Leiligheter Karin | Topp overnatting i Karin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Karin

Karin er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det er delt inn i Gornji og Donji Karin, bare 2 kilometer fra hverandre, delt av den lille elven Karišnica. Karin ligger på den sørlige bredden av dyphavsbukta, som ifølge Karin heter Karinhavet og ved siden av Novigradhavet. Tilhører administrativt byen Obrovac, som bare ligger rundt 16 kilometer unna, med en befolkning på rundt 1200 innbyggere. Denne lille byen har en rik og lang historie,...

Sorter etter:

Leiligheter Anđela

Karin

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

fra 45 €

Leiligheter Lončar

Karin

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 30 €

First minute tilbud

Leiligheter Nina

Karin

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 13 personer

fra 40 €

Feriehus Eva

Karin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 55 €

Leiligheter Dora

Karin

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Pesut

Karin

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nata

Karin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter A&M

Karin

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter M&K

Karin

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 35 €

Leiligheter Stella Maris

Karin

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Leiligheter Anđić

Karin

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Malo more

Karin

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 3 personer

fra 28 €

Leiligheter Anđela ( Karin)

Tilbring ferien i vakre omgivelser i Karinhavet og de omkringliggende elvene, føl de gunstige effektene av middelhavsklima, helbredende gjørme og frisk luft fra Velebit på helsen din.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anđela

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Lončar ( Karin)

Vi har 3 nye leiligheter til leie til rimelige priser. Hver leilighet har eget kjøkken, bad og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lončar

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Nina ( Karin)

DONJI KARIN er et fredelig feriested, ideelt for hvile og strandaktiviteter. Turistbyen på ca. 300 hus, plassert i furu- og eiketre-omgivelser, som med en blanding av middelhavsklima og kontinentalt klima gir følelse av rent og naturlig miljø. Bay kalt KARIN SEA er et område med fine strender perfekt for barn (mild tilnærming, grunt, varmt og rent vann, mange nyanser, levert av furutrær). Ved siden av stranden er et område med helbredende gjørme som noen mennesker bruker, og som de sier, hjelper det betydelig med å helbrede revmatiske sykdommer og traumatiske skader. I området 30 km er ZADAR, PAKOŠTANE, NIN, ZATON, BIOGRAD, KRKA WATERFALLS, NATIONAL PARK PAKLENICA, ZRMANJA RIVER CANYON ... vakre mål for utflukter. Motorvei bare 15 km. Den internasjonale flyplassen (Zadar-Zemunik) ligger bare 20 km unna. I denne typen miljø er NINA APARTMENTS plassert. Bare 70 m fra stranden og med fantastisk utsikt over sjøen og fjellet Velebit gir perfekt atmosfære. To nesten identiske leiligheter: GRØNN og blå er på 40 m2: hver består av soverom, bad, stue med velutstyrt kjøkken og bred terrasse. Det er WI-FI, klimaanlegg, vaskemaskin og oppvaskmaskin ... RØD LEILIGHET! Leilighet i første etasje har en stor inngjerdet terrasse på 60m2 med havutsikt. Består av to soverom, kjøkken, spisestue, bad. Det er Wi-Fi, klimaanlegg, satellitt-TV og vaskemaskin ... Hver leilighet har separat parkering, inngang, sjøutsikt og sjøsiden. Peis for grillplass er plassert i hagen og er tilgjengelig for alle gjester. Leieprisen er for leiligheten per dag (for maks. 2 personer, 10 euro pluss for ekstra person): GRØNT og BLÅ (2 + 2) - 01.06.-30.09. 50 euro. RØD (4 + 1) - 01.06.-30.09. 60 euro. Utenfor høysesongen: 40 euro per dag for Green and Blue leilighet og 50 euro per dag for Red leilighet !!! Bestillingsgebyr er i mengde min. 3 dagers leie, hvile skal betales ved ankomst. CHEK IN: fra 14 t CHEK OUT: til 09 t NINA LEILIGHETER VELKOMMEN !!!!!!!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nina

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Eva ( Karin)

Huset ligger i Crna Punta, 10 meter fra sjøen. Huset har aircondition. Huset er utsøkt innredet med alt som trengs for å nyte ferien. To soverom og en stue med kjøkken og spisestue. Stor fullt utstyrt balkong med grill. Hagen er utstyrt med ting for barn. Et rolig sted, ideelt for en familieferie. Det finnes kafeer, restauranter og markeder i nærheten. Lukk er den indiske landsbyen, rafting og mange flere interessante ting å besøke - selvfølgelig er det de nærliggende byene (Biograd, Zadar). Husdyr er tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Eva

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Dora ( Karin)

