Leiligheter Ražanac | Topp overnatting i Ražanac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ražanac

Ražanac er en liten turistby og kommune i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger på bredden av Velebit-kanalen i Nord-Dalmatian, 22 km nord-øst for den historiske byen Zadar. Hele kommunen har rundt 3000 innbyggere og landsbyen Ražanac har en befolkning på rundt 1000. Til kommunen hører også Rtina og Ljubač, to mindre kystlandsbyer, også interessante turiststeder. Stedet ble først nevnt på 1300-tallet i en liste over varer fra Zadar royalty...

Sorter etter:

Leiligheter Leon

Ražanac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Ana

Ražanac

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 12 personer

fra 80 €

Leiligheter Marella Ražanac

Ražanac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 45 €

Leiligheter Debeljak

Ražanac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Marta

Ražanac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Marin

Ražanac

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Renata

Ražanac

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 36 €

Leiligheter Toni

Ražanac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Villa La Pieda

Ražanac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Negro

Ražanac

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Miočić

Ražanac

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Dida

Ražanac

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

fra 65 €

Last minute tilbud First minute tilbud

Leiligheter Jelena

Ražanac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Zlatni Dvori

Ražanac

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

Leiligheter Branka

Ražanac

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Ciprijan

Ražanac

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 16 personer

fra 75 €

Leiligheter JIDRA

Ražanac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

fra 35 €

Feriehus ANA

Ražanac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Rudo Kipson

Ražanac

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 6 personer

fra 30 €

Leiligheter Leon ( Ražanac)

Huset ligger ved havet og har en perfekt utsikt over stranden og fantastisk utsikt over fjellet Velebit som ligger på den andre siden av havkanalen. Huset er nybygd med alle nødvendige fasiliteter for et moderne og komfortabelt bolig. Vertene dine vil gjøre vårt beste for at du skal føle deg som hjemme. Leilighet ett og to består av et soverom med dobbeltseng, stue med sovesofa, stor nok til to voksne (180x200), et fullt utstyrt kjøkken og et bad og en balkongterrasse. Leilighet 3 består av ett soverom med dobbeltseng og stue med sovesofa, kjøkken, bad og terrasse. Ellers er Razanac en pittoresk turist - fiske mjesto.S mange vakre strender og gamle furu sumom.U nettstedet kan skaffe Bomaco frukt og grønnsaker, vin og ferskt fanget ribu.U nettstedet er en gammel festning fra den tyrkiske æra, kirken, og flere kafeer og taverna. Også postkontor, apotek, klinikk, internettbutikker, etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Leon

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Ana ( Ražanac)

Villa Ana er et hus med to leiligheter. Leilighetene er moderne. Hver leilighet har en stor terrasse med utsikt over havet og Paklenica nasjonalpark (Velebit) og øyene Pag og Vir. Hver leilighet har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Leilighetene er utstyrt med klimaanlegg. På gårdsplassen er det et utekjøkken, grill og oppvarmet basseng (18 m2) med solterrasse og solstoler. Leilighetene ligger 1500 meter fra stranden. 100 meter fra leiligheten er det en liten butikk. Restauranter, postkontor, lege og apotek ligger 5 km unna. Eieren bor i første etasje. Hver leilighet har to soverom og to bad og et annet toalett. Kjøkkenet er fullt utstyrt. Stuen har ekstra senger og TV. Ved siden av bassenget er en hytte utstyrt med badstue, boblebad og treningsutstyr.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Ana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Marella Ražanac ( Ražanac)

Nyere møblert og utstyrt leiligheter, hver med balkong med utsikt over havet og Velebit-fjellet. Hver leilighet er designet for maks. 4 personer, odnosnosadrži ett soverom med dobbeltseng og en ekstra seng (sofa) ligger i området dnevnogboravka, og er egnet for 2 barn eller et par, bad med dusj, kjøkken, wi-fi internett, satellitt-TV, air condition, strykejern og strykebrett, og håndklær og sengetøy skiftes hver 7. dag. Det er mulig å leie en sykkel fra 5 € per dag per sykkel. Gjestene har også mulighet til å bruke vaskemaskinen som er vanlig, en stor ytre hårføner, grill og privat parkering ligger inne på gården av huset. Leilighetene ligger i et familiehus i et rolig miljø uten høy lyd og trafikk, men likevel nær alt har byen bare 100 trinn fra havet, ideelt for fullstendig avslapning, avslappende og nyter ferien.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marella Ražanac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Debeljak ( Ražanac)

