Leiligheter Sveti Petar | Topp overnatting i Sveti Petar, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Sveti Petar

Sveti Petar er et lite og rolig turiststed i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger midt mellom de mye mer kjente byene Zadar og Biograd. Sveti Petar er oppkalt etter kirken St. Peter apostelen fra 1700-tallet som dominerer stedets skyline. I sentrum er det fortsatt synlige ruiner av middelalderske uthus som tilhørte den tidligere klosterkirken. Noe av det interessante som også ligger i sentrum av byen er landsbyen godt med drikkevann som aldri tørker...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Sveti Petar

Sorter etter:

Leiligheter Maleo

Sveti Petar

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Kod Lovca

Sveti Petar

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 21 personer

fra 35 €

Last minute tilbud

Leiligheter Darija

Sveti Petar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

fra 21 €

Leiligheter Paulo i Lorenco

Sveti Petar

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leilighet Laura

Sveti Petar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 30 €

Leiligheter Cro Behar

Sveti Petar

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leiligheter Fedor

Sveti Petar

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ivan

Sveti Petar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 27 personer

ved forespørsel

Leilighet Mile

Sveti Petar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet Sv. Petar

Sveti Petar

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Maleo ( Sveti Petar)

*** COVID-19 *** Vertene overholder instruksjonene fra det sivile hovedkvarteret, innenriksdepartementet, helsedepartementet, turistdepartementet og håndhever aktive tiltak angående COVID-19. Hånddesinfeksjon og sosial distansering er nødvendig fra verter og gjester. *** Kjære gjester, Huset vårt inneholder 2 leiligheter, en større "Matija" (****) på 47 m2 med bad, toalett, soverom, stue med spisestue og kjøkken, og en stor terrasse med vakker utsikt over Pasman Channel. Den andre leiligheten "Leon" (***) på 38 m2 har alt som har først bortsett fra en separat toalett, og en liten balkong. Begge leilighetene har aircondition. WiFi, parkering, grill, solstoler og parasoller, SUP (2x) er gratis. Nærmeste gamle byer (Biograd, Sv. Filip i Jakov, Zadar) er et flott valg for sightseeing. Vertskapet er herlig å tilfredsstille sine gjester. Vi ser frem til besøket ditt, takk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maleo

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Kod Lovca ( Sveti Petar)

Hus med 6 leiligheter: Studioleilighet for 2 (x 2), Studioleilighet for 3-4 personer, Leilighet for 4 personer (x 2), 5 personer leilighet. Parkering, grill, utendørs dusj. Opphold på 14 dager gratis middag

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kod Lovca

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 21 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Darija ( Sveti Petar)

Vi leier studioleilighet (2 personer), ett-roms leilighet (2) og Attic-studioleilighet (3). Avstanden fra sjøen er ca 50 m. Studioleilighet ligger i første etasje. Den passer for to personer. Den består av ett stort rom med kjøkkenkrok og bad inkludert (alle 20 m2). Studio er utstyrt med en dobbeltseng (queen size), TV, gass komfyr, bestikk og servise. Sengetøy er inkludert. Det er en stor terrasse (14 m2) med flott havutsikt. Leilighet med 1 soverom ligger i første etasje, på siden av huset. Den passer for to personer. Den består av ett soverom med dobbeltseng (queen size), separat kjøkken / spisestue, stort bad (alle 25 m2) og liten terrasse (3 m2). Leiligheten er utstyrt med TV, gass komfyr, bestikk og servise. Sengetøy er inkludert. Attic-studioleilighet ligger i andre etasje. Den er egnet for tre personer. Den består av ett stort rom med kjøkken / spisestue inkludert, og stort bad (alle 26 m2). Den er utstyrt med dobbeltseng (queen size) og ekstra sovesofa, TV, gass komfyr, bestikk og servise. Sengetøy er inkludert. Det er en veldig stor terrasse (25 m2) med utsikt over havet og øyene. Denne leiligheten har den beste havutsikten av alle våre leiligheter. Foran huset er det en parkeringsplass og grill. Avstanden fra sjøen er ca 50 m. Sv. Petar er veldig stille sted hvor du kan ha en god hvile. Hvis du liker utendørsaktiviteter, er det flere nasjonalparker rundt. Sv. Petar, lite turistmål, ligger 15 km sørøst for Zadar. Sv. Petar er et sted hvor du kan tilbringe ferien i fredelige og naturlige omgivelser med krystallklart hav. Dine vennlige verter venter deg med komfortable leiligheter med flott havutsikt og øyene i Zadar-skjærgården. Det er ideelt sted for folk som elsker det rolige og friluftslivet. I nærheten av Zadar og Biograd kan gjestene delta på kultur- og underholdningsarrangementer. Det er flere nasjonalparker i nærheten, flott for en dags tur. Vi anbefaler besøk til øyene i Zadar-skjærgården, samt utflukter til nasjonalparkene Kornati, Krka, Plitvice og Paklenica.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Darija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 21 €

Leiligheter Paulo i Lorenco ( Sveti Petar)

Romslig første etasje leilighet har en fin stue, spisestue med spisebord til 5 personer, fullt utstyrt kjøkken, 2 soverom og et moderne bad. Denne leilighetens største fordel er beliggenheten ved vannkanten, siden du bare trenger noen få skritt for å nå den nærliggende sandstranden. Leiligheten er ideell for familie med barn. Det er også mulig å leie huseiere liten 4 m båt, og hvis du har din egen båt, kan du leie en båt for båten foran huset. Du er velkommen til å bruke grillmulighetene i den felleshagen foran huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Paulo i Lorenco

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Laura ( Sveti Petar)

Apartaments Laura ligger i Sveti Petar na Moru, fredelig sted mellom Zadar og Biograd na Moru.Det er 3 leiligheter 50 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Laura

