Leiligheter Turanj | Topp overnatting i Turanj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Turanj

Turanj er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det sprer seg langs 4 km lange kystlinje i Pašman-kanalen omgitt av en liten skjærgård med 16 holmer. Det er forbundet med en vakker promenade Lungo Mare med nabobyen Sveti Filip i Jakov. Det ble oppkalt etter tårnene (lat. Toretta) som ble bygget på 1400-tallet for å forsvare seg mot hyppige tyrkiske angrep. Fram til midten av forrige århundre var stedet omgitt av en mur og tre tårn. I...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Turanj

Sorter etter:

Leiligheter M

Turanj

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 11 personer

fra 35 €

Leiligheter Dinko i Marina Pedisić

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Leiligheter Zlata

Turanj

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Last minute tilbud

Leiligheter Rustikal Haus

Turanj

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leilighet Kristina

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leilighet Otok Ljubavi

Turanj

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leilighet Maris Relax

Turanj

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

fra 100 €

Leiligheter Rea

Turanj

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Marta

Turanj

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Mobile home TaJa Vortex

Turanj

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 80 €

Leiligheter M ( Turanj)

Apartments M ligger i et privat, nylig fornyet hus i Turanj nær sjøen. Vi tilbyr 4 leiligheter: A2, A2+1, A4 og en studioleilighet. A2-leiligheten er en ettromsleilighet for to personer med klimaanlegg, satellitt-TV, vaskemaskin, terrasse, romslig kjøkken og spiseplass. A2 + 1 leilighet er en ettromsleilighet med dobbeltseng og sofa, satellitt-TV, kjøkken, bad. A4 leiligheten har to soverom med 4 senger, satellitt-TV, kjøkken, bad, terrasse etc. Studioleilighet har en dobbeltseng, kjøkkenkrok, bad, satellitt-TV, terrasse. Alle leilighetene har privat parkering på tunet. Huset er omgitt av en vakker hage hvor du kan gå eller sitte.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter M

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Dinko i Marina Pedisić ( Turanj)

Nyoppussede leiligheter Pedisić for 2-6 personer på stranden (første rad mot sjøen) i en rolig del av Turanj. Turanj er et lite turiststed i Zadar fylke i Kroatia. Det strekker seg langs den 4 km lange kysten av Pašman-kanalen med mange strender og omgitt av en liten skjærgård med 16 øyer. Stedet er forbundet med en vakker promenade Lungo-hoppe med nabolandet Sveti Filip i Jakov og byen Biograd na Moru. Velkommen til leilighetene Dinko og Marina Pedisić i den vakre lille byen Turanj!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dinko i Marina Pedisić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Zlata ( Turanj)

Kjære, Zlata-leilighetene ligger i en liten landsby Turanj nær Biograd n/m. Anlegget har tre leiligheter (to-roms, ett-roms og studio) som har plass til totalt 10 personer. Anlegget administreres av en vert i første etasje, som du kan stole på for alle dine behov. Stedet er dominert av rullesteins- og sandstrender som er romslige og ikke overfylte i sesongen. Om kvelden er det en fin spasertur til St. Philip St. James ved sjøen som ligger kun 1500 meter unna. Kom og ha en hyggelig hvile i Zlata-leilighetene

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zlata

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Rustikal Haus ( Turanj)

Vår leilighet har air condition, satellitt-TV, Wi-Fi, parkering på egen eiendom, vaskemaskin. Dette er inkludert i prisen. Vi har en grillplass som våre gjester kan bruke gratis, inkludert i prisen. Våre leiligheter er moderne utstyrt med alt du trenger for ferien.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rustikal Haus

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Kristina ( Turanj)

Familiehus med tre etasjer som inneholder leiligheter, ett soverom og dvosobni. Huset ligger 20 m fra stranden har fin utsikt fra terrassen og balkongen over havet og den nærliggende øya Pasman kanal, stranden er fin og langgrunn og komfortabel for et familierom, nær markedet. To roms leilighet har 4 + 1 + 1 senger, ett soverom og 2 + 1 + 1 liggende, aircondition. DVOSOBNI APARTMAN 3+2 SLOBODNO 01.06.do 16.06.2024.SLOBODNO 25.08.DO 02.09.2024.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kristina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Otok Ljubavi ( Turanj)

Apartment Otok ljubavi ligger i Turanj, 30 meter fra stranden. Den består av to soverom, bad, kjøkken og stue. Overnattingskapasiteten til bygningen er 4 + 2 + 2. Husdyr er tillatt i leiligheten mot en ekstra kostnad på 5 EUR per natt. Innenfor bygningen er det en stor terrasse med grill og to parkeringsplasser for biler. For all annen informasjon er du velkommen til å kontakte oss via e-post: suzyskoric69@gmail.com.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Otok Ljubavi

