Leiligheter Pašman - Pašman | Topp overnatting i Pašman - Pašman, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pašman - Pašman

Pašman er en liten turistby og kommune i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman og har en befolkning på 2000 innbyggere. Fra fastlandet er atskilt av Pašman-kanalen. Ikke langt fra Pašman er det et mindre sted Mali Pašman, som ligger noen kilometer innover i landet. Øya Pašman er et paradis for naturelskere, fred og rolig familieferie. Strender på øya Pašman er i stor grad småsteinstrender omgitt av furutrær,...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pašman - Pašman

Sorter etter:

Leiligheter Villa Lavanda

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 82 €

Leiligheter Villa Oleander Barotul

Pašman - Pašman

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 72 €

Leiligheter Pedišić

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

fra 35 €

Robinson turisme Robinzon

Pašman - Pašman

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

fra 100 €

Leiligheter Marinero

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

Leiligheter Milić

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 70 €

Leiligheter Mama Roza

Pašman - Pašman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 34 €

Leiligheter Irma Mali Pašman

Pašman - Pašman

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Iva Pašman

Pašman - Pašman

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

fra 85 €

Leiligheter Villa Larisa

Pašman - Pašman

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Lavanda ( Pašman - Pašman)

Ute leiligheten ligger i en fin liten bukt. Fra terrassen er det en fantastisk utsikt over havet. Grunt hav med sand for barn og dypere hav med brygge for hopp og fiske. Vakker og rolig natur med lukt av salt og furu.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Lavanda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 82 €

Leiligheter Villa Oleander Barotul ( Pašman - Pašman)

Du vil glede deg over nylig møblerte leiligheter i den gamle damlatiske landsbyen Barotul. Det er kjent for sin fred, og du vil være i stand til å slappe av og komme deg helt fra din daglige rutine. Det er en fin terrasse til hver leilighet, fra noen av terrassene vil du også kunne nyte havutsikt. Det er bare 250 meter fra fin sandstrand hvor du kan svømme til den nærliggende øya.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Oleander Barotul

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 72 €

Leiligheter Pedišić ( Pašman - Pašman)

Leilighetene ligger på rullesteinstranden, veldig attraktiv beliggenhet med stor hage, fredelige og rolige omgivelser. I huset er det 3 leiligheter. I hagen er utvendige markiser, grill og hagedusj. Gjestene har forsikret båtkjøreplassen og stor parkering. Hver leilighet har sin egen balkong. Leilighet A2 (4 + 2) og studioleilighet Sea S1 (2 + 0) har vakker utsikt over dekorert strand og øyene i nærheten, mens leilighet Pine A1 (2 + 1) har utsikt over furuskogen. Ta med håndkle. Innsjekking: etter 12:00, Utsjekking: før 10:00. Nettside: www.apartmani-pedisic.hr eller Facebook-sider: www.facebook.com/ApartmaniPedisic Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pedišić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 35 €

Robinson turisme Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i et avsidesliggende område på den sørlige delen av øya, med utsikt over øyene Kornati. Denne delen er ikke bebodd av fastboende, men har bare noen få hus beregnet på de som foretrekker denne typen høytider. Utstyrt med alle moderne ferieeventyrere. Den har solenergi og gass, vannet i tanken, og renner gjennom huset er en liten pumpe. Dusjen er utenfor. Inne på kjøkkenet, bad med vask, to rom med en ekstra seng. Foran er en stor overbygd terrasse med peis perfekt for sosialt samvær og hyggelig opphold. Fordelen med denne ferien er fred, stille, vakre omgivelser med uberørt natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Robinzon

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Marinero ( Pašman - Pašman)

Ved siden av den vakre bukten og stranden, tilbyr denne eiendommen deg alt for en avslappet, komfortabel og minneverdig ferie. Restaurant med stor terrasse tilbyr et stort utvalg av à la carte-retter eller bed and breakfast, pizza, deilige forretter og salater, iskrem og et rikt utvalg av drinker og øl. Leilighetene er innredet, hver har aircondition, og 2 spesielle suiter har store terrasser med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marinero

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Milić ( Pašman - Pašman)

Leilighet med tre soverom, bad, kjøkken og to balkonger. Stor gårdsplass for parkering og avslappende nærliggende sandstrand, og med dusj og sving. Mulighet for utflukt på de nærliggende øyene med en båt. I tilfelle mindre enn 7 personer, er prisen omsettelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Mama Roza ( Pašman - Pašman)

Mama Roza ligger i første rad til sjøen i en vakker, fredelig bukt med havet foran huset og furuskogen på baksiden. Stranden ligger rett foran huset, 10 meter unna. Boligenhetene er i første etasje av huset. Perfekt for en familieferie eller en romantisk ferie for to.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mama Roza

