Leiligheter Pašman - Ždrelac | Topp overnatting i Pašman - Ždrelac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pašman - Ždrelac

Ždrelac er en liten turistby og kommune i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger nord på øya Pašman, i nærheten av broen som forbinder øya Pašman med øya Ugljan. Som alle andre byer på øya Pašman, ligger den på østkysten av Pašman-kanalen på andre siden av byen Sukošan. Den ble oppkalt etter en smal passasje - Ždril, som skiller øya Ugljan og øya Pašman. Det har rundt 300 fastboende, som hovedsakelig driver med landbruk, vindyrking,...

Sorter etter:

Leiligheter Albina

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leilighet Ero

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leiligheter Nataša

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Robinson turisme House Pašman Banj

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Dragica

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Robinson turisme Pedišić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5

Robinson turisme Vila Valentina

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 65 €

Leiligheter Villa Kornati

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 25 personer

fra 25 €

Leilighet Višnjić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

fra 80 €

Leilighet Marašić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Bilić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 16 personer

fra 25 €

Leilighet Iris

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leilighet Manojlović

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leilighet MaLu

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Guesthouse Zelić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 11 personer

fra 120 €

Leilighet Luani

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leilighet Vuletić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Albina ( Pašman - Ždrelac)

Leiligheter Albina med 3 stjerner er plassert på øya Pašman i landsbyen Ždrelac, og ligger veldig nær sjøen. Det er 2 leiligheter, og hver har to soverom, en stue med en ekstra seng, et bad, et kjøkken, TV og air condition. På gården er det en grill og en stor parkeringsplass. Bak huset er en caffe bar med wi-fi internett. Leilighetene er for 4 + 1 person. Ždrelac er et oppgjør på øya Pašman, som ligger i flere bukter og åser på østsiden av øya. Med svært innrykkende kystlinje, sandstrender og utsikt over nasjonalparken Kornati og Dugi Otok, er Ždrelac en av de mest attraktive stedene på øyene i Zadar-skjærgården.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Albina

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Ero ( Pašman - Ždrelac)

Leilighet Ero har kategorisering: tre stjerner ***. Leiligheten ligger i byggets første etasje og består av: stor stue, to soverom, kjøkken, bad, 2 terrasser. Leiligheten har totalt 6 + 1 sengeplasser. Kjøkkenet er utstyrt med alle hvitevarer (elektrisk og gasskomfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, brødrister, kjøleskap) og kjøkkenutstyr. Badet er utstyrt med toalett, dusj og vaskemaskin. Leiligheten har klimaanlegg, satellitt-TV, 2 TV-er og DVD-spiller, parkering, grill og båtplass. Kjæledyr er tillatt. Avstand til stranden er 80 meter, til butikken 200 m, til Kukljica 4 km, til fergekaien på 10 km og fergen til Tkon 18 km. Fra leiligheten er det utsikt over Dugi Otok og Kornati på den ene siden og Zadar på den andre siden av leiligheten. Tilbring en velfortjent ferie i leiligheten vår.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ero

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Nataša ( Pašman - Ždrelac)

Feriehus i Polača bukten med to separate leiligheter ligger bare noen få skritt fra stranden. Leilighet (3 + 2 personer) ligger i første etasje av huset. Overflateområdet er 80m2 og består av: 1 dobbelt soverom, 1 enkeltrom, stue med ekstraseng for 2 personer, kjøkken, bad, terrasse. Leiligheten har aircondition. Parkering sikret. Leilighet (4 + 1 personer) ligger i første etasje. Overflateområdet er 75m2 og består av: 2 doble soverom, kjøkken og stue med ekstraseng for 1 person, bad, terrasse. Leiligheten har aircondition. Parkering sikret.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nataša

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Robinson turisme House Pašman Banj ( Pašman - Ždrelac)

Nyt ditt opphold i vårt hytte på sørsiden av øya Pašman i landsbyen Banj. Det ligger på et utmerket sted, rett ved sjøen. Robinson turisme i uberørt natur mot Kornati skjærgården og det åpne havet. Hvis du ser etter en strand bare for deg selv i ekte naturlig miljø og stillhet, kan du nå oss med turstier med vår hjelp eller bil (anbefalt). Huset har fullt utstyrt kjøkken / stue, ett soverom og et toalett. Elektrisitet er på solsystemet, regnvann fra vanntanken gjennom huset, det er en TV, kjøkken utstyrt for bruk (komfyr arbeider med gass og kjøleskap arbeider på gass), utendørs dusj, terrasse og grill. Det er en dobbeltseng på soverommet, og sovesofa for to i stuen. Vi har gjester som kommer til huset vårt hele tiden i ti år, så noen datoer er blokkert. max. 4 personer. Bilen ligger 150 meter fra hytta. Det er ingen naboer innen 500 meter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme House Pašman Banj

