Leiligheter Krk - Soline | Topp overnatting i Krk - Soline, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Soline

Soline er et lite turiststed beliggende på sørkysten av den vakre Soline-bukten på østsiden av øya Krk. Administrativt hører det til Dobrinj kommune hvis middelalderslott ligger over denne vakre bukten på øya Krk. Soline ble oppkalt etter saltverk der havsalt ble produsert fra romertiden fram til middelalderen. I dag er Soline kjent som et turistmål hovedsakelig takket være sand og helbredende gjørme. Innerst i bukta er den sandstrand Meline-stranden...

Sorter etter:

Leilighet Sikic

Krk - Soline

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Martina

Krk - Soline

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 210 €

Leiligheter Stašić Katarina

Krk - Soline

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leilighet Sikic ( Krk - Soline)

Vi leier nyoppusset Deluxe Suite 4 A, 4 +1 personer + barneseng. I et fredelig sted med fantastisk panoramautsikt. Leilighet egnet for familier med barn. Kjent slam er 900 meter unna, og nærmeste sandstrand ligger bare 350 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sikic

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Martina ( Krk - Soline)

Apartment Martina ligger i en liten landsbybukt Soline på øya Krk, bare 200 meter fra stranden. Leiligheten ligger i andre etasje i huset og har fem soverom: Hvert rom har eget bad med dusj, separat bad med badekar, stor stue med balkong og en vakker utsikt over bukten, et kjøkken med balkong. I nærheten ligger den berømte stranden med gjørme Meline, eller du kan besøke hulen Biserujka.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Martina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 210 €

Leiligheter Stašić Katarina ( Krk - Soline)

Anlegget ligger midt i Soline-bukten, like ovenfor den kjente sandstranden Meline med helbredende gjørme, med en lang historisk betongbrygge og svært grunt og varmt hav. Den er 630 m lang og 140 m bred, 5 minutters gange fra oss, 450 m. Enda nærmere er stranden med skygge og småstein, 4 minutter eller 350 m til fots, og 50 m unna ligger en offentlig betongstrand med blått kvalitetsflagg. Nærmeste butikk ligger 450 m unna, nærmeste bar med drinker og grill 350 m. I nærheten ligger Biserujka-grotten og den gamle historiske byen Dobrinj med en restaurant med lokale spesialiteter. Promenade i skogen med arkeologiske funnsteder. Soline-området er stille og skånsomt, ideelt for familier og folk som leter etter en ferie. Badesesong fra mai til oktober! Leilighetshus i tre etasjer - første etasje, første og andre etasje med innvendig trapp. I hver etasje er det egen leilighet på 55 m2 med 1 rom med dobbeltseng for 2 personer og 1 rom med 2 senger for 2 personer som kan kobles sammen, bad med dusj og toalett, hårføner, førstehjelpsutstyr, vaskemaskin vaskerom . Utstyrt kjøkken med vannkoker, 2 kokeplater, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn og servise og redskaper for å spise og tilberede mat. Sengetøy og håndklær leveres og skiftes ukentlig og tidligere på forespørsel fra gjesten. Hver leilighet har overbygd balkong, og leilighet A har en ekstra terrasse i vind- og ettermiddagsskygge. Hygienisk papir, flytende såpe, oppvaskmiddel, oppvaskklut og svamp og klut og kost til gulv finnes i leilighetene. Verten bor ikke i bygget, men er tilgjengelig 24 timer på vakt for alle situasjoner og tjenester. Leilighetene har egne parkeringsplasser på tunet. På tunet er det peis - grill og lysthus for alle tre leilighetene. Ankomst- og avreisetidspunkt for gjesten må respekteres for desinfeksjon og rengjøring.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stašić Katarina

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Krk - Soline

Krk - Soline  - Våpenskjold Soline er et lite turiststed beliggende på sørkysten av den vakre Soline-bukten på østsiden av øya Krk. Administrativt hører det til Dobrinj kommune hvis middelalderslott ligger over denne vakre bukten på øya Krk. Soline ble oppkalt etter saltverk der havsalt ble produsert fra romertiden fram til middelalderen. I dag er Soline kjent som et turistmål hovedsakelig takket være sand og helbredende gjørme. Innerst i bukta er den sandstrand Meline-stranden hvor badegjester er dekket med naturlig helbredende gjørme og koser seg i havet og soler seg. Slammet er egnet for behandling av bein- og leddsykdommer og hudsykdommer. Stranden er veldig grunt og romslig og er flott for familier med små barn. Det er også egnet for forskjellige sportsaktiviteter, fra picigin (ballspill) til beachvolleyball. På grunn av den grunne og lukkede bukta, er sjøtemperaturen inne i Soline-bukten høyere enn ute i Adriaterhavet. Så badesesongen varer fra midten av våren til sent på høsten. Soline-bukten tilbyr trygt ly for all vind og regnes som den sikreste på hele østkysten av øya Krk, noe som gjør den veldig praktisk og sikker for forankring. På bredden av denne romslige bukta er det tre steder: Klimno og Soline på sørkysten og Čižići i vest. Bortsett fra køyer, er det butikker, kafeer, restauranter, minibanker. I nærheten av Soline-bukta er det en liten, men vakker Biserujka-hule, bare 110 meter lang. I dag er det en av de mest besøkte grottene i Kroatia takket være stalaktitters rikdom og er verdt et besøk. Du kan finne overnatting i Soline-bukten i mange leiligheter, rom og feriehus i Soline, Čižići og Klimno, samt andre omkringliggende små steder med en vakker utsikt over hele bukten og Crikvenica, som ligger over Vinodolski-kanalen. Besøk dette interessante og unike reisemålet på øya Krk og tilbring en hyggelig og avslappende ferie med familien! Velkommen til Soline på øya Krk!

Krk - Soline Værmelding