Leiligheter Ugljan - Kali | Topp overnatting i Ugljan - Kali, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ugljan - Kali

Kali er en fiske- og turistby i fylket Zadar i Kroatia. Ligger på østkysten av øya Ugljan, er det det største stedet på Ugljan. Øya Ugljan er forbundet med det nærliggende fastlandet med fergelinje fra nabobyen Preko, og selve turen tar ikke mer enn en halv time. Kali ligger mellom de to havnene fulle av fiskebåter, den ene i nordøst og den andre i sørvest. Det gamle sentrum med trange gater og steinhus ligger på en liten høyde, og på...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Ugljan - Kali

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Vidov

Ugljan - Kali

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leiligheter Juric

Ugljan - Kali

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 65 €

Robinson turisme Levantara house

Ugljan - Kali

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Visnja Ana i Julija

Ugljan - Kali

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 10 personer

fra 54 €

Feriehus Petra

Ugljan - Kali

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lidija

Ugljan - Kali

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 20 personer

fra 45 €

Leiligheter Blue House

Ugljan - Kali

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Granda

Ugljan - Kali

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 70 €

Leilighet Batalaza

Ugljan - Kali

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Nina

Ugljan - Kali

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Vidov ( Ugljan - Kali)

Vidov Apartments ligger i Lamjana -bukten i rolige omgivelser nær stranden, vi har 3 leiligheter 2+2, a4, a6. Leilighet 2 +2 har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken og stue sammen er det en sofa for to personer, det er en liten balkong. Leiligheten 4 har to soverom med dobbeltseng, bad og kjøkken og stue sammen og utgang til balkong. Tredje leilighet har 3 soverom, en er dobbeltseng, andre enkeltsenger og tredje to separate senger. Alle leilighetene har klimaanlegg og wi-fi internett inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Vidov

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Juric ( Ugljan - Kali)

Leilighetene ligger på øya Ugljan, på et sted kalt Kali, ved den vakre bukten Mala Lamjana. Med sin jomfruelige natur og furuskog er det en av de vakreste buktene i Zadar-skjærgården. Det er et ideelt sted for feriegjester som er glad i natur og rent hav, få mennesker, og likevel full komfort. Det er sykkelstier som går over til naboøya Pašman, og Kornati-øyene er også i nærheten. Utflukter kan bestilles i et lokalt byrå hvor du også kan leie en sykkel, motorsykkel eller bil. Leilighetene ligger i et nytt hus av høy kvalitet, og de er pent møblert og fullt utstyrt. Designet for fire personer, er det et soverom med dobbeltseng, en dobbeltseng i galleriet og en sovesofa i stuen. Det er en stor terrasse med utsikt over bukten. Du kan se havet, oliventrær og typisk middelhavsvegetasjon. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle hvitevarer, kjøleskap med fryser, komfyr, avtrekksvifte.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Juric

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 65 €

Robinson turisme Levantara house ( Ugljan - Kali)

Levantara house er et lite romantisk feriehus av typen Robinson som ligger i en furuskog på en høyde over landsbyen Kali på øya Ugljan, og har en rekke nydelige utsikter. Terrassen ligger på sjøsiden, hvorfra du kan se soloppgang og også byen Zadar. Det er ett soverom med dobbeltseng, kjøkken med komfyr og kjøleskap, spisestue og bad. Et hus har også peis, så det er mulig å bo hele året. Levantara hus har solcellepaneler 220 V og samler opp regnvann. Det er en parkeringsplass, men heller ingen naboer i en 600 m rekkevidde. Kjæledyr er velkomne! Det er et ideelt sted for alle natur-, tur- og sykkelelskere. Eller for de som trenger et rolig sted å lade opp. Eiere er tilgjengelig 24/7 for spørsmål eller problemløsning.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Levantara house

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Visnja Ana i Julija ( Ugljan - Kali)

Vi ligger i et middelhavsmiljø, i den rolige bukten Mala Lamjana, som tilhører Kali, det største stedet på Zadar-øyene, kun en 20-minutters fergetur fra Zadar. Uberørt natur, sand-, rullesteins- og steinstrender, olivenlunder, en sti for fotturer eller sykling, en furuskog rett ved siden av stranden, alt dette gjør bukten vår unik, så vi ønsker å dele den skjønnheten med deg. Vi tilbyr deg tre leiligheter i vårt feriehus. Leilighet Ana,A 6+ 2, luftkondisjonert, 110 m2, i første etasje av huset, 3 soverom, to soverom med dobbeltsenger og ett soverom med 4 separate senger (ingen køyesenger) så det er veldig behagelig for en familie med flere barn eller to familier med fire barn. Kjøkkenet, spisestuen og stuen er i ett rom, og den store overbygde terrassen er det rette stedet for våre gjester å hvile og nyte. Leiligheten har bad med vaskemaskin og separat toalett med servant. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. I andre etasje av huset er det leiligheter Ana og Julija, hver for 2+2 personer, luftkondisjonerte, med vakker utsikt over havet, egnet for et ektepar eller en familie med to barn. Overbygde terrasser er et favorittsted for våre gjester. Våre leiligheter er fullt utstyrt for det antall personer de er registrert for. Prisen inkluderer sengetøy på sengene, håndklær på badet, kjøkkenhåndklær, , trådløst internett, bruk av vaskemaskin, rengjøring og skift av sengetøy en gang i uken, samt sluttrengjøring av leiligheten. Foran huset er det nok plass til gratis parkering, og bak huset er det plass for sosialt samvær med peis for grilling. Hvis du ønsker å tilberede fisk, men du ikke er særlig flink til å tilberede fisk fra grillen, hjelper vi deg gjerne. Og ellers er vi tilgjengelige for våre gjester for å gjøre deres velfortjente ferie så hyggelig som mulig og for å tilbringe uforglemmelige øyeblikk med oss.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Visnja Ana i Julija

