Leiligheter Obrovac | Topp overnatting i Obrovac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Obrovac

Obrovac er en liten by i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger i en vakker canyon av elven Zrmanja, 12 km fra dens sammenflyt med havet, og 45 kilometer øst for byen Zadar. Det utviklet seg i krysset til Zadar, Šibenik og Knin, ved foten av Velebit-fjellet. Dagens bosetning Obrovac utviklet seg rundt den middelalderske festningen på bakken, og i dokumentene ble den først på 1500-tallet omtalt som Obrouec. Det var i besittelse av Krbava-prinsene...

Sorter etter:

Leiligheter Ada

Obrovac

Fra sjøen 35 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ada ( Obrovac)

Vårt tilbud består av to leiligheter. Leiligheten har egen inngang, stue, dobbelt soverom, bad og kjøkkenkrok og en terrasse. En annen leilighet har 3 soverom: 1 dobbeltseng, 2 med fire soverom, felles bad og kjøkkenkrok og balkong.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ada

Fra sjøen 35 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Obrovac

Obrovac  - Våpenskjold Obrovac er en liten by i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger i en vakker canyon av elven Zrmanja, 12 km fra dens sammenflyt med havet, og 45 kilometer øst for byen Zadar. Det utviklet seg i krysset til Zadar, Šibenik og Knin, ved foten av Velebit-fjellet. Dagens bosetning Obrovac utviklet seg rundt den middelalderske festningen på bakken, og i dokumentene ble den først på 1500-tallet omtalt som Obrouec. Det var i besittelse av Krbava-prinsene Kurjaković frem til 1500-tallet da det ble okkupert av tyrkerne. Deretter begynner en turbulent periode for Obrovac, som flere ganger ble erobret og sparket. Etter den endelige avslutningen av den tyrkiske trusselen på 1700-tallet, utviklet stedet seg sakte. I dag er det en pittoresk liten by som tiltrekker seg flere og flere besøkende, først og fremst på grunn av den naturlige skjønnheten i elven Zrmanja, hvor du kan glede deg over rafting, kajakkpadling og svømming i denne vakre, rene og klare elven. Novigrad og Karin havet, to vakre havbukter ligger bare ti kilometer unna, så det er mulig å bade og sole seg på de vakre strendene. Obrovac har et rikt utvalg av kulinariske herligheter, som inkluderer lam og geit tilberedt, stekt, bakt eller grillet, ost, bass og smultringer. Besøk Obrovac, denne lille pittoreske dalmatiske byen og tilbring en ferie i fred og ro og uberørt natur. Søk etter billige leiligheter, rom og feriehus til leie i Obrovac. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering, og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Obrovac!

Obrovac Værmelding