Leiligheter Ljubač | Topp overnatting i Ljubač, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ljubač

Ljubač er en liten turistby i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger i den vakre og romslige sandbukta, 15 kilometer nordøst for byen Zadar. Den har rundt 500 innbyggere og administrativt hører den til Ražanac kommune, som ligger bare 8 kilometer unna. Det ble først nevnt tilbake i 1205 under navnet Castrum Jubae, da det ble styrt av kroatisk-ungarske herskere. På slutten av 1600-tallet var Ljubač en viktig høyborg i den venetianske republikken...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Ljubač

Sorter etter:

Leiligheter Villa Feliks

Ljubač

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 43 €

Leilighet Villa Petra

Ljubač

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leilighet Villa Rustica

Ljubač

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 16 personer

fra 77 €

Leilighet Nikolina

Ljubač

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

fra 45 €

Feriehus Mirela

Ljubač

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Toto-adria

Ljubač

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leilighet Fifty Roses

Ljubač

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Maria

Ljubač

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Last minute tilbud

Leiligheter Mirko

Ljubač

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 70 €

Leilighet Gordana

Ljubač

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Batimat

Ljubač

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 114 personer

fra 40 €

Leilighet Rustic Mariva

Ljubač

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

Leiligheter Magdalena

Ljubač

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Leilighet Gažić

Ljubač

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter KRISTINA

Ljubač

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 17 personer

fra 40 €

Leiligheter Bruna

Ljubač

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 17 personer

fra 80 €

Leiligheter Mirana

Ljubač

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Marina

Ljubač

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 50 personer

fra 40 €

Feriehus Sanja

Ljubač

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Feriehus Ana

Ljubač

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Feliks ( Ljubač)

Vil familien din nyte en årlig ferie? Vi presenterer deg leiligheter "Felix" i Ljubač i Zadar fylke. I et familiehus på 50 meter fra stranden er det totalt tre boligenheter med separate innganger (romslig leilighet i første etasje og to leiligheter på gulvet av bygningen). Alle rommene har klimaanlegg, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, balkong og / eller terrasse med havutsikt. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet, og grillmuligheter er tilgjengelig. Hver innkvarteringsenhet har minst en parkeringsplass i privat, uovervåket parkeringsplass i huset. Husdyr er velkomne (inkludert i leieprisen) På forespørsel er det også en privat kaj for båten i marinaen Ljubač (ekstra kostnad 15,00 € per dag). Båttraileren har gratis parkering. Sluttrengjøring er ikke inkludert i den daglige leieprisen og belastes med beløpet av € 40,00. Ved ankomst er et depositum på € 100,00 betales ved skader. Full betalte innskudd returneres ved avreise etter at eieren av objektet undersøker objektet og bestemmer at det ikke er noen skade. Apartments '' Feliks '' fra byen Zadar, verdensberømte turistmål er 15 km unna, som er ideelt for de som ønsker å tilbringe en aktiv ferie fylt med morsomme aktiviteter. I tillegg til de rene sjø- og naturskjønnhetene tilbyr byen også et mangfold av attraksjoner, kulturelle og historiske severdigheter og mange aktiviteter som vil utfylle ferien.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Feliks

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 43 €

Leilighet Villa Petra ( Ljubač)

Leilighet Villa Petra med havutsikt fra den store balkongen, fullt møblert for et komfortabelt opphold med aircondition, vaskemaskin og oppvaskmaskin, grill i hagen og parkering foran huset, internettilgang, klimaanlegg. Familievennlig. Veldig fin leilighet (70 kvm) i første etasje for opptil 5 personer med 2 soverom (ett med dobbeltseng 1,8 mx 2,0 m, det andre med 2 senger hver 1,2 m x 2,0 m), stue med uttrekkbar sofa for 1 person, utstyrt med satellitt-TV, CD, og DVD-spiller og radio. Kjøkkenet er fullt utstyrt med komfyr, stekeovn, stort kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, egg komfyr, kaffetrakter, brødrister, blender, servise, mange gryter, glass til fine kvelder, bestikk og kjøkkenhåndklær. På badet er det vaskemaskin og hårføner i tillegg til dusj og toalett. Den store balkongterrassen med havutsikt har sittegruppe. Ljubac er en liten vakker fiskevær med en av de sjeldne sandstrendene i Kroatia og er derfor spesielt egnet for familieferier. Stedet ligger mellom fjell og sjø på Zadar Riviera mot øya Pag og lett tilgjengelig med bil via motorveien Zagreb-Split. De få restaurantene og butikkene garanterer gjestene en fredelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Petra

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Villa Rustica ( Ljubač)