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 54 €

Feriehus Petra ( Ugljan - Kali)

Hvis du vil ha fred og ro er dette det ideelle valget for deg, siden det er en Robinson turisme. Feriehus Petra består av et kjøkken, 1 soverom 1 (for 2 personer), stue med sofa som kan sove to personer, bad med toalett om. Huset har en balkong / terrasse, parkering og hage og er utstyrt med en gass komfyr, en ekstra seng for en person, et minikjøleskap, gass, bestikk og matlaging, TV, myggnett, håndklær, dusj, grill, utedusj . Prisene er kun veiledende for en dag, i full sesong gjesteskift i helgene eller som gjest reagerer, er lokal skatt inkludert i prisen, ingen rullestol rampe, ingen kjæledyr er tillatt, verten bor ikke i huset (den Huset er fullt tilgjengelig for gjester). Elektrisitet er via solpanel 12/220 V, vann fra cisternen, og tank naturlig faller ut av huset. Overnatting er langt fra den første stranden 60 meter og fra sentrum 1 km. Minimum antall personer foretrukket en enhet er 2 og maksimum femte

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Petra

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lidija ( Ugljan - Kali)

Apartments Lidija ligger i bukten Mala Lamjana. De ligger 5 km fra fergeleiet i Preko og rundt 1 km fra sentrum av Kali. Selve bukten er stille og uten mange mennesker, så den er en front for ferie uten den vanlige kjas og mas. Leilighetene er distansert rundt 80 meter fra sjøen, og det er furuskog og strand foran huset, sammen med grusstranden rundt 100 m lenger. Det er også en liten bar/pizzeria på stranden med god pizza og burgere.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lidija

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Blue House ( Ugljan - Kali)

Object Bluehouse har 4 leiligheter til leie. Tre leiligheter har terrasser med direkte havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blue House

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Granda ( Ugljan - Kali)

Leilighetene Granda ligger i en rolig forstad til Kali, nær stranden der det aldri er for mange mennesker. I tilbudet vårt er det to leiligheter 2 + 1, og 4 + 1 begge med havutsikt. Leilighet 2 + 1 har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken og stue som også har en ekstra seng for pluss ett (voksen) eller to barn. Balkongen har havutsikt, hvorfra du kan se hele Zadarkanalen. Leilighet 4 + 1 har to soverom, ett med dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger kompatible for tilkobling til dobbeltseng (om nødvendig), bad og kjøkken med stue hvor er en sovesofa for en person og går ut på en balkong med utsikt over havet, på hele Zadar-kanalen. Leilighet 4 + 1 har en annen balkong som begge rommene har utgang, og utsikten strekker seg inn i skogen. Begge leilighetene har klimaanlegg og wi-fi, i tillegg til nødvendig sengetøy, håndklær, servise og alt annet du trenger for en avslappende ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Granda

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Batalaza ( Ugljan - Kali)

Vår leilighet ligger i sentrum av Kali på Ugljan Island, ca 150m fra den største lokale stranden og strandbar, i nærheten av leiligheten er det en butikk og en slakter og en kafé. Leiligheten har en terrasse med utsikt over havet og gården, det er ingen bil trafikk i nærheten av apartmant, så det er ideelt for gjester som reiser med barn. Leiligheten ble totalrenovert i 2017.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Batalaza

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Nina ( Ugljan - Kali)

Apartment Nina ligger i den rolige byen Kali på øya Ugljan. Leiligheten ligger 100 meter fra stranden, og fra gården er det utsikt over hagen, øyene Ošljak og Zadar og Zadar-kanalen. Fordelen er en helt ny og komfortabel leilighet med 3 soverom, stor stue og kjøkken med 2 store bad. For en bedre atmosfære er det også en peis på gården slik at ferien skal tilbringes i en bedre atmosfære. Minimum opphold er 5 dager. For all informasjon, ring +385 91 584 45 48.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Turist guide - Ugljan - Kali

Ugljan - Kali  - Våpenskjold Kali er en fiske- og turistby i fylket Zadar i Kroatia. Ligger på østkysten av øya Ugljan, er det det største stedet på Ugljan. Øya Ugljan er forbundet med det nærliggende fastlandet med fergelinje fra nabobyen Preko, og selve turen tar ikke mer enn en halv time. Kali ligger mellom de to havnene fulle av fiskebåter, den ene i nordøst og den andre i sørvest. Det gamle sentrum med trange gater og steinhus ligger på en liten høyde, og på toppen av bakken er sognekirken St. Lawrence bygget i barokk stil som gir en fantastisk utsikt over hele området. Kali har nesten 2000 innbyggere, hvorav de fleste driver med fiske, havbruk og turisme. Det ble først nevnt på 1200-tallet, men det er arkeologiske spor etter bosetninger helt siden forhistorien gjennom eldgamle tider og frem til i dag. En rekke private leiligheter, restauranter og tavernaer kjent for å tilberede tradisjonelle dalmatiske retter, samt kulturelle begivenheter i løpet av sommeren, vil glede alle gjester som bestemmer seg for å besøke denne tradisjonelle øylandsbyen. Skjulte viker, sand- og steinete strender, krystallklart vann og strender i sentrum er ideelle for familieferier, men også for alle som verdsetter fred og ro på øya. Nærheten til Zadar, øya Pašman, skilt fra den med bare en bro, og nærheten til nasjonalparken Kornati vil gjøre besøket ditt enda mer interessant. Hvert år i august finner den berømte fiskernes festival, hvor du kan føle middelhavsånden i regionen. Søk etter rimelig overnatting i Kali på øya Ugljan. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Kali!

Ugljan - Kali Værmelding