Velkommen til leiligheter Dora. Vi leier to separate leiligheter, nybygd (første sesong-energisertifikat B) som ligger i Gornji Karin, nær Zadar og Novigrad. Apartmans har utsikt over havet og Velebit, og de ligger 250 meter fra stranden. Hver leilighet har 60 m2 og egen inngang. De er utstyrt med interiør av høy kvalitet: stue, kjøkken, to soverom, eget bad med dusj og korridor. Leilighetene har air condition, Wi-Fi, SAT-TV, kjøleskap, stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, bestikk og drikking. En leilighet har en terrasse og balkong. Helt gårdsplassen er brolagt med naturlig første klasse stein. På gårdsplassen er det to steinbord med eikebenner, plattform for barnebasseng, to store spytter (grill) med et skrivebord, innenfor en stor parkeringsplass. Gornji Karin er en liten landsby som ligger langs Karinskohavet (i Adriaterhavet). Det er og store byer som: Zadar, Sibenik, Vir, Nin, Vodice, Zaton og etc. Også i nærheten er nasjonalparker som Krka, Paklenica, Cerovacke grotter, Velebit naturpark, Vransko innsjø egnet for fiske, canyon av Krka elva og canyon av Zrmanja elva som er egnet for rafting. Det er også et frankiskansk kloster fra det 15. st. og Karišnica-elven som strømmer inn i Karinskosjøen, steinfabrikker, fossefall, elver og hvite, naturlige helbredende gjørme (svovel). Bare for varsel, Karin ubåt deler er dekket med gjørme, som brukes til ulike revmatiske sykdommer. Stedet er også kjent for sine medisinske planter. Velebit (fjell), sjø og furutrær gir oss et utmerket klima (det er ingen fabrikker i nærheten) så luften er veldig rent. I nærheten er det sykkelstier, restauranter, butikker, leiligheter og postkontor. Pris per dag er 60 eur. Prisen inkluderer sengetøy, sengetøy, håndklær, tallerkener, servietter, parkering, grill. Prisen inkluderer ikke lokal skatt som er 4 kn per person, for barn fra 12-18 år er 2 kn og barn opptil 12 år betaler ikke skatt. For all informasjon epost: apartmanidora74@gmail.com eller mobiltelefon: 00385 91 7555512.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dora

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Pesut ( Karin)

Våre leiligheter er i en liten by ideell for avslapning. Helt nye og vakkert utstyrte leiligheter, som du kan se på bildene. Gratis parkering, båt fortøyning og wifi. Nær huset vårt er Paklenica National Park for fotturer, National Park Zrmanja for rafting. Zadar og Biograd er bare 20 minutter unna hvis du er interessert i nattelivet. Kind hostst er til tjeneste for ytterligere ønsker. Vi forventer deg. Med vennlig hilsen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pesut

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nata ( Karin)

VRULJE, Gornji Karin Vrulje (ved bredden av Karinhavet i Zadar Riviera) er et fint og rolig sted, ideelt for turister som ønsker en rolig ferie. Huset ligger kun 200 meter fra mještanske, vakre strender og 800 meter fra den mer attraktive turiststranden i Karin, hvor du også finner et postkontor, flere butikker, restauranter, kafeer og husholdningsvarer, slik som som vin, fisk og olivenolje. Den romslige leiligheten har to soverom, en koselig stue (med ekstra sovesofa for to personer om nødvendig) med kjøkken, bad og en ganske stor terrasse med utsikt over havet hvor du kan nyte de varme sommerkveldene. Leiligheten er utstyrt med air condition, elektrisk komfyr, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, kaffetrakter, LCD, Wi-Fi, grill og gratis parkering på gården. Vrulje og Karin Bay er kjent for sin medisinske sjømud med terapeutiske effekter på revmatisk, muskel, hud og andre sykdommer. Det er mange muligheter for sport og eventyr turer i dette området, for eksempel sykling eller nyte vannsport som windsurfing eller fiske i bukta. Turgåere kan utforske skjønnheten i nasjonalparken Velebit (15 km). Elven Zrmanja (10 km) med en vakker canyon og fossefall som er ideell for rafting eller kanopadling. Stedet er bra for en rolig ferie og for aktiv rekreasjon. Bare 30 km fra Zadar (kulturelle og turistattraksjoner: St. Donatkirke, Hilsen til Solen, Museet for antikk glass og lignende.)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nata

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter A&M ( Karin)

Leiligheten ligger i første etasje av husene, bygget i en liten, rolig landsby, ideell for hvile og avslapning. Ren hav, sandstrand og nær Zadar, Biograd n / m, nasjonalparker Paklenica, Zrmanja, Krka gir ham en ekstra bekvemmelighet. Solnedgangen fra terrassen ved solnedgang gir deg en spesiell sjarm. Som gjest har du parkeringsplass i garasjen, gratis internett og smil vertskap. Derfor er det ingen grunn til at vi ikke posjetite. Hilsener