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Dragica ( Pašman - Ždrelac)

Huset ligger på øya Pašman, Ždrelac, et hytteoppgjør nær broen. Huset har to separate leiligheter. Første etasje Leiligheten har 2 + 3 senger, andre etasje har 2 + 2 senger. Rommene er luftkondisjonerte. Hver leilighet har en balkong. Gjestene har også en ekstra terrasse. Stor parkering  ligger bak huset. Den første stranden er 100 m fra huset og har utsikt over Kornati. En annen strand egnet for barn  er også 100 m unna med utsikt over Sukosan og Zadar. Hvis du vil ha ro, fred, urørt natur, gå, sykle og utforske øyene, er dette riktig sted for deg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dragica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Robinson turisme Pedišić ( Pašman - Ždrelac)

Feriehuset Pedisic familie ligger i en vakker beliggenhet på sørsiden av øya Pasman, med utsikt over skjærgården Kornati. Feriehuset har en stor terrasse, 2 soverom, stue og et velutstyrt kjøkken. Den har plass til 4-5 personer. Det ligger 10 meter fra sjøen, omgitt av grøntområder. Sjeldne er steder hvor du finner denne roen og roen, og så de perfekte forholdene for en ferie som denne. Dette er et Robinson-hus. Robinson turismelskere og alle de som vil flykte fra hverdagen og folkemengdene vil glede seg over dette huset, og vi er sikre på at de vil huske ferien her. Storm er 12 V, vann er 12.000 l. Eiere er tilgjengelige hvis noe mangler.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Pedišić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5
Robinson turisme Vila Valentina ( Pašman - Ždrelac)

Robinson House Villa Valentina ligger i Zadar i Zadar County-regionen, og tilbyr rom med gratis privat parkering. På forhånd takk for henvendelsene dine. Hvis du bestemmer deg for å tilbringe din velfortjente ferie på øya vår, har du muligheten til å slappe helt av fra det daglige stresset og stresset. Du har et bredt spekter av glede av smakene av vin, olivenolje som er laget på det gamle hjemmet, og konsumere våre produkter fra hagen. Kom og nyt ferien. Vi tilbyr et hus med to leiligheter i en vakker urørt natur. Huset har utsikt over Kornati nasjonalpark. Leiligheten har en stor hage som garanterer privatliv. Huset har ikke strøm all kraft er via solcellepaneler. Feriehuset har utsikt over hagen, utsikt over hagen, sittegruppe, flatskjerm-TV med satellittkanaler, et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap og stekeovn, og eget bad med dusj. En balkong med havutsikt er tilgjengelig på alle enhetene. Robinson House Villa Valentina tilbyr en solterrasse. Denne eiendommen har en hage med grillutstyr, og gjestene kan gå turer og dykking i nærheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Vila Valentina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Villa Kornati ( Pašman - Ždrelac)

Villa Kornati består av åtte leiligheter og ligger i et sted Ždrelac på den kroatiske Pašman-øya. Adresse: Put Tarokini 1 (sjette gate). Dette lille stedet er ideelt for ferie og tilbringe litt kvalitetstid med familien din. Foruten hav og frisk luft er det en perle av dette stedet, vakker sandstrand. Stranden er veldig rent, grunt og omgitt av furuskog. Barn liker spesielt denne stranden. Nærmeste flyplass ligger i byen Zadar. Zadar-regionen er omgitt av fem nasjonalparker: Paklenica, Kornati, Plitvice innsjøer, Krkas falls, Nord Velebit. For kun 1-2 timer kjøring med bil eller båt er det mulig å se alle nasjonalparker. Sted Ždrelac er faktisk en inngang for naturparken Telašcica og nasjonalparken Kornati. Pašman-øya har overflaten på 60 km? og er delt fra land ved Pašman-kanalen som er full av mange vakre, små øyer. Det er forbundet med land med ferge rute Biograd - Tkon og Zadar - Preko (på Ugljan øya) og med Ugljan øya med bro i se pass Ždrelac. Havstrømmer i Pašman-kanalen skifter retning hver sjette time, slik at de gjør denne delen av Adriaterhavet en av de reneste. En av destinasjonene du bør besøke er klostre St. Dujma og St. Kuzma i de nærliggende stedene Kraj og Tkon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Kornati

