Leiligheter Maslenica | Topp overnatting i Maslenica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Maslenica

Maslenica er en liten by og havn i fylket Zadar i Kroatia. Det tilhører kommunen Jasenica, som inkluderer Rovanjska, Modrić og Zaton Obrovački. Maslenica ligger i en dyp naturlig bukt - havet i Novigrad, ikke langt fra munningen av elven Zrmanja, som renner ut i bukta. Det ble oppkalt etter eldgamle oliventrær som fremdeles er dyrket og dyrket langs kysten. Vest for Maslenica er imponerende Maslenica-bro som forbinder det kontinentale Kroatia...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Maslenica

Sorter etter:

Leiligheter Design Beach Resort

Maslenica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 150 €

Leilighet Maya

Maslenica

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 6 personer

fra 85 €

Leilighet Stara Horvatia - Maslenica

Maslenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Feriehus Casa Di Famiglia

Maslenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 450 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Stipe

Maslenica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leilighet Gajtana

Maslenica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

Leiligheter Pikule

Maslenica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leilighet Baričević

Maslenica

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 6 personer

fra 38 €

Feriehus House Iva

Maslenica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 8 personer

fra 150 €

Leiligheter Design Beach Resort ( Maslenica)

På Design Beach Resort i Maslenica, nær Zadar, i Kroatia, venter fire fantastiske designerferieleiligheter og en penthouse for å glede deg med beliggenheten rett ved havet. I tillegg til de beste fasilitetene, er det som er spesielt uslåelig den vakre stranden rett foran huset. Designerferieleilighetene, hver med 58 m² boareal, tilbyr deg nok plass til full komfort; toppleiligheten er enda mer sjenerøst utstyrt med 122 m². Vi vet: du vil bli forelsket i dette stedet! Med ferieleilighetene i Maslenica Kroatia blir drømmen til virkelighet. Designer Chalets Makro har designet disse ferieleilighetene med en topp beliggenhet rett ved sjøen med høykvalitets Ladenstein-møbler. I tillegg til den fullt klimatiserte designerstuen og soverommene, inkluderer det komplette utstyret et luksuskjøkken inkludert komplett utstyr med servise, bestikk og alt kjøkkenutstyr samt designerbad. Alle leilighetene har gratis WiFi, en romslig balkong (terrasse) med utemøbler, direkte havutsikt og et svømmebasseng med mange solsenger. Etter omfattende soling kan du kostnadsfritt bruke et fullt utstyrt treningsrom med flatskjerm-TV og en infrarød hytte i kjelleren.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Design Beach Resort

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 150 €

Leilighet Maya ( Maslenica)

Apartment Maya er lokalisert i Maslenica. Overnattingskapasitet er 4-6 personer. Den har 3 soverom med 160×200 senger. To soverom + stue er utstyrt med klimaanlegg. To toaletter med dusj + vaskemaskin. Overbygd terrasse med utsikt over havet. Nyutstyrt kjøkken med alle nødvendige elementer. Grill og parkering er plassert ved siden av huset. Nærheten til havet og stranden er 700 m.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Maya

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 85 €

Leilighet Stara Horvatia - Maslenica ( Maslenica)