Nyrenoverte leiligheter med klimaanlegg og internett, dalmatisk steinhus, nær sandstranden Ground A1, ca 80 kvm AP / 6 +2, 3 soverom med dobbeltseng, en stor stue med kjøkken og spiseplass, sovesofa for 2 folk, 2 bad (dusj), terrasse 30 kvm ca. 1. A2, ca 80 kvm AP / 6 +2, 3 soverom med dobbeltseng, stor stue med kjøkken og spisestue, sovesofa for 2 personer, 2 bad (dusj), terrasse ca 30qm med delvis havutsikt . Funksjoner: satellitt-TV, air condition, vaskemaskin, kjøkken med komfyr (Elektrisitet / gass), stekeovn, stort kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter. Gjestene har parkering foran huset og bruker grillen. Tillatt små kjæledyr mot et pristillegg. Hver leilighet har en barneseng (gratis)

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Rustica

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 77 €

Leilighet Nikolina ( Ljubač)

Ljubac er en liten by som ligger i den vakre sandbukten 18 km nord for Zadar. Det er veldig praktisk for familier med små barn, og her kan du tilbringe en virkelig fredelig ferie. Huset vårt med en hage er spredt over 500 m2 og ligger kun 30 meter fra sjøen. I huset leier vi en studioleilighet, og er det mulig å romme opptil 7 personer. Leiligheten har et kjøkken, spisestue, stue, bad og toalett.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nikolina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Mirela ( Ljubač)

Leilighet med to soverom, kjøkken og stue. Muligheten for å bruke en overbygd terrasse og en stor hage. Nær stranden LJUBAC.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Mirela

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Toto-adria ( Ljubač)

Kjære gjester! Vi har fire leiligheter til leie til din disposisjon. De er rett ved kysten og en gangavstand til stranden. Du kan også tilbringe tid i hagen vår, hvor du kan nyte grønn vegetasjon og grill er tilgjengelig også. Som god vert, vil vi sørge for at du ikke savner noe, slik at ferien din vil være en ekte. Vi kan kommunisere med deg på engelsk, italiensk og selvfølgelig kroatisk språk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toto-adria

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Fifty Roses ( Ljubač)

Tilbring de beste ukene i året i Ljuba ?, i vår nybygde og noen få minutter fra sjøleilighetene! Dette vakre huset har tre leiligheter, hver bestående av et fullt utstyrt kjøkken med koselig stue, bad med dusj, soverom og terrasse eller balkong med havutsikt. Hver leilighet er ideell for 4 -5 personer. På gårdsplassen er det parkering for flere biler og en grill som kan brukes fritt. Bruk av klimaanlegg, TV, WiFi internett og parkering er inkludert. Ljubac ligger ved Adriaterhavskysten, 18 km fra Zadar. Dette stedet, med et opphold på stranden og svømming, tilbyr fred og avslapning, vakker solnedgang, turgåing og fotturer gjennom olivenlunder og vingårder, eller til gamlebyen hvor det er reservert av en gammel venetiansk bygning. I nærheten er det fire nasjonalparker: Kornati, Paklenica, Krka og Plitvice Lakes. I Ljubac er det kjent og populær strand i sandbukten, som er ideell for familier med små barn. Priser: til 1.6. 25 EUR / natt / leilighet 1.6. - 10,7. 40 EUR / natt / leilighet 11.7. -. 21.8. 55 EUR / natt / leilighet 22.8. - 18,9. 35 EUR / natt / leilighet 19.9. 25 EUR / natt / leilighet. For mer informasjon kontakt oss via e-post eller ring oss!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Fifty Roses

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Maria ( Ljubač)

Leilighet Maria, som ligger i Ljubac (Zadar fylke). Overnatting er langt fra den første stranden 100 m og 50 m fra sentrum. Minimum antall personer er 4 og maksimum 5. Gjester kan bruke: balkong / terrasse, hage, bestikk og matlaging, satellitt-TV, internettilgang, sengetøy, håndklær, vaskemaskin, grill. Ekstra person (femte person): 10 EUR / dag Luftkondisjonering 5 EUR / dag Turist skatt er 1 euro per dag for voksne og € 0,50 per dag for barn 12-18 år Sluttrengjøring: 40 EUR / Leilighet Sengetøy, håndklær, strøm , vann, internett / Wi-Fi i prisen. Broderi på forespørsel: 8 EUR / dag

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maria

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Mirko ( Ljubač)

