Leiligheter Pašman - Pašman | Topp overnatting i Pašman - Pašman, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pašman - Pašman

Pašman er en liten turistby og kommune i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman og har en befolkning på 2000 innbyggere. Fra fastlandet er atskilt av Pašman-kanalen. Ikke langt fra Pašman er det et mindre sted Mali Pašman, som ligger noen kilometer innover i landet. Øya Pašman er et paradis for naturelskere, fred og rolig familieferie. Strender på øya Pašman er i stor grad småsteinstrender omgitt av furutrær,...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pašman - Pašman

Sorter etter:

Leiligheter Villa Oleander Barotul

Pašman - Pašman

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 28 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Lavanda

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 61 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Rosmarin

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 44 personer

fra 50 €

Leiligheter Marinero

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Pedišić

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

fra 55 €

Leiligheter Mama Roza

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 57 €

Feriehus Villa Kate

Pašman - Pašman

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 313 €

Leiligheter Lanterna

Pašman - Pašman

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 25 personer

fra 45 €

Leilighet Marina Barotul Pašman

Pašman - Pašman

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leilighet Marko

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

fra 50 €

Leiligheter Jureško Mrljane

Pašman - Pašman

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 11 personer

fra 60 €

Leilighet Jurkin

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Božin

Pašman - Pašman

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Oleander Barotul ( Pašman - Pašman)

Vi tilbyr en idyllisk ferie i de nylig møblerte leilighetene i den gamle dalmatiske landsbyen Barotulu. Den vakre sandstranden ligger bare 250 meter fra huset og kan nås med asfaltvei. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Oleander Barotul

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 28 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Lavanda ( Pašman - Pašman)

Villa Lavanda har 18 leiligheter og ligger ved siden av sjøen ved siden av en av de vakreste strendene på Pasman - Lucina -bukten. Fra leiligheten kan du se barn leke i sanden på det grunne havet. Overnatting i Villa Lavanda anbefales spesielt for familier med små barn, for i huset vårt i hovedsesongen er det mange barn som umiddelbart finner et selskap og dermed gjør det lettere for foreldre å hvile. På gården er det en stor lekeplass i skyggen, hvor barna dine kan leke bekymringsløst, mens du kan bruke den delte grillen til å lage et deilig måltid. Hver leilighet har sin egen private overbygde terrasse med utsikt over havet, kabel-TV totalt, gratis Wi-Fi og sikret parkering. Villa Lavanda er åpent hele året! Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Lavanda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 61 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Rosmarin ( Pašman - Pašman)

Villa Rosmarin med 11 leiligheter ligger rett ved sjøen og med vakker utsikt over den nærliggende øya Garmenjak. Leilighetene er i forskjellige størrelser og har plass til 4-8 personer. Plasseringen av huset er på en vakker tomt der huset er omgitt av forskjellige middelhavstrær og grøntområder (aprikoser, fiken, mimosa, granateple, veldig velsmakende druer, rosmarin, laurbær ...). Leilighetene er utstyrt med TOTAL TV, gratis Wi-Fi, på tomten er det parkeringsplass for bilen din. Det er en stor grill foran huset, hvor du kan tilberede et deilig dalmatisk måltid med enten fisk, grønnsaker eller kjøtt. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Rosmarin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 44 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marinero ( Pašman - Pašman)

Langs den vakre bukten og stranden gir denne eiendommen dere alle en avslappet, behagelig og minneverdig ferie. Restaurant med en stor terrasse som tilbyr et stort utvalg av à la carte-retter eller bed and breakfast, pizza, deilige forretter og salater, is og et rikt utvalg av drikke og øl. Leilighetene er innredet, og har klimaanlegg, og 2 spesielle suiter har store terrasser med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marinero

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Pedišić ( Pašman - Pašman)