Leiligheten har to soverom, stue, kjøkken, bad, terrasse med havutsikt. Anlegget ligger 5 min gange til stranden og 10 minutter til byen, hvor det er flere restauranter, barer, isbutikk, kirke, helsesenter, apotek, postkontor mm Et stille sted, ideelt for en ferie. Den perfekte basen for å utforske området rundt Zadar. Paklenica nasjonalpark på fjellet Velebit.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Debeljak

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marta ( Ražanac)

Helt ny, moderne møblert og utstyrt leilighet med balkong. Leiligheten er utstyrt med senger for 4 personer + 1 ekstra seng hvis nødvendig. Leiligheten har stue, bad, kjøkken og tilgjengelig for alle gjester og flat Internett og satellitt-TV, grill, parkering, air condition, sengetøy og håndklær, som skiftes hver 7. dag. Leiligheten ligger i et familiehus i et rolig miljø uten høy lyd og trafikk, men likevel nær alt byen har, 200 meter fra stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marta

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marin ( Ražanac)

Leiligheten ligger i en liten dalmatisk by med en rik historie og autentisk dekorasjon. Byen gir fullstendig avslapning med hensyn til stedet for alle butikker, postkontorer, apotek, restauranter, bakerier, kirker, kiosker etc. Vår leilighet ligger kun 50 meter fra sjøen og sikrer fullstendig komfort, med tanke på at den alle hadde gitt, en fullt utstyrt kjøkken, mikrobølgeovn, kaffemaskiner, klimaanlegg, grill og terrasser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marin

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Renata ( Ražanac)

I det fredelige, pittoreske stedet Rtina Miocici er to gunstige enkeltromsleiligheter for 4 personer tilgjengelig for leie. Ideelt for par eller familier med små barn (2 + 2). Maksimal kapasitet: 8 personer. Begge leilighetene ligger i første etasje, med diskret tilgang og består av hoved soverom, bad med dusj-badekar og et kjøkken med spisestue hvor det er to seters sofa. Hver leilighet har en 6 kvadratmeter terrasse med havutsikt. Tilgjengelig for gjester er en satellitt-TV, sengetøy, håndklær, parkering, garasje og grill. Husdyr er ikke tillatt. En restaurant ligger bare 50 meter unna. Leilighetene ligger rundt 300 meter fra stranden og 400 meter fra butikken. Kom til Miocic og tilbringe ferien på Renatas hus hvor en kjærlig og innbydende vert hyggelige omgivelser og rimelige priser venter på deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Renata

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 36 €

Leiligheter Toni ( Ražanac)

Leilighet i huset i første etasje i et rolig sted som gir en familieferie. Den ligger i nærheten av veien mellom Zadar og Pag. Leiligheten på 50 m2 består av 2 soverom, kjøkken, stue og bad og stor terrasse (25 m2 +). Det ligger 100 m fra sjøen. Stranden og kystdelen er egnet for barn, familier og eldre. Leiligheten er tilgjengelig for hele komforten, inkludert aircondition, TV, fullt utstyrt kjøkken, utegrill, vaskemaskin på forespørsel og parkering. Butikk og flere restauranter ligger i nærheten av leilighetene. For de som er eventyrlystne, anbefaler vi et besøk til Paklenica nasjonalpark og strand Zrce.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toni

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Villa La Pieda ( Ražanac)