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Višnjić ( Pašman - Ždrelac)

Omgitt av grønne omgivelser og vakker utsikt over Kornati nasjonalpark, naturparken Telascica og Zadar, som ligger på feriestedet Pasman Zdrelac. Vi tilbyr en hyggelig innkvartering i nye to-roms leiligheter er utstyrt i henhold til europeiske standarder.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Višnjić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Marašić ( Pašman - Ždrelac)

2 soverom, kjøkken, spisestue, bad, hall - 30 m fra stranden - havutsikt - terrasse - air condition-parkeringsplass - fullt utstyrt

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marašić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Bilić ( Pašman - Ždrelac)

Leiligheter Bilic - Øya Pasman, Zdrelac (sentrum). - Avstanden fra havnen Preko-Zadar ligger 16 km fra havnen Tkon-Biograd 17 km. - Nærhet til byen, strender, butikker og puber er ca 400 m. - Leiligheter for 2-5 personer. - Pris 30-45 euro. - Sted: Ždrelac - Island Pasman. - Beskrivelse: Hus bygget i tradisjonell dalmatisk arkitektonisk stil, i gamlebyen, landskap, idyllisk beliggenhet, fredelig og rolig miljø, gårdsplass i grønn skygge, peis til gjestenes disposisjon, hus med egen parkeringsplass, på gårdsplassen utendørs dusj, gjester huset er tilgjengelig for delt terrasse (100 m2). - Dyr: ikke tillatt kjæledyr. --------------------- Leilighet A1 (2 +2) - Beskrivelse: to senger, 26 m2, første etasje, stue med kjøkken og spisestue, soverom (dobbeltseng), bad med toalett, overbygd terrasse (8 m2, Northeast), har leiligheten en utsikt over havet. - Tilleggsutstyr: air-condition, satellitt-TV, radio,mikrobølgeovn. -Priser: -45 Euro / dag fra 01.07. til 31.08. -35 Euro / dag 16.06. til 30.06. og 01.09. til 15.09. -30 Euro / dag fra 01.06. til 15.06. og fra 16.09. til 30.09. -------------------- Leilighet A2 (2 +3) -Beskrivelse: to franske senger, en ekstra bed.30 m2, kjøkken, stue og spisestue (franske senger, en ekstra seng), soverom (franske senger), WC, dusj, balkong (3 m2, Sør). -Ekstra utstyr: air-condition, satellitt TV, radio, mikrobølgeovn. -Priser: -45 Euro / dag fra 01.07. til 31.08. -35 Euro / dag 16.06. til 30.06. og 01.09. til 15.09. -30 Euro / dag fra 01.06. til 15.06. og fra 16.09. til 30.09. --------------------- Leilighet A3 (2 +2) -Beskrivelse: fire senger, 30 m2, første etasje, stue med kjøkken og spisestue, soverom (dobbeltseng), soverom (adskilt senger), bad med toalett, balkong (4 m2, Nord), har leilighet havutsikt. -Ekstra utstyr: klimaanlegget, TV + SAT, radio, mikrobølgeovn. -Priser: -45 Euro / dag fra 01.07. til 31.08. -35 Euro / dag 16.06. til 30.06. og 01.09. til 15.09. -30 Euro / dag fra 01.06. til 15.06. og fra 16.09. til 30.09. --------------------- Studio apartamento A4 (2 +1) -Descripción: dos camas, dos camas supletorias, 22 m2, primera planta, dormitorio, cocina y comedor, cuarto de baño con WC. -Equipos adicionales: aire acondicionado, TV vía satélite, radio, mikrobølgeovn. -Precios: -30 Euros / día desde 01.07. a 31.08. -25 Euros / día 16.06. a 30.06. y 01.09. a 15.09.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bilić

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Iris ( Pašman - Ždrelac)

Helt ny leilighet 50 m2 + 20 m2 terrasse. Leiligheten har 2 separate soverom, kjøkken og stue, bad. Utsikt fra terrassen er vakker og du kan se National Park Kornati, byen Zadar, Dugi otok. Vi tilbyr Valgfrie en dagsturer til National Park Kornati og Telašcica.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Iris

