Leiligheter Krapina | Topp overnatting i Krapina, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krapina

Krapina er en by og sete for fylket Krapina-Zagorje i Kroatia. Det ligger i sentrum av den kroatiske Zagorje ved elven Krapinčica. Den fikk navnet fra elven Krapinčica, som en gang florerte i ferskvannsfiskkarpe kalt krap. Kroatiske Zagorje er en historisk kroatisk region som ligger nord i Kroatia nord for byen Zagreb, rik på åser, skog og mark. Historien om menneskelig okkupasjon i området Krapina går tilbake til den fjerne fortiden på rundt...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Krapina

Sorter etter:

Leiligheter Potočki

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Feriehus Hiža&Vila

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 135 €

Feriehus Grunt

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leilighet Mr. Guest

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 56 €

Leiligheter Husak

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Leiligheter Toplice

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Feriehus Vila Dama Dama

Krapina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

fra 160 €

Leiligheter Potočki ( Krapina)

Leiligheten ligger i den nordvestlige delen av den kroatiske, i sentrum av den kroatiske Zagorje, byen Krapina, ved Trški Vrh 82A i ren natur. Leilighet *** består av: 50,66 m2 2 rom kjøkken hall Toaletter og bad balkong. Med leiligheten er tilgjengelig: parkeringsplass hage grill terrasse hage - frukthage ren natur. Muligheten for kontakt med eierne av lokale familiegårder og kjøpe deres produkter som f.eks. Honning, ulike frukter (epler, pærer, fersken, plommer, hasselnøtter, valnøtter ...), vin og andre landbruksprodukter produsert utelukkende på familiegårder. Potensielle aktiviteter: sykling rask gange jogging fjellklatring spill (Ludo, Chess, Black Peter ... ) badmintonshoppingbesøk til museer, slott, kirker, lokale familiegårder ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Potočki

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Hiža&Vila ( Krapina)

Trenger du en rask flukt fra byens kjas og mas, fra den forhastede livsstilen og stresset? Planlegger du en romantisk helg i naturen? Du vil få mest mulig ut av fritiden din, med familie, venner eller arbeidskolleger, kanskje du vil prøve deg som grillmester - ikke lete lenger, for hiža er den rette løsningen for deg - kun 30 minutter med bil fra Zagreb ! I hjertet av Zagorje, midt i en frukthage, omgitt av vingårder og skoger, på den idylliske høyden over byen Krapina ligger "hiža" (hytta) - som inviterer deg til sosialt samvær og hvile! Feriehuset hiža&vila (3 *) tilbyr komfortabel innkvartering for 4 personer. Soveplass på galleriet, stor stue med fullt utstyrt kjøkken (komfyr, stekeovn, avtrekksvifte, kjøleskap med fryserom, brødrister, vannkoker, elektrisk komfyr), bad med dusj, badstue og garderobe. Slapp av i boblebadet. På kaldere dager varmer vedpeisen huset og skaper en ekstra atmosfære. Huset har en stor overbygd terrasse, sittegruppe, solsenger for å slappe av og en fullt utstyrt grill, og selvfølgelig barnekroken. Huset er egnet for behovene til en moderne gjest. Den anlagte hagen tilbyr plass til spill, moro, avslapning og rekreasjon. Kjæledyr er også velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Hiža&Vila

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 135 €

Feriehus Grunt ( Krapina)

Grunt ligger i nærheten av spa, som Terme Jezerčica, Krapinske Toplice, Stubičke Toplice og Tuheljske Toplice, de gir en fantastisk velværeatmosfære og avslapning. Også i nærheten er det flere slott for å besøke slottet Oršić, Trakošćan, Veliki Tabor, Miljana Bežanec og mange andre sommerhus som venter på å fortelle sine legender. Sykling langs åsene i Zagorje gir deg pusten både i sikte og i bokstavelig forstand av verden. Men verdt hver dråpe svette. Huset ligger på åsen i Zagorje, helt atskilt fra byens folkemengder omgitt av skog og vingårder. Hvert år blir hagen anlagt og det plantes forskjellige typer roser, pærer, prydbusker og trær. På grunn av den nåværende situasjonen der alt ble avsluttet, fikk Grunt ny energi og det ble bygget en grill for både familie og venner. Det er også et sted for meditasjon som heter "Peace of Morris". Det er en benk med vakker utsikt over åsene og skogen. Det indre av huset er dekorert med mye kreativitet og gjenstander som hver har sin egen historie og sin egen historie. Huset har plass til 4 personer, men med ekstra senger er det plass til 6 personer. Den er utstyrt med alt nødvendig kjøkkenutstyr for å gi et behagelig opphold. Vi vil at hver gjest skal føle seg velkommen og oppføre seg som en god mester i huset, fordi vi gir huset vårt til deg!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Grunt