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 34 €

Leiligheter Irma Mali Pašman ( Pašman - Pašman)

Leiligheter Irma Mali Pasman ligger i sentrum av øya Pasman, på hovedøyaveien i nærheten av landsbyen Pasman. Irma Apartments består av 3 leiligheter med separate innganger. Hver leilighet har en terrasse hvor du kan nyte utsikten over havet og naturen. Rundt huset er en hage med vinranker, oliventrær, lavendel, bay leaves, rosmarin og tretti forskjellige rosenbusker. Huset er behagelig å bo for familier med barn. På plenen er det svinger, en sandkasse, et lysbilde og solsenger. I første etasje er det en biljard og dart. Huset har et overbygd område med en muret peis og utendørs dusj. Parkeringsplasser ligger i hagen. Prisen inkluderer klimaanlegg, TV, satellitt-TV og Wi-Fi. Pasman Island ligger sør for øya Ugljan, og de er forbundet med en bro. Ferge linjer Zadar-Preko forbinder Zadar til Ugljan Island. Avstanden Irma Mali Pasman av Preko 22 km. En annen kobling øya Pasman med fastlandet er via ferge linjer Biograd-Tkon. Avstanden Irma Mali Pasman fra Tkon 6 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Irma Mali Pašman

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Iva Pašman ( Pašman - Pašman)

Moderne utstyrt Villa Iva med basseng tilbyr 4 leiligheter fra havet bare 100 meter. Villaen ligger i Pasman på øya Pasman. Gul leilighet 2 Soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Grønn leilighet 2 soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Rød leilighet 2 soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Blå Leilighet 2 Soverom 2 bad, stue, terrasse, svømmebasseng, grill. Eierne har en felles restaurant, som ligger ca 200 meter fra villaen og kan ordne halvpensjon eller helpensjon

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Iva Pašman

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 85 €

Leiligheter Villa Larisa ( Pašman - Pašman)

Leiligheten ligger i landsbyen Pašman, i nærheten av stranden, en tennisbane og en volleyballbane. Restauranter, kjøpmenn, postkontor og andre fasiliteter er innen 10-15 minutters gangavstand. Denne leiligheten ligger i første etasje i et privatidshus og har to soverom - ett med dobbeltseng og den andre med to enkeltsenger. En ekstra enkeltseng kan leveres på forespørsel. Begge rommene åpner ut til en balkong som gir en vakker utsikt over havet og en praktfull hage. Leiligheten har også kjøkken, spisestue og bad. En parkeringsplass er også tilgjengelig. Hvis du trenger mer informasjon eller ønsker å bestille leiligheten, vennligst kontakt oss på milka.pasman@gmail.com.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Larisa

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Pašman - Pašman

Pašman - Pašman  - Våpenskjold Pašman er en liten turistby og kommune i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger på østkysten av øya Pašman og har en befolkning på 2000 innbyggere. Fra fastlandet er atskilt av Pašman-kanalen. Ikke langt fra Pašman er det et mindre sted Mali Pašman, som ligger noen kilometer innover i landet. Øya Pašman er et paradis for naturelskere, fred og rolig familieferie. Strender på øya Pašman er i stor grad småsteinstrender omgitt av furutrær, hvor de garantert vil glede seg over småbarnsfamilier. På Pašman er det mange, mindre og mer krevende tur- og sykkelstier for alle som elsker aktive ferier. Vi anbefaler en av stiene som fører til 272 meter høye Veliki Bokolj, hvor det er en steinutkikk som gir utsikt over hele Zadar-skjærgården og Kornati-øyene. Pašman takket være den sentrale beliggenheten på øya er et ideelt utgangspunkt for å oppdage hele øya Pašman, og mange skjulte strender hvor du kan glede deg av å bade og sole deg ved de avslappende lyden av krekling og lyden av bølger. Hvis du er tilhenger av aktive helligdager, kan du glede deg over en rekke underholdningsarrangementer som arrangeres gjennom sommeren. En rekke tavernaer og restauranter i Pašman og hele øya vil tilby deg en av de mange spesialitetene: dalmatisk skinke, stekt lam, blekksprut og tradisjonell pašticada, perlen fra det dalmatiske kjøkkenet. Besøk Pašman, kontakt direkte eierne av leiligheter, rom og feriehus og tilbring ferien på å oppdage denne vakre øya. Søk etter rimelig privat innkvartering i Pašman på øya Pašman. Velkommen til Pašman!

Pašman - Pašman Værmelding