Leiligheter Krapina | Topp overnatting i Krapina, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krapina

Krapina er en by og sete for fylket Krapina-Zagorje i Kroatia. Det ligger i sentrum av den kroatiske Zagorje ved elven Krapinčica. Den fikk navnet fra elven Krapinčica, som en gang florerte i ferskvannsfiskkarpe kalt krap. Kroatiske Zagorje er en historisk kroatisk region som ligger nord i Kroatia nord for byen Zagreb, rik på åser, skog og mark. Historien om menneskelig okkupasjon i området Krapina går tilbake til den fjerne fortiden på rundt...

Sorter etter:

Leilighet Husak

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 9 personer

fra 19 €

Leiligheter Toplice

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 32 €

Leilighet Potočki

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Fučkar

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 28 €

Leilighet Sara

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leilighet Husak ( Krapina)

Vi tilbyr tre komfortable leiligheter i sentrum av .. Kapasitet: 2, 2 + 1, 2 + 2. Utstyr: kjøkken + bad + termisk vann, satellitt-TV, sentralvarme.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Husak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 9 personer

Pris fra 19 €

Leiligheter Toplice ( Krapina)

Moderne og luksuriøse leiligheter med et galleri i sentrum av Krapina Spa, like ved Hotel Villa Magdalena. Unik utsikt, aircondition, oppvarming, parkering, gratis WiFi.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toplice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 32 €

Leilighet Potočki ( Krapina)

Leiligheten ligger i den nordvestlige delen av kroatiske, i sentrum av den kroatiske Zagorje, byen Krapina, ved Trški Vrh 82A i ren natur. Leilighet *** består av: 50,66 m2 2 rom kjøkkenkrok Toaletter og bad balkong. Med leiligheten er tilgjengelig: parkeringsplass hage grill terrasse hage - frukthage ren natur. Muligheten for kontakt med eierne av lokale familiebedrifter og kjøp av produkter som f.eks. Honning, ulike frukter (epler, pærer, ferskener, blommer, hasselnøtter, valnøtter ...), vin og andre landbruksprodukter som produseres utelukkende på familiebedrifter. Potensielle aktiviteter: sykling, rask jogging, fjellklatring (Ludo, Chess, Black Peter ... ) badminton shopping besøk til museer, slott, kirker, lokale familiebedrifter ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Potočki

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Fučkar ( Krapina)

Leilighetene Fučkar ligger i en grønn og fredelig gate, nær kirken, det spesielle sykehuset for rehabilitering, kardiovaskulær kirurgi og kardiologi «Magdalena» og «Aquae Vivae» -hotellet og bassengene.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Fučkar

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 28 €

Leilighet Sara ( Krapina)

Sara Apartment ligger i en rolig gate i byen, med utsikt over Krapincica-elven. Leiligheten har to soverom, som er koblet sammen, kjøkken og bad. Ideell for familier. Museum of Krapina Neanderthals ligger omtrent 1000 meter fra leiligheten. Sentrum er også veldig nært. Parkering ved siden av leiligheten og er gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sara

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Krapina

Krapina  - Våpenskjold Krapina er en by og sete for fylket Krapina-Zagorje i Kroatia. Det ligger i sentrum av den kroatiske Zagorje ved elven Krapinčica. Den fikk navnet fra elven Krapinčica, som en gang florerte i ferskvannsfiskkarpe kalt krap. Kroatiske Zagorje er en historisk kroatisk region som ligger nord i Kroatia nord for byen Zagreb, rik på åser, skog og mark. Historien om menneskelig okkupasjon i området Krapina går tilbake til den fjerne fortiden på rundt 100 000 år, noe som fremgår av restene av den neandertaler mannen på bakken Hušnjakovo i den vestlige delen av Krapina. De første skriftlige dokumentene som ble referert til Krapina er fra 1100-tallet som en kongelig festning med bebyggelsen rundt seg. Senere ble eiendommen til den adelige familien Keglević, og i dag er det en moderne by og det kulturelle, politiske og administrative senteret i Krapina-Zagorje fylke. Turisme utvikler seg sakte takket være det mangfoldige kulturelle og historiske tilbudet. Innkvartering i Krapina kan finnes på flere herberger, rom og leiligheter i en privat familie innkvartering. Fra historiske steder må vi fremheve den historiske urbane kjernen i byen, som er bevart til i dag. Spesielt vakker er kirken Vår Frue av Jerusalem, som er en av de vakreste barokkkirkene i Kroatia, Krapina bygalleri og fødhuset til Ljudevit Gaj - grunnleggeren av den kroatiske nasjonale vekkelsen. I nærheten av Krapina ligger Krapina Neanderthal Museum, som også er verdens mest berømte neandertaler mann. Her kan du besøke en av vinveiene i denne vingårderike regionen, du kan vandre til den nærliggende toppen Strahinščica på 618 moh, eller du kan prøve deg på paragliding tandem og oppleve eventyret om den kroatiske Zagorje og Krapina fra luften. Vi inviterer deg til å besøke denne interessante regionen Kroatia, bestille overnatting direkte med eierne av leiligheter og rom og spare opptil 40%. Søk etter billig privat innkvartering i Krapina og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Krapina. Velkommen til Krapina!

Krapina Værmelding