Leiligheter Turanj | Topp overnatting i Turanj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Turanj

Turanj er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det sprer seg langs 4 km lange kystlinje i Pašman-kanalen omgitt av en liten skjærgård med 16 holmer. Det er forbundet med en vakker promenade Lungo Mare med nabobyen Sveti Filip i Jakov. Det ble oppkalt etter tårnene (lat. Toretta) som ble bygget på 1400-tallet for å forsvare seg mot hyppige tyrkiske angrep. Fram til midten av forrige århundre var stedet omgitt av en mur og tre tårn. I...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Turanj

Sorter etter:

Leiligheter Dinko i Marina Pedisić

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Leiligheter M

Turanj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 11 personer

fra 30 €

Leiligheter Lena

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 25 personer

fra 35 €

Leiligheter Ines

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Max i Vito

Turanj

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter A&B

Turanj

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Camp Mobile home Kos

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Leilighet Otok Ljubavi

Turanj

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leilighet Slamek

Turanj

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leilighet Kristina

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Toni

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Dinko i Marina Pedisić ( Turanj)

Nyoppussede leiligheter Pedisić for 2-6 personer på stranden (første rad mot sjøen) i en rolig del av Turanj. Turanj er et lite turiststed i Zadar fylke i Kroatia. Det strekker seg langs den 4 km lange kysten av Pašman-kanalen med mange strender og omgitt av en liten skjærgård med 16 øyer. Stedet er forbundet med en vakker promenade Lungo-hoppe med nabolandet Sveti Filip i Jakov og byen Biograd na Moru. Velkommen til leilighetene Dinko og Marina Pedisić i den vakre lille byen Turanj!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dinko i Marina Pedisić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter M ( Turanj)

Leilighetene M ligger i et privat, nylig fornyet hus i Turanj nær sjøen. Vi tilbyr 4 leiligheter: A2, A2 +1, A4, og en studioleilighet. A2 leilighet er en roms leilighet for to personer med air condition, satellitt-TV, vaskemaskin, terrasse, romslig kjøkken og spiseplass. A2 + 1 leilighet er en roms leilighet med dobbeltseng og sofa, satellitt-TV, kjøkken, bad. A4 leilighet har to soverom med 4 senger, satellitt-TV, kjøkken, bad, terrasse etc. Studioleilighet har dobbeltseng, kjøkkenkrok, bad, satellitt-TV, terrasse. Alle leilighetene har privat parkering på gården. Huset er omgitt av en vakker hage hvor du kan gå eller sitte.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter M

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Lena ( Turanj)

Leilighetene ligger i Turanj, mellom Zadar og Biograd, i et privat hus i et rolig nabolag med parkering, 100 m fra stranden, 150 meter fra sentrum (butikker, restauranter, fastfood, kaffebarer)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Ines ( Turanj)

Leiligheter Ines ligger i et vakkert område ved sjøen i Turnja. Ved siden av disse leilighetene er det en leir og butikk. Her vil gjestene nyte fantastiske innkvartering, en vakker hage og nærhet til sjøen. Kom og se selv! Family Pedisic vil gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ines

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Max i Vito ( Turanj)

Apartments Max og Vito ligger nær stranden og sentrum. Alle leilighetene vender mot havet, i en lukket gårdsplass med et lysthus, med mange middelhavsplanter, som gir en perfekt fredelig atmosfære.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Max i Vito

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter A&B ( Turanj)

Tre moderne leiligheter for opptil 8 personer. Leilighetene består av ett eller to soverom, et bad, et fullt utstyrt kjøkken og balkonger, hvorav A3 har en stor terrasse. A1 og A2 har vakker havutsikt. A3 er utstyrt med vaskemaskin. Alle leilighetene er utstyrt med TV, gratis wi-fi og parkering i hagen. A & b-leiligheter ligger 90 meter fra stranden og 150 meter fra sentrum.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter A&B

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Camp Mobile home Kos ( Turanj)

Vi er glade for at du har valgt et bobil som ligger i en privat leir fra bare ti hytter. Leiren ligger i et rolig badeby Turanj, som ligger 5 km nord for Biograd og 20 km fra den vakre berømte byen Zadar. Ved siden av huset er det en stor terrasse (8 × 3,5 m) og foran bassenget (20 × 5,5 m). Huset består av 2 soverom med 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger. I kjøkkenet-stuen er ekstra sovesofa, kjøkken med komfyr, air condition, kjøleskap, LCD-TV, satellitt-TV, WiFi, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og alt bestikk og kjøkkenutstyr.