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Cro Behar ( Sveti Petar)

Leiligheten ligger i en rolig del av byen ikke langt fra sentrum. Trafikken henger godt sammen. Nylig renovert og fullt utstyrt. Rom med dobbeltseng og enkeltseng. Plass til stuen - en ekstra dobbeltseng. Fullt utstyrt kjøkken. Spisebord for 5 personer. Bad med dusj. Kaffetrakter, TV, DVD, internett WI FI, air condition. Utendørs sittegruppe. Sikker privat parkering. Offentlig transport på 50 moh. Handle i nærheten. Kapasitet på 1 til 5 personer. For å få plass til flere er prisen bedre

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Cro Behar

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Fedor ( Sveti Petar)

Leilighetene FEDOR ligger i Sv. Petar i nord-Dalmatia kun 10 km sør fra Zadar på vei til Split. Sv. Petar er et lite sted som heter Sv. Petrus apostol dateres tilbake til det 18. århundre. I sentrum av byen kan man se ruiner av medeltidsbyhus som tilhørte klosteret på Rogovo. Blant mer betydningsfulle arheologiske lokaliteter er det ruiner av et slott i stedet for Pecina og Buta. I dag Sv. Petar er et sted hvor du kan tilbringe ferien i fredelige og naturlige sorroundings hvor frende verter venter deg med komfortable dragter og mange campingplasser. Nær Sv. Peter ligger fire nasjonalparker Plitvice, Krka, Paklenica, Kornati og naturparken Vrana-hagen er den største innsjøen i Kroatia. Alle disse naturressursene ligger i en sirkel på 50 km fra Sv. Peter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fedor

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ivan ( Sveti Petar)

Leiligheter Ivan er bygget på grunnlag av en lang familie tradisjon og erfaring. Vi driver forretning med kjærlighet og glede. Vårt ønske er at våre gjester tar med seg bare gode minner om den vakreste ferien. Leilighetene Ivan ligger bare 50 meter fra sjøen, og har plass til fire leiligheter 2 + 2, en 2 + 3 og en 2 +4. Alle leilighetene har et lite kjøkken, stue med TV og air condition, bad, soverom med dobbeltseng, liten gang og terrasse med utsikt over havet. Sengetøy er inkludert. Også er parkering tilbys. Grill er vanlig og ligger bak huset. St. Petar n / m er et rolig, avslappende sted, 15 km fra Zadar og 8 km fra Biograd. Det tilbyr sand, betong og steinete strender, og rikelig med sol og klart hav. Når du ønsker å besøke naturlig skjønnhet, kan vi tilby deg organiserte reiser til flere nasjonalparker og naturparker i nærheten: Krka, Kornati, Paklenica (Velebit), Telašcica, Vrana. Vi gleder oss til din ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivan

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 27 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Mile ( Sveti Petar)

Ligger 15 km fra Zadar, Sv. Petar na Moru er et reisemål besøkt av turister først og fremst som ønsker å slappe av og flykte fra stresset i hverdagen. Det tiltrekker seg mange besøkende på grunn av skjønnheten i sitt landskap og det krystallklare vannet og vakre strender som hovedsakelig er stein eller betong. Når du besøker Sv. Petar na Moru vi anbefaler en tur til en av nasjonalparkene i nærheten, som Paklenica og Kornati, eller dagsturer til ruinene til huler og grotte Buta. Den umiddelbare nærhet av Zadar og Biograd vil gjøre det mulig for alle å nyte den unike opplevelsen av disse to byområdene i Nord-Dalmatia. Gourmeter vil nyte de uimotståelige spesialiteter av tradisjonell dalmatisk mat og internasjonale spesialiteter restauranter og tavernaer i Sv. Petar na Moru. Kom, se, oppleve og definitivt nyt den uberørte naturen i en liten kroatisk by på Adriaterhavet!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mile

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Sv. Petar ( Sveti Petar)

Fullstendig renovert leilighet beliggende 30 m fra den fredelige stranden og egnet for barn. Rolig, ikke-trafikk gate i turistleiligheten. Parkering på gården og grill. Stedet ligger mellom Zadar og Biograd (ca 15 min. Med bil).

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sv. Petar

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Sveti Petar

Sveti Petar  - Våpenskjold Sveti Petar er et lite og rolig turiststed i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger midt mellom de mye mer kjente byene Zadar og Biograd. Sveti Petar er oppkalt etter kirken St. Peter apostelen fra 1700-tallet som dominerer stedets skyline. I sentrum er det fortsatt synlige ruiner av middelalderske uthus som tilhørte den tidligere klosterkirken. Noe av det interessante som også ligger i sentrum av byen er landsbyen godt med drikkevann som aldri tørker opp. Brønnen ble bygget i 1911 og var den eneste kilden til drikkevann i området, som ble brukt til å drikke, men også til vanning av hagene. Lokalbefolkningen driver hovedsakelig med dyrehold, dyrking av oliventrær og vinstokker og fiske. Sveti Petar henvender seg stadig mer til turisme- og servicenæringer, og de vennlige lokalbefolkningen tilbyr overnattingstjenester i rom og leiligheter i familiehus. Det er ideelt for familieferier. Rent hav og vakre strender vil glede enhver besøkende. Vi anbefaler organiserte utflukter til nasjonale parker i nærheten Kornati, Krka og Paklenica og Naturparken Vrana. For alle de som leter etter god natt, anbefaler vi at du besøker Zadar eller Biograd i nærheten. Kontakt direkte eiere av leiligheter i Sveti Petar, spar opptil 40% og ha en bekymringsløs ferie. Privat innkvartering i Sveti Petar. Leiligheter, rom og feriehus i Sveti Petar. Velkommen til Sveti Petar!

Sveti Petar Værmelding