Leiligheter Ugljan - Kali | Topp overnatting i Ugljan - Kali, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ugljan - Kali

Kali er en fiske- og turistby i fylket Zadar i Kroatia. Ligger på østkysten av øya Ugljan, er det det største stedet på Ugljan. Øya Ugljan er forbundet med det nærliggende fastlandet med fergelinje fra nabobyen Preko, og selve turen tar ikke mer enn en halv time. Kali ligger mellom de to havnene fulle av fiskebåter, den ene i nordøst og den andre i sørvest. Det gamle sentrum med trange gater og steinhus ligger på en liten høyde, og på...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Ugljan - Kali

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Vidov

Ugljan - Kali

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Robinson turisme Levantara house

Ugljan - Kali

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 2 personer

fra 80 €

Leiligheter Juric

Ugljan - Kali

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Granda

Ugljan - Kali

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 45 €

Leilighet Petra

Ugljan - Kali

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

fra 55 €

Leiligheter Visnja Ana i Julija

Ugljan - Kali

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Feriehus Petra

Ugljan - Kali

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lidija

Ugljan - Kali

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 20 personer

fra 45 €

Leiligheter Blue House

Ugljan - Kali

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leilighet JADRO

Ugljan - Kali

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leilighet Batalaza

Ugljan - Kali

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Vidov ( Ugljan - Kali)

Vidov Apartments ligger i Lamjana -bukten i rolige omgivelser nær stranden, vi har 3 leiligheter 2+2, a4, a6. Leilighet 2 +2 har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken og stue sammen er det en sofa for to personer, det er en liten balkong. Leiligheten 4 har to soverom med dobbeltseng, bad og kjøkken og stue sammen og utgang til balkong. Tredje leilighet har 3 soverom, en er dobbeltseng, andre enkeltsenger og tredje to separate senger. Alle leilighetene har klimaanlegg og wi-fi internett inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Vidov

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Robinson turisme Levantara house ( Ugljan - Kali)

Levantara house er et lite romantisk feriehus av typen Robinson som ligger i en furuskog på en høyde over landsbyen Kali på øya Ugljan, og har en rekke nydelig utsikt. Terrassen ligger på sjøen, hvorfra du kan se soloppgang og også byen Zadar. Det er ett soverom med dobbeltseng, kjøkken med komfyr og kjøleskap, spisestue og bad. Et hus har også peis, så det er mulig å bo hele året. Levantara hus har solcellepaneler 220 V og samler opp regnvann. Det er en parkeringsplass, men heller ingen naboer innen 600 m rekkevidde. Kjæledyr er velkomne! Det er et ideelt sted for alle natur-, tur- og sykkelelskere. Eller for de som trenger et rolig sted å lade opp. Eiere er tilgjengelig 24/7 for spørsmål eller problemløsning.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Levantara house

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Juric ( Ugljan - Kali)

Leilighetene ligger på øya Ugljan, på et sted kalt Kali, ved den vakre bukten Mala Lamjana. Med sin jomfruelige natur og furuskog er det en av de vakreste buktene i Zadar-skjærgården. Det er et ideelt sted for feriegjester som er glad i natur og rent hav, få mennesker, og likevel full komfort. Det er sykkelstier som går over til naboøya Pašman, og Kornati-øyene er også i nærheten. Utflukter kan bestilles i et lokalt byrå hvor du også kan leie en sykkel, motorsykkel eller bil. Leilighetene ligger i et nytt hus av høy kvalitet, og de er pent møblert og fullt utstyrt. Designet for fire personer, er det et soverom med dobbeltseng, en dobbeltseng i galleriet og en sovesofa i stuen. Det er en stor terrasse med utsikt over bukten. Du kan se havet, oliventrær og typisk middelhavsvegetasjon. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle hvitevarer, kjøleskap med fryser, komfyr, avtrekkshette.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Juric

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Granda ( Ugljan - Kali)

Leilighetene Granda ligger i en rolig forstad til Kali, nær stranden der det aldri er for mange mennesker. I tilbudet vårt er det to leiligheter 2 + 1, og 4 + 1 begge med havutsikt. Leilighet 2 + 1 har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken og stue som også har en ekstra seng for pluss ett (voksen) eller to barn. Balkongen har havutsikt, hvorfra du kan se hele Zadarkanalen. Leilighet 4 + 1 har to soverom, ett med dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger kompatible for tilkobling til dobbeltseng (om nødvendig), bad og kjøkken med stue hvor er en sovesofa for en person og går ut på en balkong med utsikt over havet, på hele Zadar-kanalen. Leilighet 4 + 1 har en annen balkong som begge rommene har utgang, og utsikten strekker seg inn i skogen. Begge leilighetene har klimaanlegg og wi-fi, i tillegg til nødvendig sengetøy, håndklær, servise og alt annet du trenger for en avslappende ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Granda

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Petra ( Ugljan - Kali)

Apartment Petra ligger i Kali på øya Ugljan. Leiligheten ligger i sentrum av Kali, og i nærheten har du 3 butikker (2min gange), lokalt marked (3-4min), kafeer (4-5min), pizzeria (4min), taverna (7min) og andre fasiliteter. Leiligheten er fullt utstyrt: air condition, TV, radio, servise, sengetøy, håndklær, vaskemaskin og tørketrommel, oppvaskmaskin. Leiligheten har et separat soverom og en ekstra seng i stuen (stor hjørnesofa som kan utvides). Parkering er tilgjengelig, du kan parkere i hagen fra fronten av huset. Leiligheten ligger i første etasje i et familiehus, den har en egen inngang og en egen og inngjerdet hage med grill, hengekøye, hagemøbler hvor du kan spise ute og en minihage du kan plukke friske tomater fra :) .

