Leiligheter Turanj | Topp overnatting i Turanj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Turanj

Turanj er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det sprer seg langs 4 km lange kystlinje i Pašman-kanalen omgitt av en liten skjærgård med 16 holmer. Det er forbundet med en vakker promenade Lungo Mare med nabobyen Sveti Filip i Jakov. Det ble oppkalt etter tårnene (lat. Toretta) som ble bygget på 1400-tallet for å forsvare seg mot hyppige tyrkiske angrep. Fram til midten av forrige århundre var stedet omgitt av en mur og tre tårn. I...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Turanj

Sorter etter:

Leiligheter D i M

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Blazevic

Turanj

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

fra 32 €

Leilighet Mira

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Slamek

Turanj

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter M

Turanj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 11 personer

fra 30 €

Leilighet Kristina

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leilighet Toni

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet Otok Ljubavi

Turanj

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lena

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 25 personer

fra 30 €

Leilighet Ines

Turanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Last minute tilbud

Leilighet Sveti Filip i Jakov

Turanj

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Max i Vito

Turanj

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter A&B

Turanj

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leiligheter D i M ( Turanj)

Nyrenoverte leiligheter for 2-6 personer på stranden i det rolige området.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter D i M

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Blazevic ( Turanj)

Turanj er en turistby som ligger ved kysten mellom det regionale sentrum Zadar (20 km) og sentrum av Adriaterhavet, Biograd by (5 km). Dens forbundet med promenade lungo-hopp med nabostaten St. Philip og James. Nærliggende er det mange nasjonalparker: Paklenica (70 km), Kornati (20 km), Plitvice Lakes National Park (150 km) og Krka (50 km). Turanj florerer i sandstrender og steinete strender. Om sommeren er det mange arrangementer og festligheter med tradisjonelle dalmatiske folkesang og lokal spisestue. Andre fasiliteter som tilbys er idrettsanlegg for fotball, basketball, vannpolo, strandvolleyball og sykkelstier. Landsbyen er kjent for sin kirke av Vår Frue av Mount Carmel fra det femtende århundre og de arkeologiske funnene Tukljaca som ligger nær Galešnjak - øya kjærlighet, kjent for sin hjerteformede. Kom til Turanj, og du vil være borte fra folkemengdene, men likevel nær alle hendelsene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blazevic

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 32 €

Leilighet Mira ( Turanj)

I dette herlige stedet nær Zadar, kan jeg tilby deg leilighet for 4 personer. Det er veldig hyggelig, komfortabelt, fullt utstyrt, med store balkonger, parkering, grill ... Det er ideelt for familien å hvile og nyte ved sjøen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mira

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Slamek ( Turanj)

Leilighet Slamek ligger i Turanj (Zadar fylke). Fra strendene 30 m, fra sentrum 150 m. Minimum antall personer foretrukket en enhet er 3, og maksimum 8 gjester kan bruke balkong / terrasse, bestikk og kjøkkenutstyr, satellitt-TV, internettilgang, laken, håndklær, vaskemaskin, grill. Spesielt er det avtalt: fiske, utflukter, båtturer, dykking.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Slamek

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter M ( Turanj)

Leilighetene M ligger i et privat, nylig fornyet hus i Turanj nær sjøen. Vi tilbyr 4 leiligheter: A2, A2 +1, A4, og en studioleilighet. A2 leilighet er en roms leilighet for to personer med air condition, satellitt-TV, vaskemaskin, terrasse, romslig kjøkken og spiseplass. A2 + 1 leilighet er en roms leilighet med dobbeltseng og sofa, satellitt-TV, kjøkken, bad. A4 leilighet har to soverom med 4 senger, satellitt-TV, kjøkken, bad, terrasse etc. Studioleilighet har dobbeltseng, kjøkkenkrok, bad, satellitt-TV, terrasse. Alle leilighetene har privat parkering på gården. Huset er omgitt av en vakker hage hvor du kan gå eller sitte.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter M

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Kristina ( Turanj)

Familiehus med tre etasjer med leiligheter, ett soverom og dvosobni. Huset ligger 20 meter fra stranden har fin utsikt fra terrassen og balkongen til sjøen og den nærliggende øya Pasman kanal, stranden er fin og grunne og komfortable for et familierom, nær markedet. To roms leilighet har 4 + 1 + 1 senger, ett soverom og 2 + 1 + 1 ligger, aircondition

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kristina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Toni ( Turanj)

