Leiligheter Pašman - Pašman | Topp overnatting i Pašman - Pašman, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pašman - Pašman

Pašman er en liten turistby og kommune i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman og har en befolkning på 2000 innbyggere. Fra fastlandet er atskilt av Pašman-kanalen. Ikke langt fra Pašman er det et mindre sted Mali Pašman, som ligger noen kilometer innover i landet. Øya Pašman er et paradis for naturelskere, fred og rolig familieferie. Strender på øya Pašman er i stor grad småsteinstrender omgitt av furutrær,...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pašman - Pašman

Sorter etter:

Leiligheter Villa Oleander Barotul

Pašman - Pašman

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 28 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Lavanda

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 61 personer

ved forespørsel

Last minute tilbud

Leiligheter Villa Rosmarin

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 44 personer

ved forespørsel

Robinson turisme Robinzon

Pašman - Pašman

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

fra 90 €

Leiligheter Marinero

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Pedišić

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

fra 35 €

Leiligheter Mama Roza

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 34 €

Leiligheter Villa Iva Pašman

Pašman - Pašman

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

fra 85 €

Leiligheter Lanterna

Pašman - Pašman

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 25 personer

fra 45 €

Leilighet Marina Barotul Pašman

Pašman - Pašman

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 2 personer

fra 31 €

Leilighet Marko

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Oleander Barotul ( Pašman - Pašman)

Vi tilbyr en idyllisk ferie i de nylig møblerte leilighetene i den gamle dalmatiske landsbyen Barotulu. Den vakre sandstranden ligger bare 250 meter fra huset og kan nås med asfaltvei. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Oleander Barotul

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 28 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Lavanda ( Pašman - Pašman)

Leiligheten ligger i en vakker liten bukt noen hundre meter fra "byen" Pašman. Foran huset er det et krystallklart hav og fin sand. Terrassen har vakker havutsikt. Leilighetene er ikke store, men hver har sin egen overbygde terrasse med utsikt over havet. Ideell for familieturisme.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Lavanda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 61 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Rosmarin ( Pašman - Pašman)

Villa Rosmarin ligger rett ved stranden. Foran huset er det en stor hage med rikelig med skygge. Alle leilighetene har klimaanlegg, huset har gratis wifi og total TV. Grillfasiliteter er tilgjengelig for gjestene. Flere meter fra kysten ligger øya Garmenjak.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Rosmarin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 44 personer

Pris ved forespørsel

Robinson turisme Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i et avsidesliggende område av den sørlige delen av øya, med utsikt over øyene Kornati. Denne delen er ikke bebodd av fastboende, men har bare noen få hus beregnet for de som foretrekker denne typen ferier. Utstyrt med alle moderne ferieeventyrere. Den har solenergi og gass, vannet i tanken, og går gjennom huset er en liten pumpe. Dusjen er ute. Inne på kjøkkenet, bad med vask, to rom med en ekstra seng. Foran er en stor overbygd terrasse med peis perfekt for sosialt samvær og hyggelig opphold. Fordelen med denne ferien er fred, stille, vakre omgivelser med uberørt natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Robinzon

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Marinero ( Pašman - Pašman)

Langs den vakre bukten og stranden gir denne eiendommen dere alle en avslappet, behagelig og minneverdig ferie. Restaurant med en stor terrasse som tilbyr et stort utvalg av à la carte-retter eller bed and breakfast, pizza, deilige forretter og salater, is og et rikt utvalg av drikke og øl. Leilighetene er innredet, og har klimaanlegg, og 2 spesielle suiter har store terrasser med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marinero

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Pedišić ( Pašman - Pašman)

Leilighetene ligger på rullesteinstranden, veldig attraktiv beliggenhet med stor hage, fredelige og rolige omgivelser. I huset er det 3 leiligheter. I hagen er utvendige markiser, grill og hagedusj. Gjestene har forsikret båtkjøreplassen og stor parkering. Hver leilighet har sin egen balkong. Leilighet A2 (4 + 2) og studioleilighet Sea S1 (2 + 0) har vakker utsikt over dekorert strand og øyene i nærheten, mens leilighet Pine A1 (2 + 1) har utsikt over furuskogen. Ta med håndkle. Innsjekking: etter 12:00, Utsjekking: før 10:00. Nettside: www.apartmani-pedisic.hr eller Facebook-sider: www.facebook.com/ApartmaniPedisic Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pedišić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Mama Roza ( Pašman - Pašman)

