Leiligheter Novigrad - Zadar | Topp overnatting i Novigrad - Zadar, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Novigrad - Zadar

Novigrad er en liten fiske- og turistby og kommune i fylket Zadar i Kroatia. For å skille det fra andre byer Novigrad i Kroatia, brukes titlene Novigrad Zadar og Novigrad Dalmatia. Det ligger i den dype skjermede bukten i Novigrad-sjøen under restene av den gamle festningen (Fortica) på toppen av en bratt bakke. Det ble oppkalt etter det romerske tårnet som senere ble gjenoppbygd av kroatiske prinser Kurjakovići på 1200-tallet og fikk navnet...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Novigrad - Zadar

Sorter etter:

Leiligheter Tena

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Feriehus Tome

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leilighet Lavande

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 80 €

Leiligheter Lucija

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 8 personer

fra 115 €

Leiligheter Ivo

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 90 €

Leiligheter Tanja Pridraga

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leilighet Marija

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Ivčić

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Mikecin

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Četiri Sestrice

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 18 personer

fra 60 €

Leiligheter Villa Marija

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Feriehus Hana

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Leilighet Nino

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 85 €

Feriehus Villa Gabi

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 10 personer

fra 200 €

Feriehus Antonija

Novigrad - Zadar

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leiligheter Tena ( Novigrad - Zadar)

Tena Apartments ligger i utkanten av strandpromenaden. Stranden ligger kun et minutts gange fra leiligheten, nemlig 10 meter fra inngangen til leiligheten. Avstand til butikk eller serveringsanlegg 20 m. Gjester, i tillegg til vennlige verter, tilgjengelig romslig gårdsplass til bygningen. Foran huset er det et rom med peis. Hvert objekt har et passende hagemøbel som gir avslapning og nytelse under dagens varmeste. Kapasiteten til anlegget består av to leiligheter, først plassert i første etasje, størrelse 22 m2, rom som passer for inntil 3 personer per leilighet, og den andre i etasjen passer for inntil 6 personer per leilighet. I hver leilighet er det en komfortabel dobbeltseng, kjøkken og klassisk sofa som enkelt kan gjøres om til en komfortabel ekstraseng. Stor leilighet er utstyrt med air condition, WI-FI internett, TV. Hver leilighet har bad med dusj. Crna Punta er et turiststed for det meste med private hytter og leiligheter. Det ligger mellom Karin- og Novigradhavet, nær elven Zrmanja og Paklenica nasjonalpark. Et sted perfekt for å slappe av og slappe av hele familien uten dyre turistfasiliteter. Stranden foran huset er anlagt, sandstrender med mye skygge. Den opplyste promenaden sørger for en hyggelig kveldstur og avslapning med følelsen av lukten av havet. For fiskeelskere er havet rikt på en rekke kvalitetsfisk som kompletterer nytelsen og avslapningen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tena

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Tome ( Novigrad - Zadar)

Til leie gammelt steinhus i Pridraga 5 km fra Novigrad. Pris rimelig.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Tome

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Lavande ( Novigrad - Zadar)

Leilighet Lavande ligger i et rolig sted Pridraga, omgitt av havet og fjellene. Gjestene har luftkondisjonerte rom med terrasse og havutsikt. Leiligheten består av stue, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Området rundt tilbyr ulike aktiviteter. Gjestene kan tilbringe tid med å bade i havet i nærheten av leilighetene, nyte sykling, og nyt de mange severdighetene (Paklenica nasjonalpark, Zrmanja Falls, Vransko Lake). Anlegget ligger 37 km fra Zadar og 38 km fra Biograd na Moru. Zadar lufthavn ligger 33 km fra Pridraga.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lavande

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Lucija ( Novigrad - Zadar)

