Leiligheter Tribanj | Topp overnatting i Tribanj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Tribanj

Tribanj er en liten bygd som ligger i Velebit-kanalen ved foten av fjellkjeden Velebit. Det ligger bare ti kilometer nord for Starigrad Paklenica, som den administrativt tilhører. Tribanj - Kruščica, Šibuljina og Sv. Marija Magdalena er veldig små fiske- og turiststeder i de dype vikene i den nordvestlige delen av Paklenica-rivieraen. Beboere i disse små bygdene var opprinnelig engasjert i fiskeri, men med utvikling av turisme tilbyr de nå...

Sorter etter:

Leiligheter Duboka Kruščica

Tribanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leiligheter Vila Kata

Tribanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Jako

Tribanj

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

fra 70 €

Leiligheter Duboka Kruščica ( Tribanj)

Et hus med tre leiligheter ligger i Tribanj Krušcica, nær Starigrad Paklenica (ca 12 km fra Starigrad Paklenica). Ligger 30 km fra avkjørsel av motorveien Zagreb-Split. Det ligger 13 km fra National Park Paklenica, et sted kjent blant klatrere. 60 km fra Zadar, historisk og kulturell by i Sør-Kroatia. Huset har tre nye leiligheter, for 4-6 personer. Det ligger 40 meter fra stranden, i et rolig og naturlig sted. Denne delen av Kroatia er kjent for sin uberørte skjønnhet og unik atmosfære. Dette stedet er ideelt for de som elsker fjellene og havet. Leilighetene er komfortable, moderne og velutstyrte. Hver av rommene har klimaanlegg, satellitt-TV. Våre kunder kan stole på vår vennskap og vilje til å hjelpe når som helst under oppholdet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Duboka Kruščica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Vila Kata ( Tribanj)

Villaen har to store og komfortable nye leiligheter for store familier eller flere personer. Leilighet 1 er egnet for 4-6 personer ligger på nordsiden. Den består av et kjøkken, stue, soverom og bad. Leilighet 2 er egnet for 6-8 personer som vender mot havet med utsikt over stranden. Den består av et kjøkken, stue, to soverom og et bad. Kjøkken er utstyrt med bestikk og kjøkkenutstyr, stekeovn, juicer, blender, vannkoker og vannkjølere. Bruk av internett og air condition. Badene har dusj. Preseason pris Per person 20 euro. Pris for sesongen: Per person 30 euro. I nærheten av nasjonalparken Starigrad Paklenica er ideell for utflukter og for turgåere og de som vil ha det og kan bli. Velkommen vi ser frem til å se deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Kata

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Jako ( Tribanj)

Kan du ikke bare høre på bystøy og leve i en travel hverdag? Unn deg en ferie du fortjener og sug i det vakre blå havet, kjenn vinden, lukten av furutrær og solstrålene i ansiktet ditt :) Opplev den uforglemmelige sjarmen til en liten fiskevær ved foten av Velebit-kanalen, badet ved bølgene i havet og gi deg de perfekte minner.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jako

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Tribanj

Tribanj  - Våpenskjold Tribanj er en liten bygd som ligger i Velebit-kanalen ved foten av fjellkjeden Velebit. Det ligger bare ti kilometer nord for Starigrad Paklenica, som den administrativt tilhører. Tribanj - Kruščica, Šibuljina og Sv. Marija Magdalena er veldig små fiske- og turiststeder i de dype vikene i den nordvestlige delen av Paklenica-rivieraen. Beboere i disse små bygdene var opprinnelig engasjert i fiskeri, men med utvikling av turisme tilbyr de nå leiligheter og rom som en del av privat innkvartering. Tribanj er et ideelt sted for en rolig familieferie omgitt av natur. Det er ingen masseturisme, trafikk eller for mange mennesker selv midt i sommersesongen. Havet er veldig rent og det er en virkelig glede å svømme i Adriaterhavet med utsikt over den vakre øya Pag. Fra Tribanj er det fjellvei til Ljubotić, en idyllisk landsby på Velebit-fjellet hvor du kan se og oppleve den tradisjonelle livsstilen. I nærheten ligger også den berømte Paklenica nasjonalpark, som vil glede alle naturelskere med sin rene luft, fjellklima og imponerende steiner. Tilbring ferien i et veldig fredelig miljø i den lille landsbyen Tribanj, og bestill din ideelle leilighet, rom eller feriehus direkte med eierne av overnatting. Velkommen til Tribanj!

Tribanj Værmelding