Ved inngangen til den rolige byen ligger Razanac dette romslige feriehuset. Den består av tre separate enheter knyttet eksternt. Huset er stilig og moderne. Første etasje har to soverom, og i første etasje overnatting med 1 soverom. På gårdsplassen er det et lysthus og grill hvor du kan tilberede dine favorittmåltider. I landsbyen er det mange strender, butikker, restauranter og det er det ideelle stedet for familier med barn. Razanac ligger nær mange nasjonalparker og naturparker, og tilbyr derfor en aktiv ferie.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa La Pieda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Negro ( Ražanac)

Negro leiligheter ligger i et vakkert og fredelig område Ražanac i nærheten av Zadar. Leilighetene ligger kun 80 meter fra sjøen og 100 meter fra sentrum. I vår lille by er alt nært, så du trenger ikke en bil for å gå til stranden, restauranter, sentrum, butikker og mer. Bare parker bilen foran huset og nyt ferien. Leilighetene består av ett soverom med dobbeltseng og enkeltseng i stuen har en sofa som kan sove to barn. Foran leiligheten har du bord med stoler hvor du kan nyte skyggen. På bunnen av gården og ha en peis som du kan bruke når du vil tilberede middag eller lunsj.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Negro

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Miočić ( Ražanac)

Leiligheten ligger i familiehus i første etasje. Det har delt parkering i huset og stor terrasse med utsikt over havet og fjellet Velebit. Terrasse har hagemøbler, solskygge og grill (ikke fast). Det er en dusj med varmt vann oppvarmet av sol ute. Inne i leiligheten er organisert i to etasjer (første etasje og loft). Første etasje har stue med fullt utstyrt kjøkken, bord til 6 personer, tv, satellitt og ekstraseng folding 140x200 cm, bad med dusj og hoved soverom med skap, seng 180x200cm og nattbord på hver side. Hovedrommet har takvindu. I andre etasje (loftet) fører moderne trapp laget av tre og inox. På loftet er det soverom som har balkong slått på sør. Luftkondisjonering er i stue i første etasje. Egenskapen er vedlagt og egnet for barn og hunder, men under tilsyn (det er frontyard gjerde, men det er ikke låst (på forespørsel er mulig).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Miočić

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Dida ( Ražanac)

Leilighet Dida er en nybygd leilighet i 2016 og representerer ett intimt sted for en pause hvor familien føler seg hjemme. Ligger i første etasje og to etasjes karakter. Den består av en nedre etasje med stue, kjøkken og bad og øvre galleri i øverste etasje hvor det er en dobbeltseng 160 x 210 cm med elementer for lagring av klær. Fra øverste etasje har en balkong på 4 m2, som er gunstig sofa sett. Kjøkkenet er fullt møblert med elektriske apparater for matlaging med et komplett sett med retter og kjøkkenutstyr til spisestue. I stuen er to sofaer hvorav en er strukket og pleide å sove to personer. Leiligheten har også en ekstra seng for barn og barnestol. Leiligheten har aircondition, internett er tilgjengelig via Wi-Fi, LED-TV 102 cm med satellitt og lokale kanaler. Med leiligheten er en stor terrasse på 20 m2.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dida

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Jelena ( Ražanac)

Miočići Rtina er en liten by bare 20 - odde kilometer fra Zadar til Pag og 3 km til broen. Ligger i en rolig bukt med varmt og klart vann og sandstrender og sand havbunn, perfekt for ferien, og susen av Zadar og Pag når raskt. Havet er grunt og passer for barn og ikke-svømmere. Leilighet (er) som ligger i første etasje (b) i første etasje. Begge er for 4 2 personer. Avstand fra stranden 80 moh. Leilighetene er nye og fullt utstyrte. De tilbyr også 2 soverom med dobbeltsenger, en stue med sovesofa i hjørnet (som en ekstra seng for 2 personer), spisestue med bord og 6 stoler, kjøkken utstyrt med kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn, komfyr og kjøkkenutstyr og servering , bad utstyrt med massasjedusj, vaskemaskin og privat og ett toalett. Ett soverom har utgang til en liten balkong. Stuen vender ut mot en større balkong der det er 4 stoler og et bord og har en vakker utsikt over det merDodatna utstyret: air condition, DVD, TV, satellitt, internett, strykejern, mikrobølgeovn, rack for vaskeri, hårføner, støvsuger , sengetøy, håndklær. Til din disposisjon er to parkeringsplasser for hver leilighet. I hagen ved siden av leiligheten er en grill. Velkomstdrink og en skål med frisk frukt er inkludert i prisen. I henhold til behov vi gir og muligheten til å koble til båten din. Leie stoler og parasoller til stranden. Muligheten for å bruke sykler. Du kan ordne middag Frokost 5 Euro og middag / lunsj 10 euro / person. Dine vennlige verter vil gjerne henvise deg til byen på land og sjø og dermed gjøre oppholdet ditt morsommere. På mindre enn en times kjøretur dit til Krka, Plitvice Lakes, Paklenica, Kornati