Det er få ting i livet som er så hyggelig som å nyte en vakker utsikt. Mange forskjellige naturskjønne utsikter finnes over hele verden, og dette er en av de beste. Denne unike utsikten og uteplassen skiller virkelig dette hjemmet fra hverandre. Den ligger høyt over byen i et isolert område hvor du kan nyte et oppvarmet basseng, sole deg på den store terrassen, slappe av i skyggen under en trepergola, grille på et lite sommerkjøkken ved bassenget og nyte utendørsservering. Enkle livsgleder i majestetiske omgivelser. Lucija ligger i en pittoresk fiskerby Novigrad, og er ideell for familier på jakt etter en autentisk dalmatisk opplevelse. Denne naturskjønne byen omgitt av Novigrad-havet, fjellet Velebit og furuskog ligger midt i en rombe skapt av fire nasjonalparker: 36 km til NP Paklenica, 50 km til NP Kornati, 70 km til NP Krka og 120 km til NP Plitvice-innsjøene. Dens førsteklasses beliggenhet og det faktum at det er en skjult perle, fortsatt uoppdaget av de fleste, lar deg oppleve det lokale livet og nyte det beste denne regionen har å tilby. Etter en morsom dag vil du slappe av i en moderne leilighet, som ligger i første etasje i familiens hjem Lucija. Leilighetene har en balkong med havutsikt, perfekt for frokost eller morgenkaffe da den er i full skygge hele morgenen. Det luftige interiøret byr på stue med Android TV: Netflix og Amazon Prime – glede for alle barn og voksne selvfølgelig:), Wi-Fi på hele eiendommen og fullt utstyrt kjøkken med stekeovn, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vannkoker, brødrister og kaffe maskin. På badet er det vaskemaskin og hårføner. Hvis du kommer med små barn, vennligst gi oss beskjed slik at vi kan forberede en barneseng, matstol, servise for barn og mye mer, slik at du ikke trenger å pakke og ta med alt dette (vi har en datter på 5 år, så det har fortsatt mye å låne som du kanskje trenger for dine små). Også for alle våre gjester, hvis du trenger noe ekstra som vanligvis ikke finnes i leiligheter, ikke nøl med å spørre oss da vi bor i første etasje, og vi vil gjerne låne deg alt du trenger. Bassenget, terrassen ved bassenget og utendørs sommerkjøkken deles med gjester fra to leiligheter og vår familie. Det er en fin måte å bli kjent med andre gjester på, dele erfaringer og kanskje knytte nye vennskap :) Vi setter pris på en vennlig atmosfære, som superverter er vi dedikert til å gi gjestene våre den beste opplevelsen, og vi elsker å være vertskap!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lucija

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 115 €

Leiligheter Ivo ( Novigrad - Zadar)

EN

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivo

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Tanja Pridraga ( Novigrad - Zadar)

Pridraga ligger 28 km fra Zadar, og Novigrad 5 km unna. Huset inneholder 2 separate leiligheter i første etasje, en stor terrasse, og ligger 70m fra sjøen. Ideell ferie i rolige omgivelser. I nærheten ligger nasjonalparkene Kornati, Krka, Paklenica og Plitvice-sjøene. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tanja Pridraga

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Marija ( Novigrad - Zadar)

Apartment Marija ligger i byen Novigrad i Dalmatia. Den består av 2 soverom, en terrasse på 20 m2, havutsikt og fjellet Velebit. Rolige omgivelser ideelt for familier med barn. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering. Denne leiligheten har kjøkken med oppvaskmaskin og stekeovn. flatskjerm-TV med kabelkanaler. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marija

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Ivčić ( Novigrad - Zadar)

Apartments Ivčić ligger i en liten idyllisk fiskerby, Novigrad Dalmatian. Selve bygget ligger rett ved sjøen, kun 30 m fra nærmeste strand. Inne i bygget er to boenheter på størrelse 30 m2. Hver boenhet har en kapasitet på to personer, ideell for par. Leilighetene er fullt utstyrte, og begge har balkong med havutsikt. Nærmeste restaurant ligger 30 m unna, og nærmeste kafé 250 m unna. Det er to små dagligvarebutikker, et postkontor og sykestue. Novigrad Dalmatian ligger 30 km fra Zadar, og det er mange nasjonalparker og naturparker i nærheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivčić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Mikecin ( Novigrad - Zadar)