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Mr. Guest ( Krapina)

Apartment Mr. Guest ligger i Krapina (15 minutters gange til sentrum), og tilbyr gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering. Alt du trenger er innen gangavstand: butikker, museer, togstasjon, den første butikken med kafé ligger 3 minutters gange fra huset. I umiddelbar nærhet er det et sports- og rekreasjonssenter med lekeplass, løpebane og utendørs treningsutstyr. Praktisk beliggenhet for sykling så vel som for fotturer og fotturer. Mount Strahinjčica ligger i umiddelbar nærhet av bygningen. En terrasse er tilgjengelig på stedet. Apartment Mr. Guest ligger ca. 50 km fra Zagreb og 50 km fra Maribor. Leiligheten inneholder også et fullt utstyrt kjøkken med alt av kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kokeplate, brødrister, vannkoker og stort kjøleskap. En barneseng er tilgjengelig på forespørsel. Hyggelige verter som alt kan ordnes med. Rolig nabolag omgitt av en grønn oase av Zagorje-skjønnheter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mr. Guest

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 56 €

Leiligheter Husak ( Krapina)

Vi tilbyr tre komfortable leiligheter i sentrum av .. Kapasitet: 2, 2 + 1, 2 + 2. Utstyr: kjøkken + bad + termisk vann, satellitt-TV, sentralvarme.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Husak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Toplice ( Krapina)

Apartments Toplice ligger ved siden av Hotel Villa Magdalena i sentrum av Krapinske Toplice, på en høyde med utsikt over byen. Leilighetene har separate innganger, renovert i 2021. Innsjekking, utsjekking i resepsjonen på Hotel Villa Magdalena. Mulige måltider (frokost, middag) på Hotel Villa Magdalena. Rabatt for tilleggstjenester (bruk av velvære, massasje, ...).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toplice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Feriehus Vila Dama Dama ( Krapina)

Ranch Dama Dama ligger i Krapina, 50 km fra Zagreb. Anlegget ligger rolig til, omgitt av natur, og tilbyr utsikt over den vakre Guds mors kirke i Jerusalem. Det interessante paleontologiske stedet Hušnjakovo, hvor restene av neandertalere ble funnet, ligger 2 km fra eiendommen. Ved siden av bygningen ligger en liten hjortegård, og gjestene kan slappe av i hageanlegget. Tilgjengelig for gjester To store soverom, stue, kjøkken med spisestue, bad med toalett.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vila Dama Dama

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 160 €

Turist guide - Krapina

Krapina  - Våpenskjold Krapina er en by og sete for fylket Krapina-Zagorje i Kroatia. Det ligger i sentrum av den kroatiske Zagorje ved elven Krapinčica. Den fikk navnet fra elven Krapinčica, som en gang florerte i ferskvannsfiskkarpe kalt krap. Kroatiske Zagorje er en historisk kroatisk region som ligger nord i Kroatia nord for byen Zagreb, rik på åser, skog og mark. Historien om menneskelig okkupasjon i området Krapina går tilbake til den fjerne fortiden på rundt 100 000 år, noe som fremgår av restene av den neandertaler mannen på bakken Hušnjakovo i den vestlige delen av Krapina. De første skriftlige dokumentene som ble referert til Krapina er fra 1100-tallet som en kongelig festning med bebyggelsen rundt seg. Senere ble eiendommen til den adelige familien Keglević, og i dag er det en moderne by og det kulturelle, politiske og administrative senteret i Krapina-Zagorje fylke. Turisme utvikler seg sakte takket være det mangfoldige kulturelle og historiske tilbudet. Innkvartering i Krapina kan finnes på flere herberger, rom og leiligheter i en privat familie innkvartering. Fra historiske steder må vi fremheve den historiske urbane kjernen i byen, som er bevart til i dag. Spesielt vakker er kirken Vår Frue av Jerusalem, som er en av de vakreste barokkkirkene i Kroatia, Krapina bygalleri og fødhuset til Ljudevit Gaj - grunnleggeren av den kroatiske nasjonale vekkelsen. I nærheten av Krapina ligger Krapina Neanderthal Museum, som også er verdens mest berømte neandertaler mann. Her kan du besøke en av vinveiene i denne vingårderike regionen, du kan vandre til den nærliggende toppen Strahinščica på 618 moh, eller du kan prøve deg på paragliding tandem og oppleve eventyret om den kroatiske Zagorje og Krapina fra luften. Vi inviterer deg til å besøke denne interessante regionen Kroatia, bestille overnatting direkte med eierne av leiligheter og rom og spare opptil 40%. Søk etter billig privat innkvartering i Krapina og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Krapina. Velkommen til Krapina!

Krapina Værmelding