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Jelena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Zlatni Dvori ( Ražanac)

Villa Zlatni Dvori ligger på 2300 m2 land omgitt av middelhavsvegetasjon, familie olivenlunder, vingårder og fiken som gir en ideell ferie, fred, privatliv og god plass til en avslappende ferie. Inne i villaen er det et stort svømmebasseng (10,50 x 5,50m), en liten barnebasseng (3 m2), en stor overbygd terrasse med grill og andre fasiliteter. Huset er egnet for 11 personer og den har 160m2. Første etasje har 100 m2 og består av romslig lys stue, spisestue og fullt utstyrt kjøkken, tre soverom med bad og separat bad med balkong og overbygd terrasse i hele huset. Første etasje har 60 m2 og består av to soverom, bad, romslig åpen stue, spisestue og fullt utstyrt kjøkken. I Razanac er det mange strender, cateringfasiliteter, butikker. Razanac ligger i nærheten av mange nasjonalparker, 20 km fra Zadar, som, bortsett fra sin rike kulturelle og historiske arv, tilbyr deg mange arrangementer og kvalitetsmatronomiske tilbud. Ikke gå glipp av unike og verdensberømte attraksjoner: Sea Organ og Gretings fra solen, satt på den fremtredende Zadar havnen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Zlatni Dvori

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Branka ( Ražanac)

Nyrenovert leilighet med utsikt over havet ... vel kom til oss!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Branka

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ciprijan ( Ražanac)

Vi leier 4 rom leiligheter på 100 m2, med utsikt over havet. Leilighetene er svært egnet for to familier eller en stor - det er to soverom med dobbeltsenger og ett med to enkeltsenger, en stue med en sovesofa for to personer - totalt antall personer er 6 pluss 2. Det er to separate bad med dusj og fullt utstyrt kjøkken, to romslige balkonger. Terrassen med grill kan brukes, parkering er gitt, kjæledyr er tillatt. Siden vi er en liten familiebedrift og har bygget dette huset for familien vår, ønsker vi at hele vår gjest skal føle seg som hjemme og ha alt de trenger for en flott ferie. Ražanac er et rolig sted ved foten av Velebit-fjellene, vekk fra Zadar, kun 20 kilometer, 15 minutter unna, med noen skjulte sandstrender, strender og sjø.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ciprijan

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 75 €

Leiligheter JIDRA ( Ražanac)

Leiligheter JIDRA- huset med basseng, med 4 leiligheter. Stranden er veldig vakker egnet for barn. I våre leiligheter kan våre oppdrag bruke basseng, wi.fi, air condition, parkplass, BBQ, ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter JIDRA

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 35 €

Feriehus ANA ( Ražanac)

Frittliggende hus med hage, parkering og grill. Den består av to soverom, stue, bad, kjøkken og romslig terrasse med naturlig fargefiken som beskytter deg mot nysgjerrig utsikt. Vi ligger i Razanac, en liten landsby 30 km fra Zadar. Bare vekk fra storbyen, tilbyr det en rolig og avslappende ferie, og nær nok til et besøk til alle kulturelle, historiske og underholdningsarrangementer. Berømte nasjonalparker er et unikt sted for uforglemmelige en-dagers utflukter (Paklenica, Krka fosser, Kornati, Plitvice Lakes). Du bør definitivt besøke naturparkene i Nord Velebit og Vransko-innsjøen i nærheten, og gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus ANA

