Leiligheter Obrovac | Topp overnatting i Obrovac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Obrovac

Obrovac er en liten by i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger i en vakker canyon av elven Zrmanja, 12 km fra dens sammenflyt med havet, og 45 kilometer øst for byen Zadar. Det utviklet seg i krysset til Zadar, Šibenik og Knin, ved foten av Velebit-fjellet. Dagens bosetning Obrovac utviklet seg rundt den middelalderske festningen på bakken, og i dokumentene ble den først på 1500-tallet omtalt som Obrouec. Det var i besittelse av Krbava-prinsene...

Sorter etter:

Feriehus Seoska kućica

Obrovac

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

First minute tilbud

Leiligheter Barić

Obrovac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Feriehus Seoska kućica ( Obrovac)

Våningshuset ligger ved inngangen til byen Benkovac fra retning Zadar. Det ligger i en pen og vedlikeholdt vingård og er et godt valg for elskere av natur, eventyr og fred. I nærheten er det flere nasjonalparker som Krka, Plitvice, Paklenica, Kornati og naturparken Vrana Lake og elven Zrmanja. Den er tilberedt med alt du trenger for et hyggelig opphold og en aktiv ferie i naturen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Seoska kućica

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Barić ( Obrovac)

Innvendig plass – 3-roms leiligheter 65 m2, sørvendt. Stue/spisestue 30 m2 med satelitt-TV. mottaker (flatskjerm-TV), klimaanlegg. Utgang til terrasse. 2 rom (to familier), hvert rom med 1 dobbeltseng (2 x 90 cm, lengde 200 cm). Åpent kjøkken (4 kokeplater, stekeovn, fryser, oppvaskmaskin, kaffemaskin). Dusj/toalett, vaskemaskin. Terrasse 16 m2. Sittesett. Tilgjengelig: Internett (trådløst LAN [WLAN], gratis). Ytterligere informasjon: ett dobbeltrom ligger utenfor leiligheten. Hus/Residens - Ribnica 15 km fra Novigrad: Hus med flere leiligheter. 8 km fra sentrum av Obrovac, innen 50 km er nasjonalparken Paklenica, Kornati, Krka, Lake Vrana... rolig, solrik, opphøyet beliggenhet, 150 m fra sjøen, 150 m fra stranden. For delt bruk: hage 400 m2. innendørs grill med stor peis. Hagemøbler. Parkering ved siden av huset på tomten. Butikk 100 m, innenfor en radius på 500 m er det to restauranter og en taverna som tilbyr toppmat, en strandbar for store og små med muntert personale og musikk, hver dag til tidlig om morgenen, rullesteinstrand 150 m.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Barić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Obrovac

Obrovac  - Våpenskjold Obrovac er en liten by i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger i en vakker canyon av elven Zrmanja, 12 km fra dens sammenflyt med havet, og 45 kilometer øst for byen Zadar. Det utviklet seg i krysset til Zadar, Šibenik og Knin, ved foten av Velebit-fjellet. Dagens bosetning Obrovac utviklet seg rundt den middelalderske festningen på bakken, og i dokumentene ble den først på 1500-tallet omtalt som Obrouec. Det var i besittelse av Krbava-prinsene Kurjaković frem til 1500-tallet da det ble okkupert av tyrkerne. Deretter begynner en turbulent periode for Obrovac, som flere ganger ble erobret og sparket. Etter den endelige avslutningen av den tyrkiske trusselen på 1700-tallet, utviklet stedet seg sakte. I dag er det en pittoresk liten by som tiltrekker seg flere og flere besøkende, først og fremst på grunn av den naturlige skjønnheten i elven Zrmanja, hvor du kan glede deg over rafting, kajakkpadling og svømming i denne vakre, rene og klare elven. Novigrad og Karin havet, to vakre havbukter ligger bare ti kilometer unna, så det er mulig å bade og sole seg på de vakre strendene. Obrovac har et rikt utvalg av kulinariske herligheter, som inkluderer lam og geit tilberedt, stekt, bakt eller grillet, ost, bass og smultringer. Besøk Obrovac, denne lille pittoreske dalmatiske byen og tilbring en ferie i fred og ro og uberørt natur. Søk etter billige leiligheter, rom og feriehus til leie i Obrovac. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering, og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Obrovac!

Obrovac Værmelding