"Stara Horvatia" i Maslenica, (GPS: 44.219935, 15.546109) er 170 meter til fots til stranden (ved nærmeste butikk) og inviterer deg til å overnatte i komfortable og komfortabelt utstyrte studioleiligheter (2 eller 2 + små barn) og i Room ( 2 + 0) - alt i første etasje med en stor terrasse. Dessuten en ett-roms leilighet (3 + 1) SOM ER KJÆREVENNLIG. ligger i første etasje og er helt intimt atskilt fra alle, med en stor terrasse på to nivåer. Alle våre boenheter har havutsikt. Maslenica er et hyggelig og fredelig dalmatisk sted perfekt for en fredelig ferie. Alle fasiliteter er inkludert i prisen - alle nødvendigheter på kjøkkenet med vannkoker, stort kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn. Bad med dusj (papir, sjampo, hårføner). Wi-fi, air condition, satellitt-TV, stor terrasse med utsikt over havet, sengetøy, håndklær, grill og parkering i inngjerdet hage. Alle priser, avhengig av tidsperiode - på forespørsel. Ingen ekstra kostnad. TILGJENGELIGE DATOER: ETASJE alle for to, med en stor felles terrasse (30m²): "Rom 1" - med kjøkken og bad (ministudio), pris per natt €45/€55: - til 20.07., - fra 27.07. - 12.08., - fra 29.08. videre "Studioleilighet 2", pris per natt €50/€65: - til 17.07., - 07.08. - 13.08., - fra 29.08. videre "Studioleilighet 3", pris per natt €50/€65: - til 31.07., - fra 20.08. videre "Studioleilighet 4", pris per natt 50/65€: - til 26.06., - 09.07. - 16.07., - fra 09.08. i 1. ETASJE er fullstendig og intimt atskilt fra de andre leilighetene, med en stor privat terrasse på to plan med utsikt over havet (8 +14m²), Ettromsleilighet for 4 personer eller 2+2 "Leilighet 5", pris per natt 60/95€ : - til 10.06., - 20.06. - 10.07., - fra 28.07. videre

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Stara Horvatia - Maslenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Casa Di Famiglia ( Maslenica)

"Casa Di Famiglia" er et familiens hus som er nylig renovert til leie i et år 2019. En ekte Adriatisk stein og Brač marmorhus som opprinnelig ble bygget med mye kjærlighet til familien. Derfor er det svært viktig for oss at du og din familie føler seg trygge og glade i vår innkvartering. Overnatting enhet ligger i Maslenica (i Zadar County), en av de mest populære stedene å utforske byen Jasenica. Det ligger i omfavnelsen av Novigradhavet, Zrmanja-elven og Velebit-fjellene, og inviterer deg til en idyllisk familieferie i et vakkert naturmiljø. Kroatiens kyst er full av vakre landskap og utallige aktiviteter for deg og din familie. Adriaterhavskysten tilbyr alle slags aktiviteter. Fra enkle turer langs solnedgangen til adrenalinopplevelser for minne som bungee-hopp fra Maslenica-broen eller rafting, kanosafari og fotosafari på Zrmanja-elven. Noen andre aktiviteter i nærheten av stedet som er morsomme og eventyrlystne, er fotturer på Paklenica National Park og Self Drive Off-Road på Velebit Mountain. Byen Zadar og dens attraksjoner ligger kun 30 minutter unna med bil. I tillegg til å leie et hjem er det også en parkeringsplass og en garasje for båten (vennligst legg vekt på at du har en båt). Verftet, unntatt det vakre grønne, gjør også en grillplass med et stort steinbord for å nyte hele familien. Stranden ligger bare 200 meter fra huset, og er perfekt for familier med barn som det byr på morsomme aktiviteter på vannet. For flere bilder besøk vår facebook- og instagram-side og for mer informasjon vennligst kontakt oss via e-post. Depositum er ikke nødvendig!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Casa Di Famiglia

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 450 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Stipe ( Maslenica)

Leilighet Stipe har en hage, grillfasiliteter og en terrasse, og har innkvartering i Maslenica med gratis Wi-Fi. Ligger i en bygning fra 2017, ligger leiligheten i et område hvor gjestene kan delta i aktiviteter som windsurfing og fiske. Leiligheten har 1 soverom, 1 bad, flatskjerm-TV med kabelkanaler, spisestue, fullt utstyrt kjøkken og balkong med utsikt over hagen. Når du snakker tysk, engelsk og kroatisk i døgnåpen resepsjon, er personalet klare til å hjelpe deg døgnet rundt.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Stipe

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Gajtana ( Maslenica)

