mreznica er rik på ferskvannsfisk, krabber og kilder til å drikke kaldt vann. Det er ideelt for fiske, rafting og svømming. Nyt en sykkeltur langs elva eller slapp av i fred og fiske. Tilbring en dag i naturen som går i skogen eller gå til det nærliggende spaet og se deg rundt middelalderfestet. Vi anbefaler å besøke multimedia senteret for eventyr i Ogulin.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jurica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Indiana ( Duga Resa)

Leilighet Indiana ligger i den nedre delen av huset. Leiligheten har utsikt over frukthagen med hagemøbler hvor gjestene kan nyte sin intimitet og milde grønne åser der fritt bete hester og esler. Leiligheten består av en lobby, kjøkken, stue, 2 soverom og bad. På bare 10 minutter går turen gjennom skogen til stranden og fossen ved elven Korana. På ranchen er det mulighet for aktiv ferie, ridning, daglige utflukter med hester og kanoer, fotturer, soppplukking, plukking urter, sykling, badminton etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Indiana

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Biličić ( Duga Resa)

2 leiligheter

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Biličić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Duga Resa

Duga Resa  - Våpenskjold Duga Resa er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i nærheten av Karlovac, ved bredden av elven Mrežnica, i krysset til Rijeka og Senj. Den er oppkalt etter en plante som vokser rikelig i dette området på land og i vann. Stedets historie stammer fra middelalderen, og bare utseendet til bomullsforedlingsfabrikk på slutten av 1800-tallet og byggingen av jernbanen Karlovac - Rijeka, fra den lille landsbyen, ble et industriområde, og ble senere tildelt statusen av en by. Den har rundt 12 000 innbyggere, som for det meste driver jordbruk, servicenæringen, men det er fremdeles en betydelig bomullsindustri. Takket være den unike naturperlen til det kontinentale Kroatia, elven Mrežnica, utvikler man sakte turismen. Innbyggere i Duga Resa tilbyr sakte overnatting i leiligheter og rom i deres private hjem. Turisttilbudet er hovedsakelig basert på Mrežnica-elven hvor det er organisert rafting, kanopadling eller båttur, og om sommeren kan du finne forfriskninger i en av de mange bystrendene på denne smaragdgrønne og rene elven. I nærheten av Duga Resa er det mange velholdte sykkelstier, og du kan gå til fjellene i nærheten og den høyeste toppen Vinica. Dette området er kjent for sine eldgamle skoger, hvor det er mulig å jakte fasaner og rever. Alle fiskeentusiaster vil også komme til sin rett på Mrežnica, som er en liten elvekasse av ferskvannsfisk. Vi inviterer deg til å besøke Duga Resa og tilbringe en kvalitetshelg i naturen og mange aktiviteter som dette stedet tilbyr. Søk etter rimelig overnatting i Duga Resa og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Duga Resa, billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Duga Resa!

Duga Resa Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Duga Resa