Leiligheter Mirko ligger i en liten landsby LJUBAC vekk fra Zadar 17 km. Huset ligger ved sjøen med egen terrasse. Stranden er sandig, ideell for barn og voksne. I skyggen av vinrankene nyt på terrassen, som har bord og solsenger. Leilighetene Mirko består av en 5 + 1 og A 3 + 0, som ligger i første etasje med balkong med vakker utsikt over bukten. Gjestene kan

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Mirko

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Gordana ( Ljubač)

Leilighetene ligger i nærheten av hovedstranden. Eiendommen har en stor hage og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Gordana

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Batimat ( Ljubač)

Kjære gjester, Vi presenterer deg et nytt åpent leilighetskompleks Batimat-leiligheter. Vårt mini-leilighetskompleks er beregnet for alle typer turister som ønsker å ha en avslappende og avslappende atmosfære. Med lukten av morgenkaffe på terrassen blandet med lukten av havet, sammen med et bredt spekter av aktiviteter, er du garantert å ha en perfekt ferie på våre komplekser. Noen av aktivitetene du kan delta i, er svømming, jogging, sykling og fotturer, mens du nyter lukten av oliventrær og lavander innen 30 km fra Paklenica nasjonalpark. Batimat leilighetskompleks har 21 leiligheter. Enhetene er delt inn i store (leiligheter type 1) og små (leiligheter type 2) leiligheter. Vi har også plass til funksjonshemmede. Leilighetene er egnet for singler og par, venner, familier. Vår splitter nye og luksuriøse interiør vil glede deg! Batimat leilighetskompleks ligger i et lite fiskested Ljubac, fjorten kilometer øst for Zadar og tretti kilometer fra øya Pag i vest. Landsbyen har to små butikker og to restauranter / pizzeriaer. I landsbyen tilbyr Ljubac hjemmelaget sesongens frukt og grønnsaker samt olivenolje høstet direkte fra markene. Ljuba har en liten havn hvor Batimat-leilighetene har sine egne motorbåter og kajakker som lett kan leies. Ljuba ligger 15 minutter fra sentrum av Zadar og 30 minutter fra flyplassen Zemunik, som gjør reiser veldig enkelt. I Zadar kan du nyte sommerfestninger i hele landsbyen som utendørs konserter, samt et utvalg av klubber og restauranter. Batimat leilighetene er bygget for å tilfredsstille deg som gjest og budsjett. Besøk, nyt, slapp av og kom tilbake snart!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Batimat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 114 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Rustic Mariva ( Ljubač)

Velkommen til Krneza, en fredelig dalmatisk landsby som ligger 15 km nord for Zadar, den eldgamle perlen fra middelhavskulturen. Leiligheten har en romslig terrasse og en vakker utsikt over Ljubac-bukten, fjellkjeden Velebit og den sørlige delen av øya Pag. Fire nasjonalparker: Paklenica, Krka, Kornati og Plitvice ligger i en 45-60 minutters biltur. Leiligheten er bygget i tre og stein, de tradisjonelle bygningsmaterialene i dette landet. Den er utstyrt med LED-TV, WI-FI, klimaanlegg og alle kjøkkenapparater. Gratis dekket parkeringsplass er inkludert, og det er svinger for barnebasseng og grill i hagen. Den nærmeste sandstranden ligger 2 km langt unna. Vi tilbyr en unik opplevelse av Middelhavet og kontinentet i en til våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Rustic Mariva

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Magdalena ( Ljubač)

Leilighetene Magdalena består av tre velutstyrte og vakkert innredede boligenheter med en kapasitet på 2 til 13 personer. De ligger på sjøen, med store sandstrender, varme grunne farvann spesielt egnet for familier med barn. Et utmerket valg for en perfekt ferie. Besøk oss og vi vil gjøre vårt beste for å gjøre oppholdet ditt til et hyggelig minne. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Apartments Magdalena

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Magdalena

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Gažić ( Ljubač)

Gažić Leiligheter ligger i den lille kystlandsbyen Ljubač. Overnattingsenhetene ligger ved havet. Overnattingsenhetene har gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering på stedet. Zadar lufthavn ligger 17 km unna og Zadar 12 km. Området rundt er ideelt for sykling og turer. Overnattingsenhetene har klimaanlegg.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet  Gažić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter KRISTINA ( Ljubač)

Apartments Kristina ligger i en liten landsby Ljubac, ikke langt fra Zadar. Leiligheten ligger i første etasje i et familiehus, og ligger kun 20 meter fra stranden. Den består av tre soverom, et bad, to toaletter, et kjøkken, en romslig stue og 2 terrasser med utsikt over havet. Leiligheten har også en stor hage med sikret parkering, volleyballbaner og gynger for barn. Hvis du vil unnslippe byens støy, er Ljubač et ideelt sted for deg, en liten landsby med vakre sandstrender, ideell for små barn, butikker, kafeer og restauranter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter KRISTINA

