Leiligheter Pašman - Neviđane | Topp overnatting i Pašman - Neviđane, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pašman - Neviđane

Neviđane er en liten turistby og havn i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman, 3 km nordvest for byen Pašman. Den eldre delen av byen ligger omtrent 300 m fra sjøen, mens den nye delen av byen ligger langs kysten. Bosetningen ble først nevnt på 1000-tallet, og ble oppkalt etter klosteret St. Nevijane som ble revet under krigen på 1600-tallet. Med dagens sognekirke for Det hellige hjerte fra slutten av 1800-tallet er...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pašman - Neviđane

Sorter etter:

Robinson turisme Sunset Romance

Pašman - Neviđane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 55 €

Robinson turisme Lujo

Pašman - Neviđane

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

fra 70 €

Leiligheter Benić

Pašman - Neviđane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nevijana

Pašman - Neviđane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

fra 40 €

Robinson turisme Sunset Romance ( Pašman - Neviđane)

Sunset Romance Robinson-huset for 7 personer ligger i Stivan-bukten på den sørvestlige siden av Pasman Island og er omgitt av oliventrær og andre trær, så det er vakkert skjult. Stivan er en mindre vik med flere hus og utsikt over mindre øyer som Sit, Lavdara, Iz, og videre kan du se Dugi otok. Ankomst til Stivanja-bukten er mulig på Macadam-veien, som også passer for biler, men det er nødvendig å kjøre forsiktig for støt underveis. Tkon ligger ca 9 km unna, med restauranter, butikker, et lite marked, et bakeri og en konditori. Det tar ferge fra Biograd na Moru (ferien til Biograd-Tkon tar omtrent 15-20 minutter, fergen går flere ganger om dagen). Det er også mulig å ankomme med ferge fra Zadar til Preko på øya Ugljan, via broen i Zdrelac til øya Pašman (fergeturen tar ca. 30 minutter, billettprisen er dyrere enn Biograd-Tkon-linjen, det er praktisk å ha en linje rundt midnatt). Parkering for flere biler er gitt ved siden av huset. Båtplassen ligger i havnen og er gratis (dybde ca. 1 m, lengde opptil 8 m). Hvis du har lisens kan du leie en båt (pris i henhold til motoreffekt), drivstoff er ikke inkludert i prisen. Gjestene kan bruke hagegrillen. Vann i huset er regnvann som samler seg om vinteren i tanken under huset, så det er nødvendig å konsumere vann rasjonelt. Vannet er egnet for drikking, men hvis du er i tvil, anbefaler vi å ta med flaskevann eller koke det. Det er en utendørs dusj og en dusj. Eierne viser deg hvordan du bruker dusjen. Elektrisitet hentes fra solcellepaneler og konverteres til 220 V med europeiske standardkontakter. Elektriske apparater kan brukes daglig uten begrensninger, om natten må man ta vare. Cove sv. Dammen er dekket av et mobilsignal. Det bortgjemte Sunset Romance-huset er utstyrt med en komfyr slik at du kan bo på våren eller høsten og om vinteren. Kjæledyr er velkomne. Gjestene kan ha Wi-Fi hjemme ved kjøp av kuponger i minst en ukes fast internett. Enheten som denne kupongen er kjøpt for, fungerer som et hot spot. Stranden i bukta er for det meste steinete, men den har en fin gradvis inngang til havet, hvor grus, havet er krystallklart. Sunset Romance feriehus vil glede deg over en vakker utsikt over solnedgangen. I tilfelle stengning av grensene på grunn av COVID-19, returnerer vi hele forskuddsbeløpet - forskudd, eller, etter avtale med deg, videresender vi betalingen for 2022 sesongen !! Eiere vaksinert mot COVID-19 !!!!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Sunset Romance

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 55 €

Robinson turisme Lujo ( Pašman - Neviđane)