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Petra

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Visnja Ana i Julija ( Ugljan - Kali)

Vårt feriehus er perfekt og rolig beliggenhet i en fredelig Mala Luka bukt, en halv kilometer fra sentrum av landsbyen Kali, som er den største landsbyen på øya Ugljan. Øyen Ugljan (52 km2 og 75 km uregelmessig kysten) ligger like overfor Zadar, delt kun av flere nautiske mil fra Zadar-kanalen. Leilighet Visnja ligger i første etasje av feriehuset, og har egen inngang. Den har tre soverom, ett bad, en separat toalet med servant, kjøkken og spisestue er sammen. Det har også en veldig fin overbygd terrasse med havvie. Alt plass er ca 110 m2. Leiligheten har en stor overbygd terrasse med den vakre havutsikten, perfekt for å ta morgenkaffe, lunsj eller middag. Leiligheten er fullt utstyrt for din bekvemmelighet. På baksiden av huset kan du bruke stor stein peis / grill med stort bord og utemøbler hvor du kan tilberede fisk / mat og tilbringe kveldene dine. Stranden er veldig nær huset, ca 50-70 meter, bare ett minutt gange før du hopper inn i havet! På forespørsel informerer vi deg om nettsiden der du kan sjekke ut inntrykk av våre gjester fra tidligere år.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Visnja Ana i Julija

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Petra ( Ugljan - Kali)

Hvis du vil ha fred og ro er dette det ideelle valget for deg, siden det er en Robinson turisme. Feriehus Petra består av et kjøkken, 1 soverom 1 (for 2 personer), stue med sofa som kan sove to personer, bad med toalett om. Huset har en balkong / terrasse, parkering og hage og er utstyrt med en gass komfyr, en ekstra seng for en person, et minikjøleskap, gass, bestikk og matlaging, TV, myggnett, håndklær, dusj, grill, utedusj . Prisene er kun veiledende for en dag, i full sesong gjesteskift i helgene eller som gjest reagerer, er lokal skatt inkludert i prisen, ingen rullestol rampe, ingen kjæledyr er tillatt, verten bor ikke i huset (den Huset er fullt tilgjengelig for gjester). Elektrisitet er via solpanel 12/220 V, vann fra cisternen, og tank naturlig faller ut av huset. Overnatting er langt fra den første stranden 60 meter og fra sentrum 1 km. Minimum antall personer foretrukket en enhet er 2 og maksimum femte

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Petra

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lidija ( Ugljan - Kali)

Apartments Lidija ligger i bukten Mala Lamjana. De ligger 5 km fra fergeleiet i Preko og rundt 1 km fra sentrum av Kali. Selve bukten er stille og uten mange mennesker, så den er en front for ferie uten den vanlige kjas og mas. Leilighetene er distansert rundt 80 meter fra sjøen, og det er furuskog og strand foran huset, sammen med grusstranden rundt 100 m lenger. Det er også en liten bar/pizzeria på stranden med god pizza og burgere.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lidija

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Blue House ( Ugljan - Kali)

Object Bluehouse har 4 leiligheter til leie. Tre leiligheter har terrasser med direkte havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blue House

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leilighet JADRO ( Ugljan - Kali)

Jadro Apartment ligger i Kalima, 6 km fra Zadar. Gjestene har gratis Wi-Fi og privat parkering. Denne leiligheten har flatskjerm-TV. Det har også eget bad med badekar. Leilighet Jadro ligger 23 km fra Biograd na Moru og 44 km fra Pag. Zadar lufthavn ligger 13 km fra Jadro Apartments.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet JADRO

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Batalaza ( Ugljan - Kali)

Vår leilighet ligger i sentrum av Kali på Ugljan Island, ca 150m fra den største lokale stranden og strandbar, i nærheten av leiligheten er det en butikk og en slakter og en kafé. Leiligheten har en terrasse med utsikt over havet og gården, det er ingen bil trafikk i nærheten av apartmant, så det er ideelt for gjester som reiser med barn. Leiligheten ble totalrenovert i 2017.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Batalaza

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Ugljan - Kali

Ugljan - Kali  - Våpenskjold Kali er en fiske- og turistby i fylket Zadar i Kroatia. Ligger på østkysten av øya Ugljan, er det det største stedet på Ugljan. Øya Ugljan er forbundet med det nærliggende fastlandet med fergelinje fra nabobyen Preko, og selve turen tar ikke mer enn en halv time. Kali ligger mellom de to havnene fulle av fiskebåter, den ene i nordøst og den andre i sørvest. Det gamle sentrum med trange gater og steinhus ligger på en liten høyde, og på toppen av bakken er sognekirken St. Lawrence bygget i barokk stil som gir en fantastisk utsikt over hele området. Kali har nesten 2000 innbyggere, hvorav de fleste driver med fiske, havbruk og turisme. Det ble først nevnt på 1200-tallet, men det er arkeologiske spor etter bosetninger helt siden forhistorien gjennom eldgamle tider og frem til i dag. En rekke private leiligheter, restauranter og tavernaer kjent for å tilberede tradisjonelle dalmatiske retter, samt kulturelle begivenheter i løpet av sommeren, vil glede alle gjester som bestemmer seg for å besøke denne tradisjonelle øylandsbyen. Skjulte viker, sand- og steinete strender, krystallklart vann og strender i sentrum er ideelle for familieferier, men også for alle som verdsetter fred og ro på øya. Nærheten til Zadar, øya Pašman, skilt fra den med bare en bro, og nærheten til nasjonalparken Kornati vil gjøre besøket ditt enda mer interessant. Hvert år i august finner den berømte fiskernes festival, hvor du kan føle middelhavsånden i regionen. Søk etter rimelig overnatting i Kali på øya Ugljan. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Kali!

Ugljan - Kali Værmelding