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Maris Relax ( Turanj)

Velkommen til Maris Relax Apartmant! Komfortabel leilighet, innredet i marin stil, beliggende i Turanj, på grensen til Sv. Filip i Jakov og kun 80 skritt fra den vakre rullesteinstranden og det krystallklare havet. Utstyret til leiligheten gir deg alt du trenger for en bekymringsløs og avslappende ferie og andre nødvendige steder (butikk, minibank, postkontor, restauranter, etc.) ligger 5 minutters gange fra leiligheten. De omkringliggende byene og byene tilbyr kultur og øyene vakker natur! Alt du trenger å gjøre er å slappe av og hvile kropp og sjel!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Maris Relax

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Rea ( Turanj)

Vi tilbyr 2 leiligheter i et lite sted Turanj i et familiehus. Hver leilighet ligger i én etasje, omgitt av terrasser bare for deg med utsikt over havet, kjærlighetsøya Galešnjak og oliven. Leilighetene er fullt utstyrte, og parkering på gårdsplassen og grill tilbys. Leilighet Lavanda, 1. etasje, kun for deg, 2 soverom, stue, bad, terrasse. Leilighet Sunce, 2. etasje, bare for deg, 1 soverom, stue. Turanj er ideell for en rolig familieferie, 5 km fra Biograd og 20 km fra Zadar.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rea

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Marta ( Turanj)

Ettromsleilighet i første etasje i et hus på 45 m2 med overbygd terrasse på 15 m2, som ligger kun 150 m fra stranden. Rommet har en dobbeltseng og en enkeltseng. Stuen har en sovesofa. Den er utstyrt med klimaanlegg, satellitt-TV og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er fullt utstyrt, med store kjøleskap med dypfrysing.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marta

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Mobile home TaJa Vortex ( Turanj)

Mobile home TaJa Vortex ligger i Camp Azzuro, åpnet i juni 2024. og som er ca. 20 m unna Krča-stranden. Stranden strekker seg gjennom byen Turanj. Ved siden av stranden er en lokal vei som kan brukes for å komme til stedet Sv. Philip og Jacob og utover. Det er restauranter, barer og butikker langs promenaden. I sentrum ligger bystranden Morovička, ca. 1,4 km fra leiren. Det er en gratis parkeringsplass ved siden av huset inne i leiren. Huset er 8x3 m og terrassen er 8x3. Den har 1 bad (håndklær tilgjengelig og en hårvifte), 2 rom (sengetøy, strykejern, tørketrommel), et sentralt område utstyrt med kjøkken, sovesofa, TV, Wi-Fi, klimaanlegg, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn , brødrister, vannkoker, filter kaffemaskin, elektrisk grill. Et barbord med stoler er tilgjengelig, rommene har garderober med kleshengere. På terrassen er det plass til hvile (sofa, to lenestoler, et lite bord), og spiseplass (bord og stoler): Det er også to lenestoler og to stoler som kan justeres til halvt tilbakelent stilling. . For underholdning er det kort og brettspill.

Kategorisering Kategorisering - Mobile home TaJa Vortex

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Turanj

Turanj  - Våpenskjold Turanj er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det sprer seg langs 4 km lange kystlinje i Pašman-kanalen omgitt av en liten skjærgård med 16 holmer. Det er forbundet med en vakker promenade Lungo Mare med nabobyen Sveti Filip i Jakov. Det ble oppkalt etter tårnene (lat. Toretta) som ble bygget på 1400-tallet for å forsvare seg mot hyppige tyrkiske angrep. Fram til midten av forrige århundre var stedet omgitt av en mur og tre tårn. I sentrum er det en kirke dedikert til Vår Frue av Carmel fra 1400-tallet. Til Turanj tilhører bare bebodd øy i kanalen Pašman, øya Babac, som ligger 1 nautisk kilometer fra Turanj. Øya kan besøkes med båt eller taxibåter. I nærheten av store sentre som Biograd og Zadar gjør det til et veldig attraktivt sted for en ferie som er nær nok og likevel langt nok fra byens støy og folkemengder. I sentrum er det en rullesteinsstrand Morovička med krystallklart vann ideelt for en perfekt familieferie. Langs stranden ved kysten ligger mange barer og restauranter hvor du kan ta deg en pause fra svømming og andre aktiviteter og nyte det lokale kjøkkenet. Tilbring ferien på dette lille og rolige dalmatiske stedet og lad batteriene. Kontakt direkte eiere av leiligheter i Turanj og spar opptil 40%. Privat innkvartering i Turanj. Velkommen til Turanj!

Turanj Værmelding