Leiligheter Maslenica | Topp overnatting i Maslenica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Maslenica

Maslenica er en liten by og havn i fylket Zadar i Kroatia. Det tilhører kommunen Jasenica, som inkluderer Rovanjska, Modrić og Zaton Obrovački. Maslenica ligger i en dyp naturlig bukt - havet i Novigrad, ikke langt fra munningen av elven Zrmanja, som renner ut i bukta. Det ble oppkalt etter eldgamle oliventrær som fremdeles er dyrket og dyrket langs kysten. Vest for Maslenica er imponerende Maslenica-bro som forbinder det kontinentale Kroatia...

Sorter etter:

Leiligheter Pikule

Maslenica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

fra 45 €

Leiligheter Tonka

Maslenica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Baričević

Maslenica

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

fra 38 €

Leiligheter Stara Horvatia - Maslenica

Maslenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 35 €

Feriehus Casa Di Famiglia

Maslenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 75 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Stipe

Maslenica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Feriehus Gajtana

Maslenica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pikule ( Maslenica)

Pikule Apartments ligger i den pittoreske landsbyen Maslenica. Et rolig sted ligger ved kysten av Novigradhavet og nær Canyon River Canyon. 3 enheter totalt kan romme 14 personer. 2 leiligheter er egnet for inntil 4 personer, og en tredje leilighet kan romme opptil 6 personer. Hver leilighet har egen inngang, privat parkering og en romslig terrasse med utsikt over havet og middelhavshagen. I nærheten av huset vårt er det fire nasjonalparker: Paklenica, Kornati, Krka og Plitvice Park og naturpark. Daglig destinasjon av våre gjester er også en historisk by Zadar og Nin-byen verdt å besøke.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pikule

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Tonka ( Maslenica)

Leiligheten ligger i Maslenica, i en rolig gate uten trafikk. Størrelse på 46 m2 er egnet for fire personer. Det er to soverom (barnas køyeseng), stue forbundet med kjøkken, bad, to terrasser, parkering på gården. For bruk tilbys: grill, sykler (voksne og barn), strand, jolle med årer. Leiligheten har aircondition. I nærliggende Paklenica (15 km), Krka (75 km) samt byene Zadar (30 km), Starigrad (15 km), Rovinj Zadar (10 km), Nin (42 km).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tonka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Baričević ( Maslenica)

En fullt utstyrt 2 roms leilighet ligger i sentrum av Maslenica, første rad til sjøen. Parkering på gården. Nærliggende er Paklenica nasjonalpark og Zrmanja-elven

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Baričević

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 38 €

Leiligheter Stara Horvatia - Maslenica ( Maslenica)

"Stara Horvatia" i Maslenica (GPS: 44.219935, 15.546109) er 170m gange til stranden (ved nærmeste butikk) og inviterer deg over natten i komfortable og komfortabelt utstyrte studioleiligheter (2 eller 2 små barn) og på rommet ( 2 + 0) - alt i første etasje med stor terrasse. Også, en ett-roms leilighet (3 + 1) som er kjæledyrvennlig. ligger i første etasje og er helt skikkelig skilt fra alle, med en stor terrasse på to nivåer. Alle våre boenheter har havutsikt. Maslenica er et hyggelig og fredelig dalmatisk sted som er perfekt for en fredelig ferie. Alle fasiliteter er i prisen - alle nødvendigheter på kjøkkenet med vannkoker, stort kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn. Bad med dusj (papir, sjampo, hårføner). Wi-Fi, air condition, satellitt-TV, stor terrasse med utsikt over havet, sengetøy, håndklær, grill og parkering i inngjerdet gård, opphold skatt. Alle priser, avhengig av tidsperioden - på forespørsel. Ingen ekstra kostnader.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stara Horvatia - Maslenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Casa Di Famiglia ( Maslenica)