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter A&M

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter M&K ( Karin)

Leilighet: m & k, øverste etasje i et familiehus, to roms leilighet fullt møblert, stor terrasse med utsikt over havet og stranden. To rom med 3 senger, stue med kjøkken, bad med toalett (dusj), terrasse utstyrt med sving samt bord og hagestoler, mobilgrill.Kjøp på forhånd

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter M&K

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Stella Maris ( Karin)

Leilighetene Stella Maris ligger i et rolig og lite sted Karin Gornji, ikke langt fra Zadar (35 km), Biograd na moru (30 km), Zrmanja (20 km), National Park Krka (40 km). Vi tilbyr deg 2 suiter, i første etasje og i første etasje .. Begge leilighetene er romslige, 76 m2 (2 soverom), med gårdsplass og terrasser. Klimaanlegg (første etasje), wi-fi, vaskemaskin, grill i hagen, parkering sikret Leiligheter er borte fra stranden (ca 170 m) noen få minutters gange, sandstrand. Spesialiteten til stedet vårt er den omkringliggende naturen, en utmerket blanding av hav, fjell og elv, medisinsk gjørme ... Våre gjester er stort sett familier med barn, men også eventyrere, syklister og naturelskere ..

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stella Maris

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Anđić ( Karin)

Leilighet Anđić ligger i en rolig del av bosetningen, 700 meter fra sentrum av Gornji Karina og hovedstranden. Det ligger i første etasje av familiens hus. Den har egen terrasse med havutsikt og vakker solnedgang. Leiligheten har 1 soverom med dobbeltseng og 1 separat seng (barneseng tilgjengelig hvis nødvendig). Stuen er forbundet med et fullt utstyrt kjøkken. Det er en sovesofa i stuen. Komplett med dusj, vaskemaskin. Håndklær og sengetøy er inkludert i prisen og endres en gang i uken eller etter behov. Wifi og air condition er også inkludert i prisen. Røyking er ikke tillatt - unntatt på terrassen. Ingen kjæledyr er tillatt. Turist skatt er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Anđić

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Malo more ( Karin)

Leilighet 2 + 1 200 meter fra stranden ved verdens minste hav. En utmerket strand for barn og ikke-svømmere. Det varme havet med skyggen av trær på stranden, stranden mot sør slik at det er mulig å bade hele dagen. Šušnjar 1 er et lite turiststed med bare 140 hus som ligger ved siden av Karinskyhavet. Bortsett fra bading er den også egnet for fiske, dykking og vannsport. Nyt kveldsturene i feriestedet og den vakre utsikten over havet og de omkringliggende stedene: Karin Gornji, Karin Donji, Vrulje og Attachment. Hvis du ønsker en fredelig ferie, er dette det rette stedet for deg! Ikke glem rafting på Zrmanja-elven, så vel som en omvisning i canyon of Zrmanja, kildene til elven Karešnica, Jankovic's Noise, Zadar, Benkovac, Obrovac, Biograd na Moru eller mange øyer, alt innen en times kjøretur . For de som har helseproblemer, er det en helbredende gjørme som viser seg å hjelpe deg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Malo more

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 28 €

Turist guide - Karin

Karin  - Våpenskjold Karin er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det er delt inn i Gornji og Donji Karin, bare 2 kilometer fra hverandre, delt av den lille elven Karišnica. Karin ligger på den sørlige bredden av dyphavsbukta, som ifølge Karin heter Karinhavet og ved siden av Novigradhavet. Tilhører administrativt byen Obrovac, som bare ligger rundt 16 kilometer unna, med en befolkning på rundt 1200 innbyggere. Denne lille byen har en rik og lang historie, som det fremgår av restene av et romersk amfiteater Corinium. Innbyggere i Karin var hovedsakelig engasjert i tradisjonelle aktiviteter; innen landbruk, avl og vinproduksjon. I dag er turisme og turisttjenester hovedaktiviteten. Overnatting for besøkende i dette området tilbys utelukkende i private leiligheter, rom og feriehus. Verter med sin gjestfrihet og høflighet prøver å gjøre hver gjesteferie hyggelig og bekymringsløst. Byen har en velholdt strand, og danner i noen deler av kysten et slam som heler gjørme, som i økende grad blir brukt til terapeutiske formål og for den fremtidige utviklingen av helseturisme. I nærområdet er det en rekke naturlige severdigheter som er verdt å besøke. En av dem er canyon of the Zrmanja, deretter fosser av Bijela-elven og Nature Park Velebit. Kontakt eierne av billig overnatting i Karin, spar opptil 40% og slapp av i dette lille, rolige og skjulte hjørnet av Dalmatia og Adriaterhavet. Privat innkvartering i Karin. Velkommen til Karin!

Karin Værmelding