Leiligheter Ugljan - Kukljica | Topp overnatting i Ugljan - Kukljica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ugljan - Kukljica

Kukljica er en pittoresk turist- og fiskerby i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger på den sørøstlige delen av øya Ugljan, nær Ždrelac-stredet, hvor broen forbinder øya Pašman med Ugljan. Som alle øystedene ligger Kukljica på østkysten av øya og er atskilt fra fastlandet med kanalen Zadar. Over den kanalen ligger den historiske byen Zadar og Sukošan. Den gamle bykjernen, som er dekorert med originale gamle steinhus med middelhavsarkitektur,...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Ugljan - Kukljica

Sorter etter:

Leiligheter Sunce

Ugljan - Kukljica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Pergola

Ugljan - Kukljica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 45 €

Leilighet Anna

Ugljan - Kukljica

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Nena

Ugljan - Kukljica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 9 personer

fra 50 €

Feriehus Stara Frajla

Ugljan - Kukljica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 100 €

Leiligheter Milo Kukljica Ugljan

Ugljan - Kukljica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Sunce ( Ugljan - Kukljica)

Leilighetene Sunce på øya Ugljan åpner sine dører for 2020-sesongen! 3 tilgjengelige leiligheter: 1. Leilighet Sunshine: 6 + 2 personer, 120 € per natt i sesongen og 100 € i pre- og post-sesongen. 3 soverom, stue med utvidbar sofa, kjøkken, spisestue, bad, flott terrasse. 2. Leilighet Sunrise: 2 + 2 personer, 65 € per natt i sesongen og 60 € i pre- og post-sesongen. 1 soverom, stue med uttrekkbar sovesofa, kjøkken og spisestue, bad og en stor terrasse. 3. Leilighet Sunset: 2 + 2 personer, 55 € per natt i sesongen og 50 € i pre- og post-sesongen. 1 soverom, stue med uttrekkbar sovesofa, kjøkken og spisestue, bad og en liten terrasse. Helt ny! Dette er vår første sesong. Alle leilighetene har TV, klimaanlegg, internett, parkering, og det er en delt vaskemaskin i huset. Perfekt for familier og venner. 250 meter fra sentrum og havet, og 400 meter fra stranden. Håper å se dere alle i sommer

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Pergola ( Ugljan - Kukljica)

Vakre 3-familie hus. I sentrum av Kukljica, 100 m fra sjøen, 300 m fra stranden. Til felles bruk: vakre hageplanter og trær. Utendørs dusj, hagemøbler, grill, parkering på stedet. Butikk, dagligvarebutikk, restaurant 100 m, sandstrand 1,5 km grusstrand, steinstrand 300 m.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pergola

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Anna ( Ugljan - Kukljica)

Leilighet med to soverom, for familie med barn, i nærheten av furutre. Apartmant ser ut over havet og sentrum. Nyrenovert leilighet med gratis parkeringsplass og brukbarhet med grill og utendørs soldusj. Det ligger i byen Kukljica på øya Ugljan nær feriestedet Zelena Punta. Kukljica har mange vakre og rene strender som ligger i nærheten av leiligheten, og du kan sykle og lange turer gjennom furuskog.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Anna

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Nena ( Ugljan - Kukljica)

Kukljica, øya Ugljan, Zadar - Kroatia Apartments Nena ligger en 10-minutters kjøretur fra fergekaien. Når du går av fergen, tar du veien Kukljica - Tkon, passerer Kali, kommer til Kukljica, men går ikke inn på stedet, men fortsetter og kjører ca 2 km. Du kommer til broen og krysser den ikke, men tar til venstre der VILLA TESNA ligger og frem til sjøen der APARTMENTS NENA ligger. Parkering er tilgjengelig foran huset. Kjæledyret ditt er alltid synlig for deg, og parkering tilbys. Det er to leiligheter i huset. LEILIGHET 1 (4 + 2) har 150 m2. Den består av to soverom med dobbeltseng + ett ekstra, stue med sovesofa, spisestue og kjøkken med alt av hvitevarer. Utgang til stor balkong med sitteplasser og spisebord LEILIGHET 2 (2 + 1) har 38m2. Den består av soverom, lite kjøkken, lite bad og spisestue med utgang til balkong. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nena

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Stara Frajla ( Ugljan - Kukljica)

Feriehus Stara Frajla er nyrenovert 100 år gammelt steinhus i hjertet av Kukljica. Kukljica er en pittoresk landsby i den sørøstlige delen av øya Ugljan. Dette stedet tilbyr alt du trenger for en avslappende ferie. Huset Stara Frajla tilbyr en ideell ferie for alle som ønsker en rolig og intim plass for familien. På den andre siden i 5 minutters gange Du kan være i hjertet av alle hendelser i landsbyen. - soverom med bad, barneseng på forespørsel - soverom med køyeseng bad - sovesofa i spisestue - sofa med dobbel bad i stuen - åpen stue - bad med boblebad - velutstyrt kjøkken (oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn ) - Terrasse - Privat parkering - Wi-Fi internettilgang

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Stara Frajla

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Milo Kukljica Ugljan ( Ugljan - Kukljica)

Leilighetene er for 2,3,4 personer. De har 1 soverom med dobbeltseng (2 personer), stue og kjøkken er 18m2 og har to senger, balkong med utsikt over bukten i Kukljica, strand, furuskog. Leilighetene er alle 2 + 2, men to eller tre personer leies til en lavere pris. Like ved siden av denne nærmeste stranden er det flere strender-sand til steinete steinete strender. Sabuša sand skyldes bukter som passer for mindre barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milo Kukljica Ugljan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Ugljan - Kukljica

Ugljan - Kukljica  - Våpenskjold Kukljica er en pittoresk turist- og fiskerby i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger på den sørøstlige delen av øya Ugljan, nær Ždrelac-stredet, hvor broen forbinder øya Pašman med Ugljan. Som alle øystedene ligger Kukljica på østkysten av øya og er atskilt fra fastlandet med kanalen Zadar. Over den kanalen ligger den historiske byen Zadar og Sukošan. Den gamle bykjernen, som er dekorert med originale gamle steinhus med middelhavsarkitektur, ligger i en vakker bukt og godt beskyttet havn full av fiske- og lystbåter, yachter og seilbåter. Over bukten ligger feriestedet Zelena Punta. Innkvartering tilbys på ett hotell, og mange og forskjellige private innkvartering i leiligheter og rom i private hjem. Sandstrender Sabuša, Kostanj, Zelena Punta og Jelenica strekker seg på begge sider av øya i skyggen av eldgamle furuskoger. Strand Sabuša, selv om den er på den vestlige siden av øya Ugljan, er veldig tilgjengelig og ligger bare noen kilometer unna Kukljica. I Kostanj-bukten er et verdifullt historisk monument, hvor den gamle kristne kirken St. Jerome er restaurert fra 1200-tallet. Å vandre langs kysten er en virkelig glede for alle naturelskere, fred og ren luft, særlig halvøya Zelena Punta som er dekket med tykk furuskog. Den unike turistattraksjonen i Kukljica er den tradisjonelle prosesjonen med båter som finner sted hvert år 5. august for festen til Vår Frue av snøen. Statuen av Our Lady of the Snow ledsages av prosesjoner av hundrevis av små og store båter som tiltrekker seg mange nysgjerrige besøkende og gjester. Besøk øya Ugljan og Kukljica, og slapp av på en av de mange sandstrendene og tilbring en uforglemmelig sommerferie. Søk etter privat innkvartering i Kukljica på Ugljan. Leiligheter, rom og feriehus billigere opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Kukljica!

Ugljan - Kukljica Værmelding