"Casa Di Famiglia" er et familiens hus som er nylig renovert til leie i et år 2019. En ekte Adriatisk stein og Brač marmorhus som opprinnelig ble bygget med mye kjærlighet til familien. Derfor er det svært viktig for oss at du og din familie føler seg trygge og glade i vår innkvartering. Overnatting enhet ligger i Maslenica (i Zadar County), en av de mest populære stedene å utforske byen Jasenica. Det ligger i omfavnelsen av Novigradhavet, Zrmanja-elven og Velebit-fjellene, og inviterer deg til en idyllisk familieferie i et vakkert naturmiljø. Kroatiens kyst er full av vakre landskap og utallige aktiviteter for deg og din familie. Adriaterhavskysten tilbyr alle slags aktiviteter. Fra enkle turer langs solnedgangen til adrenalinopplevelser for minne som bungee-hopp fra Maslenica-broen eller rafting, kanosafari og fotosafari på Zrmanja-elven. Noen andre aktiviteter i nærheten av stedet som er morsomme og eventyrlystne, er fotturer på Paklenica National Park og Self Drive Off-Road på Velebit Mountain. Byen Zadar og dens attraksjoner ligger kun 30 minutter unna med bil. I tillegg til å leie et hjem er det også en parkeringsplass og en garasje for båten (vennligst legg vekt på at du har en båt). Verftet, unntatt det vakre grønne, gjør også en grillplass med et stort steinbord for å nyte hele familien. Stranden ligger bare 200 meter fra huset, og er perfekt for familier med barn som det byr på morsomme aktiviteter på vannet. For flere bilder besøk vår facebook- og instagram-side og for mer informasjon vennligst kontakt oss via e-post. Depositum er ikke nødvendig!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Casa Di Famiglia

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 75 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Stipe ( Maslenica)

Leilighet Stipe har en hage, grillfasiliteter og en terrasse, og har innkvartering i Maslenica med gratis Wi-Fi. Ligger i en bygning fra 2017, ligger leiligheten i et område hvor gjestene kan delta i aktiviteter som windsurfing og fiske. Leiligheten har 1 soverom, 1 bad, flatskjerm-TV med kabelkanaler, spisestue, fullt utstyrt kjøkken og balkong med utsikt over hagen. Når du snakker tysk, engelsk og kroatisk i døgnåpen resepsjon, er personalet klare til å hjelpe deg døgnet rundt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stipe

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Gajtana ( Maslenica)

Fullt og moderne innredet leilighet i en rolig og avslappende landsby Maslenica nær Zadar. Leiligheten har terrasser med utsikt over havet, for hyggelige morgener med frokost og kvelder etter et opphold på stranden som ligger 20 m fra huset. Maslenica er et rolig turistmål på grunn av sine vakre bukter og strender. Et ekte drømmeferieparadis. Kjære gjester, jeg er en ung eier som står til tjeneste for alle spørsmål og behov angående opphold i leiligheten min. Jeg er klar til å hjelpe og lyse opp oppholdet. Jeg ser frem til å møte deg! Stranden ligger 20 meter unna, butikker og restauranter ligger bare 50 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Gajtana

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Maslenica

Maslenica  - Våpenskjold Maslenica er en liten by og havn i fylket Zadar i Kroatia. Det tilhører kommunen Jasenica, som inkluderer Rovanjska, Modrić og Zaton Obrovački. Maslenica ligger i en dyp naturlig bukt - havet i Novigrad, ikke langt fra munningen av elven Zrmanja, som renner ut i bukta. Det ble oppkalt etter eldgamle oliventrær som fremdeles er dyrket og dyrket langs kysten. Vest for Maslenica er imponerende Maslenica-bro som forbinder det kontinentale Kroatia med Dalmatia. Broen ble hardt skadet under krigen i 1990, men i 2006 ble broen fullstendig gjenoppbygd og på den kan du oppleve eventyret med strikkhopp. Takket være sin nærhet til motorveien Zagreb - Split og Zadar flyplass og privat innkvartering av høy kvalitet, blir denne lille turistbyen stadig mer etterspurt turistmål. Det er ideelt for en perfekt familieferie i vakre naturlige omgivelser med klart sjøvann, tydelig elv Zrmanja og det imponerende fjellet Velebit. Strendene er for det meste grus eller stein med veldig grunt vann, og de har ingen store folkemengder, så de er ideelle for de som leter etter privatliv, fred og ro. Nærliggende Maslenica er det flere interessante utflukter som rafting eller kanopadling på karst-skjønnhetselven Zrmanja, fotturer og jeepsafari i Velebit-fjellets naturlige skjønnhet. Besøk Maslenica og lad batteriene dine i rolige og fredelige naturlige omgivelser perfekt for den perfekte familieferien. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Maslenica og spar opptil 40% på høye byråavgifter. Søk etter rimelig privat innkvartering i Maslenica. Velkommen til Maslenica!

Maslenica Værmelding