Apartment Gajtana ligger i et rolig sted Maslenica og er svært egnet for familier med små barn. Leiligheten passer for opptil 6 personer. Leiligheten har en stor balkong med utsikt over havet. I tillegg kan gjestene bruke grillen på gården med alt nødvendig utstyr. Avstand fra stranden - 5 minutter til fots. Et besøk til Paklenica nasjonalpark, canyon av elven Canyon (rafting) og bruk av nærliggende sykkelstier, gjennom et svært attraktivt landskap, anbefales for gjester under oppholdet i Maslenica. I tillegg er en uunngåelig destinasjon byen Zadar (30 km), som byr på en rekke kulturelle og historiske severdigheter (St. Donat, katedralen i St. Anastasia ...), attraksjoner (solhilsen, sjøorgel) og gastronomisk tilbud . Velkommen til Maslenica!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Gajtana

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Pikule ( Maslenica)

Pikule Apartments ligger i den pittoreske landsbyen Maslenica. Et rolig sted ligger ved kysten av Novigradhavet og nær Canyon River Canyon. 3 enheter totalt kan romme 14 personer. 2 leiligheter er egnet for inntil 4 personer, og en tredje leilighet kan romme opptil 6 personer. Hver leilighet har egen inngang, privat parkering og en romslig terrasse med utsikt over havet og middelhavshagen. I nærheten av huset vårt er det fire nasjonalparker: Paklenica, Kornati, Krka og Plitvice Park og naturpark. Daglig destinasjon av våre gjester er også en historisk by Zadar og Nin-byen verdt å besøke.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pikule

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Baričević ( Maslenica)

En fullt utstyrt 2 roms leilighet ligger i sentrum av Maslenica, første rad til sjøen. Parkering på gården. Nærliggende er Paklenica nasjonalpark og Zrmanja-elven

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Baričević

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 38 €

Feriehus House Iva ( Maslenica)

Familiehus, 8 senger med ekstra seng i stuen, TOTALT 2 leiligheter (etasje for 6 personer), første etasje for 4 personer. Passer for 2 mindre familier eller 1 større. 3 store terrasser, med huske og 3 utendørs fluktstoler. Bruk av tunet, utendørs dusj og grill. DU ER ALENE UNDER OPPHOLDET I ANLEGGET.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus House Iva

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 150 €

Turist guide - Maslenica

Maslenica  - Våpenskjold Maslenica er en liten by og havn i fylket Zadar i Kroatia. Det tilhører kommunen Jasenica, som inkluderer Rovanjska, Modrić og Zaton Obrovački. Maslenica ligger i en dyp naturlig bukt - havet i Novigrad, ikke langt fra munningen av elven Zrmanja, som renner ut i bukta. Det ble oppkalt etter eldgamle oliventrær som fremdeles er dyrket og dyrket langs kysten. Vest for Maslenica er imponerende Maslenica-bro som forbinder det kontinentale Kroatia med Dalmatia. Broen ble hardt skadet under krigen i 1990, men i 2006 ble broen fullstendig gjenoppbygd og på den kan du oppleve eventyret med strikkhopp. Takket være sin nærhet til motorveien Zagreb - Split og Zadar flyplass og privat innkvartering av høy kvalitet, blir denne lille turistbyen stadig mer etterspurt turistmål. Det er ideelt for en perfekt familieferie i vakre naturlige omgivelser med klart sjøvann, tydelig elv Zrmanja og det imponerende fjellet Velebit. Strendene er for det meste grus eller stein med veldig grunt vann, og de har ingen store folkemengder, så de er ideelle for de som leter etter privatliv, fred og ro. Nærliggende Maslenica er det flere interessante utflukter som rafting eller kanopadling på karst-skjønnhetselven Zrmanja, fotturer og jeepsafari i Velebit-fjellets naturlige skjønnhet. Besøk Maslenica og lad batteriene dine i rolige og fredelige naturlige omgivelser perfekt for den perfekte familieferien. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Maslenica og spar opptil 40% på høye byråavgifter. Søk etter rimelig privat innkvartering i Maslenica. Velkommen til Maslenica!

Maslenica Værmelding