Mama Roza ligger i første rad til sjøen i en vakker, fredelig bukt med havet foran huset og furuskogen på baksiden. Stranden ligger rett foran huset, 10 meter unna. Boligenhetene er i første etasje av huset. Perfekt for en familieferie eller en romantisk ferie for to.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mama Roza

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 34 €

Leiligheter Villa Iva Pašman ( Pašman - Pašman)

Moderne utstyrt Villa Iva med basseng tilbyr 4 leiligheter fra havet bare 100 meter. Villaen ligger i Pasman på øya Pasman. Gul leilighet 2 Soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Grønn leilighet 2 soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Rød leilighet 2 soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Blå Leilighet 2 Soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Eierne har en felles restaurant, som ligger ca 200 meter fra villaen og kan ordne halvpensjon eller helpensjon

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Iva Pašman

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 85 €

Leiligheter Lanterna ( Pašman - Pašman)

Apartments Lanterna ligger i sentrum av Pašman på kysten med en vakker utsikt over Pašman-kanalen, små øyer og Biograd. Vi har 9 leiligheter i første og andre etasje, mens det i første etasje er det en restaurant med 40 år tradisjon for tilberedning av sjømatspesialiteter. Vi tilbyr muligheten for frokost og halvpensjon. Leilighetene har klimaanlegg med havutsikt, har et lite kjøkken, soverom, toalett med bad og balkong.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lanterna

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Marina Barotul Pašman ( Pašman - Pašman)

Ett-roms leilighet ligger i et familiehus i et lite og rolig sted Barotul på øya Paman, som ligger i bukten Taline, mellom Pašman og Mrljane. Leiligheten ligger ca 400 m fra stranden eller sentrum, en kort spasertur ca 10 minutter. Hvis du leter etter fred og ro, vakre grøntområder, uberørt natur, er dette det rette stedet for deg.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marina Barotul Pašman

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 31 €

Leilighet Marko ( Pašman - Pašman)

Leilighet Marko på øya Pasman har 85 m2, to soverom, to balkonger, første rad til sandstranden, en rolig grunne bukt egnet for barn. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marko

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Pašman - Pašman

Pašman - Pašman  - Våpenskjold Pašman er en liten turistby og kommune i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman og har en befolkning på 2000 innbyggere. Fra fastlandet er atskilt av Pašman-kanalen. Ikke langt fra Pašman er det et mindre sted Mali Pašman, som ligger noen kilometer innover i landet. Øya Pašman er et paradis for naturelskere, fred og rolig familieferie. Strender på øya Pašman er i stor grad småsteinstrender omgitt av furutrær, hvor de garantert vil glede seg over småbarnsfamilier. På Pašman er det mange, mindre og mer krevende tur- og sykkelstier for alle som elsker aktive ferier. Vi anbefaler en av stiene som fører til 272 meter høye Veliki Bokolj, hvor det er en steinutkikk som gir utsikt over hele Zadar-skjærgården og Kornati-øyene. Pašman takket være den sentrale beliggenheten på øya er et ideelt utgangspunkt for å oppdage hele øya Pašman, og mange skjulte strender hvor du kan glede deg av å bade og sole deg ved de avslappende lyden av krekling og lyden av bølger. Hvis du er tilhenger av aktive helligdager, kan du glede deg over en rekke underholdningsarrangementer som arrangeres gjennom sommeren. En rekke tavernaer og restauranter i Pašman og hele øya vil tilby deg en av de mange spesialitetene: dalmatisk skinke, stekt lam, blekksprut og tradisjonell pašticada, perlen fra det dalmatiske kjøkkenet. Besøk Pašman, kontakt direkte eierne av leiligheter, rom og feriehus og tilbring ferien på å oppdage denne vakre øya. Søk etter rimelig privat innkvartering i Pašman på øya Pašman. Velkommen til Pašman!

Pašman - Pašman Værmelding