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Rudo Kipson ( Ražanac)

Rudo Kipson Apratmants er plassert i et familiehus med en hage i en ganske landsby Rtina Stošići, nær broen til øya Pag. I huset tilbyr vi to nyoppussede leiligheter, med overnattingskapasitet 2 + 1. Hver leilighet har et soverom med to separate senger, kjøkken utstyrt med grunnleggende verktøy og en ekstra seng, og et bad med dusj og toalett. Hver leilighet har egen utgang på en stor terrasse med utsikt over havet og solnedgangen, ideell for å drikke morgenkaffe eller te. I tillegg til terrassen kan gjestene også benytte en tak- og sideterrasse som er en del av boligen. Leilighetene er utstyrt med klimaanlegg. Røyking er kun tillatt utenfor leilighetene. Parkeringsplassene ligger rett ved siden av huset. Stranden er fra finkornet grus, inneholder strandvolleyball og bocciebane, ideelt for en rolig og avslappende ferie. Rett ved siden av stranden er det en kaffebar. Landsbyen har flere butikker og restauranter for bespisning. Fra vår plass er det lett å nå mange kulturelle og naturlige monumenter (øya Pag, byen Zadar, Paklenica-nasjonalparken, Kornati-parken, Vransko Jezero Nature Park og Nature Park Telaščica). Vi ser frem til ditt besøk!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rudo Kipson

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Ražanac

Ražanac  - Våpenskjold Ražanac er en liten turistby og kommune i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger på bredden av Velebit-kanalen i Nord-Dalmatian, 22 km nord-øst for den historiske byen Zadar. Hele kommunen har rundt 3000 innbyggere og landsbyen Ražanac har en befolkning på rundt 1000. Til kommunen hører også Rtina og Ljubač, to mindre kystlandsbyer, også interessante turiststeder. Stedet ble først nevnt på 1300-tallet i en liste over varer fra Zadar royalty Vučine Martinušić. Imidlertid var dette området bebodd lenge før, og det er mange arkeologiske funn og gjenstander fra steinalderen og en stor gravhaug fra tidlig bronsealder. Fra de historiske monumentene skal vi nevne sognekirken Our Lady of the Rosary i Ražanac fra 1600-tallet og festningen - Kaštelina fra 1500-tallet bygget for å forsvare seg mot tyrkerne. Alt dette peker på en lang historie med bosettingen av dette området på grunn av det gunstige middelhavsklimaet, fruktbare jordbruksarealet og rik på fisk som omgir havet. Innbyggere i Ražanac har tradisjonelt vært engasjert i jordbruk, vindyrking, fiske og dyrehold. Turisme nylig tar over langsomt hovedrollen, og lokalbefolkningen leier hovedsakelig leiligheter og rom i sine private hjem. Havet rundt Ražanac er en ekte perle på grunn av sin renhet og klarhet og tiltrekker mange besøkende fra hele verden. Strendene er steinete og sandete, bortsett fra stranden i bukten Punta som er grus og sand i havet. I nærliggende Rtina og Ljubač er strendene sandstrender og veldig romslige, noe som gjør dem ideelle for familieferier. Det er mange aktiviteter som er tilgjengelige i Ražanac og omegn, og noen av dem er rafting og kanopadling på elven Zrmanja, fotturer og klatring ikke noe Velebit-fjell, strikkhopping på Maslenica-broen, ridning, paintball, opplevelsespark, esel gård ... I Ražanac har du alt du trenger for en bekymringsløs ferie, og du vil helt sikkert nyte det fredelige, stille og rene miljøet i denne lille dalmatiske landsbyen. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Ražanac og spar opptil 40% på høye byråavgifter. Rimelig privat innkvartering i Ražanac. Velkommen til Ražanac!

Ražanac Værmelding