Leiligheter Velika Gorica | Topp overnatting i Velika Gorica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Velika Gorica

Velika Gorica - hjertet av Turopolje. Det er den største byen og også det økonomiske, kulturelle og transport sentrum av Zagreb County. Det ligger bare 16 km sør for Zagreb i nærheten av Zagreb airport. Det er mange grunner til hvorfor du bør besøke Velika Gorica og Turopolje. For eksempel under Turopolje Carnival, Legendfest eller VG fest å slappe av, ha det gøy og nyte i ypperlig mat i restaurantene og de mange uteserveringer. Velika Gorica...

Sorter etter:

Rom Aerodrom

Velika Gorica

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 3 personer

fra 16 €

Leiligheter Madison Airport Apartment

Velika Gorica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Rom Aerodrom ( Velika Gorica)

Komfortable rom i nærheten av flyplassen Pleso (gjennom parken lett gange 2 minutter). Gratis transport fra og til flyplassen. Ideell for gjester som reiser tidlig fly! Vi ligger i et hus omgitt av en hage. Våre gjester har en terrasse. Rommet har en dobbeltseng og en ekstra seng og et stort bad med dusj. GRATIS FOR VÅRE GUESTS: parkering, trådløs internettilgang: DVD-spiller, radio CD-spiller, kabel-TV, vannkoker med et utvalg av kaffe og te: og også sengetøy, håndklær, hårføner, sjampo, dusjgel, tøfler, under varmere måneder, solsenger: på forespørsel strykejern og strykebrett. Du kan slappe av i hagen vår og i lysthuset! Vi har mulighet for gratis levering av pizza og andre retter. Vi ønsker deg et hyggelig opphold hos oss, og fortsatt en hyggelig reise og år!

Kategorisering Kategorisering - Rom Aerodrom

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 16 €

Leiligheter Madison Airport Apartment ( Velika Gorica)

Madison Airport Apartment ligger i Velika Gorica. Det tilbyr gratis WiFi. Denne leiligheten har spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og et bad. En flatskjerm-TV og en Blu-ray-spiller er tilgjengelig. Leiligheten har en terrasse. Madison Airport Apartment ligger 13 km fra Zagreb og 45 km fra Tuheljske Toplice. Franjo Tudjman lufthavn i Zagreb ligger 4 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Madison Airport Apartment

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Velika Gorica

Velika Gorica  - Våpenskjold Velika Gorica - hjertet av Turopolje. Det er den største byen og også det økonomiske, kulturelle og transport sentrum av Zagreb County. Det ligger bare 16 km sør for Zagreb i nærheten av Zagreb airport. Det er mange grunner til hvorfor du bør besøke Velika Gorica og Turopolje. For eksempel under Turopolje Carnival, Legendfest eller VG fest å slappe av, ha det gøy og nyte i ypperlig mat i restaurantene og de mange uteserveringer. Velika Gorica er preget av en velholdt parker, torg og lekeplasser, samt byen en venn av barn, ungdom og sport. Det er verdt å besøke Naturvitenskapelig museum i sentrum av Velika Gorica, arkeologiske parken Andautonija, gamlebyen Lukavec og mange feriesteder i området. Turopolje er berømt region for sine naturressurser, overflod av flora og fauna og skoger og gamle eik trehus som arkitektur er verdt å se. Finn din ideelle leiligheten eller privat overnatting, enten du ønsker å bo i nærheten av flyplassen eller ønsker å lære mer om denne spennende regionen. Leiligheter, rom og privat innkvartering i Velika Gorica. Velkommen!

Velika Gorica Værmelding