Leiligheter Krk - Soline | Topp overnatting i Krk - Soline, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Soline

Soline er et lite turiststed beliggende på sørkysten av den vakre Soline-bukten på østsiden av øya Krk. Administrativt hører det til Dobrinj kommune hvis middelalderslott ligger over denne vakre bukten på øya Krk. Soline ble oppkalt etter saltverk der havsalt ble produsert fra romertiden fram til middelalderen. I dag er Soline kjent som et turistmål hovedsakelig takket være sand og helbredende gjørme. Innerst i bukta er den sandstrand Meline-stranden...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Krk - Soline

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Jana

Krk - Soline

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Coral

Krk - Soline

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sikic

Krk - Soline

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Omanović

Krk - Soline

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Fanuko

Krk - Soline

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 10 personer

fra 38 €

Leiligheter Martina

Krk - Soline

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 235 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Jana ( Krk - Soline)

Leilighet Jana ligger i et rolig sted Gornja Hlapa 23. Leiligheten ligger i et steinhus, med egen inngang. Den har et kjøkken, et bad, et soverom, en hage. Det er et soverom med 2 senger på 160x200 og 1 90x100 seng. Steinen er i gammel stil og fordi steinen i huset ikke er varm. Mulighet for å bruke grillen. Leiligheten er utstyrt med servise og kjøkkenutstyr. Sengetøy og håndklær er tilgjengelig. Det er også hagemøbler med paraply. Hageutsikt og en del av havet. Parkering på nærliggende strand er ikke betalt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Coral ( Krk - Soline)

kroatia krk villa coral www.villa-coral.info Leiligheten er ny og komfortabelt innredet. Den nærmeste stranden er 150 m. App. 2 + 2 ligger i første etasje ca. 45 m2. Soverom med dobbeltseng / soverom med dobbeltseng. Stue med kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med nødvendige redskaper for matlaging og servering. I stuen er det en sovesofa for 2 voksne. Alt nødvendig sengetøy. Kjøleskap og fryser. Klimaanlegg, TV med digital parabol. Terrasse med bord og stoler. Dusj / WC. Parkeringsplass på gårdsplassen. Muligheten for grill i gården

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Coral

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sikic ( Krk - Soline)

Vi leier nyoppusset Deluxe Suite 4 A, 4 +1 personer + barneseng. I et fredelig sted med fantastisk panoramautsikt. Leilighet egnet for familier med barn. Kjent slam er 900 meter unna, og nærmeste sandstrand ligger bare 350 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sikic

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Omanović ( Krk - Soline)

Omanovic Apartments ligger i Cizici, øya Krk. 500 m fra sjøkanten. Ligger i et rolig miljø unna veier og nær store strender. Til våre gjester, spesielt de med små barn, gir en meningsfylt og bekymringsløs ferie. Vi tilbyr leiligheter av typen ett og to soverom. Leilighetene består av vakre og romslige bad med naturlig lys, funksjonelt kjøkken, smakfullt innredede rom og balkonger og terrasser med utsikt over havet. Gjestene kan benytte seg av parkering, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, et sted for barn å leke og andre fasiliteter for en hyggelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Omanović

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Fanuko ( Krk - Soline)

Våre nye og velutstyrte leiligheter ligger i den lille landsbyen Cižici på øya Krk. Leilighetene Fanuko er omgitt av grøntområder og middelhavsplanter som tamarisk, oleander, oliven, mimosa og granateple. De består av fire leiligheter, to av dem ligger i første etasje (hver leilighet har egen egen terrasse) og to leiligheter ligger i første etasje av huset (hver leilighet har egen balkong med vakker utsikt over havet og bukten i Soline). I hver av leiligheten har du mulighet for gratis internettilgang (Wi Fi). Avstanden fra havet er bare 500 meter og hver leilighet har sin egen parkeringsplass foran leiligheten. Tilbring en dag på stranden, en hyggelig kveld i restauranten Žal, og nyt autentisk mat på øya Krk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fanuko

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 38 €

Leiligheter Martina ( Krk - Soline)

Leilighet Martina ligger i en liten landsby bukt Soline på øya Krk, bare 200 meter fra stranden. Leiligheten ligger i andre etasje i huset og har fem soverom: Hvert rom har eget bad med dusj, separat bad med badekar, stor stue med balkong og vakker utsikt over bukten, et kjøkken med balkong. I nærheten ligger den berømte stranden med mudder Meline, eller du kan besøke grotten Biserujka.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Martina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 235 €

Turist guide - Krk - Soline

Krk - Soline  - Våpenskjold Soline er et lite turiststed beliggende på sørkysten av den vakre Soline-bukten på østsiden av øya Krk. Administrativt hører det til Dobrinj kommune hvis middelalderslott ligger over denne vakre bukten på øya Krk. Soline ble oppkalt etter saltverk der havsalt ble produsert fra romertiden fram til middelalderen. I dag er Soline kjent som et turistmål hovedsakelig takket være sand og helbredende gjørme. Innerst i bukta er den sandstrand Meline-stranden hvor badegjester er dekket med naturlig helbredende gjørme og koser seg i havet og soler seg. Slammet er egnet for behandling av bein- og leddsykdommer og hudsykdommer. Stranden er veldig grunt og romslig og er flott for familier med små barn. Det er også egnet for forskjellige sportsaktiviteter, fra picigin (ballspill) til beachvolleyball. På grunn av den grunne og lukkede bukta, er sjøtemperaturen inne i Soline-bukten høyere enn ute i Adriaterhavet. Så badesesongen varer fra midten av våren til sent på høsten. Soline-bukten tilbyr trygt ly for all vind og regnes som den sikreste på hele østkysten av øya Krk, noe som gjør den veldig praktisk og sikker for forankring. På bredden av denne romslige bukta er det tre steder: Klimno og Soline på sørkysten og Čižići i vest. Bortsett fra køyer, er det butikker, kafeer, restauranter, minibanker. I nærheten av Soline-bukta er det en liten, men vakker Biserujka-hule, bare 110 meter lang. I dag er det en av de mest besøkte grottene i Kroatia takket være stalaktitters rikdom og er verdt et besøk. Du kan finne overnatting i Soline-bukten i mange leiligheter, rom og feriehus i Soline, Čižići og Klimno, samt andre omkringliggende små steder med en vakker utsikt over hele bukten og Crikvenica, som ligger over Vinodolski-kanalen. Besøk dette interessante og unike reisemålet på øya Krk og tilbring en hyggelig og avslappende ferie med familien! Velkommen til Soline på øya Krk!

Krk - Soline Værmelding