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Manojlović ( Pašman - Ždrelac)

Jeg leier en leilighet med to rom på øya Pašman, fullt utstyrt, ligger bare 70 meter fra stranden, med en flott beliggenhet på Kornati-øyene. Vi har også en stor og romslig terreng. Vi gir mulighet til å leie en 5,5 meter lang båt med en motor på 90 ks for ekstra 70 euro for en dag.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Manojlović

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leilighet MaLu ( Pašman - Ždrelac)

Feriehus har to separate leiligheter med 4 + 2 senger. (Totalt 8 + 2/4 senger. Den er utstyrt med alle hvitevarer, aircondition og ligger 70 meter fra sjøen i bosetningen Gladuša i Ždrelac på øya Pasman. Muligheten til å koble til båten. Huset er leid hele ni måneder veldig praktisk.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet MaLu

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Guesthouse Zelić ( Pašman - Ždrelac)

Dette feriehuset på øya Pasman, ideelt for familie sammenkomster, består av tre separate boliger med utvendige trapper. Første etasje huser en to-roms leilighet mens første etasje har en to-roms leilighet. Under de varme sommerdagen, mens bassenget gir innbydende forfriskninger, er grillen nyttig når du skal tilberede deilige måltider. Zdrelac er forbundet med en bro til Ugljan-øya. En båttur til Kornati National Park er sterkt anbefalt. Appoximately 30 meter av tilgangsveien til huset er ikke asfaltert.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Guesthouse Zelić

Fra sjøen 750 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 120 €

Leilighet Luani ( Pašman - Ždrelac)

Leilighet Luani ligger i et fredelig Ždrelac-senter på Pašman-øya, og tilbyr en vakker terrasseutsikt over havet. Leiligheten ligger 80 meter fra steinstrand og 200 meter fra sandstranden. Luftkondisjonerte nyrenoverte Unit (50,73 m2 med terrasse) inneholder ett soverom og romslig stue (TV + telefon). Det er også et fullt utstyrt kjøkken (komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin) og spisestue, bad med dusj (vaskemaskin) og sittegruppe terrasse. Vi tilbyr også gratis, privat parkering på stedet. Oppholdsskatten er inkludert i prisen. En butikk med matforsyninger samt står med frisk frukt og grønnsaker er bare 50 meter unna, samt restaurant hvor du kan nyte fiskespesialiteter. Lokal bussholdeplass ligger 300 meter unna, og havnehavnen er i liten by som heter Preko på øya Ugljan, hvorfra du kan ta ferge og daglig reise til Zadar og tilbake som ligger bare 13 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Luani

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Vuletić ( Pašman - Ždrelac)

Apartment Vuletic ligger på øya Pasman i Ždrelac, bare 150 meter fra sjøen. Leiligheten har 60 m2, inneholder 2 soverom, stue med kjøkken, bad med dusj, en stor terrasse på 15m2 med vakker havutsikt. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vuletić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Pašman - Ždrelac

Pašman - Ždrelac  - Våpenskjold Ždrelac er en liten turistby og kommune i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger nord på øya Pašman, i nærheten av broen som forbinder øya Pašman med øya Ugljan. Som alle andre byer på øya Pašman, ligger den på østkysten av Pašman-kanalen på andre siden av byen Sukošan. Den ble oppkalt etter en smal passasje - Ždril, som skiller øya Ugljan og øya Pašman. Det har rundt 300 fastboende, som hovedsakelig driver med landbruk, vindyrking, olivenavling, fiske og turisme. Innkvartering tilbys utelukkende i privat innkvartering og i rom, leiligheter eller fritidsboliger i private hus. Stedet er dannet rundt en sentral kirke i St. Luke og utvidet til flere nærliggende daler og åser, inkludert en ny bebyggelse nær broen. Robust kystlinje med vakre rullesteinsstrender, krystallklart vann, fred og ro tiltrekker seg gjester fra hele verden, men også helgeturer, noe som gjør Ždrelac til et av favorittstedene for innbyggerne i Zadar. Vi inviterer deg til å besøke Ždrelac, denne oasen av fred og ro, hvor du kan tilbringe uforglemmelig ferie på øya Pašman. Søk etter billig privat innkvartering i Ždrelac. Leiligheter, rom og feriehus billigere opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Ždrelac!

Pašman - Ždrelac Værmelding