Leilighetene ligger på rullesteinstranden, veldig attraktiv beliggenhet med stor hage, fredelige og rolige omgivelser. I huset er det 3 leiligheter. I hagen er utvendige markiser, grill og hagedusj. Gjestene har forsikret båtkjøreplassen og stor parkering. Hver leilighet har sin egen balkong. Leilighet A2 (4 + 2) og studioleilighet Sea S1 (2 + 0) har vakker utsikt over dekorert strand og øyene i nærheten, mens leilighet Pine A1 (2 + 1) har utsikt over furuskogen. Ta med håndkle. Innsjekking: etter 12:00, Utsjekking: før 10:00. Nettside: www.apartmani-pedisic.hr eller Facebook-sider: www.facebook.com/ApartmaniPedisic Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pedišić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Mama Roza ( Pašman - Pašman)

Mama Roza ligger i første rad til sjøen i en vakker fredelig bukt med havet foran huset og furuskogen i ryggen. Stranden ligger rett foran huset, 10 meter unna. Boenhetene er i første etasje av huset. Perfekt for en familieferie eller en romantisk ferie for to.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mama Roza

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 57 €

Feriehus Villa Kate ( Pašman - Pašman)

Lovely Villa Kate ligger i Barotul på øya Pasman, en av de vakreste og mest pittoreske kroatiske øyene. Med et boblebad, hvor gjestene kan slappe av på varme sommerdager og luftige kvelder, tilbyr huset også en fantastisk havutsikt. Den store terrassen har en grillplass hvor gjestene kan vise sine kulinariske ferdigheter. Dette moderne innredede huset består av stue, kjøkken og toalett i første etasje. Øvre etasje består av fire soverom, 2 bad og toalett. Wi-Fi, klimaanlegg og parkering er gratis tilgjengelig på stedet. Pasman-øya er forbundet med ferge med byene Zadar og Biograd. Huset ligger i et fredelig sted Barotul, som har en fergelinje med Biograd hvert 30. minutt. Barotul ligger ved sjøen, langt fra byens støy, og er et perfekt sted for en avslappende ferie. Landsbyen er kjent for sin vakre sandstrand (150 m), og de fleste av innbyggerne er engasjert i fiske og landbruk, som de gjerne vil inkludere deg på. Når du er på Pasman, er vår anbefaling å utforske det lokale kjøkkenet. Den tradisjonelle gastronomien på øya Pašman og alle dens byer består i tilberedning av en rekke spesialiteter basert på lett mat, fisk, grønnsaker med tilsetning av høykvalitets olivenolje med dalmatiske krydder som rosmarin og laurbær, som gir rettene en eksepsjonell smak. Biograd er en by som ligger en 15 min fergekjøring unna. Denne fantastiske dalmatiske kystperlen tilbyr fantastiske strender og fine restauranter. Dugi otok er en øy som kan nås med en ferge fra byen Zadar. Noen av de mange naturlige skjønnhetene som gjør denne øya til et spesielt sted er Sakarun-stranden, Dugi rat fyrtårn og naturparken Telascica. Telascica-viken er omgitt av 13 mindre øyer (og også 6 øyer inne i viken) og nær saltsjøen Mir. Eiendommen ligger i første og øverste etasje. Det er kun tilgjengelig via trapper. Skadedepositum er 300 euro. Parkering er gratis og tilgjengelig på stedet. Egen inngang. Wi-Fi og klimaanlegg er gratis. BBQ er tilgjengelig og gratis å bruke. Kjæledyr er ikke tillatt. Villa Kate passer for 8 personer. Babyer kan overnatte gratis i en tilgjengelig barneseng.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Kate

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 313 €

Leiligheter Lanterna ( Pašman - Pašman)

Apartments Lanterna ligger i sentrum av Pašman på kysten med en vakker utsikt over Pašman-kanalen, små øyer og Biograd. Vi har 9 leiligheter i første og andre etasje, mens det i første etasje er det en restaurant med 40 år tradisjon for tilberedning av sjømatspesialiteter. Vi tilbyr muligheten for frokost og halvpensjon. Leilighetene har klimaanlegg med havutsikt, har et lite kjøkken, soverom, toalett med bad og balkong.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lanterna