Robinson-feriehuset "Lujo" ligger på øya Pašman, i bukten kalt "Stivanja". Sandstranden ligger 30 meter unna. Bukten "Stivanja" (eller lokalt kalt "Lokvice") ligger på vestsiden av øya og vender seg mot nasjonalparken "Kornati" og øyene Sit, Žut, Dugi otok og Iž. Huset har ett soverom for to personer. Det har også kjøkken, spisestue og bad. Kjøkkenet har alt du trenger - servise, middagsservise, oppvaskkluter, gasskomfyr, kjøleskap (120 liter), fryser (80 liter) og peis med grill. Det er terrassen ved huset med fluktstol og hagemøbler. Du kan også finne hagedusjen bak huset. Det er håndklær og sengetøy klargjort for deg på soverommet. Huset vårt er laget for robinson-turisme, så vanntanken forsynes med 3000 liter vann fra vannsystemet. Selv om vannet er til drikke, er vårt råd å koke vann før fullførelsen på grunn av de høye temperaturene om sommeren. Et annet råd er å ta med deg flaskevann. Kranvann er installert på kjøkken, bad og utendørs dusj. Elektrisiteten i huset genereres av solenergien (220 V). Vann og strøm skal spares så mye som mulig. Huset er direkte tilgjengelig med bil (parkering ligger foran huset) på improviserte og grove (rullestein / jord) veier over bakken, som kan påvirkes av værforholdene. På grunn av dette anbefales ikke veier for lave biler, men det betyr ikke at du må ha SUV. Disse veiene kan passeres med vanlig bil med forsiktig kjøretur. Båtplass ligger gratis på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Lujo

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Benić ( Pašman - Neviđane)

Benic Apartments ligger i et familiehus som ligger bare noen få meter fra havet og stranden. Parkering på private parkeringshus. Køye for små båter. Dette er det perfekte stedet for alle som ønsker fred og ro

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Benić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nevijana ( Pašman - Neviđane)

Nevijana Apartments ligger bare noen få meter fra sjøen. I nærheten ligger den vakre sandstranden ideell for barn. Leilighetene har privat overbygget parkeringsplass, grill, tillat kjæledyr. Leilighetene er for 4 + 2 personer. To soverom, kjøkken og wc.Mogućnost turer til Kornati National Park.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nevijana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane  - Våpenskjold Neviđane er en liten turistby og havn i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman, 3 km nordvest for byen Pašman. Den eldre delen av byen ligger omtrent 300 m fra sjøen, mens den nye delen av byen ligger langs kysten. Bosetningen ble først nevnt på 1000-tallet, og ble oppkalt etter klosteret St. Nevijane som ble revet under krigen på 1600-tallet. Med dagens sognekirke for Det hellige hjerte fra slutten av 1800-tallet er det ruiner av kirken fra 1600-tallet, mens i kirkegården er ruinene av kirken som ble bygget på 1000-tallet. Alt dette forteller oss om den lille og rike historien til denne lille byen og hele øya Pašman. I Neviđane bor rundt 400 innbyggere, som tradisjonelt driver med landbruk, fiske og turisme. Turisme så vel som i andre deler av kysten utvikles på slutten av sekstitallet, og overnatting tilbys utelukkende i privat innkvartering i leiligheter, rom og fritidsboliger. Her er en vakker sandstrand som er ideell for små barnefamilier. Havet er veldig rent takket være den sterke havstrømmen i Pašman-kanalen, som endrer retning hver 6. time. I tillegg til bading, soling og vannsport, kan alle besøkende og gjester glede seg over kjent Pašman-mat. Vi anbefaler en hyggelig sykkeltur, slik at du kan utforske hele øya. Til elskere av underholdning og uteliv, anbefaler vi en kveld i byene Biograd eller Zadar i nærheten. Søk i vårt tilbud på billige leiligheter, rom og annen privat innkvartering i Neviđane og tilbring en rolig og hyggelig ferie i en ekte øyatmosfære ved Adriaterhavet. Privat innkvartering i Neviđane på øya Pašman. Velkommen til Neviđane!

Pašman - Neviđane Værmelding