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Bruna ( Ljubač)

Moderne leiligheter med felles svømmebasseng (33 kvm), 80m fra sjøen, 350 fra sandstrand, ligger på den store eiendommen på 5000 kvm, med vakker havutsikt og air condition, gratis Wi-Fi, satellitt-TV, oppvaskmaskin, stor hage Ideell for barnespill, egen grill på terrassen og parkeringsplass. Det er 3 leiligheter i huset. Gjestene kan bruke hele området rundt huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bruna

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Mirana ( Ljubač)

APARTMANI MIRANA 30 METERS FRA SEE

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mirana

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Marina ( Ljubač)

Apartments Marina ligger i Ljubač, 17 km fra Zadar, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og avgiftsfri, privat parkering. Romfasiliteter inkluderer en sittegruppe for din komfort. Du finner en kaffemaskin og vannkoker på rommet. Satelitt-TV. Det er også en felles stue i eiendommen. Dette gjestehuset har vannsport og sykkelutleie tilgjengelig. Du kan spille bordtennis, biljard og dart på dette gjestehuset, og området er populært for dykking og seiling. Novalja ligger 47 km fra Apartments Marina, mens Biograd na Moru ligger 37 km unna. Den nærmeste flyplassen er Zadar flyplass, 18 km fra huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marina

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 50 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Sanja ( Ljubač)

Velkommen til vårt nye feriehus i Ljubač nær Zadar, Nin. Ljubač er liten fiskerby 19 km fra Zadar, 17 km fra Nin. House Sanja er 200 m (2 min) gange fra sandstranden ideell for barn. Vi har 3 soverom, 2 bad, stort kjøkken og stue. Vi har stor inngjerdet hage med grill, 2 balkonger med havutsikt og et hus er frittliggende, slik at du har god fred og ro. Huset er ideelt for 4 + 4, to familier med barn. Wifi, Netflix, klimaanlegg og 2 parkeringsplasser er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Sanja

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Feriehus Ana ( Ljubač)

Feriehus i Ljubač nær Zadar. Huset består av stue og soverom, bad med toalett og kjøkken. Det er også en overbygd terrasse med grill. Huset ligger i et rolig sted ideelt for familieferie.300 meter fra havet og 17 kilometer fra byen Zadar.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ana

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Ljubač

Ljubač  - Våpenskjold Ljubač er en liten turistby i Zadar fylke i Kroatia. Det ligger i den vakre og romslige sandbukta, 15 kilometer nordøst for byen Zadar. Den har rundt 500 innbyggere og administrativt hører den til Ražanac kommune, som ligger bare 8 kilometer unna. Det ble først nevnt tilbake i 1205 under navnet Castrum Jubae, da det ble styrt av kroatisk-ungarske herskere. På slutten av 1600-tallet var Ljubač en viktig høyborg i den venetianske republikken i forsvaret mot tyrkerne. Etter at den tyrkiske trusselen ble avsluttet, mistet fortet viktigheten, og den forfalt sakte, og lokalbefolkningen henvendte seg til jordbruk, olivendyrking og vindyrking. Stedets historiske kjerne har beholdt alle egenskapene til en liten dalmatisk kystlandsby (trange brosteinsbelagte gater, tett plasserte steinhus og fjøs), noe som gir den en spesiell sjarm. I dag, takket være utviklingen av turisme, henvender lokalbefolkningen seg til turismetjenester, og tilbyr kvalitet og komfortabel innkvartering i leiligheter og rom i deres private hjem. Stedets største attraksjon er absolutt brede sandstrender og skjær som er ideelle for sorgløs lek og slappe av for småbarnsfamilier. Stedet er veldig stille og fredelig, og vekk fra alle hovedveier, noe som også gir det en spesiell sjarm, for de som liker å tilbringe en ferie borte fra folkemengdene og de overfylte strendene. I tillegg til komfortabel leilighet i Ljubač, er det en båthavn, butikker og flere restauranter som tilbyr ekte dalmatiske spesialiteter. For elskere av aktive ferier, i nærheten av Ljubač, er mange sykkelstier, og i umiddelbar nærhet er Paklenica nasjonalpark og Karst-skjønnheten, elven Zrmanja. Besøk Ljubač, denne skjulte lille dalmatiske landsbyen, og tilbring en rolig familieferie på de store sandstrendene. Søk etter billig overnatting i Ljubač! Leiligheter, rom og fritidsboliger billigere og opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Ljubač!

Ljubač Værmelding