Moderm og nyoppusset leilighet. Areal på 48 kvadratmeter med en terrasse med utsikt over havet. Leiligheten har et kjøkken, spisestue, stue med sofa uttrekkbar sofa som kan sove to personer, med satellitt-TV og air condition. Rommet har en dobbeltseng og garderobe og bad med dusj. Gjestene kan også bruke grillen. Leiligheten har en stor parkeringsplass og lukket en stor gårdsplass som er perfekt for familier med barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mikecin

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Četiri Sestrice ( Novigrad - Zadar)

Komfortabel leilighetsterrasse vendt mot solnedgangen med den vakreste utsikten over havet og Velebit-fjellet. APP 2 + 2, 2 + 2 APP, APP 4 + 1, APP 4 + 1. MER INFORMASJON. MySpace - Leiligheter fire søster

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Četiri Sestrice

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Villa Marija ( Novigrad - Zadar)

Leiligheter "Villa Marija" ligger i familiens hus. 2 leiligheter ligger i første etasje, og begge leilighetene har separate innganger. Tredje leiligheten ligger i andre etasje og har også egen inngang. Alle gjester har sikret parkeringsplass. To leiligheter i første etasje er 33 m2 og de kan motta maksimalt 4 personer, mens den tredje leiligheten er 44 m2 og den kan motta maksimalt 5 (6) personer. Hver leilighet er utstyrt med en TV, gratis internett og klimaanlegg. 2 mindre leiligheter har ett soverom, mens den større leiligheten har 2 soverom, slik at den kan huse flere personer. Alle leilighetene har balkonger hvorfra du kan se Novigradhavet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Marija

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Hana ( Novigrad - Zadar)

Holiday house Hana ligger i Crna Punta. Det ligger 40 meter fra havet og stranden. Den består av bakken og første etasje. Første etasje har 2 soverom, bad (vaskemaskin, hårføner), kjøkken, spisestue og stue. Ovenpå er det to soverom og et bad. Kjøkkenet er fullt utstyrt (ovn, komfyr 3 gass + 1 elektrisitet, to kjøleskap med frysere, oppvaskmaskin, kjøttskjærer, mikrobølgeovn, brødrister, mikser, strykejern, servise og bestikk for 12 personer). Spisestuen har et bord og 8 stoler. Stuen har hjørnesofa, kommode og LCD-TV. Ovenpå er det to soverom og et bad. Huset har 4 klimaanlegg og gratis WiFi. Den har også en balkong og to store terrasser. På den ene terrassen er det et bord med 8 stoler. Huset har inngjerdet tun, grill, utendørs dusj og plen, og to garasjer og parkeringsplasser. Eierne av huset bor på en annen adresse, så det er fullt tilgjengelig for gjestene. Gjestene i huset har til disposisjon en pedalbåt som er inkludert i prisen samt oppholdsavgiften. Crna Punta er et turiststed som ligger mellom Karinhavet og Novigradhavet. Den består hovedsakelig av eneboliger og leiligheter. Det har 2 butikker, 2 restauranter og 2 kaffebarer. Stedet er rolig og egnet for en familieferie.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Hana

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Leilighet Nino ( Novigrad - Zadar)

Apartman Nino kan skilte med grillutstyr, terrasse og innkvartering i Novigrad Dalmatia med gratis Wi-Fi og utsikt over byen. Leiligheten har 1 soverom, 1 bad, sengetøy, håndklær, flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkken og uteplass med havutsikt. Zadar ligger 37 km fra leiligheten, mens Biograd na Moru ligger 43 km unna. Nærmeste flyplass er Zadar, 20 km fra Apartman Nino, og overnattingsstedet tilbyr flyplasstransport mot et pristillegg.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nino