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Marina Barotul Pašman ( Pašman - Pašman)

Ettromsleilighet ligger i et familiehus i et lite og rolig sted Barotul på øya Pašman, som ligger i Taline-bukten, mellom Pašman og Mrljane. Leiligheten ligger ca. 350 m fra stranden eller sentrum, en enkel spasertur ca. 10 minutter. Er du ute etter fred og ro, vakkert grønt, uberørt natur, er dette det rette stedet for deg. Leiligheten har ett soverom, en stue med kjøkken hvor det er klimaanlegg, TV, bord, stoler og en ekstra seng. Terrassen er foran leiligheten. Det er også en grill og en hage på gårdsplassen. Parkering er foran leiligheten og ved siden av leiligheten på et stort område. Kjæledyr er tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marina Barotul Pašman

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Marko ( Pašman - Pašman)

Leilighet "Marko" på øya Pašman har 80 m², havutsikt, to soverom, to balkonger, første rad til sandstranden, en rolig grunne bukt egnet for barn, og øya Pašman er også det rette stedet for sykkelentusiaster . Sikret parkeringsplass, mulighet for bruk av utendørs dusj og grill. Velkommen

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marko

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Jureško Mrljane ( Pašman - Pašman)

Leiligheter i Mrljane på øya Pašman. Fullt utstyrt, en 5-minutters spasertur fra en vakker strand ideell for barn, det er også en strand for hunder i nærheten, strandbarer, en restaurant og en liten butikk. Hver leilighet har en sikker parkeringsplass, balkong, WiFi, klimaanlegg, oppvaskmaskin, håndklær, sengetøy, etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jureško Mrljane

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Jurkin ( Pašman - Pašman)

Perfekt sted for en familieferie. Barn vil elske det. Stranden og lekeplassen ligger over veien, 8 meter fra leiligheten. To soverom, bad, kjøkken og stue. Vakker natur og sandbunn.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jurkin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Božin ( Pašman - Pašman)

Leiligheten ligger i et gammelt steinhus, i et rolig område, nær havnen og sandstranden. I nærheten er det to store sandstrender som egner seg for små barn. Øya Pašman har mange sykkelstier over bakken hvorfra du kan se Kornati.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Božin

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Pašman - Pašman

Pašman - Pašman  - Våpenskjold Pašman er en liten turistby og kommune i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman og har en befolkning på 2000 innbyggere. Fra fastlandet er atskilt av Pašman-kanalen. Ikke langt fra Pašman er det et mindre sted Mali Pašman, som ligger noen kilometer innover i landet. Øya Pašman er et paradis for naturelskere, fred og rolig familieferie. Strender på øya Pašman er i stor grad småsteinstrender omgitt av furutrær, hvor de garantert vil glede seg over småbarnsfamilier. På Pašman er det mange, mindre og mer krevende tur- og sykkelstier for alle som elsker aktive ferier. Vi anbefaler en av stiene som fører til 272 meter høye Veliki Bokolj, hvor det er en steinutkikk som gir utsikt over hele Zadar-skjærgården og Kornati-øyene. Pašman takket være den sentrale beliggenheten på øya er et ideelt utgangspunkt for å oppdage hele øya Pašman, og mange skjulte strender hvor du kan glede deg av å bade og sole deg ved de avslappende lyden av krekling og lyden av bølger. Hvis du er tilhenger av aktive helligdager, kan du glede deg over en rekke underholdningsarrangementer som arrangeres gjennom sommeren. En rekke tavernaer og restauranter i Pašman og hele øya vil tilby deg en av de mange spesialitetene: dalmatisk skinke, stekt lam, blekksprut og tradisjonell pašticada, perlen fra det dalmatiske kjøkkenet. Besøk Pašman, kontakt direkte eierne av leiligheter, rom og feriehus og tilbring ferien på å oppdage denne vakre øya. Søk etter rimelig privat innkvartering i Pašman på øya Pašman. Velkommen til Pašman!

Pašman - Pašman Værmelding