Kategorisering Kategorisering - Camp Mobile home Kos

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Otok Ljubavi ( Turanj)

Apartment Otok ljubavi ligger i Turanj, 30 meter fra stranden. Den består av to soverom, bad, kjøkken og stue. Overnattingskapasiteten til bygningen er 4 + 2 + 2. Husdyr er tillatt i leiligheten mot en ekstra kostnad på 5 EUR per natt. Innenfor bygningen er det en stor terrasse med grill og to parkeringsplasser for biler. For all annen informasjon er du velkommen til å kontakte oss via e-post: suzyskoric69@gmail.com.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Otok Ljubavi

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Slamek ( Turanj)

Leilighet Slamek ligger i Turanj (Zadar fylke). Fra strendene 30 m, fra sentrum 150 m. Minimum antall personer foretrukket en enhet er 3, og maksimum 8 gjester kan bruke balkong / terrasse, bestikk og kjøkkenutstyr, satellitt-TV, internettilgang, laken, håndklær, vaskemaskin, grill. Spesielt er det avtalt: fiske, utflukter, båtturer, dykking.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Slamek

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Kristina ( Turanj)

Familiehus med tre etasjer med leiligheter, ett soverom og dvosobni. Huset ligger 20 meter fra stranden har fin utsikt fra terrassen og balkongen til sjøen og den nærliggende øya Pasman kanal, stranden er fin og grunne og komfortable for et familierom, nær markedet. To roms leilighet har 4 + 1 + 1 senger, ett soverom og 2 + 1 + 1 ligger, aircondition

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kristina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Toni ( Turanj)

Leilighetene ligger i Turanj, mellom Zadar og Biograd, 100 meter fra stranden, 200 meter fra sentrum (butikker, restauranter, fastfood, kaffebarer). Klimaanlegg, satellitt - TV, Wi - Fi. All dag bruk av båten (hver tredje dag av oppholdet). I første etasje er en restaurant Rivolat, så vi tilbyr halvpensjon eller helpensjon (frokost, lunsj og middag). På forespørsel tilbyr vi måltider under bakdekselet og grillretter (stekt svinekjøtt og lam), alle omsettelige. Kontaktperson: Marina Vidas: 0953722580

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toni

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Turanj

Turanj  - Våpenskjold Turanj er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det sprer seg langs 4 km lange kystlinje i Pašman-kanalen omgitt av en liten skjærgård med 16 holmer. Det er forbundet med en vakker promenade Lungo Mare med nabobyen Sveti Filip i Jakov. Det ble oppkalt etter tårnene (lat. Toretta) som ble bygget på 1400-tallet for å forsvare seg mot hyppige tyrkiske angrep. Fram til midten av forrige århundre var stedet omgitt av en mur og tre tårn. I sentrum er det en kirke dedikert til Vår Frue av Carmel fra 1400-tallet. Til Turanj tilhører bare bebodd øy i kanalen Pašman, øya Babac, som ligger 1 nautisk kilometer fra Turanj. Øya kan besøkes med båt eller taxibåter. I nærheten av store sentre som Biograd og Zadar gjør det til et veldig attraktivt sted for en ferie som er nær nok og likevel langt nok fra byens støy og folkemengder. I sentrum er det en rullesteinsstrand Morovička med krystallklart vann ideelt for en perfekt familieferie. Langs stranden ved kysten ligger mange barer og restauranter hvor du kan ta deg en pause fra svømming og andre aktiviteter og nyte det lokale kjøkkenet. Tilbring ferien på dette lille og rolige dalmatiske stedet og lad batteriene. Kontakt direkte eiere av leiligheter i Turanj og spar opptil 40%. Privat innkvartering i Turanj. Velkommen til Turanj!

Turanj Værmelding