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 85 €

Feriehus Villa Gabi ( Novigrad - Zadar)

Villa Gabi kan skilte med fjellutsikt, og tilbyr innkvartering med balkong og vannkoker, rundt 30 km fra Zadar. Denne villaen har eget oppvarmet basseng, hage, grillutstyr, gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering. Villaen har klimaanlegg, 4 soverom, 2 stuer, 2 fullt utstyrte kjøkken med kjøleskap, kaffemaskin og oppvaskmaskin, 2 bad med bidet og dusj. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig i villaen. Villa Gabi har et oppvarmet utendørsbasseng, en terrasse, en grillplass og en lekeplass.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Gabi

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 200 €

Feriehus Antonija ( Novigrad - Zadar)

Feriehuset Antonija ligger i Pridraga, ikke langt fra Zadar, en familieby. Stedet er ideelt for en fredelig ferie, huset er egnet for en familie med to til tre barn. Leilighet 2+3 (ett soverom) inneholder ett soverom med dobbeltseng. Den romslige stuen har en sovesofa og en ekstra seng. Rommet er adskilt fra stue og kjøkken. Leiligheten er fullt utstyrt: Klima Oppvaskmaskin Vaskemaskin Trådløs internettilgang Utendørs dusj Utendørs vask Bestill time i tide! House Antonija ligger en 5-minutters kjøretur fra sjøen og stranden. Her tilbys gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, soverom, romslig stue, eget bad med dusj og terrasse. House Antonija tilbyr også avgiftsfri parkering. Alle disse fasilitetene er tilgjengelige, inkludert en terrasse og en hage. Kjæledyr er ikke tillatt. Feriehuset Antonija ligger 29 km fra Zadar og 45 km fra Vodice. Den nærmeste flyplassen, Zadar, ligger 19 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Antonija

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Novigrad - Zadar

Novigrad - Zadar  - Våpenskjold Novigrad er en liten fiske- og turistby og kommune i fylket Zadar i Kroatia. For å skille det fra andre byer Novigrad i Kroatia, brukes titlene Novigrad Zadar og Novigrad Dalmatia. Det ligger i den dype skjermede bukten i Novigrad-sjøen under restene av den gamle festningen (Fortica) på toppen av en bratt bakke. Det ble oppkalt etter det romerske tårnet som senere ble gjenoppbygd av kroatiske prinser Kurjakovići på 1200-tallet og fikk navnet Castrum Novum (Novi Grad). Det ligger 33 km nord-øst for den historiske byen Zadar. Den har bevart sin opprinnelige middelalderske utseende og har en befolkning på 550 innbyggere. Du kan finne overnatting på et hotell, campingplass og med vennlige verter - private leietakere i leiligheter, rom og feriehus. Langt fra overfylte byer og populære turistdestinasjoner nyter Novigrad i dag fred og ro etter århundrer med turbulent historie. Foruten de to pene offentlige grusstrendene, er bredden av Novigrad fulle av små skjulte viker i skyggen av tamarisktrær som gir svømmere privatliv og intimitet. Havet er veldig rent og ideelt for små barnefamilier. For elskere av aktive ferier i nærheten er en meget attraktiv kanosafari nedover elven Zrmanja, og deretter strikkhopp på Maslenica-broen og klatre og vandre i nasjonalparken Paklenica på Velebit-fjellet. For de som liker å tilbringe en natt ute, anbefaler vi å besøke den historiske byen Zadar. Kontakt direkte eiere av leiligheter i Novigrad Zadar og tilbring en rolig og hyggelig familieferie i denne lille pittoreske byen omgitt av mange naturlige skjønnheter. Søk etter privat innkvartering i Novigrad Zadar. Velkommen til Novigrad!

Novigrad - Zadar Værmelding