Leilighetene ligger i Turanj, mellom Zadar og Biograd, 100 meter fra stranden, 200 meter fra sentrum (butikker, restauranter, fastfood, kaffebarer). Klimaanlegg, satellitt - TV, Wi - Fi. All dag bruk av båten (hver tredje dag av oppholdet). I første etasje er en restaurant Rivolat, så vi tilbyr halvpensjon eller helpensjon (frokost, lunsj og middag). På forespørsel tilbyr vi måltider under bakdekselet og grillretter (stekt svinekjøtt og lam), alle omsettelige. Kontaktperson: Marina Vidas: 0953722580

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Toni

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Otok Ljubavi ( Turanj)

Leilighet Island of Love ligger i sentrum av Turanj. Helt nyinnredet leilighet, kun 30 meter fra stranden. Bygningen har parkering, internett - wifi, satellitt-tv. Det er nær butikker, kafeer, restauranter og en nattklubb. Leiligheten tilbyr komfortabelt opphold, komfort og privatliv.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Otok Ljubavi

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lena ( Turanj)

Leilighetene ligger i Turanj, mellom Zadar og Biograd, i et privat hus i et rolig nabolag med parkering, 100 m fra stranden, 150 meter fra sentrum (butikker, restauranter, fastfood, kaffebarer)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Ines ( Turanj)

Leiligheter Ines ligger i et vakkert område ved sjøen i Turnja. Ved siden av disse leilighetene er det en leir og butikk. Her vil gjestene nyte fantastiske innkvartering, en vakker hage og nærhet til sjøen. Kom og se selv! Family Pedisic vil gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ines

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Sveti Filip i Jakov ( Turanj)

Leilighet nær stranden, sentrum, butikker, restauranter, busstasjoner. Den ligger i første etasje av en nyere bygning. Leiligheten består av et soverom, stue med kjøkken, bad, balkong og hage. Privat parkeringsplass inngjerdet i eiendommen. På soverommet er det en dobbeltseng og en ekstra seng for en person. I stuen er en ekstra seng for to personer. Det er en sikkerhetssikker, smart tv, air condition, grill, solstoler, paraplyer ... Den nærmeste stranden er grus og i nærheten er det sand- og betongstrender. Det er en gratis volleyballbane på stranden. Du kan spille tennis, seile, dykke, sykle, gå eller besøke nærmeste nasjonalpark Kornati. I nærheten finner du også Vransko Lake Nature Park.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sveti Filip i Jakov

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Max i Vito ( Turanj)

Apartments Max og Vito ligger nær stranden og sentrum. Alle leilighetene vender mot havet, i en lukket gårdsplass med et lysthus, med mange middelhavsplanter, som gir en perfekt fredelig atmosfære.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Max i Vito

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter A&B ( Turanj)

Tre moderne leiligheter for opptil 8 personer. Leilighetene består av ett eller to soverom, et bad, et fullt utstyrt kjøkken og balkonger, hvorav A3 har en stor terrasse. A1 og A2 har vakker havutsikt. A3 er utstyrt med vaskemaskin. Alle leilighetene er utstyrt med TV, gratis wi-fi og parkering i hagen. A & b-leiligheter ligger 90 meter fra stranden og 150 meter fra sentrum.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter A&B

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Turanj

Turanj  - Våpenskjold Turanj er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det sprer seg langs 4 km lange kystlinje i Pašman-kanalen omgitt av en liten skjærgård med 16 holmer. Det er forbundet med en vakker promenade Lungo Mare med nabobyen Sveti Filip i Jakov. Det ble oppkalt etter tårnene (lat. Toretta) som ble bygget på 1400-tallet for å forsvare seg mot hyppige tyrkiske angrep. Fram til midten av forrige århundre var stedet omgitt av en mur og tre tårn. I sentrum er det en kirke dedikert til Vår Frue av Carmel fra 1400-tallet. Til Turanj tilhører bare bebodd øy i kanalen Pašman, øya Babac, som ligger 1 nautisk kilometer fra Turanj. Øya kan besøkes med båt eller taxibåter. I nærheten av store sentre som Biograd og Zadar gjør det til et veldig attraktivt sted for en ferie som er nær nok og likevel langt nok fra byens støy og folkemengder. I sentrum er det en rullesteinsstrand Morovička med krystallklart vann ideelt for en perfekt familieferie. Langs stranden ved kysten ligger mange barer og restauranter hvor du kan ta deg en pause fra svømming og andre aktiviteter og nyte det lokale kjøkkenet. Tilbring ferien på dette lille og rolige dalmatiske stedet og lad batteriene. Kontakt direkte eiere av leiligheter i Turanj og spar opptil 40%. Privat innkvartering i Turanj. Velkommen til Turanj!

Turanj Værmelding